Ευχαριστώ πολύ!nothu έγραψε:Καραγκιόζης είσαι και φαίνεσαι μαλακα. Μοντ και παπαριες.Μαυρο Χιονι έγραψε:Εσείς οι δεκαπέντε. Ναι εσείς. ΕΙΣΤΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ!!! Βάζουμε μια ψηφοφορία, και εσείς οι δεκαπέντε μας ΠΡΟΣΒΑΛΕΤΕ!!! Προσβάλετε και κοροϊδεύετε όλους τους υπόλοιπους συμφορουμιτες που συμμετέχουν στην ψηφοφορία! Μπράβο σας ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ! Δεν αξίζετε το σεβασμό μου, το σεβασμό των υπολοίπων mod, τον σεβασμο των ανθρωπων που απαρτιζουν το φορουμ!
Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ 2-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Re: Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ 2-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
- sourmenetes
- Moderator
Πέταξα την μπάλα στην κερκίδα;;paokovios1974 έγραψε:Οσο πεταμε την μπαλα στην κερκιδα θα εχουμε κι αλλες τετοιες απωλειες, αληθεια ποσες μετραμε μεχρι τωρα?sourmenetes έγραψε:Αααα... Δηλαδή αυτοί που παίζουν μέσα και δεν μπορούν κρατησουν 2 γκολ αέρα είναι οκ;;paokovios1974 έγραψε:Ασοβαρη τουλαχιστον η ομαδα που δεχεται 2 γκολ στο 90 και 92 απο καποιον αστερα τριπολεως.
Κυριος υπευθυνος αυτος που κανει τον προπονητη.
Τουλαχιστον για χθες
Δηλαδη είναι τόσο δύσκολο να πετάξεις την μπάλα 5 φορες μακρια από την περιοχή σου και να την κρατήσεις 3 λεπτά στα πόδια σου;;
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ότι φέρουν ολοι ευθύνη είναι σαφέστατο. Όχι όμως να λέμε ότι δε φέρουν ευθύνη οι παίκτες. Σε τελειωμένο ματς στο 89 θες λίγο μυαλό να γυρίσεις μπάλα, να πάρεις κανένα πλάγιο να κάνεις μια καθυστέρηση και να φύγεις να πας να ξεκουραστείς.
Το κάναμε αυτό;;
- sourmenetes
- Moderator
Το ζήτημα εινια ότι στα μεγάλα ματς η ομάδα δεν ετρεμεdimpaok4 έγραψε:γεια σας αδερφια μετα απο σχεδόν μια μερα ακομα που εχω γλιτωσει το εγκφαλικο λογω ΠΑΟΚ αποφασισα να γραψω και εγω την γνωμη μου για την φετινη ομαδα συμφωνώντας και διαφωνώντας με καποιες αποψεις φιλων απο εδω η και απο σοσιαλ η και ραδιο που ακουω αρκετα(λογω δουλειας).
ευθυνες για το χθεσινο εχουν ολοι!!!! ,καταρχας νομιζω 11 στις 10 !!!! φορες να βαλουμε την κ19 μας που στην ουσια ειναι κ17, 2 γκολ σε 3 λεπτα δεν τρωει ουτε απο την σιτυ ξερωγω οχι απο το κολωκοτρωνητσι ,δεν θα αναλοθω στο ποιος εχασε τον παιχτη του και ποιος δεν εδιωξε καλα κτλπ .
