Live αγωνες του ΠΑΟΚ στο Internet
- Isaak the Greek
Re: Live αγωνες του ΠΑΟΚ στο Internet
Περσι ειχα τη δυνατοτητα να βλεπω ολα τα εντος του ΠΑΟΚ αλλα και αλλα παιχνιδια της Σουπερλιγκ μεσω του σαιτ της Νοβα (με πληρωμη).
Φετος βλεπω οτι δεν εχουν την ιδια υπηρεσια οπως περσι , παρα μονο καποια παιχνιδια προκριματικων Τσου-λου.
Ξερει κανεις εαν θα ξαναλειτουργησει η υπηρεσια?Ομολογω πως αν και πρεπει να πληρωσεις , η υπηρεσια ηταν πολυ καλη λογο του οτι μπορουσες να δεις τα ματς και ζωντανα αλλα και σε μαγνητοσκοπηση (τα κρατουσαν στο σαιτ για μια εβδομαδα) , κατι που εξυπηρετει εμας εδω κατω γιατι εαν τα ματς ειναι Κυριακη ειναι πολυ δυσκολο να τα δουμε ζωντανα.
Φετος βλεπω οτι δεν εχουν την ιδια υπηρεσια οπως περσι , παρα μονο καποια παιχνιδια προκριματικων Τσου-λου.
Ξερει κανεις εαν θα ξαναλειτουργησει η υπηρεσια?Ομολογω πως αν και πρεπει να πληρωσεις , η υπηρεσια ηταν πολυ καλη λογο του οτι μπορουσες να δεις τα ματς και ζωντανα αλλα και σε μαγνητοσκοπηση (τα κρατουσαν στο σαιτ για μια εβδομαδα) , κατι που εξυπηρετει εμας εδω κατω γιατι εαν τα ματς ειναι Κυριακη ειναι πολυ δυσκολο να τα δουμε ζωντανα.
-
Ας κανουμε κανα βουντου γιατι αυτο το παιχνιδι δν πρεπει να μην το δουμεThanos4 έγραψε:εκτος απ' το conn-x tv θα δειξει κανα αλλο καναλι το ματς?(π.χ. αλφα κυπρου)

Για το ματς σήμερα με τον νιόνιο θα δουλέψει ένα από τα αυτά sop://broker.sopcast.com:3912/80373
sop://broker.sopcast.com:3912/55229
Τώρα για τον αγώνα της πέμπτης λίγο δύσκολα να το μεταδώσω εγώ (δεν έχω conn-x tv και ούτε μπορώ να έχω αφού είμαι γερμάνια ) αλλά αν μπορέσω θα σας ενημερώσω αν αλλάξει κάτι.
Α και κάτι ακόμα,στο justin μην περιμένετε μετάδοση από μένα ,άρα τζάμπα στέλνεται μηνύματα για κωδικούς και τέτοια .
Τώρα για τον αγώνα της πέμπτης λίγο δύσκολα να το μεταδώσω εγώ (δεν έχω conn-x tv και ούτε μπορώ να έχω αφού είμαι γερμάνια ) αλλά αν μπορέσω θα σας ενημερώσω αν αλλάξει κάτι.
Α και κάτι ακόμα,στο justin μην περιμένετε μετάδοση από μένα ,άρα τζάμπα στέλνεται μηνύματα για κωδικούς και τέτοια .
ο αγωνας την πεμπτη ειναι στο rtl 7 της ολλανδιας.τα κλειδωματα του ειναι seca 2 & irdeto 2.εχει ιδεα κανεις πως ξεκλειδωνει?
υγ:το καναλι ειναι στον αστρα
- ContrerasPablo
θα παω καφετερια,αν καποιος εχει καθετε σπιτακι του,αλλιως οι αλλοι ρομαντικοι με ραδιο,εκτος αν μπει γιγαντοθηνη,πρεπει παντως να ειναι σε ολη την ελλαδα εχουμε παντου παοκια,αρε ρε ΝΕΤ,τσαπου θα πεσει καποια μερα......
Μπράβο ρε Νικ για τις μεταδώσεις σου!katernik έγραψε:Για το ματς σήμερα με τον νιόνιο θα δουλέψει ένα από τα αυτά sop://broker.sopcast.com:3912/80373
Το sopcast τέλειο!
Σ'ευχαριστούμε αδερφέ να'σαι καλά!

RTL7 TVants tvants://list.tvants.com/tvants/?k=8ce97f44156c922e (παίζει μεχρι τι 18¨30 περίπου και μετα κλειδώνει...)Thanos4 έγραψε:ο αγωνας την πεμπτη ειναι στο rtl 7 της ολλανδιας.τα κλειδωματα του ειναι seca 2 & irdeto 2.εχει ιδεα κανεις πως ξεκλειδωνει?
RTL7 Sopcast: 74174 (παιζει μονο ήχο προς το παρόν)
ίσως λειτουγήσουν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Polis4 την Τετ 26 Αύγ 2009, 20:06, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Το καφε ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ στα Ιωάννινα Αράπη Κ 2Α στη λεωφόρο Δωδώνης τηλ 26510-20066 πιάνει το ALPHA TV Κύπρου.
Όποιος θέλει να δει το ματς της πέμπτης από τα Ιωάννινα και τις γύρω περιοχες.
Εμείς από την ασπρόμαυρη Λευκάδα θα είμαστε εκεί

Όποιος θέλει να δει το ματς της πέμπτης από τα Ιωάννινα και τις γύρω περιοχες.
Εμείς από την ασπρόμαυρη Λευκάδα θα είμαστε εκεί

- paok4kyriakos
- paok4kyriakos
F 07D60649 00 34981CE872DBFC49 ;RTL 7 (19.2°E)Thanos4 έγραψε:ο αγωνας την πεμπτη ειναι στο rtl 7 της ολλανδιας.τα κλειδωματα του ειναι seca 2 & irdeto 2.εχει ιδεα κανεις πως ξεκλειδωνει?
F 07D60649 01 4000004090801020 ;RTL 7 (19.2°E)
Good Luck!!!
- paok4kyriakos