Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ 2-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Re: Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ 2-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Ποιος Μπισε και ποιος Ντελιας και ποιος Φελιπε ...
Η Κ19 να εμπαινε δε θα ετρωγε 2 γκολ σε 3 λεπτά.
Απαράδεκτος ερασιτεχνισμός από όλους και κάκιστη νοοτροπία.
Η Κ19 να εμπαινε δε θα ετρωγε 2 γκολ σε 3 λεπτά.
Απαράδεκτος ερασιτεχνισμός από όλους και κάκιστη νοοτροπία.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Στηρίζεις κάπου αυτά που λες ;Eagle1980 έγραψε:Εγώ είδα αυτα που είδα σήμερα δεν λέω οτι οι άλλες είναι καθαρές εγω δεν θέλω να υποστηρίζω βρώμικες.Mitsospaoki4 έγραψε:Γίνε τότε μια από τις άλλες τις "καθαρές" ομάδεςEagle1980 έγραψε:Παιδιά ξενέρωσα τόσο πολύ σήμερα που θα ξανασχοληθώ με το φόρουμ στον τελικό κυπέλλου με την αεχ...δεν μπορω να πω τίποτε άλλο σήμερα παρά σε αυτούς που παίζουν στοίχημα την ομάδα μάς καλοφάγωτα...η πίκρα και η απογοητευση για την λευκή πετσέτα στο πρωτάθλημα μετά το σημερινό ειναι μεγάλη..Στα ματιά μου ο Π.Α.Ο.Κ. ειναι πολύ μεγάλος για να τον μικραινει έστι σχεδιο η δοιηκήση!!!
καπαρωνω απο σημερα για πουλεν τον κεντζιορα!τι πουλι μας εφεραν
συγχαρητήρια στη διοικηση και στον λουτσεσκου για ακομα ενα μεταγραφικο φιασκο που αφησαν την ομάδα ολογυμνη!κύπελλο και θα είμαι χαρούμενος..δε θα σκασουμε κιολας..εδω δεν ενδιαφέρονται οι υπευθυνοι και αυτός που χανει λεφτά

Σαυτό μπορεί να εχεις δίκιο αλλά δεν μπορούμε να παραλείπουμε τα τραγικά λάθη που κανει και τις εμμονές που έχει.JohnDag έγραψε:Μα αυτή είναι και η μεγαλύτερη «ευθύνη» του Ραζβαν γενικά.hawklord έγραψε:Το "κακο" ειναι πως εκει που παμε να το χωνεψουμε ερχονται τα θετικα και μας κανουν να ονειρευτουμε.JohnDag έγραψε: Στρατηγική της διοίκησης να μην χώνει λεφτά γενικώς είναι.
Άμα κάνει τα μαγικά του ο Ραζβαν και ρθει κανας τίτλος, γίναμε.
Αν όχι δεν έγινε και κάτι.
Αυτή είναι η στάση της διοίκησης εδώ και 2 χρόνια, άντε να δουμε ποτέ θα γίνει κατανοητό αυτό.
Sent from my iPhone using Tapatalk
...για να φαμε διπλη την ξενερα μετα.
Έχει πάρει μια ομάδα που ο οργανισμός ΠΑΟΚ έχει δεχτεί και αποδεχτεί ότι πλέον θα παίζει συμπληρωματικό ρόλο στο πρωτάθλημα και την πάει 2 χρόνια μαμιωντας τρυπώντας μονίμως το ταβάνι της.
Με αυτά τα δεδομένα πάλι καλά να λέμε που υπάρχει και αυτός.
Αυτή είναι μια καλή περίληψη των γεγονότων.
Δεν είναι γκαντεμια ρε, γκαντεμια είναι να φέρνεις ασσοδυα στο μάζεμα.thomas Murg έγραψε:Έχω μια υποψία ότι εάν έμπαινε το γκολ του Κεντζιόρα και πήγαινε στο βαρ θα μετρούσε. Πόση γκαντεμιά σήμερα ρε πστ μου. ένα γαμημένο διώξιμο στο πουθενά στην τελευταία φάση ήθελε ρε γμτ μου
Με κεο τέρμα το έχασε ρε , εννοείται θα μετρούσε
giapa σου λεγα θα κανουμε 2/2 με αστερα κ χαρτινη, σορι φιλε ειλικρινα δν περιμενα να γινει αυτο
-
Ναι γιατί οι αλλαγές που έκανε έδειξε ότι όλα είχαν τελειώσει ,έβγαλε Αγκουστο ενώ ο Σβαμπ πάνω από 70 λεπτά δεν μπορεί να παίξει και έβαλε τον μικρό μέσα για 5 λεπτά να πάρει λεπτά συμμετοχής ,έβγαλε τον Σαστρε πάλι για να πάρει ένας παίκτης λεπτά συμμετοχής . Και είχαμε ένα κέντρο στο τέλος χωρίς να μπορεί να κάνει τα βασικά.aivas19 έγραψε:Ο Λουτσε φταιει που παει 0-2 σβηστα την τριπολη και οι παικτες εχουν χασει αλλα 5;panpangr77 έγραψε:Σήμερα φταίει καθαρά ο Λουτσεσκου ,όπως είναι ο μόνος υπεύθυνος που η ομάδα είχε ελπίδες για κάτι φέτος.
Στην υγειά μας.
