Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ 2-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

MVP

Ζίβκοβιτς
5
4%
Ράφα Σοάρες
3
3%
Νάσμπεργκ
5
4%
Ίνγκασον
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Σάστρε
22
19%
Ντόουγκλας
7
6%
Σβαμπ
6
5%
Ζίβκοβιτς
3
3%
Κωνσταντέλιας
1
1%
Νάρεϊ
18
15%
Ολιβέιρα
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Κεντζιόρα
1
1%
Μπίσεσβαρ
38
32%
Τάισον
1
1%
Μπράντον
7
6%

Σύνολο ψήφων: 117

Άβαταρ μέλους
nunies4

Re: Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ 2-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από nunies4 »

Κανεις δεν το εχει ξεπερασει. Πως να χωρεσει στο κεφαλι οτι ειχες 2 βαθμους μεχρι το 90 σε εδρα που δεν περασε κανεις ησουν 5 απο την κορυφη και ακολουθουσε μια 4αδα αγωνων που θα μπορουσες να κανεις το απολυτο και να μπεις πλευ οφ καβαλα στο αλογο;;
Μακαρι η ομαδα να το αφησει πισω της οσο γινεται πιο γρηγορα (πιο γρηγορα απο εμας) γιατι ειναι τεραστιας σημασιας να ερθει η νικη την Κυριακη ωστε να μην χαθει η επαφη με την κορυφη αλλα και για να πλησασουμε το κατα γενικη ομολογια πρωτο φαβορι.
Και γιατι μετα ακολουθει μια 3αδα που μπορουμε να κλεισουμε με το 3 στα 3 πριν τα πλευ οφ.
Νικη την Κυριακη οπωσδηποτε.
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Ασοβαρη τουλαχιστον η ομαδα που δεχεται 2 γκολ στο 90 και 92 απο καποιον αστερα τριπολεως.
Κυριος υπευθυνος αυτος που κανει τον προπονητη.
Τουλαχιστον για χθες
Άβαταρ μέλους
Norte

Δημοσίευση από Norte »

αυτο που συνεβη χθες στο τελευταιο κομματι του αγωνα ηταν ακριβως το ιδιο με οτι επαθε η σιτι στον περσινο 2ο ημιτελικο με την ρεαλ...
τιποτα δεν εδειχνε οτι θα μπορουσες να δεχθεις γκολ αφου οχι μονο δεν δεχτηκες πιεση αλλα ο αντιπαλος ουτε καν μπορουσε να πλησιασει στο τελευταιο 3ο του γηπεδου.
οταν λοιπον δεχεσαι απο το πουθενα το 1-2 ειναι αδυνατο οι παικτες που εχουν ειδη μπει σε mode χαλαρωσης απολυτως φυσιολογικα λογο της εικονας απολυτης κυριαρχιας ολου του αγωνα να γυρισουν ξαφνικα τον διακοπτη και να παιξουν 3 λεπτα ζωης και θανατου με αντιπαλο που επιτιθεται χωρις να εχει να χασει κατι.
το ποδοσφαιρο ειναι τοσο χαοτικο που ναι ακομα και αυτο μπορει να συμβει και συνεβη σε εμας...
ακομη και η φαση του κετζιορα για να γινει 0-3 μοιαζει με την φαση του grealish που θα εκανε το 0-2 πριν σωσει ο μιλιταο πανω στην γραμμη...
shit happens μερικες φορες και παμε παρακατω, η ομαδα ειναι σε εκπληκτικη κατασταση αγωνιστικα και μονο αισιοδοξια προκαλει η εικονα της για το μελλον
Άβαταρ μέλους
Maxmad

Δημοσίευση από Maxmad »

Αυτα που λες ειναι η αισιοδοξη πλευρα του χθεσινου αποτελεσματος...
Πρακτικα το χθεσινο καζο δεν θα το παθαινε καμια απο τις υπολοιπες ομαδες που διεκδικούν πρωταθλημα.

