Πανιώνιος - Π.Α.Ο.Κ. 23/8 19:00
Re: Πανιώνιος-ΠΑΟΚ 23/8 19:00
Θλιψη και μονο με τις εικονες που βλεπουμε ολοι στη τηλεοραση...η οποια τηλεοραση εχει εξελιχθει σε ηδονοβλεψια-μπανιστηρι εδω και χρονια βεβαια...
Κριμα για περιουσιες που καταστρεφονται...για χωρια που καιγονται και δε φταινε σε τιποτα ωστε να χτιζοντε παρανομα σπιτια σε καλα φιλετα μερη..
PS Η παροδεια και η πτωση της χωρας αυτης δεν εχει πατο...
Εδω καιγονται τα χωρια τους και οι ανθρωποι βλεπουν και ακουν στην τηλεοραση απιστευτες μπαρουφες του στυλ "να προσεχετε -προς συναλερφους δημοσιογραφους- μη παθετε τιποτα" "αν μπορειτε να πατε απο γυρω στο αλλο σημειο που καιγεται" και αλλα πολλα...
Τα καναλια να πλουτιζουν και ολοι οι αλλοι να πανε να μαμηθουν...
PS Τη συμπαρασταση μου στους συμπολιτες μας στην Αττικη που πεφτουν παλι θυματα του κρατους-συστηματος το οποιο δεκαετιες κυνηγαμε για τη διαθφορα του...Πολλοι μπορει να νομιζουν οτι εχουν καλη μεταχειριση επειδη ζουνε εκει και μας λενε κομπλεξικους αλλα ερχεται καποια στιγμη (οπως περσι με τα επεισοδια στην Αθηνα) που καταλαβαινουν οτι ειναι και οι ιδιοι θυματα αυτου που στηριζουν..
Κριμα για περιουσιες που καταστρεφονται...για χωρια που καιγονται και δε φταινε σε τιποτα ωστε να χτιζοντε παρανομα σπιτια σε καλα φιλετα μερη..
PS Η παροδεια και η πτωση της χωρας αυτης δεν εχει πατο...
Εδω καιγονται τα χωρια τους και οι ανθρωποι βλεπουν και ακουν στην τηλεοραση απιστευτες μπαρουφες του στυλ "να προσεχετε -προς συναλερφους δημοσιογραφους- μη παθετε τιποτα" "αν μπορειτε να πατε απο γυρω στο αλλο σημειο που καιγεται" και αλλα πολλα...
Τα καναλια να πλουτιζουν και ολοι οι αλλοι να πανε να μαμηθουν...
PS Τη συμπαρασταση μου στους συμπολιτες μας στην Αττικη που πεφτουν παλι θυματα του κρατους-συστηματος το οποιο δεκαετιες κυνηγαμε για τη διαθφορα του...Πολλοι μπορει να νομιζουν οτι εχουν καλη μεταχειριση επειδη ζουνε εκει και μας λενε κομπλεξικους αλλα ερχεται καποια στιγμη (οπως περσι με τα επεισοδια στην Αθηνα) που καταλαβαινουν οτι ειναι και οι ιδιοι θυματα αυτου που στηριζουν..
- ContrerasPablo
φιλε συμφωνω σε ολα αλλα οχι και καταπιεσμενοι,εχουν καλυτερες εγκαταστασης,μπορουν να κινηθουν,αν και ειναι μεγαλη πολη δν ειναι τοσο μπουκωμενη οσο η θεσσαλονικη μας,μπορεις να αναπνευσεις και εχουν μετρο,και τεραστιο εμπορικο κεντρο,ειναι τουριστικο μερος,δν λεω πως δν υπαρχει φτωχια και καταπιεση εκει αλλα παντου υπαρχει...
παιδια εγω να πω πως ειμαι απο τους τυχαιρους που δεν ταξιδεψα για το παιχνιδι μιας και βρισκομαι στον πυργο ακομα και λεω ειμαι τυχαιρος γιατι στις 23 θα μπορω να ειμαι στην αθηνα!!!
οσον αφορα για τα αδελφια που ταξιδεψαν ξερουμε αν ηταν πολλα και αν ταλαιπορειθηκαν?????????για την φωτια δεν θα σταθω γιατι δεν εχω παρακολουθησει καθολου τηλεοραση........εχω ακομα στις μνημες μου την φωτια στα μερη μου πριν ακριβως 2 χρονια και δεν μπορω να βλεπω φωτιες....απ'οτι εχω καταλαβει δεν εχει μεινει και πολυ πρασινο στην αθηνα..απο βδομαδα θα το διαπιστωσω κιολας....απότι ακουσα επισης οι περιοχες που καιγονται δεν ειναι και οι πιο "φτωχες" της αθηνας...οποτε το χειροτερο που κραταω απο αυτες τις φωτιες ειναι η καταστροφη του πρασινου................κριμα.................