το πιο τρομακτικο που ηχυσε στα αυτια μου ειναι αυτο που ειπε ο ραζβαν παιδια: οτι τρεμαμε ,καταλαβατε ποιος το ειπε ,ο ραζβαν το ειπε για την ομαδα του φεβρουαριο μηνα ,ο αρχοντας του μενταλιτυ που μεταλαμπαδευει το παθος για την νικη μεχρι και σε κατι τειλορ και σιντκλευ,καταλαβατε οτι το ειπε για τον ΠΑΟΚ που περα απο την διοικηση(που παντα πρεπει να πιστευει στις διακρισεις) αλλα και στον κοσμο(λιγος τουλαχιστον φετος) πιστευει στον τιτλο ,καταλαβατε οτι το ειπε για ματς το οποιο στο 89 ηταν 0-2 σε ενα γηπεδο με 132.5 ατομα δηλαδη αμα παιξεις ματς τιτλου η διακρισης καλυτερου ευρωπαικου εισητηριου σε ματς με τους υπολοιπους big τι θα κανεις δεν θα βγεις στο γηπεδο(βεβαια τα αποτελεσματα και οι εμφανισεις εκτος εδρας σε αυτα τα ματς δειχον το αντιθετο πλην αεκ).
διαβαζω για τις τελευταιες αλλαγες ,αλλα ρε παιδια σε ενα ματς 0-2 βγαζεις 2 βασικους παιχτες και βαζεις 2 παιδια χωρις ρυθμο και εγω ρωταω ποτε να τους βαλεις πρεπει να γινει το ματς 0-3 και πανω ξερωγω η να τους βαλει για 1 δευτερολεπτο?
και παμε λιγο πιο ατομικα εχεις απο το 89 και μετα μεσα παιδια,εναν τερμα 34 χρονων,αμυνα δεξια παιχτη με παρουσιες σε υψηλοτατο επιπεδο,αριστερα το ραφα με χρονιες σε α ισπανιας και στην καλυτερη ομαδα πλην μεγαλων στην πορτογαλια(και ομιλους ευρωπαικων διοργανωσεων),στοπερ εχεις το αρχηγο της ομαδος και ενα παιδι το οποιο οπου και να επαιζε ηταν αρχηγος(σε εμενα λεει κατι),στα χαφ εχεις εναν 34 χρονων και ενα παιδι που ειναι η 1η!!! μεταγραφη που αθλητικου διευθυντη(απο την χωρα του) και δεν εχει δειξει τπτ 1 χρονο τωρα(3 χαρια η αγορα),πιο μπροστα εχεις ενα παιδι 28 χρονων απο την β γερμανιας(τακτικα απο τα καλυτερα πρωταθληματα) αλλα οκ ειχε παιξει και βασικος και μπορει πνευματικα να μην το εβγαλε το ματς ,αλλα το πιο ανησυχητικο ειναι οι αλλοι 2 ο μπισε που ειναι μανουλα στο να χαλαει τον ρυθμο του αντιπαλου(φαουλ,πεσιματα) κτλπ και ο ταισον που με τις παραστασεις που εχει αυτα που εκανε εχθες ειναι για κρεμασμα δελτιου και τελος ο μπραντον που ειναι χαμηλων δυνατότητων παιχτης αλλα εγω βλεπω οτι στο 80-90% των ματς που μπαινει βοηθαει,ειναι δυνατον αυτη η ενδεκαδα να εφαγε 2 γκολ σε 3 λεπτα απο την τριπολη με τα 132,5 ατομα στο γηπεδο ,ειναι δυνατον να μην πεταξαν 1 φορα την μπαλα απο το κεντρο και προς τα πανω στα πλαγια του γηπεδου,ειναι δυνατον να μην δωσουν μια κλωτσια(σε αθλητικα πλαισια) ,ναι και εγω δεν γουσταρω ο ΠΑΟΚ να κανει καθυστερησεις ουτε με την μπαρτσελονα αλλα ρε παιδια λιγο μυαλο να ληξει το ματς.
εν κατακλειδει η χρονια ισως εχει και αλλες τετοιες ξινιλες αλλα πλεον θα ειναι πιο βαριες γιατι αλλαζουν και οι αντιπαλοι ουτε θελω να σκεφτομαι αυτο να γινοταν εκτος/εντος με γαυροβαζελοχανουμοσκουλικα.
