Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ 2-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Re: Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ 2-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Άσε ρε ψήφος αντίδρασης και παπαριες καμαρωτές. Με κοροϊδεύεις μέσα στα μούτρα μου το καταλαβαίνεις; Εσυ και οι άλλοι δεκαπέντε. Άντε να πούμε βραδιάτικα!
-
αν είναι καραγκιοζηδες αυτοί που για τον χψ λόγο τον ψήφισαν
φαντάσου τι είναι αυτοί που επέλεξαν και επέβαλλαν την ανανέωσή του,
και πολύ περισσότερο αυτοί που ακόμα και σήμερα υποστηρίζουν σαν λογική την συμμετοχή του ακόμα και για δεκάλεπτα.
και πολύ περισσότερο αυτοί που ακόμα και σήμερα υποστηρίζουν σαν λογική την συμμετοχή του ακόμα και για δεκάλεπτα.
Κατ’ εμε αποκλειστικη ευθυνη των παικτων. Αν οντας μπροστα 2-0 με 4’ για τη ληξη, χρειαζεσαι τον προπονητη για να μην δεχθεις ΔΥΟ γκολ (ουτε καν το «ενα» που λες οκ βγαλανε πεισμα οι γηπεδουχοι), τοτε να το κλεισουμε το μαγαζι.
Δεν ξεραμε πως χρειαζεσαι πχιοτητα για να μη δεχθεις ΔΥΟ γκολ απο ομαδα 10 φορες πιο φθηνη και 5 φορες πιο αμπαλη απο εσενα.
Too soft. Κριμα, αλλα παμε γερα.
Δεν ξεραμε πως χρειαζεσαι πχιοτητα για να μη δεχθεις ΔΥΟ γκολ απο ομαδα 10 φορες πιο φθηνη και 5 φορες πιο αμπαλη απο εσενα.
Too soft. Κριμα, αλλα παμε γερα.
Εδω ψηφος sign re malaka. Οταν σταματησει να προσβαλλει τη νοημοσυνη μας ο ρασβαν θα σταματησουμε κι εμεις. Ως τοτε εγω θα ψηφιζω Μπισεσβαρ γιατι εχουμε δημοκρατια.Μαυρο Χιονι έγραψε:Εσείς οι δεκαπέντε. Ναι εσείς. ΕΙΣΤΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ!!! Βάζουμε μια ψηφοφορία, και εσείς οι δεκαπέντε μας ΠΡΟΣΒΑΛΕΤΕ!!! Προσβάλετε και κοροϊδεύετε όλους τους υπόλοιπους συμφορουμιτες που συμμετέχουν στην ψηφοφορία! Μπράβο σας ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ! Δεν αξίζετε το σεβασμό μου, το σεβασμό των υπολοίπων mod, τον σεβασμο των ανθρωπων που απαρτιζουν το φορουμ!
Καραγκιοζης εισαι και φαινεσαι. Στο επιστρεφω και με δικαιωνεις αλλη μια φορα οτι εισαι ο χειροτερος μοντ που περασε
Βάλε +1, εμένα, άλλον έναν καραγκιόζη.Μαυρο Χιονι έγραψε:Εσείς οι δεκαπέντε. Ναι εσείς. ΕΙΣΤΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ!!! Βάζουμε μια ψηφοφορία, και εσείς οι δεκαπέντε μας ΠΡΟΣΒΑΛΕΤΕ!!! Προσβάλετε και κοροϊδεύετε όλους τους υπόλοιπους συμφορουμιτες που συμμετέχουν στην ψηφοφορία! Μπράβο σας ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ! Δεν αξίζετε το σεβασμό μου, το σεβασμό των υπολοίπων mod, τον σεβασμο των ανθρωπων που απαρτιζουν το φορουμ!
Ψήφος αντίδρασης είναι, και το λέει ένας που δεν έχει ψηφίσει Μπίσε.
Ζίφκοβιτς ο καλύτερος (τον οποίο και ψήφισα).
- Shivaspace
τον Άγγελο να μην παίρνουν μαζί στις αποστολές και όλα θα πάνε καλά..