Το κακο ειναι οτι αυτη η ισοπαλια (σαν ηττα) θα στοιχισει απο αποψη ψυχολογιας και στο ματς με την ΑΕΚ.

Ελπιζω πως οχι...
Άβαταρ μέλους
iremidynami 4+

Δημοσίευση από iremidynami 4+ »

@ norte
Θα συμφωνησω με την τελευταια σου προταση για το αισιοδοξο μελλον.
Να προσθεω μονο δυο σημαντικες προυποθεσεις. Να μην πουληθει καποιος βασικος και να ερθουν 2-3 πανωραφισιοι παικτες.

Ως ποτε θα βγαζει ο λουτσε λαγους απ'το σκουφι του;

Και επειδη εδω και 2-3 χρονια λεμε τα ιδια κ τα ίδια κ τα ίδια κοκ
Ελπιζω καποια στιγμη να μιλησει και αυτος που πρεπει.
ΈΜΠΡΑΚΤΑ.
και αυτος ειναι μονο ενας.
Ο ΙΒΑΝ.
Ακομα και αν βγει και πει κυριοι κλεινω την κανουλα για χ, ψ λογους, εγω μαζι του θα ειμαι.
Μονο να το πει ωστε να μην τρεφουμε φρουδες ελπιδες κ τρωμε τζαμπα στενοχωρια.
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

μα το είπε στην μακροσκελή του ανακοίνωση μετά τον αποκλεισμό από τη Λέφσκι. Τι άλλο να πει ο Ιβάν;

Όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο Ιβάν Σαββίδης ξεκίνησε με τον μέχρι σήμερα απολογισμό του μεταγραφικού σχεδιασμού και του ευρωπαϊκού αποκλεισμού, λέγοντας: «Είναι δεδομένο ότι την πρώτη και κύρια ευθύνη την φέρνω εγώ. Είναι έτσι δομημένη η ζωή που στις αποτυχίες φταίει η κεφαλή, αλλά τις νίκες τις κατακτούν όλοι οι υπόλοιποι. Δεν έχω πρόβλημα με αυτό και σας μιλώ σήμερα επειδή έχουν καταλαγιάσει τα έντονα συναισθήματα μετά τον αποκλεισμό. Χρειάζεται να βελτιωθούμε σε όλους τους τομείς, να αναδιοργανώσουμε την ομάδα σε όλες τις δομές της. Περιμένω από όλους τις προτάσεις τους για τις αλλαγές και τις βελτιώσεις που χρειάζονται τα τμήματά τους. Σύμφωνα με τη δική μου λογική εκτελώ τις μεταγραφικές εισηγήσεις που έχουν την απόλυτη έγκριση του προπονητή, μετά από την εισήγηση του αθλητικού διευθυντή. Θεωρώ εκ των προτέρων αυτονόητο ότι δεν θα συμφωνούμε πάντα, αλλά μέσα από τις διαφωνίες μας θα καταλήγουμε στις σωστές αποφάσεις για τον σύλλογο. Χρειάζεται να ισορροπήσει το ρόστερ και να πουληθούν ή να αποχωρήσουν ποδοσφαιριστές που δεν είναι στα πλάνα του προπονητή. Κανείς δεν έχει αντιληφθεί τον τρόπο με τον οποίο εγώ αναφέρομαι στη λέξη αυτάρκεια. Ο ΠΑΟΚ πριν από εμένα δεν ήταν ποτέ ενωμένος, στηριζόμενος σε δικά του στελέχη, σε δικούς του πόρους, σε δικό του σχέδιο. Μετά από εμένα θέλω να είναι έτσι. Μέχρι τότε εξασφαλίζω τη χρηματοδότηση για να διεκδικούμε υψηλούς στόχους. Στην πιο δύσκολη χρονιά παγκοσμίως, το φετινό έλλειμμα είναι μεγάλο και θα εγγυηθώ εγώ την κάλυψή του. Αυτό, για να αντιλαμβάνεται ο καθένας, ότι όλες οι αστοχίες, καταλήγουν εκεί και καλύπτονται πάντα από εμένα. Δεν είμαι καθόλου ικανοποιημένος από την δημιουργία εσόδων για την ομάδα, από τις δραστηριότητες που επιφέρουν έσοδα και χρειάζεται τεράστια βελτίωση. Στην πιο δύσκολη συγκυρία, εγώ θα είμαι εκεί στηρίζοντας όχι μόνο την ομάδα, αλλά ξεκινώντας ιστορικά έργα, όπως το γήπεδο και το προπονητικό κέντρο. Και θέλω μαζί μου ανθρώπους που δεν βλέπουν μόνο προβλήματα, αλλά και τις λύσεις τους. Πλησιάζουμε τα γενέθλια του ενός αιώνα ζωής του ΠΑΟΚ και από τώρα πρέπει να γίνει ξεκάθαρο πως θα φτάσουμε εκεί και με ποιους θα φτάσουμε εκεί. Ο αποκλεισμός είναι πισωγύρισμα και έτσι θέλω να τον αντιμετωπίσετε όλοι. Δεν θέλω να νιώθει κανένας χαρούμενος που θα παίζουμε ένα παιχνίδι την εβδομάδα».