πιστευω η χρονια δεν γυρναει στο διαστημα ιουλιο- Οκτώβριο αλλα το πιο δυστηχες θα ειναι αν καταλαβουν οτι δεν μπορουν να κανουν το βημα παραπανω με πρωτο τον λουτσε, για να μην τρεφουμε αυταπατες για πρωταθληματα και καλες πορεις στην ευρωπη η ομαδα το καλοκαιρι πρεπει να βγει στην αγορα για 3-4 παιχτες του μυριου πλας και 2-3 χρησιμες ρεζερβες.
καμια ανοχη πλεον απο εμενα σχετικα με το παραπανω στο οτι δεν βρισκουμε ,ειναι νωρις να ερθουν τετοιοι παιχτες και τα λοιπα ,πας κλεινεις 4 ελευθερους του μυριου και τους εχεις στην πρωτη προπονηση τελος.
οπως εγραψε ενας φιλος οτι δεν ξερει τι να κανει την κυριακη να παει η οχι και τελικα αποφασισε να παει ,εγω δεν ξερω τι θα κανω η ξενερα ειναι μεγαλη ,αλλα μεγαλη πρεπει να ειναι και η καυλα μας να τους πατησουμε κατω,δεν τρεφω αυταπατες για το πρωταθλημα ποσο δε μαλλον μετα το χθεσινο αλλα βλεπω κατι στην ομαδα, οτι μπορει να κανει κατι πλην του 1 ματς στον τελικο που ολα γινονται.
ευχομαι να καταλαβουν την λαλακια που εκαναν ,να μπουν σαν τα σκυλια μεσα και να πατησουν τα χανουμια και οτι γινει στο τελος της χρονιας ,ας αρχισει η αντεπιθεση απο την κυριακη.
δεν ξερω για εσας αλλα για εμενα ισχυει μεχρι τελους το ΠΑΟΚ ΣΤΑ ΕΥΚΟΛΑ ΠΑΟΚΑΡΑ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ετσι μεγαλωσα και αυτο θα ακολουθω οσο και ανα πληγονομαι σε κατι βραδια σαν τα χθεσινα.
ΠΑΟΚ
Αυτό είναι το παράδοξο.
- Amsterdamer_87
Ρε παιδια τζαμπα το παιδευουμε και το τριβελιζουμε..
Για το χθεσινο καζο φταινε αποκλειστικα και μονο οι Παιχτες..
Υγ..Ειστε δικεφαλες κοτες και η ντροπη της προσφυγιας..
Ελατε ρε χανουμια..εχουμε ΘΕΝΕΜ παλι..
Για το χθεσινο καζο φταινε αποκλειστικα και μονο οι Παιχτες..
Υγ..Ειστε δικεφαλες κοτες και η ντροπη της προσφυγιας..
Ελατε ρε χανουμια..εχουμε ΘΕΝΕΜ παλι..
-
κατά τα άλλα καλή η ανακοίνωση των συνδέσμων. με ξαφνιασαν
- ΑποστόληςΑ
Με πήρε τηλέφωνο πριν από λίγο το καρντάς που μένει Σουρωτή και ήταν έξαλλος από το χθεσινό αποτέλεσμα. Αυτό που είδα χθες, μετά το 0-2, δεν έχει λογική μου είπε. Από την αμέσως επόμενη φάση του γκολ, μου λέει, η ομάδα σταμάτησε να παίζει και να μαρκάρει, αφήνοντας τον Προύτζο (ή όπως τον λένε) να βγει μόνος του, αλλά ο κακομοίρης την έστειλε άουτ. Από και και μετά και ειδικά στα τελευταία λεπτά, δεν μάρκαρε ΚΑΝΕΙΣ. Έπαιρναν τη μπάλα οι παίκτες του Αστέρα και έφταναν μέχρι την περιοχή ανενόχλητοι λες και μπροστά τους είχαν παιδιά από την Κ15.
Πρώτη φορά βλέπω τον αδελφό μου τόσο έξαλλο!
Και είχε δίκιο σε ό,τι έλεγε.
Πρώτη φορά βλέπω τον αδελφό μου τόσο έξαλλο!
Και είχε δίκιο σε ό,τι έλεγε.