οσον αφορα για τα αδελφια που ταξιδεψαν ξερουμε αν ηταν πολλα και αν ταλαιπορειθηκαν?????????για την φωτια δεν θα σταθω γιατι δεν εχω παρακολουθησει καθολου τηλεοραση........εχω ακομα στις μνημες μου την φωτια στα μερη μου πριν ακριβως 2 χρονια και δεν μπορω να βλεπω φωτιες....απ'οτι εχω καταλαβει δεν εχει μεινει και πολυ πρασινο στην αθηνα..απο βδομαδα θα το διαπιστωσω κιολας....απότι ακουσα επισης οι περιοχες που καιγονται δεν ειναι και οι πιο "φτωχες" της αθηνας...οποτε το χειροτερο που κραταω απο αυτες τις φωτιες ειναι η καταστροφη του πρασινου................κριμα.................

gash04 έγραψε:Caballo Viejo είναι προς τιμήν του να βγεί δημόσια να πει συγγνώμη.
Όσο για τους Πανιώνιους ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω την κίνηση τους η οποία δεν τους τιμά η συγκεκριμένη στάση.
τι εκαναν οι πανθηρες ρε παιδια???????????????????????????
- ContrerasPablo
- Caballo Viejo
Φίλε gash συμφωνώ πώς ήταν προς τιμήν του Μποροβήλου να ζητήσει συγγνώμη από όσους δικούς μας μετακινήθηκαν. Όμως δεν έπρεπε μετά να την κάνει κωλοτούμπα για να μην παρεξηγηθούν οι κομπλεξικοί. Αυτό εννοούσα χαρακτηρίζοντας τη συμπεριφορά του ότι να' ναι, γιατί στο φινάλε τον έκραξαν όλοι.
Όπως και να είναι κάποιοι μετακινήθηκαν, το θέλει ή δε το θέλει η σουπερ λιγκ και η δήλωση Μποροβήλου είναι μια έμμεση ομολογία ότι το συγκεκριμένο μέτρο είναι πατάτα και εύκολα καταργείται στην πράξη.
Όπως και να είναι κάποιοι μετακινήθηκαν, το θέλει ή δε το θέλει η σουπερ λιγκ και η δήλωση Μποροβήλου είναι μια έμμεση ομολογία ότι το συγκεκριμένο μέτρο είναι πατάτα και εύκολα καταργείται στην πράξη.
-
Κριμα για τους πανθηρες οι οποιοι μεχρι περσυ ειχαν ξηγηθει πολυ καλα...

Ανακοινώνεται ότι οι αγώνες ΑΕΚ-Ολυμπιακός και Πανιώνιος-ΠΑΟΚ, οι οποίοι αναβλήθηκαν χθες Κυριακή 23 Αυγούστου 2009, θα διεξαχθούν την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2009.
Αναλυτικά:
ΤΕΤΑΡΤΗ 23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2009
Πανιώνιος-ΠΑΟΚ 19:00 Nova Γήπεδο Νέας Σμύρνης
ΑΕΚ-Ολυμπιακός 21:15 Nova ΟΑΚΑ
http://www.superleaguegreece.net/news/2 ... 9-1810.htm
Αναλυτικά:
ΤΕΤΑΡΤΗ 23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2009
Πανιώνιος-ΠΑΟΚ 19:00 Nova Γήπεδο Νέας Σμύρνης
ΑΕΚ-Ολυμπιακός 21:15 Nova ΟΑΚΑ
http://www.superleaguegreece.net/news/2 ... 9-1810.htm
- paok4kyriakos
καλα ας ερθει εκεινη η μερα και βλεπουμε ποιοι θα παιξουν και απο αυτους και απο μας
Αν στις 20 Σεπτέμβρη θα έχουμε κερδίσει γαύρο, θα κατέβουμε με ψυχολογία κάτω κι ο άμεσος αντίπαλος μας, ο γκέι, θα δίνει το 2ο δυνατό ντέρμπι εκτός με διαλυμένη ψυχολογία..
Ολα αυτά επαναλαμβάνω εφόσον νικήσουμε στο μεταξύ μας ματς την Κυριακή 20 Σεπτέμβρη!
Ολα αυτά επαναλαμβάνω εφόσον νικήσουμε στο μεταξύ μας ματς την Κυριακή 20 Σεπτέμβρη!
Φίλε εγώ προσωπικά κοιτάω μόνο την ομάδα μας και βλέπω πως όταν θα παίξουμε, θα έχουμε μάλλον (χτυπάτε ξύλο μην πάθει κανείς πάλι τίποτα) Sorlin, Sznaucer, Φωτάκη 100% + Bizera 100%paok87 έγραψε:Θα παιξει κανονικα ο ριερα με δαυτους.ισως και ο λολο.
Αν προσθέσουμε και το γεγονός ότι θα πάνε πιο ξεκούραστοι στην Ολλανδία (χωρίς να έχουμε φόβο μην χτυπήσει κανένας) τα βλέπω όλα θετικά.

- ΑποστόληςΑ
Ας ελπίσουμε ότι θα περάσουμε του Ολλανδούς, γιατί όλα θα είναι καλύτερα μετά, ψυχολογικά.
Μπορεί οι παίκτες μας με τον Πανώνιο να είναι πιο έτοιμοι απ΄ότι τώρα, αλλά το ίδιο θα ισχύει και για τους αντιπάλους. Μόνο για τον Εστογιανώφ δεν γνωρίζω, αν και το βλέπω πολύ δύσκολο να προλάβει το ματς.
Μπορεί οι παίκτες μας με τον Πανώνιο να είναι πιο έτοιμοι απ΄ότι τώρα, αλλά το ίδιο θα ισχύει και για τους αντιπάλους. Μόνο για τον Εστογιανώφ δεν γνωρίζω, αν και το βλέπω πολύ δύσκολο να προλάβει το ματς.