Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧIV
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧIV
Μια, οσο μπορω. αντικειμενικη αποψη.
Ας μην ειμαι καχυποπτος λοιπον και να θεσω οτι ολα μεχρι τελικα ο μονος που μπορει να αποφασισει, δηλαδη ο Μανουχος, ματαιωσε το παιχνιδι για αντικανονικοτητα ηταν οπως τα λεει η πλευρα της αεκ.
Η αεκ καλως ελεγε οτι εκανε ενσταση για αντικονικοτητα, με σκοπο ο διαιτητης να μπει στην διαδικασια που μπηκε, απο την στιγμη που ειδανε διαφορα και μαλιστα αρκετα μεγαλη στα δοκαρια. Δεν ηταν ενσταση για να παρει το ματς εκεινη η ενσταση, αλλα για να αναγκασει τον διαιτητη να κανει οτι εκανε και πλεον ο μονος υπευθυνος για την τυχη του ματς τοτε, ηταν ο Μανουχος.
Εγινε οτι εγινε. Ο Μανουχος μετρησε οπως μετρησε, δεν βρισκει κανονικες εστιες και παμε παρακατω. Η αεκ απανταει ολο αυτο το διαστημα οτι δεν θελει κανενα ματς στα χαρτια, την ενσταση την εκανε για τους λογους που αναφερω παραπανω, θελει νομιμοτητα κτλ κτλ.
Ο αθλητικος δικαστης λεει κανονικα ο αγωνας, προφανως με κανονικες εστιες και συνθηκες, διοτι δεν βλεπει υπαιτιοτητα του ατρομητου για ενα δημοτικο σταδιο.
Γιατι κανεις εφεση ρε αεκ; Γιατι θελεις να παρεις ενα ματς που μπορει να παιχτει κανονικα και δικαια και σε κανονικες εστιες, στα χαρτια. Αυτη ειναι η μονη απαντηση.
Ας μην ειμαι καχυποπτος λοιπον και να θεσω οτι ολα μεχρι τελικα ο μονος που μπορει να αποφασισει, δηλαδη ο Μανουχος, ματαιωσε το παιχνιδι για αντικανονικοτητα ηταν οπως τα λεει η πλευρα της αεκ.
Η αεκ καλως ελεγε οτι εκανε ενσταση για αντικονικοτητα, με σκοπο ο διαιτητης να μπει στην διαδικασια που μπηκε, απο την στιγμη που ειδανε διαφορα και μαλιστα αρκετα μεγαλη στα δοκαρια. Δεν ηταν ενσταση για να παρει το ματς εκεινη η ενσταση, αλλα για να αναγκασει τον διαιτητη να κανει οτι εκανε και πλεον ο μονος υπευθυνος για την τυχη του ματς τοτε, ηταν ο Μανουχος.
Εγινε οτι εγινε. Ο Μανουχος μετρησε οπως μετρησε, δεν βρισκει κανονικες εστιες και παμε παρακατω. Η αεκ απανταει ολο αυτο το διαστημα οτι δεν θελει κανενα ματς στα χαρτια, την ενσταση την εκανε για τους λογους που αναφερω παραπανω, θελει νομιμοτητα κτλ κτλ.
Ο αθλητικος δικαστης λεει κανονικα ο αγωνας, προφανως με κανονικες εστιες και συνθηκες, διοτι δεν βλεπει υπαιτιοτητα του ατρομητου για ενα δημοτικο σταδιο.
Γιατι κανεις εφεση ρε αεκ; Γιατι θελεις να παρεις ενα ματς που μπορει να παιχτει κανονικα και δικαια και σε κανονικες εστιες, στα χαρτια. Αυτη ειναι η μονη απαντηση.
- Amsterdamer_87
Η ντροπη της προσφυγιας ακουει στο ονομα αεκ..
Ξεφτιλα να εχουν τον δικεφαλο στο στηθος..
Ιεροσυλια να αποκαλουν το τσαντιρι τους Αγια Σοφια..
Πιο ξεφτιλες και γλιτσιδες κι απ τους λιμανισιους και τα ληκια ειναι..