- GREATANASTASIOS
Aυτό πού έγινε χθές ούτε στά παραμύθια.
Υ.Γ.Είναι μερικά πράγματα δεν χωνεύονται με τίποτα.
Υ.Γ.Είναι μερικά πράγματα δεν χωνεύονται με τίποτα.
+++dimpaok4 έγραψε:γεια σας αδερφια μετα απο σχεδόν μια μερα ακομα που εχω γλιτωσει το εγκφαλικο λογω ΠΑΟΚ αποφασισα να γραψω και εγω την γνωμη μου για την φετινη ομαδα συμφωνώντας και διαφωνώντας με καποιες αποψεις φιλων απο εδω η και απο σοσιαλ η και ραδιο που ακουω αρκετα(λογω δουλειας).
ευθυνες για το χθεσινο εχουν ολοι!!!! ,καταρχας νομιζω 11 στις 10 !!!! φορες να βαλουμε την κ19 μας που στην ουσια ειναι κ17, 2 γκολ σε 3 λεπτα δεν τρωει ουτε απο την σιτυ ξερωγω οχι απο το κολωκοτρωνητσι ,δεν θα αναλοθω στο ποιος εχασε τον παιχτη του και ποιος δεν εδιωξε καλα κτλπ .
το πιο τρομακτικο που ηχυσε στα αυτια μου ειναι αυτο που ειπε ο ραζβαν παιδια: οτι τρεμαμε ,καταλαβατε ποιος το ειπε ,ο ραζβαν το ειπε για την ομαδα του φεβρουαριο μηνα ,ο αρχοντας του μενταλιτυ που μεταλαμπαδευει το παθος για την νικη μεχρι και σε κατι τειλορ και σιντκλευ,καταλαβατε οτι το ειπε για τον ΠΑΟΚ που περα απο την διοικηση(που παντα πρεπει να πιστευει στις διακρισεις) αλλα και στον κοσμο(λιγος τουλαχιστον φετος) πιστευει στον τιτλο ,καταλαβατε οτι το ειπε για ματς το οποιο στο 89 ηταν 0-2 σε ενα γηπεδο με 132.5 ατομα δηλαδη αμα παιξεις ματς τιτλου η διακρισης καλυτερου ευρωπαικου εισητηριου σε ματς με τους υπολοιπους big τι θα κανεις δεν θα βγεις στο γηπεδο(βεβαια τα αποτελεσματα και οι εμφανισεις εκτος εδρας σε αυτα τα ματς δειχον το αντιθετο πλην αεκ).
διαβαζω για τις τελευταιες αλλαγες ,αλλα ρε παιδια σε ενα ματς 0-2 βγαζεις 2 βασικους παιχτες και βαζεις 2 παιδια χωρις ρυθμο και εγω ρωταω ποτε να τους βαλεις πρεπει να γινει το ματς 0-3 και πανω ξερωγω η να τους βαλει για 1 δευτερολεπτο?
