Volley γυναικών - Αγώνες και νέα 2022-2023
- thomas Murg
Re: Volley γυναικών - Αγώνες και νέα 2022-2023
Ευτυχώς στην κρίσιμη στιγμή πήγε η Βεργίδου στο σερβίς και πήραμε δίποντο και ψυχολογία για το κύπελο
2-3
14-16 απο 13-11 και 14-12
Μπραβο κοριτσια
Σημαντικο οτι γυρισαμε στραβωμενο παιχνιδι
απο 2-1 σετ και 14-12 στο ται μπρεικ.
Ενταξει χαθηκε ενας βαθμος, αλλα η πρωτη θεση
εξαρταται καθαρα απο μας.
Το οτι ειχαμε τους τραυματισμους και την κοιλια στην αποδοση μας, σ αυτην την σειρα των αγωνων, ειναι καλο
14-16 απο 13-11 και 14-12
Μπραβο κοριτσια
Σημαντικο οτι γυρισαμε στραβωμενο παιχνιδι
απο 2-1 σετ και 14-12 στο ται μπρεικ.
Ενταξει χαθηκε ενας βαθμος, αλλα η πρωτη θεση
εξαρταται καθαρα απο μας.
Το οτι ειχαμε τους τραυματισμους και την κοιλια στην αποδοση μας, σ αυτην την σειρα των αγωνων, ειναι καλο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Cylon-4 την Σάβ 11 Φεβ 2023, 20:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Έχουμε ακούσει ότι ο αγώνας δεν είναι για καρδιακούς... Πρώτη φορά ακούμε ότι ο αγώνας είναι για καρδιακούς...pk77 έγραψε:θεός ο τύπος.Σηκώνεται, καρφώνει , αποκρούει.
Αμυνα, σηκώνεται καρφώνει και πόντο ο ΠΑΟΚ.
Εχασε κανενα στοιχημα ;
Πω πω τι πόντο πήρε η Κρολ για τη νίκη...εν στάσει και κάρφωμα εκεί που δεν ήταν καμία, και μετά από 5 γεμάτα σετ.
Ας το χαρεί η ομάδα γιατί γλυτώσαμε από του χάρου τα δόντια.
Νίκος Φωτιάδης ο μάγκας, τον είχα κλείσει στα 2 τελευταία σετ, αν είπε κανένα άλλο όνομα πλην του Πασκουαλι (τον λέει και λάθος...), ενημερώστε.
Ας το χαρεί η ομάδα γιατί γλυτώσαμε από του χάρου τα δόντια.
Νίκος Φωτιάδης ο μάγκας, τον είχα κλείσει στα 2 τελευταία σετ, αν είπε κανένα άλλο όνομα πλην του Πασκουαλι (τον λέει και λάθος...), ενημερώστε.
- miburosaito
Χαμενος βαθμος αλλα ψυχολογικο boost για το επερχομενο ματς του κυπελλου, ετσι οπως πηγε το ται μπρεικ
ΥΓ. Τραγικος εκφωνητης
ΥΓ2. Η κοιλια συνεχιζεται, βεβαια ειναι προγραμματισμενη οπως ειπε ο Μαρκο
Ξεχασα να το αναφερω αλλα η ομαδα επαιξε ΚΑΙ φιλικο μεσοβδομαδα επομενως ειναι στα τελειωματα αυτης της 'μινι' προετοιμασιας που ανεφερε ο Μαρκο
Παρολα αυτα στο κυπελλο ΠΡΕΠΕΙ να περασει
ΥΓ. Τραγικος εκφωνητης
ΥΓ2. Η κοιλια συνεχιζεται, βεβαια ειναι προγραμματισμενη οπως ειπε ο Μαρκο
Ξεχασα να το αναφερω αλλα η ομαδα επαιξε ΚΑΙ φιλικο μεσοβδομαδα επομενως ειναι στα τελειωματα αυτης της 'μινι' προετοιμασιας που ανεφερε ο Μαρκο
Παρολα αυτα στο κυπελλο ΠΡΕΠΕΙ να περασει
Στο τάι μπρέικ στο 8-6 επειδή μπήκε ένας μέσα και πανηγύρισε ούρλιαξε ότι τελείωσε ο αγώνας... Τα είπε όλα σε έναν αγώνα...
Πλησιαζει και η επιστροφη της Μαρτινας.
Πιστευω οτι οταν πρεπει, η ομαδα θα ειναι οπως την γουσταρουμε ολοι.
Πρωταθλημα και κυπελλο στον πυργο τον λευκο