Αυτός φταίει για το αποτέλεσμα . Ας συγκεντρωθεί η ομάδα για το κύπελλο σήμερα χάθηκε και η δεύτερη θέση.
George δηλαδη ειναι σοβαρό ας πουμε να πουμε τον παίκτη πουλί απο τη πρωτη εμφάνιση? μετα το σημερινό ας πουμε ειναι νορμαλ να ειρωνευτούμε τον μεταγραφικο σχεδιασμο? αυτο έφταιγε σημερα? στο 0-2 έφταιγε αυτό ή οταν εγινε 2-2 εφταιγε. Διαλέξτε
Δεν υπάρχει άνθρωπος γενικά και προπονητής ειδικά που να μην κάνει λάθη.proedros έγραψε:Σαυτό μπορεί να εχεις δίκιο αλλά δεν μπορούμε να παραλείπουμε τα τραγικά λάθη που κανει και τις εμμονές που έχει.JohnDag έγραψε:Μα αυτή είναι και η μεγαλύτερη «ευθύνη» του Ραζβαν γενικά.hawklord έγραψε: Το "κακο" ειναι πως εκει που παμε να το χωνεψουμε ερχονται τα θετικα και μας κανουν να ονειρευτουμε.
...για να φαμε διπλη την ξενερα μετα.
Έχει πάρει μια ομάδα που ο οργανισμός ΠΑΟΚ έχει δεχτεί και αποδεχτεί ότι πλέον θα παίζει συμπληρωματικό ρόλο στο πρωτάθλημα και την πάει 2 χρόνια μαμιωντας τρυπώντας μονίμως το ταβάνι της.
Με αυτά τα δεδομένα πάλι καλά να λέμε που υπάρχει και αυτός.
Το θέμα είναι στο ζύγι τι γίνεται κι εκεί υπερισχύουν (ξεκάθαρα) τα θετικά.
- ΑποστόληςΑ
Δεν μπορώ να μιλήσω για αυτό που νιώθω.
Ένα πράγμα μόνο: Σε αγώνα που πρέπει να πιέσεις δεν βάζεις μέσα Τάισον και τον ανεκδιήγητο Μπισε. Πολύ περισσότερο δεν βγάζεις τους καλύτερους ανασταλτικούς παίκτες σου.
Η καρδιά μου επιβάλλει αποστασιοποίηση.
Ένα πράγμα μόνο: Σε αγώνα που πρέπει να πιέσεις δεν βάζεις μέσα Τάισον και τον ανεκδιήγητο Μπισε. Πολύ περισσότερο δεν βγάζεις τους καλύτερους ανασταλτικούς παίκτες σου.
Η καρδιά μου επιβάλλει αποστασιοποίηση.
Ελεος με τον Πασχαλακη; Πραγματι ειναι καλυτερος ο Κοταρσκι, αλλα απαραδεκτο να μην παει για δευτερο η ομαδα. Ακομα και τον Πασχαλακη να ειχαμε στο ροστερ φαντασου τι συναγωνισμος θα γινοτανε. Κλασεις ανωτερος ο Λοντιγκιν απο το Ζιφκο. Επιασε οτι επιασε στο πρωτο, δεν ειμαι αχαριστος, αλλα πλεον ειναι βαρυς στις κινησεις του. Και οσο να ναι τα λαθη του παρελθοντος ηταν τραγικα. Την καταλαβαινω τη στρατηγικη της διοικησης και εννοειται πως ως οπαδος δεν μπορω να τη δεχτω (οχι πως παιζει καποιο ρολο), αλλα οι αστοχιες ειναι πολλες στους ξενους. Που τους βρισκουν οι αλλες ομαδες δηλαδη; Δυο επιθετικοι του Βολου πηγανε στο χαρτι. Οχι ενας, δυο. Και εγω εχω δυο μισους στην ιδια θεση.dragon έγραψε:Έλεος με τον πασχαλακη. Έχεις καλυτερο πρωτο τερματοφύλακα. Τον λοντικιν τον είδαμε κ με εμάς. Όσο για τον Ζίβκοβιτς μην ξεχνάς τι έβγαλε στο πρωτο.
Τα λάθη του καλοκαιριού κ του Γενάρη δεν είναι τόσο λάθη αλλά στρατηγική της διοίκησης να μην χώσει λεφτά φέτος κ να περιμενει να παρει ότι περισσότερο μπορεί από τις ικανότητες του προπονητή να παίρνει το 110% από το εκάστοτε ρόστερ
Μαθημένα τα βουνά στα χιόνια.aivas19 έγραψε:giapa σου λεγα θα κανουμε 2/2 με αστερα κ χαρτινη, σορι φιλε ειλικρινα δν περιμενα να γινει αυτο
Πάμε παρακάτω, τι να κάνουμε.
Ο έλεγχος άρχισε να χάνεται απο το 75...Το κέντρο μας ήταν κουρασμένο.Δεν κρατούσαμε μπάλα.Φαινόταν. Ο Αστέρας έχασε και 2 ευκαιρίες πριν το 90. Η μία πολύ μεγαλη με τον Προύτζο.Έπρεπε να αντιδράσει ο προπονητής νωρίτερα όσον αφορά τις αλλαγες του κέντρου.george188 έγραψε:Ρε συ proedros ειλικρινά, εχασες τον έλεγχο μετα τις αλλαγές? Ο ελεγχος χαθηκε στα 3 γαμημένα λεπτα και με μπισε κ χωρις μπισε το ματς το ήλεγχες