Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ 2-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
- thomas Murg
Re: Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ 2-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
χαχα, Αντάρκτικα έχεις δίκιο.
Κι εγώ μάσησα και νόμισα ότι πέρασαν τρεις μέρες.
Και βέβαια με μία φωτογραφία πήγαν κουβά τα τρία τέταρτα των σχολίων σε αυτό το τόπικ και στα τόπικ Μπίσε και Λούτσε.
Εάν είχε επέμβει ο βαρ η φάση αυτή δεν θα περιλαμβανόταν ούτε στα χάιλαιτ του αγώνα γιατί θα θεωρούνταν ως μη γενόμενη.
Και βέβαια με μία φωτογραφία πήγαν κουβά τα τρία τέταρτα των σχολίων σε αυτό το τόπικ και στα τόπικ Μπίσε και Λούτσε.
Εάν είχε επέμβει ο βαρ η φάση αυτή δεν θα περιλαμβανόταν ούτε στα χάιλαιτ του αγώνα γιατί θα θεωρούνταν ως μη γενόμενη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος thomas Murg την Τετ 15 Φεβ 2023, 14:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Και τώρα θα απολαύσουμε δηλώσεις Λουτσεσκου επί πεντάλεπτου στο ματς με το Χαρτί.
Θα ξεκινήσει κάπως έτσι:
"Κάποιοι δεν με πιστεύατε, τώρα θα με πιστέψουν και τα ζώα".
Θα ξεκινήσει κάπως έτσι:
Το αρχικο σουτ γιατι να μην μετρουσε; Η φαση θα σταματουσε μετα την επεμβαση του Ζιφκοβιτς.thomas Murg έγραψε:χαχα, Αντάρκτικα έχεις δίκιο.
Εάν είχε επέμβει ο βαρ η φάση αυτή δεν θα περιλαμβανόταν ούτε στα χάιλαιτ του αγώνα γιατί θα θεωρούνταν ως μη γενόμενη. Ούτε καν το αρχικό σουτ θα μετρούσε.
- PAOKevolution
Βασικά Άσιμε, έτσι και ξεκωλιάσει ΚΑΙ τα χαρτιά ο Λουτσέσκου, θα τους περάσει πριονοκορδέλα ΟΛΟΥΣ στην συν. τύπου.
- Amsterdamer_87
Για χαζους τους εχεις ??aivas19 έγραψε:Δεν εδωσε καν ριπλει η νοβαalp920 έγραψε:Τώρα καληνύχτα.Μετά από δύο μέρες κάηκε το γάλα.
Τι να δειξουν !! το ακυρο γκολ ??
Κανένα μπράβο στους υπεύθυνους της ΠΑΕ. Μπράβο σε αυτούς που την ψάξανε. Που πρέπει να τους προσλάβουμε στην ΠΑΕ με αυτό σαν αντικείμενο εργασίας. Θα έδινα τα μπράβο μου εάν κάνανε την ίδια φασαρία για τον διαιτητη του ματς με Λειβαδιά. Αλλά και για την φάση στο τηγάνι. Και για την σφαλιάρα στον Ταφα. Τώρα που πέταξε το πουλάκι ξυπνήσανε;
Τέλοσπαντων κάλλιο αργά παρά ποτέ
Τέλοσπαντων κάλλιο αργά παρά ποτέ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Totem_pk την Τετ 15 Φεβ 2023, 14:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Από τους ανθρώπους της ομάδας τι παράπονο να έχω, έφαγες το γκολ εκεί και σου έρχεται εγκεφαλικό. Δίχως πλάνο της νοβα που να το καταλάβεις. Μόνο αν είσαι ποκιτης πουτανας γιος που εχεις συνηθίσει να διαμαρτύρεσαι σε όλα, μόνο ετσι πας καροτσάκι το ρεφ από συνήθεια.
Τέτοιος δε θέλω να γίνω ποτέ.
Ο βαρ όμως έπρεπε να το δει αυτή είναι η δουλειά του. Βέβαια δε ξέρεις και σε αυτόν τι ριπλει πηγαίνουν , απο τη νοβα? Δε ξέρω.
Εντωμεταξύ δε φτάνει το γαμήσι που μας έριξε η πουτάνα η μπάλα με την εξέλιξη του παιχνιδιού , έρχεται και το πεντακάθαρο οφσαιντ να σε αποτελειώσει.
Γαμιούνται τα πάντα.
Τέτοιος δε θέλω να γίνω ποτέ.
Ο βαρ όμως έπρεπε να το δει αυτή είναι η δουλειά του. Βέβαια δε ξέρεις και σε αυτόν τι ριπλει πηγαίνουν , απο τη νοβα? Δε ξέρω.