Ξεφτιλα να εχουν τον δικεφαλο στο στηθος..
Ιεροσυλια να αποκαλουν το τσαντιρι τους Αγια Σοφια..
Πιο ξεφτιλες και γλιτσιδες κι απ τους λιμανισιους και τα ληκια ειναι..
- PAOK_Antarctica
Οι ξεφτιλισμένοι, τόσες μέρες λέγανε "δεν θέλουμε το ματς στα χαρτιά, να παίξουμε σε κανονικές εστίες θέλουμε". Και τώρα επιμένουν να πάρουν το ματς στα χαρτιά.
Χίλιες φορές ισοπαλίες σαν την χθεσινή παρά να βλέπω την ομάδα μου να ξεφτιλίζεται έτσι για ένα χαρτί ακόμα.
Χίλιες φορές ισοπαλίες σαν την χθεσινή παρά να βλέπω την ομάδα μου να ξεφτιλίζεται έτσι για ένα χαρτί ακόμα.
- thomas Murg
Σταχυολογώ τα πιο ενδιαφέροντα από όσα γράφει αρδ της κούλας στο σδνα
Ας το πάρουμε απόφαση. Στην Ελλάδα, νόμος είναι το δίκιο εκείνου που φωνάζει περισσότερο. Νόμος είναι το δίκιο εκείνου που ελέγχει περισσότερα μέσα.
ΚΑΙ......
Καλά το πας. Πάτα γκάζι και μη σταματάς. Περί υπαιτιότητας ο λόγος, αν δεν κάνω λάθος με τα φτωχά μου ελληνικά, σημαίνει πως υπάρχει δόλος ή αμέλεια. Ακόμα και εάν αποδεχθούμε πως ο Ατρόμητος δεν είχε κανένα δόλο και όφελος από αυτήν την ιστορία. Αμέλεια δεν υπάρχει; Δεν βγαίνουν κάθε τρεις και λίγο αποφάσεις για αθλητικά και μη γεγονότα, που κάποιος βαρύνεται εξ αμελείας; Να μη χαλάσουμε τις καρδιάς μας. Ετσι μας το είπανε, έτσι σας το λέμε.
Καλά το πάει το χαρτί πλέον ο δικαστής.
χαχα Ακόμη και ακούσια αυτοσαρκάζονται. Τους το αναγνωρίζω!
Ας το πάρουμε απόφαση. Στην Ελλάδα, νόμος είναι το δίκιο εκείνου που φωνάζει περισσότερο. Νόμος είναι το δίκιο εκείνου που ελέγχει περισσότερα μέσα.
ΚΑΙ......
Καλά το πας. Πάτα γκάζι και μη σταματάς. Περί υπαιτιότητας ο λόγος, αν δεν κάνω λάθος με τα φτωχά μου ελληνικά, σημαίνει πως υπάρχει δόλος ή αμέλεια. Ακόμα και εάν αποδεχθούμε πως ο Ατρόμητος δεν είχε κανένα δόλο και όφελος από αυτήν την ιστορία. Αμέλεια δεν υπάρχει; Δεν βγαίνουν κάθε τρεις και λίγο αποφάσεις για αθλητικά και μη γεγονότα, που κάποιος βαρύνεται εξ αμελείας; Να μη χαλάσουμε τις καρδιάς μας. Ετσι μας το είπανε, έτσι σας το λέμε.
Καλά το πάει το χαρτί πλέον ο δικαστής.
χαχα Ακόμη και ακούσια αυτοσαρκάζονται. Τους το αναγνωρίζω!
Θυμάστε πριν κάποια χρόνια που τιμωρήθηκε ο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΠΑΟΚ με απόσυρση της χρηματοδότησης για έργα στην Τούμπα? Για χάντμπολ πηγαίναμε, Λαμία νομίζω, με τα χαρτιά, και έγιναν επεισόδια! Σήμερα που κάηκε το σύμπαν στο ΒΟΛΛΕΥ βάζελων-γάβρων ΑΠΑΙΤΩ με τη σειρά μου την ΑΜΕΣΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ! Στο ποδόσφαιρο! Άντε να σας δω 'λεβέντες' της αθήνας!