Για τη συνέχεια της σεζόν και τους στόχους της ομάδας ο «ισχυρός άνδρας» της ΠΑΕ ΠΑΟΚ υπογράμμισε: «Οι συμφωνίες με τους ποδοσφαιριστές και τα συμβόλαιά τους έγιναν με τη φιλοδοξία να αγωνίζονται σε 55-60 παιχνίδια το χρόνο. Οι συμφωνίες θα τηρηθούν παρότι οι αγώνες θα είναι λιγότεροι μετά τον αποκλεισμό. Απαιτώ από όλους την πλήρη ετοιμότητα κάθε εβδομάδα. Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές δεν θα έχουν τις ιδανικές συνθήκες για να ανταπεξέλθουν σε αυτό. Είναι αυτονόητο ότι ένας μεγάλος και πολύ επιτυχημένος κύκλος κλείνει και αποφασίσαμε να ανοίξουμε έναν καινούργιο. Υπάρχει μεγάλη ανανέωση και σε πρόσωπα και σε ιδέες και ξέρουμε καλά ότι, αν δουλέψουμε όλοι ενωμένοι προς την ίδια κατεύθυνση, σύντομα αυτή η ομάδα θα ανοίξει έναν νέο κύκλο μεγάλων επιτυχιών. Το ρόστερ δεν έκλεισε και έχω εμπιστοσύνη ότι το προπονητικό επιτελείο θα πάρει ό,τι καλύτερο έχει αυτή η ομάδα να δώσει, θα αναπτύξει τους νέους ποδοσφαιριστές και θα τους μπολιάσει στη νοοτροπία νικητή που έχουν κατακτήσει οι παλαιότεροι. Απαιτώ να αναλυθεί περισσότερο και να διορθωθεί το πρόβλημα των τραυματισμών, ώστε να μην αναγκάζεται ο προπονητής να στερείται πολύτιμους ποδοσφαιριστές από σημαντικούς αγώνες, επειδή δεν είχε αναλυθεί σωστά η ετοιμότητά τους. Στη ζωή μου δεν έχω βάλει ποτέ στόχο να είμαι δεύτερος. Και στις επιχειρήσεις μου και στη ζωή μου δεν αρκούμαι σε αυτό. Ο στόχος πρέπει να είναι για την ομάδα μου η πρώτη θέση. Οι πολλές αλλαγές χρειάζονται ωστόσο χρόνο και υπομονή να αποδώσουν, το κατανοούμε και το στηρίζουμε, αλλά πάντα έχοντας στο μυαλό μας τη νίκη στον κάθε επόμενο αγώνα. Απαιτώ από εσάς να σκέφτεστε έτσι και ενωμένοι να ξεκινήσουμε τη χρονιά με αισιοδοξία. Να "αναγκάσουμε" τον κόσμο να αγκαλιάσει περισσότερο την ομάδα. Είμαι δίπλα σας, ακόμη και από μακριά».
Άβαταρ μέλους
iremidynami 4+