και παμε λιγο πιο ατομικα εχεις απο το 89 και μετα μεσα παιδια,εναν τερμα 34 χρονων,αμυνα δεξια παιχτη με παρουσιες σε υψηλοτατο επιπεδο,αριστερα το ραφα με χρονιες σε α ισπανιας και στην καλυτερη ομαδα πλην μεγαλων στην πορτογαλια(και ομιλους ευρωπαικων διοργανωσεων),στοπερ εχεις το αρχηγο της ομαδος και ενα παιδι το οποιο οπου και να επαιζε ηταν αρχηγος(σε εμενα λεει κατι),στα χαφ εχεις εναν 34 χρονων και ενα παιδι που ειναι η 1η!!! μεταγραφη που αθλητικου διευθυντη(απο την χωρα του) και δεν εχει δειξει τπτ 1 χρονο τωρα(3 χαρια η αγορα),πιο μπροστα εχεις ενα παιδι 28 χρονων απο την β γερμανιας(τακτικα απο τα καλυτερα πρωταθληματα) αλλα οκ ειχε παιξει και βασικος και μπορει πνευματικα να μην το εβγαλε το ματς ,αλλα το πιο ανησυχητικο ειναι οι αλλοι 2 ο μπισε που ειναι μανουλα στο να χαλαει τον ρυθμο του αντιπαλου(φαουλ,πεσιματα) κτλπ και ο ταισον που με τις παραστασεις που εχει αυτα που εκανε εχθες ειναι για κρεμασμα δελτιου και τελος ο μπραντον που ειναι χαμηλων δυνατότητων παιχτης αλλα εγω βλεπω οτι στο 80-90% των ματς που μπαινει βοηθαει,ειναι δυνατον αυτη η ενδεκαδα να εφαγε 2 γκολ σε 3 λεπτα απο την τριπολη με τα 132,5 ατομα στο γηπεδο ,ειναι δυνατον να μην πεταξαν 1 φορα την μπαλα απο το κεντρο και προς τα πανω στα πλαγια του γηπεδου,ειναι δυνατον να μην δωσουν μια κλωτσια(σε αθλητικα πλαισια) ,ναι και εγω δεν γουσταρω ο ΠΑΟΚ να κανει καθυστερησεις ουτε με την μπαρτσελονα αλλα ρε παιδια λιγο μυαλο να ληξει το ματς.
εν κατακλειδει η χρονια ισως εχει και αλλες τετοιες ξινιλες αλλα πλεον θα ειναι πιο βαριες γιατι αλλαζουν και οι αντιπαλοι ουτε θελω να σκεφτομαι αυτο να γινοταν εκτος/εντος με γαυροβαζελοχανουμοσκουλικα.
πιστευω η χρονια δεν γυρναει στο διαστημα ιουλιο- Οκτώβριο αλλα το πιο δυστηχες θα ειναι αν καταλαβουν οτι δεν μπορουν να κανουν το βημα παραπανω με πρωτο τον λουτσε, για να μην τρεφουμε αυταπατες για πρωταθληματα και καλες πορεις στην ευρωπη η ομαδα το καλοκαιρι πρεπει να βγει στην αγορα για 3-4 παιχτες του μυριου πλας και 2-3 χρησιμες ρεζερβες.
καμια ανοχη πλεον απο εμενα σχετικα με το παραπανω στο οτι δεν βρισκουμε ,ειναι νωρις να ερθουν τετοιοι παιχτες και τα λοιπα ,πας κλεινεις 4 ελευθερους του μυριου και τους εχεις στην πρωτη προπονηση τελος.
οπως εγραψε ενας φιλος οτι δεν ξερει τι να κανει την κυριακη να παει η οχι και τελικα αποφασισε να παει ,εγω δεν ξερω τι θα κανω η ξενερα ειναι μεγαλη ,αλλα μεγαλη πρεπει να ειναι και η καυλα μας να τους πατησουμε κατω,δεν τρεφω αυταπατες για το πρωταθλημα ποσο δε μαλλον μετα το χθεσινο αλλα βλεπω κατι στην ομαδα, οτι μπορει να κανει κατι πλην του 1 ματς στον τελικο που ολα γινονται.
ευχομαι να καταλαβουν την λαλακια που εκαναν ,να μπουν σαν τα σκυλια μεσα και να πατησουν τα χανουμια και οτι γινει στο τελος της χρονιας ,ας αρχισει η αντεπιθεση απο την κυριακη.
δεν ξερω για εσας αλλα για εμενα ισχυει μεχρι τελους το ΠΑΟΚ ΣΤΑ ΕΥΚΟΛΑ ΠΑΟΚΑΡΑ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ετσι μεγαλωσα και αυτο θα ακολουθω οσο και ανα πληγονομαι σε κατι βραδια σαν τα χθεσινα.
ΠΑΟΚ
Την Κυριακη ή θα δειξουμε απο τι ειμαστε φτιαγμένοι ή τελειωνει το θεμα πρωταθλητης. Κοιταξτε να εχουμε κι αλλη στεψη
- paokovios1974
Sourme,
Εγω εβαλα τον μπισεσβαρ και τον φελιπε ενω εχω στον παγκο τον dantas που εκανε εξαιρετικα παιχνιδια οποτε εκληθει.
ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΙΣΕΣΒΑΡ ΕΛΕΟΣ
ΕΛΕΟΣ
Εγω εβαλα τον μπισεσβαρ και τον φελιπε ενω εχω στον παγκο τον dantas που εκανε εξαιρετικα παιχνιδια οποτε εκληθει.
ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΙΣΕΣΒΑΡ ΕΛΕΟΣ
ΕΛΕΟΣ
- sourmenetes
- Moderator
Paokovios είπα όλοι φταίνε!
Επίσης αν δεν μπορώ να βάλω το Φελίπε στο 85 με. 0 2 σκορ, γαμησε τα!
Είναι τραγικό!
Το. Ότι παίζει ο Μπίσεσβαρ πάλι εινια τραγικό!
Εγώ και συ να μπαίναμε 2 γκολ δε θα τρώγαμε ρε φίλε!
Σουβλάκια θα τρώγαμε μετά το αγώνα και κρασιά γιατί θα είχαμε πάρει το πιο εύκολο διπλό!
Επίσης αν δεν μπορώ να βάλω το Φελίπε στο 85 με. 0 2 σκορ, γαμησε τα!
Είναι τραγικό!
Το. Ότι παίζει ο Μπίσεσβαρ πάλι εινια τραγικό!
Εγώ και συ να μπαίναμε 2 γκολ δε θα τρώγαμε ρε φίλε!
Σουβλάκια θα τρώγαμε μετά το αγώνα και κρασιά γιατί θα είχαμε πάρει το πιο εύκολο διπλό!
Παιδιά μου έκαναν μεγάλη εντύπωση οι δηλώσεις του Σβαμπ. Ο Κόλκας το μεσημέρι έλεγε ότι η ομάδα δεν πρόκειται να σηκώσει κεφάλι και το sdna έγραφε ότι η απογοήτευση στην ομάδα σε όλα τα επίπεδα είναι απερίγραπτη. Πιθανότατα θα έχουν εσωτερική πληροφόρηση. Νομίζω πως δεν έχει νόημα να συνεχίσουμε να αναλωνόμαστε στην ποσόστωση των ευθυνών σε έναν αγώνα που ούτως ή άλλως κινείται στα όρια του μεταφυσικού. Φυσικά και μπορούν να αποδοθούν ευθύνες αλλά νομίζω ότι τώρα προέχει η στήριξη της ομάδας. Την Κυριακή με αυτό το κλίμα που υπάρχει τώρα εύκολα μπορεί να στραβώσει άσχημα το ματς ειδικά σε περίπτωση που προηγηθεί η άεκ.
Η ομάδα έχει βελτίωση, παίζει καλύτερα από όλους τους αντιπάλους της, ας σταθούμε δίπλα της..
Η ομάδα έχει βελτίωση, παίζει καλύτερα από όλους τους αντιπάλους της, ας σταθούμε δίπλα της..
- Shivaspace
Πάντως το χθεσινό αποτέλεσμα δεν ήταν και τόσο σοκαριστικό όσο πχ το περσινό με τον Βόλο.. η ομάδα παίζει καλύτερη μπάλα , δεν θα φύγουμε κι απ' το μπαλκόνι γιατί δεν πήραμε δύο βαθμούς ακόμη..τις μ@λακιες τις διορθώνεις με καλό αγωνιστικό πρόσωπο και ακόμη μεγαλύτερες νίκες
Το γέλιο ξέρετε που θα πέσει;
Σε νίκη επί της κουλας τη Κυριακή, που θα λέμε πάλι "μπορούμε τον τίτλο"
Χαχα έχει καει ο εγκέφαλος φέτος
Σε νίκη επί της κουλας τη Κυριακή, που θα λέμε πάλι "μπορούμε τον τίτλο"
Χαχα έχει καει ο εγκέφαλος φέτος