Πιστευω οτι οταν πρεπει, η ομαδα θα ειναι οπως την γουσταρουμε ολοι.
Πρωταθλημα και κυπελλο στον πυργο τον λευκο

-
Τί παικτάρα που είσαι ρε Κρολ.
Υπάρχει κανείς που δεν έχει άγχος για το νοκ άουτ ματς της Τετάρτης; να μου δώσει και εμένα κουράγιο τον αγχωτικό
Υπάρχει κανείς που δεν έχει άγχος για το νοκ άουτ ματς της Τετάρτης; να μου δώσει και εμένα κουράγιο τον αγχωτικό

Καταρες μας ριχναν σε ολα τα "ουδετερα" σαιτ να το χασουμε σημερα,μάρεσει το "ενδιαφερον" τους ξαφνικα για το αθλημα 

- V-olakiotis
Εγώ και θα ειμαι πάλι στο γήπεδο!
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Σας το ειπα παιδια. Εχουμε μακραν τη χειροτερη κληρωση για το κυπελλο. Τομαρκοπουλο ειναι πολυ δυνατο μεσα στην εδρα του. Βεργιδου τραγικη . Για Στρατζαλη πραγματικα δεν εχω λογια και δεν μπορω να καταλαβω τι συμβαινει. Δεν ειδα ολο το πρωτο σετο και μετα απο μια φαση μπαινω στα μισα του δευτερου και τη βλεπω ΠΑΛΙ στον παγκο. Ο φενολιο την εβγαλε αδικα? Οπως και να εχει πολυ ντορος για το τιποτα η συγκεκριμενη. Μπαινουμε στην τελικη ευθεια και αυτη εχει μεινει με ενα καλο παιχνιδι στην 1η αγωνιστικη
Οι κεντρικες παλι για κλαμματα νομιζω ολα τα μπλοκ τα πηραμε απο τις ακραιες μας και επισης η ελλειψη πρωτου χρονου επισης θεμα.
Φενολιο τραβα αυτια τωρα γιατι δεν ειναι καθολου απιθανο να μας αποκλεισουν