Δηλ απο τη μια λεει αυταρκεια(αρα 4η-5ηθεση θα πω εγω), απο την αλλη λεει δεν εχει μαθει να ειναι δευτερος και απο την αλλη λεει "κανενας δεν εχει καταλαβει την αυταρκεια οπως την εννοω εγω".
Οποιος καταλαβε καταλαβε.
Εγω πάντως οχι.
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Νομίζω αν βγάλεις το άρα, έχεις το σκεπτικό του.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

paokovios1974 έγραψε:Ασοβαρη τουλαχιστον η ομαδα που δεχεται 2 γκολ στο 90 και 92 απο καποιον αστερα τριπολεως.
Τουλαχιστον για χθες
Αααα... Δηλαδή αυτοί που παίζουν μέσα και δεν μπορούν κρατησουν 2 γκολ αέρα είναι οκ;;

Δηλαδη είναι τόσο δύσκολο να πετάξεις την μπάλα 5 φορες μακρια από την περιοχή σου και να την κρατήσεις 3 λεπτά στα πόδια σου;;

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Maxmad έγραψε:Αυτα που λες ειναι η αισιοδοξη πλευρα του χθεσινου αποτελεσματος...
Πρακτικα το χθεσινο καζο δεν θα το παθαινε καμια απο τις υπολοιπες ομαδες που διεκδικούν πρωταθλημα.

Το κακο ειναι οτι αυτη η ισοπαλια (σαν ηττα) θα στοιχισει απο αποψη ψυχολογιας και στο ματς με την ΑΕΚ.

Ελπιζω πως οχι...
Δε θα στοιχίσει θεωρώ.

Άβαταρ μέλους
iremidynami 4+

Μου εχει δωσει τεραστια χαρα,στην 5η δεκαετια της ζωης μου.
Δεν θα του κρατησω κακια, εαν ετσι κρινει.
Εχουμε φαει τοσες πικρες οι 50αρηδες που μας εχουμε σκληρυνει πολυ.
Ετσι κ αλλιως, πως το λεγαμε; Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ.
ΠΑΟΚ ΣΤΑ ΕΥΚΟΛΑ, ΠΑΟΚΑΡΑ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Προσυπογράφω....
Έχουμε ζήσει τοοοοοοσο ΠΑΟΚ με κουσουρια τις προηγούμενες 10ετιες, που μόλις κρυώνει το αίμα και ξεθολωνει το μυαλό σκέφτομαι πόση απόσταση έχουμε καλύψει που τώρα έφτασα να σκάω που δεν μειώσαμε στους 5 από την κορυφή και είμαστε στους 7.
Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι δεν θα γίνεται κριτική η δεν θα επισημαίνονται τα στραβά.
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

sourmenetes έγραψε:
paokovios1974 έγραψε:Ασοβαρη τουλαχιστον η ομαδα που δεχεται 2 γκολ στο 90 και 92 απο καποιον αστερα τριπολεως.
Τουλαχιστον για χθες
Αααα... Δηλαδή αυτοί που παίζουν μέσα και δεν μπορούν κρατησουν 2 γκολ αέρα είναι οκ;;

Δηλαδη είναι τόσο δύσκολο να πετάξεις την μπάλα 5 φορες μακρια από την περιοχή σου και να την κρατήσεις 3 λεπτά στα πόδια σου;;

Οσο πεταμε την μπαλα στην κερκιδα θα εχουμε κι αλλες τετοιες απωλειες, αληθεια ποσες μετραμε μεχρι τωρα?
dimpaok4

Δημοσίευση από dimpaok4 »

γεια σας αδερφια μετα απο σχεδόν μια μερα ακομα που εχω γλιτωσει το εγκφαλικο λογω ΠΑΟΚ αποφασισα να γραψω και εγω την γνωμη μου για την φετινη ομαδα συμφωνώντας και διαφωνώντας με καποιες αποψεις φιλων απο εδω η και απο σοσιαλ η και ραδιο που ακουω αρκετα(λογω δουλειας).