Μη χαλάμε την υγεία μας με το ποσό και αν είναι η ντροπή της προσφυγιάς και των οπαδών. Κανένα 18 και κανένα κοντό δοκάρι δεν τους έκανε έτσι. Πολύ πιο πριν επέλεξαν να ρίξουν την ομάδα που και καλά αγαπάνε στα χωράφια της Γ. Ούτε γάβρος τέτοια κατάντια. Τότε με την Ξάνθη, ο γιος μου δεν μπορούσε να κοιμηθεί στην ιδέα που θα πέφταμε κατηγορία. Η απάντηση μου ήταν "να παρακαλάς να πάνε να μας ρίξουμε, τότε θα καταλάβεις τι εστί ΠΑΟΚ". Ελλάδα στα δύο και παραναλωμα η πόλη. Εδώ το εκα ε η ΑΕΛ το 88, εμείς θα μέναμε πίσω; Οι χέστες οι βαζελοι πίνανε φρεντους όταν πήγανε να πέσουν, και φίλησαν ποδιές κατουρημενες για να τους σώσουν οι άσπονδοι "εχθροί" τους καταστρατηγούντας τον νόμο. Οι ξαδέρφες κλαιγανε αφού ρίξαμε την ομάδα τους για τον Τζαμπασοφια.
δεν γνωρίζω αν έχει ήδη σχολιαστεί, δεν γνωρίζω αν σε κάποιους ακουστεί ως ανοησία, αλλά
θα μπορούσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, να ζητήσει την θέση της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης, για την φάση που συζητάμε εδώ και μέρες;
Ποια είναι η θέση της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης για όλα αυτά που είδαμε;
Η ίδια, αποδέχεται να κατοχυρώσει τον βαθμό της ισοπαλίας;
Θεωρεί πως υπό φυσιολογικές και με το γράμμα του νόμου συνθήκες, όφειλε η φάση να σημειωθεί ως οφσάιτ?
Αποδέχεται πως αυτή η παράνομη και αφύσικη προσέγγιση, επηρεάζει σε βαθμό αλλοίωσης το πρωτάθλημα;
Η ίδια, αποδέχεται την (τυχών) πρόταση του ΠΑΟΚ για επανάληψη του αγώνα;
Θα είχε (πιστεύω) μεγάλο ενδιαφέρον να ζητήσουμε επίσημα την άποψη και του Αστέρα.
Μιλάνε όλοι, εμείς, η ΚΑΔ, ο γαύρος, τα ερπετά, οι βάζελοι, και μόνο ο Αστέρας έως σήμερα δεν έχει δημοσιεύσει την άποψή του, τουλάχιστον εγώ δεν άκουσα ή διάβασα κάτι.
θα μπορούσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, να ζητήσει την θέση της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης, για την φάση που συζητάμε εδώ και μέρες;
Ποια είναι η θέση της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης για όλα αυτά που είδαμε;
Η ίδια, αποδέχεται να κατοχυρώσει τον βαθμό της ισοπαλίας;
Θεωρεί πως υπό φυσιολογικές και με το γράμμα του νόμου συνθήκες, όφειλε η φάση να σημειωθεί ως οφσάιτ?
Αποδέχεται πως αυτή η παράνομη και αφύσικη προσέγγιση, επηρεάζει σε βαθμό αλλοίωσης το πρωτάθλημα;
Η ίδια, αποδέχεται την (τυχών) πρόταση του ΠΑΟΚ για επανάληψη του αγώνα;
Θα είχε (πιστεύω) μεγάλο ενδιαφέρον να ζητήσουμε επίσημα την άποψη και του Αστέρα.
Μιλάνε όλοι, εμείς, η ΚΑΔ, ο γαύρος, τα ερπετά, οι βάζελοι, και μόνο ο Αστέρας έως σήμερα δεν έχει δημοσιεύσει την άποψή του, τουλάχιστον εγώ δεν άκουσα ή διάβασα κάτι.
