Razvan Lucescu II
Re: Razvan Lucescu II
Μπορώ να γράψω μια ολόκληρη σελίδα για το πόσο διαφορετικά βλέπω το ποδόσλφαιρο από τον λουτσέσκου και για τους τομείς που θα ήθελα να βελτιώσει και να βελτιωθεί... αλλά αν συνεχίσουμε να λέμε ότι για την χθεσινή ξευτηλα φταίνε οι αλλαγές στο 88 τότε το μόνο που κάνουμε είναι να δώσουμε ένα τεράστιο άλλοθι στα καλοπληρωμένα παλουκαρια μας.
Η αλλαγή του μπίσεσβαρ που τόσο ενοχλεί κάποιους δεν επέφερε τίποτα αρνητικο στην ροή του παιχνιδιού. Ο παίκτης μπήκε στο 65 και η ομάδα σε ολόκληρο το δεύτερο ημίχρονο ήταν πολύ καλύτερη τακτικά , με τις γραμμές πολύ πιο κοντά απ' ότι στο πρώτο, δεχόμενη μόνο μια σημαντική φάση με την κλασική για ΠΑΟΚ μαλακια που μετά από γκολ ο αντίπαλος μας βγάζει φάση με την σέντρα .
Το ότι μια ομάδα υποτίθεται πρωταθλητισμού δεν έχει την ευφυΐα και το καθαρό μυαλό να πετάξει δύο φορές την μπάλα πλάγιο στο τελευταίο τρίτο,εκεί που ο αντίπαλος με μια υποτυπώδη πίεση δεν θα περάσει το κέντρο... εμένα μου λέει πολλά
Η αλλαγή του μπίσεσβαρ που τόσο ενοχλεί κάποιους δεν επέφερε τίποτα αρνητικο στην ροή του παιχνιδιού. Ο παίκτης μπήκε στο 65 και η ομάδα σε ολόκληρο το δεύτερο ημίχρονο ήταν πολύ καλύτερη τακτικά , με τις γραμμές πολύ πιο κοντά απ' ότι στο πρώτο, δεχόμενη μόνο μια σημαντική φάση με την κλασική για ΠΑΟΚ μαλακια που μετά από γκολ ο αντίπαλος μας βγάζει φάση με την σέντρα .
Το ότι μια ομάδα υποτίθεται πρωταθλητισμού δεν έχει την ευφυΐα και το καθαρό μυαλό να πετάξει δύο φορές την μπάλα πλάγιο στο τελευταίο τρίτο,εκεί που ο αντίπαλος με μια υποτυπώδη πίεση δεν θα περάσει το κέντρο... εμένα μου λέει πολλά
Σε αγωνα που στο 89 ειναι 0-2 ψαχνετε να βρειτε ευθυνη του προπονητη για την ισοφαριση; Μα σοβαρα τωρα;
100% ευθυνη παικτων.
Αισθημα ευθυνης και αυτοσυντηρησης λεγεται. Απαγορευεται μετα το 1-2 να τρεμουν ολοι.
Μα ΟΛΟΙ. Και αυτο παει και για τους σταρ μας και ηγετες μας. Απαγορευεται Ινγκι μου στο 95 ο αλλος να παιρνει καφαλια μονος του απο τα 2 μετρα. Πως να το κανουμε; Εκει τον πας ΕΣΥ @@@ιωντας και αν θελει το κορακι ας δωσει πεναλτι στο 94. Δεν κωλοκαθεσαι και μετα μου σηκωνεις το χερακι οτι σου εγινε φαουλ. Σε τραβαει; Τον τραβας και εσυ.
Δεν ειναι θεμα προπονητη να πει ριξτε 2 κλωτσιες να κανουμε 2-3 φαουλ να ροκανισουμε τον χρονο. Κοινη ποδοσφαιρικη λογικη.
100% ευθυνη παικτων.
Αισθημα ευθυνης και αυτοσυντηρησης λεγεται. Απαγορευεται μετα το 1-2 να τρεμουν ολοι.
Μα ΟΛΟΙ. Και αυτο παει και για τους σταρ μας και ηγετες μας. Απαγορευεται Ινγκι μου στο 95 ο αλλος να παιρνει καφαλια μονος του απο τα 2 μετρα. Πως να το κανουμε; Εκει τον πας ΕΣΥ @@@ιωντας και αν θελει το κορακι ας δωσει πεναλτι στο 94. Δεν κωλοκαθεσαι και μετα μου σηκωνεις το χερακι οτι σου εγινε φαουλ. Σε τραβαει; Τον τραβας και εσυ.