Εντωμεταξύ δε φτάνει το γαμήσι που μας έριξε η πουτάνα η μπάλα με την εξέλιξη του παιχνιδιού , έρχεται και το πεντακάθαρο οφσαιντ να σε αποτελειώσει.
Γαμιούνται τα πάντα.
Αν καποιος "φταιει" για το συγκεκριμενο, γιατι εννοειται καποιος απο τον ΠΑΟΚ πρεπει να φταιει για ολα παντα, ειναι οι παικτες και οσοι ηταν γενικα στον αγωνιστικο χωρο και στον παγκο.
Οπως εχει γινει η κατασταση με το VAR που μπορει για καποια χιλιοστα να υπαρχει οφσαιντ, πρεπει (δυστυχως) σε κατι τετοιες φασεις, ειδικα οταν μιλαμε για φαση στο τελευταιο λεπτο που κρινει αποτελεσμα, παικτες και σταφ να διαμαρτυρονται. Να σηκωνουν χερια, να λενε οφσαιντ στον διαιτητη, για να αναγκαστει και ο VAR να σακουλευτει και να κοιταξει την φαση.
Σε πολλα εισαγωγικα το "φταινε" οι παικτες.
Οπως εχει γινει η κατασταση με το VAR που μπορει για καποια χιλιοστα να υπαρχει οφσαιντ, πρεπει (δυστυχως) σε κατι τετοιες φασεις, ειδικα οταν μιλαμε για φαση στο τελευταιο λεπτο που κρινει αποτελεσμα, παικτες και σταφ να διαμαρτυρονται. Να σηκωνουν χερια, να λενε οφσαιντ στον διαιτητη, για να αναγκαστει και ο VAR να σακουλευτει και να κοιταξει την φαση.
Σε πολλα εισαγωγικα το "φταινε" οι παικτες.
- thomas Murg
Σωστά! Το διέγραψα στο αρχικό ποστ. Thanksicue έγραψε:Το αρχικο σουτ γιατι να μην μετρουσε; Η φαση θα σταματουσε μετα την επεμβαση του Ζιφκοβιτς.thomas Murg έγραψε:χαχα, Αντάρκτικα έχεις δίκιο.
Εάν είχε επέμβει ο βαρ η φάση αυτή δεν θα περιλαμβανόταν ούτε στα χάιλαιτ του αγώνα γιατί θα θεωρούνταν ως μη γενόμενη. Ούτε καν το αρχικό σουτ θα μετρούσε.
Asimos έγραψε:Και τώρα θα απολαύσουμε δηλώσεις Λουτσεσκου επί πεντάλεπτου στο ματς με το Χαρτί.
Θα ξεκινήσει κάπως έτσι:

Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ 2-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Εγώ ξέρω ότι τρεις μερες κράζαμε την ομάδα γιατί υποτίθεται αντέδρασε σαν παιδική χαρά στην τελευταία φάση και τελικά η ομάδα μια χαρά αντέδρασε. Την μιση ομάδα του Αστέρα οφσάιντ την έβγαλε.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος chrisg4 την Τετ 15 Φεβ 2023, 14:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Τι να συζηταμε τωρα ρε παιδια; Γιατι δεν το ειδαν στον παγκο; Εδω εμεις 48 ωρες μετα και δεν λεμε να συνελθουμε. Λετε στον παγκο εχοντας δεχτει 2 γκολ σε 3 λεπτα να υπηρχε καθαρο μυαλο για εξεταση της φασης;
Το θεμα ειναι οτι απο οτι φαινεται ουτε και στο ΒΑΡ υπηρχε καθαρο μυαλο γιατι λογικα πανηγυριζαν οι π@@τανας γιοι.
Το θεμα ειναι οτι απο οτι φαινεται ουτε και στο ΒΑΡ υπηρχε καθαρο μυαλο γιατι λογικα πανηγυριζαν οι π@@τανας γιοι.
Δεν έδειξαν καν replaynunies4 έγραψε:Τι να συζηταμε τωρα ρε παιδια; Γιατι δεν το ειδαν στον παγκο; Εδω εμεις 48 ωρες μετα και δεν λεμε να συνελθουμε. Λετε στον παγκο εχοντας δεχτει 2 γκολ σε 3 λεπτα να υπηρχε καθαρο μυαλο για εξεταση της φασης;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος dragon την Τετ 15 Φεβ 2023, 14:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Να θυμηθούμε και πως πήρε τον πόντο ο γαύρος εκεί μέσα?
Και πως τιμωρήθηκε ο διαιτητής και τώρα σφυρίζει κανονικά?
Παρακμιακοί αλήτες.
Και πως τιμωρήθηκε ο διαιτητής και τώρα σφυρίζει κανονικά?
Παρακμιακοί αλήτες.
Σιχάματα