Οι κεντρικες παλι για κλαμματα νομιζω ολα τα μπλοκ τα πηραμε απο τις ακραιες μας και επισης η ελλειψη πρωτου χρονου επισης θεμα.
Φενολιο τραβα αυτια τωρα γιατι δεν ειναι καθολου απιθανο να μας αποκλεισουν
19-7 τα μπλοκ, μας διέλυσαν εκεί, αλλά αυτό είχε συμβεί νομίζω και στην έδρα μας.
Στην υποδοχή περίπου ισοδύναμες, με περισσότερα λάθη εμείς, πολύ βελτιωμένο το Μαρκόπουλο, παίζει όμως και το μέτριο σερβίς μας.
9-5 οι άσοι για το Μαρκόπουλο.
Διαστημική η Κάσια, με 61% στην επίθεση (!!!) και 36 πόντους!!
Το Μαρκόπουλο πλήρωσε μάλλον τα πολλά χαμένα σερβίς του (16 με μόλις 6 δικά μας, αλλά εμείς δεν ρισκάραμε καθόλου, σαν να πασάραμε στον αντίπαλο).
12% μόνο επιθέσεις από το κέντρο.
Στην υποδοχή περίπου ισοδύναμες, με περισσότερα λάθη εμείς, πολύ βελτιωμένο το Μαρκόπουλο, παίζει όμως και το μέτριο σερβίς μας.
9-5 οι άσοι για το Μαρκόπουλο.
Διαστημική η Κάσια, με 61% στην επίθεση (!!!) και 36 πόντους!!
Το Μαρκόπουλο πλήρωσε μάλλον τα πολλά χαμένα σερβίς του (16 με μόλις 6 δικά μας, αλλά εμείς δεν ρισκάραμε καθόλου, σαν να πασάραμε στον αντίπαλο).
12% μόνο επιθέσεις από το κέντρο.
Η Ομάδα δείχνει χαρακτήρα, όταν μπαίνει το αγγούρι, βγάζει αντίδραση, ψυχραιμία και κερδίζει. Δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται αυτό. Είναι όμως σημαντικό.
Απο εκεί και πέρα η Ομάδα έχει και κάποιες συγκεκριμένες αδυναμίες και προσπαθώ να καταλάβω όλους ΕΣΑΣ... που φορούσατε τις ποδιές των ειδικών αναλυτών πέρσι και μας τα κάνατε ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ οτι η συγκεκριμένη αλλαγή στον πάγκο θα βελτίωνε (α) τα λάθη, (β) το μπλοκ, (γ) την εξέλιξη των νεαρών παικτριών. Σε κάθε περίπτωση δεν είναι ώρα για τέτοια σχόλια, γι'αυτό μέχρι τώρα αποφεύγω να γράφω πολλά. Υπάρχει ξεκάθαρο θέμα με τις πασαδόρους. Η Βεργίδου βρίσκεται εκτός φόρμας, η Ηλιοπούλου δεν χρησιμοποιείται άγνωστο για ποιό λόγο, και με την Da Yeong δεν τα πήγαινε καλά, άγνωστο για ποιό λόγο.
Ο ΠΑΟΚ έχει 1 μόνον ήττα φέτος, απο τη χαρτοσακούλα. Ωστόσο η μεγαλύτερη ήττα του ΠΑΟΚ ήταν η φυγή της Τσιόγκα. Όταν η καλύτερη Κεντρική της γενιά της προτιμά να παίξει στους ουραγούς απο τον ΠΑΟΚ που διεκδικεί τους 2 τίτλους, κάτι δεν πάει καλά.... και πρέπει να προβληματίσει.
Απο εκεί και πέρα η Ομάδα έχει και κάποιες συγκεκριμένες αδυναμίες και προσπαθώ να καταλάβω όλους ΕΣΑΣ... που φορούσατε τις ποδιές των ειδικών αναλυτών πέρσι και μας τα κάνατε ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ οτι η συγκεκριμένη αλλαγή στον πάγκο θα βελτίωνε (α) τα λάθη, (β) το μπλοκ, (γ) την εξέλιξη των νεαρών παικτριών. Σε κάθε περίπτωση δεν είναι ώρα για τέτοια σχόλια, γι'αυτό μέχρι τώρα αποφεύγω να γράφω πολλά. Υπάρχει ξεκάθαρο θέμα με τις πασαδόρους. Η Βεργίδου βρίσκεται εκτός φόρμας, η Ηλιοπούλου δεν χρησιμοποιείται άγνωστο για ποιό λόγο, και με την Da Yeong δεν τα πήγαινε καλά, άγνωστο για ποιό λόγο.
Ο ΠΑΟΚ έχει 1 μόνον ήττα φέτος, απο τη χαρτοσακούλα. Ωστόσο η μεγαλύτερη ήττα του ΠΑΟΚ ήταν η φυγή της Τσιόγκα. Όταν η καλύτερη Κεντρική της γενιά της προτιμά να παίξει στους ουραγούς απο τον ΠΑΟΚ που διεκδικεί τους 2 τίτλους, κάτι δεν πάει καλά.... και πρέπει να προβληματίσει.
V-olakiotis έγραψε:Εγώ και θα ειμαι πάλι στο γήπεδο!
Μπραβο v-olakiotis για τη στηριξη