Δεν ειναι θεμα προπονητη να πει ριξτε 2 κλωτσιες να κανουμε 2-3 φαουλ να ροκανισουμε τον χρονο. Κοινη ποδοσφαιρικη λογικη.
Ακομα και αν δεχόμουν, που δεν το δεχομαι ,οτι οι αλλαγες δεν επαιξαν ρόλο,το γεγονος οτι για τεταρτο παιχνίδι.μικροτερος αντιπαλος σε κλεινει στα καρε σου στο τελευταιο δεκαλεπτο και σου κανει ανατροπη,ενω εσυ βρισκεσαι σε κατάσταση πανικού, παλι ευθυνη προπονητη ειναι.
Μα δε γραφει κανένας ότι δεν έχει καμια ευθύνη ο προπονητής. Απλά αυτή δεν είναι οι αλλαγές και ο Μπισέ που αναλώνεται μεγάλο κομμάτι της κουβέντας.
Και κάπως έτσι περνάει στο χαλαρο η ευθύνη όλων των υπολοιπων που έπαιξαν με νοοτροπία ερασιτέχνη στα τελευταία λεπτά με το γνωστό αποτέλεσμα.
Και άντε 1-2 τόσο μπορούν, μέχρι εκεί φτάνουν (βλέπε ζίβκο τέρμα). Οι υπόλοιποι τι στον π. είχαν το κεφάλι τους?
Για την πνευματική προετοιμασία και τον πανικό συμφωνώ ότι φταίει ΚΑΙ ο προπονητής. Αλλα χθες πρώτα είναι ευθύνη του επαγγελματία ποδοσφαιριστή να παραμείνει επαγγελματίας για ακόμα 3 λεπτά με το μυαλό του στο γήπεδo και όχι αλλου.
Και κάπως έτσι περνάει στο χαλαρο η ευθύνη όλων των υπολοιπων που έπαιξαν με νοοτροπία ερασιτέχνη στα τελευταία λεπτά με το γνωστό αποτέλεσμα.
Και άντε 1-2 τόσο μπορούν, μέχρι εκεί φτάνουν (βλέπε ζίβκο τέρμα). Οι υπόλοιποι τι στον π. είχαν το κεφάλι τους?
Για την πνευματική προετοιμασία και τον πανικό συμφωνώ ότι φταίει ΚΑΙ ο προπονητής. Αλλα χθες πρώτα είναι ευθύνη του επαγγελματία ποδοσφαιριστή να παραμείνει επαγγελματίας για ακόμα 3 λεπτά με το μυαλό του στο γήπεδo και όχι αλλου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος astral την Τρί 14 Φεβ 2023, 11:28, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Δηλαδή αν δε φταίει ο προπονητής για την διαχείριση του αγώνα ποιος φταίει; Σας λέω 22-4 τέρματα στο πρώτο ημίχρονο, 12-11 στο δεύτερο. Δηλαδή για ένα ημίχρονο είναι καλοί οι παίκτες και μετά γίνονται άχρηστοι. Όχι, δεν είναι σωστά προετοιμασμένοι να αντέχουν 2 ημίχρονα, σωματικά και ψυχικά, και για αυτό την ευθύνη την φέρει ο προπονητής. Και ναι, φταίνε και οι αλλαγές για το χθεσινό. Γράφει ο άλλος "αχ μωρέ ο καημένος, πίστεψε ότι το ματς τελείωσε και για αυτό τους έβαλε στο 88, να χαρούνε λίγο κι αυτοί". Κακώς το πίστεψε τότε! Είναι δυνατόν να λέμε ότι πίστεψε ο προπονητής ότι το ματς τελείωσε, και μετά να κατηγορούμε τους παίκτες που επιδεικνύουν ανάλογη νοοτροπία;
Αυτό ναι... για μένα είναι το σοβαρότερο θέμα προς συζήτηση και το μεγάλο χαμένο στοίχημα του λουτσέσκουjoshua έγραψε:Ακομα και αν δεχόμουν, που δεν το δεχομαι ,οτι οι αλλαγες δεν επαιξαν ρόλο,το γεγονος οτι για τεταρτο παιχνίδι.μικροτερος αντιπαλος σε κλεινει στα καρε σου στο τελευταιο δεκαλεπτο και σου κανει ανατροπη,ενω εσυ βρισκεσαι σε κατάσταση πανικού, παλι ευθυνη προπονητη ειναι.
Το πρόβλημα αυτο με τα τελευταια λεπτα το εχουμε απο την αρχη της σεζον. Δεν ξερω αν ειναι θεμα του Λουτσεσκου ή των παιχτων. Δυσκολευομαι να κραξω τον Λουτσεσκου, οταν τον εχω δει να κανει θαυματα πριν κανα 2 βδομαδες με ενα ροστερ 13 παιχτων και με μηδενικη στηριξη απο την διοικηση.
