Volley γυναικών - Αγώνες και νέα 2022-2023

Άβαταρ μέλους
blackened

Re: Volley γυναικών - Αγώνες και νέα 2022-2023

Δημοσίευση από blackened »

H oμαδα δειχνει τρομερο χαρακτηρα οταν βρισκεται με την πλατη στον τοιχο και εχει συμβει πολλες φορες αυτο για να ειναι συμπτωση. Κρολ τεραστια αθλητρια. Συνεχιζουμε, ολα στον πυργο το λευκο.
Cylon-4

Δημοσίευση από Cylon-4 »

V-olakiotis έγραψε:Εγώ και θα ειμαι πάλι στο γήπεδο!

ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!

Ακουγοταν κατα διαστηματα ΠΑΟΚ-ΠΑΟΚ, απο γυναικειες φωνες ή ηταν η ιδεα μου?
Άβαταρ μέλους
Descartes

Δημοσίευση από Descartes »

Kαι εγώ το άκουσα το ΠΑΟΚ-ΠΑΟΚ, αλλά νόμιζα οτι ήταν ιδέα μου.
Άβαταρ μέλους
miburosaito

Δημοσίευση από miburosaito »

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

V-olakiotis έγραψε:Εγώ και θα ειμαι πάλι στο γήπεδο!

εσυ φωναζες ρε μαγκα μπραβο ..... :opaokara: :opaokara:
Cylon-4

Δημοσίευση από Cylon-4 »

Η επιλογη της Τσιογκα να παει στην Λαμια, μας εχει μπερδεψει και στεναχωρησει ολους. Παρατηρω παντως, οτι μεχρι τωρα δεν ειχε αγωνιστει καθολου και σημερα στο Αιγαλεω επαιξε ελαχιστα. Μυστηρια πραγματα
Άβαταρ μέλους
V-olakiotis

Δημοσίευση από V-olakiotis »

Ήμασταν δύο μπαμπάδες με τα δύο κορίτσια του ο καθένας, ηλικίας 4 έως 7 ετών και τα τεσσερα, η γιαγιά των άλλων κοριτσιών κι ένα ακόμα παλικάρι, στις κερκίδες κοντά στην εισοδο, πίσω αριστερά στο τεραιν που παίζαμε στο πέμπτο σετ.
Ο άλλος μπαμπάς είχε κι ένα κασκόλ ΠΑΟΚ - Μακεδόνες - μάλλον από παλιά. Εμείς δυστυχώς φύγαμε πριν αρχίσει το τέταρτο σετ, αφού η μικρή μου άρχισε τη γκρίνια γιατί πεινούσε και το κυλικείο στο γήπεδο είχε κλείσει, γαμώ τα κυλικεία μου μέσα.

Οι φωνές ήταν από τις αναπληρωματικές μας όσο ήμουν στο γήπεδο, δεν ξέρω στα δύο τελευταία σετ αν μπήκε κι άλλος κόσμος. Πάντως πέρυσι είχαμε περισσότερο κόσμο, κερκίδα κανονική σχεδόν.

Στα του ματς, μου ήρθε στο μυαλό ο αγώνας με το Αιγάλεω όπου κι εκεί ήμασταν σε φάση ...προετοιμασίας.Αλλα σήμερα δεν είχαμε μπλοκ και οι άμυνες πίσω ήταν ελάχιστες. Ενδεικτικό ότι δεν ξέφυγε η ομάδα σε κανένα σημείο του αγώνα. Μονοσήμαντο μοίρασμα από Βεργιδου στις άκρες, ενώ και η Μπλάνκο έχασε φάσεις στο φιλέ γιατι πήγαινε για πλασέ αντί να σκοτώσει με καρφί το πέναλτι.

Με την αλλαγή λίμπερο σε φάση άμυνα επίθεση με Παπαδόπουλο - Κλεπκου στο πρώτο σετ και μετά με την Κλεπκου στη θέση, με τη Στράντζαλη σε μέτρια μέρα - έφαγε και μια μπάλα στο μάτι στο δεύτερο σετ και μετά έμεινε στον πάγκο.

Η Μερτεκη πήρε πάλι χρόνο κι έδωσε λύσεις, η Κάσια συγκινητική, ηγέτιδα της ομάδας σε όλα τα επίπεδα μέσα στο τερέν, η Καφρει σφιγμένη πάλι, η Κλεπκου καλή αλλά έλειψε μπροστά, η Τερζόγλου μπήκε για ένα μπλοκ στο πρώτο σετ, την Ηλιοπούλου δεν την είδα γιατί είχαμε φύγει, η Πολυνοπούλου δεν φάνηκε ιδιαίτερα λόγω επιλογών από την πάσα. Η Λιάγκη μπήκε για λίγο αλλά πάλι χωρίς να δώσει λύσεις.

Την Τετάρτη πρέπει να τις καθαρίσουμε στεγνά, το σημερινό ήταν too much...

