Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧIV
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧIV
Σχεδον τον λυπαμαι τον φουκαρα τον κωλομπαρινι. Ζει ενα δραμα.
-
Μηδέν ευκαιρίες
3 γκολ
Είδαν το τυράκι
Η φάκα στον τελικό.
3 γκολ
Είδαν το τυράκι
Η φάκα στον τελικό.
Ο sir Takis είναι διαθέσιμος; Γιατί αυτοί στα πλευ οφ δεν θα πάνε με Μίτσελ προπονητή
- sourmenetes
- Moderator
Χάχαχαχαicue έγραψε:Σχεδον τον λυπαμαι τον φουκαρα τον κωλομπαρινι. Ζει ενα δραμα.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν μια από τις χειρότερες διαιτησίες που έχω δει.
Ο άνθρωπος δεν εφάρμοσε κανέναν κανόνα του πειθαρχικού ελέγχου
Ο άνθρωπος δεν εφάρμοσε κανέναν κανόνα του πειθαρχικού ελέγχου
Χαχαχαχα αυτήν την ψυχή σκεφτόμουν κι εγώ. Έχει πάθει κατάθλιψη από το 20.icue έγραψε:Σχεδον τον λυπαμαι τον φουκαρα τον κωλομπαρινι. Ζει ενα δραμα.
Καλή ομάδα η Κούλα αλλά και άπειρη κωλοφαρδια στο ματς.
- Amsterdamer_87
Δεν πειραζει..
Θα το γυρισουνε στο τηγανι..
Επιμενω θελω τον γκευ στον τελικο..
Θα το γυρισουνε στο τηγανι..

Επιμενω θελω τον γκευ στον τελικο..
Είδα μόνο το 2ο ημίχρονο, και θα πω ότι ήταν πολύ καλή η αεχ. Ενώ έχει το σκορ στο 2-0 δεν απειλήθηκε, ο γαύρος ήταν κουρασμένος, μόνο ο Γκάρυ Ροντρίγκεζ έκανε κάτι, αλλά μόνος του κανείς δε μπορεί. Ξεχωρίζω τις αλληλοκαλύψεις της χάρτινης που δύσκολα τρώει γκολ. Ο γκέυ δεν ήταν δυνατόν να έχει τόση τύχη σε 2 σερί ματς.
Το μεταξύ μας παιχνίδι είναι ακόμη μακριά για να μιλήσουμε, και η φόρμα/κατάσταση των ομάδων μπορεί να αλλάξει από το σήμερα. Ο ΠΑΟΚ έχει στην Τρίπολη το παιχνίδι της χρονιάς. Στα ντέρμπι θέλω να παίζουμε και για την ισοπαλία, γιατί το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο στα πλέι οφ. Δηλαδή να κρατάμε πίσω το μηδέν, όπου στην χειρότερη να έρθει μια λευκή ισοπαλία που δεν είναι καταστροφική βαθμολογικά.
Ο φετινός γαύρος, δίχως σπρωξίματα και παραρτήματα θα έπρεπε να είναι μαζί με το συμπολίτη και το Βόλο. Δεν έχει προπονητή ούτε ομάδα. Έχει κάποιες ποιοτικές μονάδες που είναι όμως κορεσμένες και γενικά σε κακή φυσική κατάσταση. Αν είχαμε 10 ματς (5 μέσα και 5 έξω) με το γαύρο σε αυτή τη φάση, θα κάναμε 6 νίκες, 2 ισοπαλίες, 2 ήττες συμπεριλαμβάνοντας και τους εξωγενείς παράγοντες (διαιτησία κλπ).
Το μεταξύ μας παιχνίδι είναι ακόμη μακριά για να μιλήσουμε, και η φόρμα/κατάσταση των ομάδων μπορεί να αλλάξει από το σήμερα. Ο ΠΑΟΚ έχει στην Τρίπολη το παιχνίδι της χρονιάς. Στα ντέρμπι θέλω να παίζουμε και για την ισοπαλία, γιατί το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο στα πλέι οφ. Δηλαδή να κρατάμε πίσω το μηδέν, όπου στην χειρότερη να έρθει μια λευκή ισοπαλία που δεν είναι καταστροφική βαθμολογικά.
Ο φετινός γαύρος, δίχως σπρωξίματα και παραρτήματα θα έπρεπε να είναι μαζί με το συμπολίτη και το Βόλο. Δεν έχει προπονητή ούτε ομάδα. Έχει κάποιες ποιοτικές μονάδες που είναι όμως κορεσμένες και γενικά σε κακή φυσική κατάσταση. Αν είχαμε 10 ματς (5 μέσα και 5 έξω) με το γαύρο σε αυτή τη φάση, θα κάναμε 6 νίκες, 2 ισοπαλίες, 2 ήττες συμπεριλαμβάνοντας και τους εξωγενείς παράγοντες (διαιτησία κλπ).
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Πέμ 09 Φεβ 2023, 22:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Αυτό το παιχνίδι τελείωσε με 2 +1 κάρτες για τους δύο
Ο ΠΑΟΚ σε κάθε αγώνα 4+ και παίζει να έχουμε την πιο light ομαδα
Είναι σημαντικός τομέας εύνοιας και το αντίθετο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΚΩΣΤΑΣ2019 την Πέμ 09 Φεβ 2023, 22:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Το αλλο το κοντοπουτανο μπηκε μεσα μονος του και ηθελε και τα ρεστα σαν τον Πεφτουνη 3 χρονια πριν. Κακο αποτελεσμα, προτιμουσα την αδερφη απο την ξαδερφη. Το παθος που βγαζουν καλπτει τις ατελειες τους πισω που παιζουν με ξυλοκοπους. Μπροστα ο,τι πληρωσαν παιρνουν, οχι σαν κι εμας (κι ας μην εκαναν ενα σωρο ευκαιριες αποψε). Συμπερασματα θα βγουν σε 2 εβδομαδες. Απο την αλλη ειναι καλο να εχουν επαρση.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος hawklord την Πέμ 09 Φεβ 2023, 22:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αυτό το πάθος το βγάζουν εκεί. Στα περισσότερα εκτός είναι μια νορμάλ καλή ομάδα. Τίποτα παραπάνω...
Εαν λες για τον Γκαρσινοβιτς, αυτό το @ρχιδ@κι το χει ειδίκευση να κάνει βουτιές και να κυνηγάει τραβηγμένα πέναλτι...obanebane έγραψε:Τι πέναλτι έδωσε, μιλάμε για μεγαλοπρεπή βουτιά, δεν βλέπουν τα πόδια του;
Γτστ
- iremidynami 4+
ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε:Αυτό το παιχνίδι τελείωσε με 2 +1 κάρτες για τους δύο
Εχεις πολυ δικαιο για τις καρτες.
- sourmenetes
- Moderator
Εγώ δε θεωρώ ότι αυτό ήταν πεναλτυ. Πολύ τραβηγμένο