Στην τελικη το θεμα δεν ειναι να καταδειξουμε τα κουσουρια του Λουτσεσκου (δεν υπαρχει προπονητης που δεν εχει ελαττωματα και κουσουρια), αλλα να εντοπισουμε τι ΔΕΝ εκανε η διοικηση για να βοηθησει τον Λουτσεσκου να ξεπερασει τα κολληματα του και τα μειονεκτηματα του.
Η χρονια δυστυχως παει οπως την προβλεψαμε πολυ απο εμας περσι το καλοκαιρι. Την καλυτερη χρονια για να τα δωσεις ολα, εμεις αποφασισαμε να το παιξουμε αυταρκεια, και ιστοριες για αγριους. Σε ενα τοσο αμφιρροπο πρωταθλημα, με αντιπαλους που δεν τρομαζουν, αν η διοικηση ειχε κανει τα βασικα περσι το καλοκαιρι, αλλα ακομη και τωρα τον Γεναρη, η ομαδα θα πετουσε, παρα τα κουσουρια του Λουτσεσκου.
Αν χθες ειχαμε εναν καλυτερο δευτερο τερματα απο τον Ζιφκο, και εναν φορ γκολτζη, το ματς μπορει να ηταν στο 3-0 ηδη απο το 70 και να ειχαμε αποφυγει τις αναγουλες.
Οκ και εγω τον κατηγορησα οτι κρατησε με το στανιο τον Μπισε τον Καντουρι και τον Ζιφκο, αλλα αληθεια δεν ξερω αν τους κρατησε επειδη τους γουσταρει ή επειδη έχει πάρει γραμμή πως αν φύγουν αυτοί η διοίκηση θα του φερει Εσίτηδες και Μουργκ στην θέση τους, αν δεν τον αφησει χωρις καν αντικαταστατες...
Στην τελικη το θεμα δεν ειναι να καταδειξουμε τα κουσουρια του Λουτσεσκου (δεν υπαρχει προπονητης που δεν εχει ελαττωματα και κουσουρια), αλλα να εντοπισουμε τι ΔΕΝ εκανε η διοικηση για να βοηθησει τον Λουτσεσκου να ξεπερασει τα κολληματα του και τα μειονεκτηματα του.
Η χρονια δυστυχως παει οπως την προβλεψαμε πολυ απο εμας περσι το καλοκαιρι. Την καλυτερη χρονια για να τα δωσεις ολα, εμεις αποφασισαμε να το παιξουμε αυταρκεια, και ιστοριες για αγριους. Σε ενα τοσο αμφιρροπο πρωταθλημα, με αντιπαλους που δεν τρομαζουν, αν η διοικηση ειχε κανει τα βασικα περσι το καλοκαιρι, αλλα ακομη και τωρα τον Γεναρη, η ομαδα θα πετουσε, παρα τα κουσουρια του Λουτσεσκου.
Αν χθες ειχαμε εναν καλυτερο δευτερο τερματα απο τον Ζιφκο, και εναν φορ γκολτζη, το ματς μπορει να ηταν στο 3-0 ηδη απο το 70 και να ειχαμε αποφυγει τις αναγουλες.
Οκ και εγω τον κατηγορησα οτι κρατησε με το στανιο τον Μπισε τον Καντουρι και τον Ζιφκο, αλλα αληθεια δεν ξερω αν τους κρατησε επειδη τους γουσταρει ή επειδη έχει πάρει γραμμή πως αν φύγουν αυτοί η διοίκηση θα του φερει Εσίτηδες και Μουργκ στην θέση τους, αν δεν τον αφησει χωρις καν αντικαταστατες...
-
montekristo
"Θαυματα με ροστερ 13 παιχτων";
Εγω μπορω να μετρησω πανω απο
καμια 30αρια που εχουν παιξει ηδη.-
Η φημισμενη βελτιωση τους ποια ειναι
μετα απο 7μισι μηνες (για τους νεους)
12μισι μηνες (για οσους ηρθαν περσι το
Γεναρη) και 19μισι μηνες για οσους απο
αυτους ηταν κι απο περσι στο ροστερ;
Ακομα κι η πνευματικη τους βελτιωση
απο το πρωτο ματς που χασαμε με τον
ιδιο τροπο τζαμπα και βερεσε βαθμους!