ευθυνες για το χθεσινο εχουν ολοι!!!! ,καταρχας νομιζω 11 στις 10 !!!! φορες να βαλουμε την κ19 μας που στην ουσια ειναι κ17, 2 γκολ σε 3 λεπτα δεν τρωει ουτε απο την σιτυ ξερωγω οχι απο το κολωκοτρωνητσι ,δεν θα αναλοθω στο ποιος εχασε τον παιχτη του και ποιος δεν εδιωξε καλα κτλπ .

το πιο τρομακτικο που ηχυσε στα αυτια μου ειναι αυτο που ειπε ο ραζβαν παιδια: οτι τρεμαμε ,καταλαβατε ποιος το ειπε ,ο ραζβαν το ειπε για την ομαδα του φεβρουαριο μηνα ,ο αρχοντας του μενταλιτυ που μεταλαμπαδευει το παθος για την νικη μεχρι και σε κατι τειλορ και σιντκλευ,καταλαβατε οτι το ειπε για τον ΠΑΟΚ που περα απο την διοικηση(που παντα πρεπει να πιστευει στις διακρισεις) αλλα και στον κοσμο(λιγος τουλαχιστον φετος) πιστευει στον τιτλο ,καταλαβατε οτι το ειπε για ματς το οποιο στο 89 ηταν 0-2 σε ενα γηπεδο με 132.5 ατομα δηλαδη αμα παιξεις ματς τιτλου η διακρισης καλυτερου ευρωπαικου εισητηριου σε ματς με τους υπολοιπους big τι θα κανεις δεν θα βγεις στο γηπεδο(βεβαια τα αποτελεσματα και οι εμφανισεις εκτος εδρας σε αυτα τα ματς δειχον το αντιθετο πλην αεκ).

διαβαζω για τις τελευταιες αλλαγες ,αλλα ρε παιδια σε ενα ματς 0-2 βγαζεις 2 βασικους παιχτες και βαζεις 2 παιδια χωρις ρυθμο και εγω ρωταω ποτε να τους βαλεις πρεπει να γινει το ματς 0-3 και πανω ξερωγω η να τους βαλει για 1 δευτερολεπτο?

και παμε λιγο πιο ατομικα εχεις απο το 89 και μετα μεσα παιδια,εναν τερμα 34 χρονων,αμυνα δεξια παιχτη με παρουσιες σε υψηλοτατο επιπεδο,αριστερα το ραφα με χρονιες σε α ισπανιας και στην καλυτερη ομαδα πλην μεγαλων στην πορτογαλια(και ομιλους ευρωπαικων διοργανωσεων),στοπερ εχεις το αρχηγο της ομαδος και ενα παιδι το οποιο οπου και να επαιζε ηταν αρχηγος(σε εμενα λεει κατι),στα χαφ εχεις εναν 34 χρονων και ενα παιδι που ειναι η 1η!!! μεταγραφη που αθλητικου διευθυντη(απο την χωρα του) και δεν εχει δειξει τπτ 1 χρονο τωρα(3 χαρια η αγορα),πιο μπροστα εχεις ενα παιδι 28 χρονων απο την β γερμανιας(τακτικα απο τα καλυτερα πρωταθληματα) αλλα οκ ειχε παιξει και βασικος και μπορει πνευματικα να μην το εβγαλε το ματς ,αλλα το πιο ανησυχητικο ειναι οι αλλοι 2 ο μπισε που ειναι μανουλα στο να χαλαει τον ρυθμο του αντιπαλου(φαουλ,πεσιματα) κτλπ και ο ταισον που με τις παραστασεις που εχει αυτα που εκανε εχθες ειναι για κρεμασμα δελτιου και τελος ο μπραντον που ειναι χαμηλων δυνατότητων παιχτης αλλα εγω βλεπω οτι στο 80-90% των ματς που μπαινει βοηθαει,ειναι δυνατον αυτη η ενδεκαδα να εφαγε 2 γκολ σε 3 λεπτα απο την τριπολη με τα 132,5 ατομα στο γηπεδο ,ειναι δυνατον να μην πεταξαν 1 φορα την μπαλα απο το κεντρο και προς τα πανω στα πλαγια του γηπεδου,ειναι δυνατον να μην δωσουν μια κλωτσια(σε αθλητικα πλαισια) ,ναι και εγω δεν γουσταρω ο ΠΑΟΚ να κανει καθυστερησεις ουτε με την μπαρτσελονα αλλα ρε παιδια λιγο μυαλο να ληξει το ματς.