Άβαταρ μέλους
Willie the Pimp

Δημοσίευση από Willie the Pimp »

Η Κρολ πήρε το ματς μόνη της χωρίς υπερβολή. Τεράστια κλάση.Το θέμα είναι σε τι κατάσταση θα εμφανιστεί στο κύπελλο την Τετάρτη. Η ομάδα δεν είναι καλή εδώ και καιρό. Η απουσία της Ξανθοπούλου είναι μεν πολύ σημαντική, αλλά...
Θέλω να εστιάσω στην πάσα μας.Κατά την ταπεινή μου άποψη έχουμε πρόβλημα στην πάσα. Παρατηρούσα την πασαδόρο του Μαρκόπουλου η οποία μοίρασε και πολύ γρήγορα το παιχνίδι και πολύ έξυπνα. Μέτρησα τουλάχιστον 7 φορές να βγάζει συμπαίκτρια της με ανάποδη πάσα σε μονό μπλοκ. Η Βεργίδου κάνει αναμφίβολα μετριοκακό πρωτάθλημα. Από την αρχή της σαιζόν παίζει πολύ αργά και αυτό την κάνει προβλέψιμη ακόμη και σε πρώτους χρόνους με καλή υποδοχή. Επίσης 144 επιθέσεις διαγώνιος-ακραίες,21 οι κεντρικές. Δε χρειάζεται να πούμε κάτι άλλο.... Το εξοργιστικό κατά την άποψη μου είναι ότι δεν παίρνει περισσότερο χρόνο η Ηλιοπούλου κι εδώ ξεκινάει το κεφάλαιο Φενόλιο...
HOOL4IGAN έγραψε:Στο τάι μπρέικ στο 8-6 επειδή μπήκε ένας μέσα και πανηγύρισε ούρλιαξε ότι τελείωσε ο αγώνας... Τα είπε όλα σε έναν αγώνα.
Ο τύπος ήταν παντελώς άσχετος ήταν ξεκάθαρο με αποκορύφωμα τη συγκεκριμένη φάση!! Επίσης παίζει να μην ήξερε ούτε ένα όνομα παίκτριας αμφοτέρων των ομάδων.
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

V-olakiotis έγραψε:Ο άλλος μπαμπάς είχε κι ένα κασκόλ ΠΑΟΚ - Μακεδόνες - μάλλον από παλιά...
Πολύ παλιά αδερφέ...

Και εμείς το ίδιο θέμα είχαμε με το κυλικείο...
Μας έσωσε το ότι αν δεν βγάζαμε φωτό με τον Στράντζαλη θα είχαμε παραπάνω γκρίνια!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GiorgosAtha την Σάβ 11 Φεβ 2023, 22:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
V-olakiotis

GiorgosAtha έγραψε:
V-olakiotis έγραψε:Ο άλλος μπαμπάς είχε κι ένα κασκόλ ΠΑΟΚ - Μακεδόνες - μάλλον από παλιά...
Πολύ παλιά αδερφέ... :lol:

Μας έσωσε το ότι αν δεν βγάζαμε φωτό με τον Στράντζαλη θα είχαμε παραπάνω γκρίνια!
Εσύ ησουν ρε;

Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

αντε ενας ενας εμφανιζεστε μπραβο για την νικη και την τεταρτη τωρα......να και ο Γιωργος..... :lol: :lol: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

V-olakiotis έγραψε:
GiorgosAtha έγραψε:
Πολύ παλιά αδερφέ... :lol:

Εσύ ησουν ρε;

Ναι... το είχα πάρει πριν πάρα πολλά χρόνια.
Όλο λέω κάποια στιγμή να πάρω από ένα να γράφει σκέτο ΠΑΟΚ για κάθε μία από τις μικρές... αλλά ξέρεις πως είναι αυτά... :lol: κάποια στιγμή θα το κάνω.

Κρολ ΤΕΡΑΣΤΙΑ!
Το βλέμμα της στον διαιτητή σε όλο το 5ο σετ μετά την κόκκινη όλα τα λεφτά!
Άβαταρ μέλους
V-olakiotis

Να τις χαίρεσαι φίλε! Η μεγάλη σου κόρη το ανέμιζε το κασκόλ κάθε τόσο!

Η δικιά μου γκρίνια από την ώρα που είδε ότι οι δικές σου τρώγανε πατατάκια...χαχαχα! Τέτοιο νούμερο!

Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Ναι... η μεγάλη ήταν. Ευχαριστώ... να είσαι καλά!

Η μικρή ψιλογκρινιαζε. Αλλά με σώσανε τα πατατάκια! :lol: :lol: :lol:
John_1974

Δημοσίευση από John_1974 »

Παιδες καλησπερα...ημουν και εγω μεσα οικογενειακως...καθομασταν στη κερκιδα διπλα στην εισοδο.Η μεγαλη μου κορη παιζει στις μικρες του Μαρκοπουλου και στο τελος μαζεψαν υπογραφες σε μπαλα απο τα κοριτσια μας.(ολα τα λεφτα το κασκολ Μακεδονες στα χερια της μικρης).Στα του παιχνιδιου ...μας βγηκε η ψυχη ,μου φανηκαν λιγο κουρασμενες ή όχι αρκετα συγκεντρωμενες.Ο ΑΟΜ "παιζει" να εκανε ενα απο τα καλυτερα παιχνιδια του απο τοτε που τον παρακολογθω.Ελπιζω τη Τεταρτη να το τελειωσουμε γρ9ηγορα.... :opaokara:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Γυναικεία τμήματα”