Εγω μπορω να μετρησω πανω απο
καμια 30αρια που εχουν παιξει ηδη.-
Η φημισμενη βελτιωση τους ποια ειναι
μετα απο 7μισι μηνες (για τους νεους)
12μισι μηνες (για οσους ηρθαν περσι το
Γεναρη) και 19μισι μηνες για οσους απο
αυτους ηταν κι απο περσι στο ροστερ;
Ακομα κι η πνευματικη τους βελτιωση
απο το πρωτο ματς που χασαμε με τον
ιδιο τροπο τζαμπα και βερεσε βαθμους!
"Πάλι καλά" που στραβωνει κανα μάτς κ σιγουρευομαστε ότι κάποια μέλη είναι καλά γιατί όταν νικάμε υπάρχει μια ανησυχία λόγω απουσίας
Η βελτιωση των νεων παιχτων ειναι αναλογη της ικανοτητας τους για βελτιωση. Το οτι καποιος είναι νεαρος δεν σημαινει αυτοματα πως εχει περιθωρια βελτιωσης. Καποιοι πιανουν ταβανι στα 20 κι αλλοι δεν εχουν ταβανι.
Για παραδειγμα, και ο Κοταρσκι και ο Ντελιας και ο Κουλιερακης ειναι καλυτεροι απ ο,τι ηταν το καλοκαιρι.
Ποιοι νεοι δεν εχουν παρουσιασει βελτιωση? Ο Λυρατζης και ο Τσαουσης? Εχουν να παιξουν τοσο καιρο που δεν μπορουμε να ξερουμε αν βελτιωθηκαν ή οχι.
Ή μήπως ο Σαστρε δεν ειναι αλλος παιχτης σε σχεση με το καλοκαιρι? Ο Αουγκουστο? Δεν κανει παιχνιδαρες εδω και ενα 2μηνο? Οι μονοι στασιμοι ειναι ο Ρ. Σοαρες ο Ναρευ και ο Α. Ζιφκοβιτς που κατ εμε εχουν πιασει το ταβανι των ικανοτητων τους.
Οσο για τους 30 παιχτες π εχουν παιξει, ειναι αλλο να εχουν παιξει κατα καιρους 30 κι αλλο να εχεις διαθεσιμους και τους 30. Εδω και ενα διμηνο κοντα παιζουμε μονιμα με 5-7 σημαντικες απουσιες. Στα ματς με τον βαζελο παιξαν βαρια 15 παιχτες.
Για παραδειγμα, και ο Κοταρσκι και ο Ντελιας και ο Κουλιερακης ειναι καλυτεροι απ ο,τι ηταν το καλοκαιρι.
Ποιοι νεοι δεν εχουν παρουσιασει βελτιωση? Ο Λυρατζης και ο Τσαουσης? Εχουν να παιξουν τοσο καιρο που δεν μπορουμε να ξερουμε αν βελτιωθηκαν ή οχι.
Ή μήπως ο Σαστρε δεν ειναι αλλος παιχτης σε σχεση με το καλοκαιρι? Ο Αουγκουστο? Δεν κανει παιχνιδαρες εδω και ενα 2μηνο? Οι μονοι στασιμοι ειναι ο Ρ. Σοαρες ο Ναρευ και ο Α. Ζιφκοβιτς που κατ εμε εχουν πιασει το ταβανι των ικανοτητων τους.
Οσο για τους 30 παιχτες π εχουν παιξει, ειναι αλλο να εχουν παιξει κατα καιρους 30 κι αλλο να εχεις διαθεσιμους και τους 30. Εδω και ενα διμηνο κοντα παιζουμε μονιμα με 5-7 σημαντικες απουσιες. Στα ματς με τον βαζελο παιξαν βαρια 15 παιχτες.
Το θεμα ειναι πως το χθεσινο στραβωσε και παλι με τον ιδιο τροπο π εχουν στραβωσει αλλα 3 ματς φετος. Αυτο δεν ειναι πλεον κακη ημερα, αλλα συγκεκριμενο προβλημα, που θα πρεπε να χε ηδη επιλυθει. Φτασαμε ενα βημα απο το θαυμα, και καναμε ξανα πισωγυρισμα.dragon έγραψε:"Πάλι καλά" που στραβωνει κανα μάτς κ σιγουρευομαστε ότι κάποια μέλη είναι καλά γιατί όταν νικάμε υπάρχει μια ανησυχία λόγω απουσίας
-
theo-drama
- Mr Ξερόλας 2019
Άρχισαν τα όργανα, σήκω απ' τη θέση σου
Χόρεψε ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΑ και άσε τα υπόλοιπα...
Δεν υπάρχει ομοιογένεια, στα τελευταία 5-6 Λεπτα
Όλοι αλλού για αλλού.
Όμως εγώ είμαι ακόμη εδώ........