- Montrealiotis
Χαζός είναι να μιλήσει;; Τι να πει; Συγνώμη λάθος; Μήπως φταίνε αυτοί σε κάτι;
- john4serres
Ο Μαρσέλο φέρεται να έχει στα χέρια του πρόταση από ομάδα του εξωτερικού η οποία τον ικανοποιεί και ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις μαζί του για τη λύση της συνεργασίας τους.
-
Πώς το είχε πει εκείνο ο μπουμπούκος;Ότι η χώρα μας είναι στα καλά της για αυτό κι έρχεται ο Μαρτσέλο;Τώρα που την κοπαναει έχει τα χάλια της;Τι ζούμε και τι ακούμε.Αυτος τουλάχιστον φεύγει, για εμας που δεν θέλουμε να φύγουμε υπάρχει γιατρειά;
- iremidynami 4+
Το οτι υπαρχουν πολιτες που ψηφιζουν ν. δ. μπορω να πω πως καπου μπορει και δικαιολογηθει με την εννοια οτι δεν μπορει οοοολα τα στελέχη της να ειναι λαμογια (για να κανω και λιγο τον δικηγορο του διαβολου).
Αλλα το να υπαρχει ανθρωπος που σηκωνει το στιλο, μεσα στο παραβαν κ βαζει σταυρο διπλα στο ονομα της γλιτσας με το ονομα γεωργιαδης, δεν μπορω πραγματικα να το δικαιολογησω με τιποτε.
Αλλα το να υπαρχει ανθρωπος που σηκωνει το στιλο, μεσα στο παραβαν κ βαζει σταυρο διπλα στο ονομα της γλιτσας με το ονομα γεωργιαδης, δεν μπορω πραγματικα να το δικαιολογησω με τιποτε.
Κι όμως, αυτόν τον γελοίο, τον κωλοτούμπα που γλύφει εκεί που έφτυνε, τον ψήφισαν 62.000 γιδοπρόβατα στην Β΄Αθήνας. Είναι αχώνευτος, είναι και βάζελος.
- iremidynami 4+
Γιαυτο λεω φιλε μου
ΦΥΓΕΤΕ ΟΣΟΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ.
εκτος και αν μπορειτε να ζειτε εδω χωρις να σας επηρεαζουν οσα συμβαινουν γυρω σας, εαν με λιγα λογια καποιοι ειναι ζαμαν φου, τοτε η Ελλάδα ειναι η καλυτερη χωρα για να ζεις.
ΦΥΓΕΤΕ ΟΣΟΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ.
εκτος και αν μπορειτε να ζειτε εδω χωρις να σας επηρεαζουν οσα συμβαινουν γυρω σας, εαν με λιγα λογια καποιοι ειναι ζαμαν φου, τοτε η Ελλάδα ειναι η καλυτερη χωρα για να ζεις.
-
Όταν ο μισός πληθυσμός της χώρας κατοικεί σε ένα συγκεκριμένο γεωγραφικό χώρο αυτό αποτελεί αμέσως και μια ανωμαλία.Αλλοι από επιλογή άλλοι από ανάγκη.Το τι μπορεί να κάνει ο καθένας για διορθωθεί αυτή η ανωμαλία είναι δική του ευθύνη.Εγω προσωπικά σπούδασα τους χεραιτησα και επέλεξα να ζω στην περιφέρεια.Η ευθύνη που πήρα ήταν να γαλούχησω τα παιδιά μου να είναι μακριά από αυτήν την επιλογή.Ο χρόνος θα δείξει αν έκανα το σωστό.
Για εμένα και την γυναίκα μου είναι μάλλον αργά. Όταν έπρεπε να μείνω στην Αγγλία, δεν το έπραξα. Το ένα μου παιδί είναι πλέον κάτοικος του μεγάλου νησιού της Ευρώπης και το άλλο ενδέχεται να ακολουθήσει. Να πετύχουν σε ότι βάλουν στόχο κι ας είναι μακριά και έχουμε εδώ την χαρμολύπη. Πάνω από όλα να τα έχει καλά ο Θεός, όπως όλα τα παιδιά που δεν φταίνε για αυτό που βρίσκουν και να είναι και τυχερά, αν και σύμφωνα με τον Αριστοτέλη τύχη είναι η σωστή επιλογή και στόχευση.