- NikLiverpool
Ψυχραιμία. Αυτή είναι η ομάδα, τι να κάνουμε. Έτσι θα πάει η δουλειά. Δεν έχεις βάθος, τελείωσες.
Παρεμπιπτόντως συγχαρητήρια σε αυτούς που ενώ η ομάδα καιγόταν για φορ φέρανε έναν συνταξιούχο και έναν δανεικό και αγύριστο.
Ps. Σε οποιαδήποτε πρωτάθλημα του κόσμου βαθμοί χάνονται. Στο Ελλαντα πρέπει να μην χάνεις πουθενά.
Παρεμπιπτόντως συγχαρητήρια σε αυτούς που ενώ η ομάδα καιγόταν για φορ φέρανε έναν συνταξιούχο και έναν δανεικό και αγύριστο.
Ps. Σε οποιαδήποτε πρωτάθλημα του κόσμου βαθμοί χάνονται. Στο Ελλαντα πρέπει να μην χάνεις πουθενά.
-
Dimg4 έγραψε:Εδω ψηφος sign re malaka. Οταν σταματησει να προσβαλλει τη νοημοσυνη μας ο ρασβαν θα σταματησουμε κι εμεις. Ως τοτε εγω θα ψηφιζω Μπισεσβαρ γιατι εχουμε δημοκρατια.Μαυρο Χιονι έγραψε:Εσείς οι δεκαπέντε. Ναι εσείς. ΕΙΣΤΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ!!! Βάζουμε μια ψηφοφορία, και εσείς οι δεκαπέντε μας ΠΡΟΣΒΑΛΕΤΕ!!! Προσβάλετε και κοροϊδεύετε όλους τους υπόλοιπους συμφορουμιτες που συμμετέχουν στην ψηφοφορία! Μπράβο σας ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ! Δεν αξίζετε το σεβασμό μου, το σεβασμό των υπολοίπων mod, τον σεβασμο των ανθρωπων που απαρτιζουν το φορουμ!
Καραγκιοζης εισαι και φαινεσαι. Στο επιστρεφω και με δικαιωνεις αλλη μια φορα οτι εισαι ο χειροτερος μοντ που περασε
Όλοι χάνουν παντού φέτος. Για αυτό άλλωστε είσαι στο -7 και όχι στο -20 με τις απώλειες που έχεις. Οι δικοί μας είναι οι πιο αυτοκτονικοι όμως. Μιλάμε για 8 σίγουρους σε ματς που ήσουν εμφανώς ανώτερος και τα έχασες στα χασομερια (Ηράκλειο, Λειβαδιά, Περιστέρι, Τρίπολη).NikLiverpool έγραψε:Ψυχραιμία. Αυτή είναι η ομάδα, τι να κάνουμε. Έτσι θα πάει η δουλειά. Δεν έχεις βάθος, τελείωσες.
Για αυτό και σκαμε
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Να πας να τα πεις στον Λούτσο αυτάpaok vs all έγραψε:αν είναι καραγκιοζηδες αυτοί που για τον χψ λόγο τον ψήφισαν
-
+1926Dimg4 έγραψε:Εδω ψηφος sign re malaka. Οταν σταματησει να προσβαλλει τη νοημοσυνη μας ο ρασβαν θα σταματησουμε κι εμεις. Ως τοτε εγω θα ψηφιζω Μπισεσβαρ γιατι εχουμε δημοκρατια.Μαυρο Χιονι έγραψε:Εσείς οι δεκαπέντε. Ναι εσείς. ΕΙΣΤΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ!!! Βάζουμε μια ψηφοφορία, και εσείς οι δεκαπέντε μας ΠΡΟΣΒΑΛΕΤΕ!!! Προσβάλετε και κοροϊδεύετε όλους τους υπόλοιπους συμφορουμιτες που συμμετέχουν στην ψηφοφορία! Μπράβο σας ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ! Δεν αξίζετε το σεβασμό μου, το σεβασμό των υπολοίπων mod, τον σεβασμο των ανθρωπων που απαρτιζουν το φορουμ!