Χόρεψε ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΑ και άσε τα υπόλοιπα...
Δεν υπάρχει ομοιογένεια, στα τελευταία 5-6 Λεπτα
Όλοι αλλού για αλλού.
Όμως εγώ είμαι ακόμη εδώ........
Τον Λούτσο ότι και να γίνει του την έχουν "¨στημένη" και οι εκτός ομάδας και οι εντός ομάδας....Χθες ότι και γινόταν κάποιοι πάλι θα έκραζαν.
Αν έπαιρνε ο ΠΑΟΚ το ματς και δεν έβαζε Κεντζόρα θα κράζανε γιατί πότε θα ξεκολλήσει να κάνει αλλαγές και πόσο φοβικός είναι.
Αν τραυματιζόταν κανας Ντέλιας θα λέγανε τα ίδια.
Αν έπαιζε παραπάνω ο Τάισον ή ο Φ. Σοάρες και παθαίνανε καμιά υποτροπή θα κράζανε Λούτσο και ιατρικό τιμ.
Αν...Αν...Αν...τα περισσότερα σενάρια δίνουν κράξιμο....αυτό λέει πολλά....
ΥΓ Εγώ περιμένω την εμφατική νίκη του ΠΑΟΚ την Κυριακή να δω πόσο θα λουφάξουν οι κράχτες....Βέβαια εκεί θα τους πατήσουμε, θα πάρουμε το ματς με κανα ένα μηδέν και θα βλέπουμε πάλι σχόλια κατά Μπότο - Σαββίδη πως αφήσανε ξεκρέμαστο τον Λούστο που δεν φέρατε φορ να ρίχναμε 5 την κούλα και πως ετοιμάζετε το μεγάλο καλοκαιρινό ξεπούλημα (!!!) και θα ξεγυμνωθεί η ομάδα εντελώς...Τα χουμε διαβάσει κι αυτά τα όμορφα...
Αν έπαιρνε ο ΠΑΟΚ το ματς και δεν έβαζε Κεντζόρα θα κράζανε γιατί πότε θα ξεκολλήσει να κάνει αλλαγές και πόσο φοβικός είναι.
Αν τραυματιζόταν κανας Ντέλιας θα λέγανε τα ίδια.
Αν έπαιζε παραπάνω ο Τάισον ή ο Φ. Σοάρες και παθαίνανε καμιά υποτροπή θα κράζανε Λούτσο και ιατρικό τιμ.
Αν...Αν...Αν...τα περισσότερα σενάρια δίνουν κράξιμο....αυτό λέει πολλά....
ΥΓ Εγώ περιμένω την εμφατική νίκη του ΠΑΟΚ την Κυριακή να δω πόσο θα λουφάξουν οι κράχτες....Βέβαια εκεί θα τους πατήσουμε, θα πάρουμε το ματς με κανα ένα μηδέν και θα βλέπουμε πάλι σχόλια κατά Μπότο - Σαββίδη πως αφήσανε ξεκρέμαστο τον Λούστο που δεν φέρατε φορ να ρίχναμε 5 την κούλα και πως ετοιμάζετε το μεγάλο καλοκαιρινό ξεπούλημα (!!!) και θα ξεγυμνωθεί η ομάδα εντελώς...Τα χουμε διαβάσει κι αυτά τα όμορφα...
- Amsterdamer_87
Ο Λουτσος ελαχιστα ευθυνεται για το χθεσινο στραπατσο..
Οποιοσδηποτε προπονητης και να ηταν,με το σκορ 0-2 στο 85,θα εδινε καποια λεπτα
συμετοχης σε καποιους παιχτες,για να μπαινουν στο κλιμα..
Αν εληγε 1-2 δεν θα λεγαμε τοσα πολλα εως και τιποτα..
Μονο για την συμετοχη,ξανα,του Μπισε θα γραφαμε..
Παμε για 2η θεση Τσου-Λου μιας κι ο τιτλος κατα 90% χαθηκε..
Κυπελλο κλασσικα εδω στον Πυργο τον Λευκο..
Οποιοσδηποτε προπονητης και να ηταν,με το σκορ 0-2 στο 85,θα εδινε καποια λεπτα
συμετοχης σε καποιους παιχτες,για να μπαινουν στο κλιμα..
Αν εληγε 1-2 δεν θα λεγαμε τοσα πολλα εως και τιποτα..
Μονο για την συμετοχη,ξανα,του Μπισε θα γραφαμε..
Παμε για 2η θεση Τσου-Λου μιας κι ο τιτλος κατα 90% χαθηκε..
Κυπελλο κλασσικα εδω στον Πυργο τον Λευκο..