εν κατακλειδει η χρονια ισως εχει και αλλες τετοιες ξινιλες αλλα πλεον θα ειναι πιο βαριες γιατι αλλαζουν και οι αντιπαλοι ουτε θελω να σκεφτομαι αυτο να γινοταν εκτος/εντος με γαυροβαζελοχανουμοσκουλικα.

πιστευω η χρονια δεν γυρναει στο διαστημα ιουλιο- Οκτώβριο αλλα το πιο δυστηχες θα ειναι αν καταλαβουν οτι δεν μπορουν να κανουν το βημα παραπανω με πρωτο τον λουτσε, για να μην τρεφουμε αυταπατες για πρωταθληματα και καλες πορεις στην ευρωπη η ομαδα το καλοκαιρι πρεπει να βγει στην αγορα για 3-4 παιχτες του μυριου πλας και 2-3 χρησιμες ρεζερβες.

καμια ανοχη πλεον απο εμενα σχετικα με το παραπανω στο οτι δεν βρισκουμε ,ειναι νωρις να ερθουν τετοιοι παιχτες και τα λοιπα ,πας κλεινεις 4 ελευθερους του μυριου και τους εχεις στην πρωτη προπονηση τελος.

οπως εγραψε ενας φιλος οτι δεν ξερει τι να κανει την κυριακη να παει η οχι και τελικα αποφασισε να παει ,εγω δεν ξερω τι θα κανω η ξενερα ειναι μεγαλη ,αλλα μεγαλη πρεπει να ειναι και η καυλα μας να τους πατησουμε κατω,δεν τρεφω αυταπατες για το πρωταθλημα ποσο δε μαλλον μετα το χθεσινο αλλα βλεπω κατι στην ομαδα, οτι μπορει να κανει κατι πλην του 1 ματς στον τελικο που ολα γινονται.

ευχομαι να καταλαβουν την λαλακια που εκαναν ,να μπουν σαν τα σκυλια μεσα και να πατησουν τα χανουμια και οτι γινει στο τελος της χρονιας ,ας αρχισει η αντεπιθεση απο την κυριακη.

δεν ξερω για εσας αλλα για εμενα ισχυει μεχρι τελους το ΠΑΟΚ ΣΤΑ ΕΥΚΟΛΑ ΠΑΟΚΑΡΑ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ετσι μεγαλωσα και αυτο θα ακολουθω οσο και ανα πληγονομαι σε κατι βραδια σαν τα χθεσινα.

ΠΑΟΚ
george188

Δημοσίευση από george188 »

paokovios1974 έγραψε:
sourmenetes έγραψε:
Τουλαχιστον για χθες

Οσο πεταμε την μπαλα στην κερκιδα θα εχουμε κι αλλες τετοιες απωλειες, αληθεια ποσες μετραμε μεχρι τωρα?
Αντίστοιχα θα ήθελα να "χρεώσεις" κ την καλή μπάλα που παίζει η ομάδα στον προπονητή. Δεν γίνεται να του χρεώνεις μόνο τα άσχημα, ειδικά το χθεσινό που ακόμα κ ο ίδιος να έμπαινε με Καρυπίδη θα το κρατούσαν το διπλό στα 3 λεπτά που απέμεναν.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”