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Στη σειρά και σύDimg4 έγραψε:Εδω ψηφος sign re malaka. Οταν σταματησει να προσβαλλει τη νοημοσυνη μας ο ρασβαν θα σταματησουμε κι εμεις. Ως τοτε εγω θα ψηφιζω Μπισεσβαρ γιατι εχουμε δημοκρατια.Μαυρο Χιονι έγραψε:Εσείς οι δεκαπέντε. Ναι εσείς. ΕΙΣΤΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ!!! Βάζουμε μια ψηφοφορία, και εσείς οι δεκαπέντε μας ΠΡΟΣΒΑΛΕΤΕ!!! Προσβάλετε και κοροϊδεύετε όλους τους υπόλοιπους συμφορουμιτες που συμμετέχουν στην ψηφοφορία! Μπράβο σας ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ! Δεν αξίζετε το σεβασμό μου, το σεβασμό των υπολοίπων mod, τον σεβασμο των ανθρωπων που απαρτιζουν το φορουμ!
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Και σύ μαζί15_50 έγραψε:Βάλε +1, εμένα, άλλον έναν καραγκιόζη.Μαυρο Χιονι έγραψε:Εσείς οι δεκαπέντε. Ναι εσείς. ΕΙΣΤΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ!!! Βάζουμε μια ψηφοφορία, και εσείς οι δεκαπέντε μας ΠΡΟΣΒΑΛΕΤΕ!!! Προσβάλετε και κοροϊδεύετε όλους τους υπόλοιπους συμφορουμιτες που συμμετέχουν στην ψηφοφορία! Μπράβο σας ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ! Δεν αξίζετε το σεβασμό μου, το σεβασμό των υπολοίπων mod, τον σεβασμο των ανθρωπων που απαρτιζουν το φορουμ!
Ψήφος αντίδρασης είναι, και το λέει ένας που δεν έχει ψηφίσει Μπίσε.
Ζίφκοβιτς ο καλύτερος (τον οποίο και ψήφισα).
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Δεν θα έλειπες και σύ;τσιριγωτης έγραψε:Dimg4 έγραψε:Εδω ψηφος sign re malaka. Οταν σταματησει να προσβαλλει τη νοημοσυνη μας ο ρασβαν θα σταματησουμε κι εμεις. Ως τοτε εγω θα ψηφιζω Μπισεσβαρ γιατι εχουμε δημοκρατια.Μαυρο Χιονι έγραψε:Εσείς οι δεκαπέντε. Ναι εσείς. ΕΙΣΤΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ!!! Βάζουμε μια ψηφοφορία, και εσείς οι δεκαπέντε μας ΠΡΟΣΒΑΛΕΤΕ!!! Προσβάλετε και κοροϊδεύετε όλους τους υπόλοιπους συμφορουμιτες που συμμετέχουν στην ψηφοφορία! Μπράβο σας ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ! Δεν αξίζετε το σεβασμό μου, το σεβασμό των υπολοίπων mod, τον σεβασμο των ανθρωπων που απαρτιζουν το φορουμ!
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Ο χειρότερος μοντ το πέρασε το σχόλιο σου.paok vs all έγραψε:+1926Dimg4 έγραψε:Εδω ψηφος sign re malaka. Οταν σταματησει να προσβαλλει τη νοημοσυνη μας ο ρασβαν θα σταματησουμε κι εμεις. Ως τοτε εγω θα ψηφιζω Μπισεσβαρ γιατι εχουμε δημοκρατια.Μαυρο Χιονι έγραψε:Εσείς οι δεκαπέντε. Ναι εσείς. ΕΙΣΤΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ!!! Βάζουμε μια ψηφοφορία, και εσείς οι δεκαπέντε μας ΠΡΟΣΒΑΛΕΤΕ!!! Προσβάλετε και κοροϊδεύετε όλους τους υπόλοιπους συμφορουμιτες που συμμετέχουν στην ψηφοφορία! Μπράβο σας ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ! Δεν αξίζετε το σεβασμό μου, το σεβασμό των υπολοίπων mod, τον σεβασμο των ανθρωπων που απαρτιζουν το φορουμ!
+ 1926