70.Γιώργος Κούτσιας

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
joshua

Re: 70.Γιώργος Κούτσιας

Δημοσίευση από joshua »

Το βασικο ερωτημα στη συγκεκριμενη υποθεση ειναι το απο που προκυπτει οτι ο Κουτσιας εχει θεματα εστω χαρακτηρα; Γνωριζουμε κατι η και αυτο ειναι στα πλαισια που θελει οποιοδηποτε θεμα που γεννα ερωτηματικα για καποιους χειρισμους της ομαδας να οφειλεται αποκλειστικα σε οτιδηποτε αλλο εκτος αυτης;
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Hermann έγραψε:Διαβάζω ότι γράφουν για θέματα νοοτροπίας κλπ. Τι παίζει με το παιδί;
Αυτα που γνωρίζω εγώ και είναι αρκετά γνωστά στην μικρή κοινωνία του Βόλου, είναι πως πριν τα Χριστούγεννα η εξωγηπεδική του ζωή, δεν άρμοζε σε επαγγελματία ποδοσφαιριστή.

Λίγο οι συναναστροφές, λίγο η ηλικία, λίγο η υπερβολική προβολή του ταλέντου του, δεν θέλει πολύ για να γίνει το κακό.

Ωστόσο η εικόνα του από το νέο έτος έχει αλλάξει(ίσως και με παρέμβαση της ομάδας) και για αυτό και η άνοδος του η αγωνιστική στο γήπεδο και οι ευκαιρίες.

Μακάρι το παιδί να παίξει γιατί έχει μπόλικο ταλέντο και μακάρι σύντομα να το δούμε και στον ΠΑΟΚ!
ΚΩΣΤΑΣ2019

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:Είπες δεν ασχολείσαι, τήρησέ το. Δεν γίνεται μια mod team να ασχολείται με εσάς τους δύο σχεδόν κάθε εβδομάδα.

Αλλιώς θα φάτε είτε αμφότεροι μεγάλα μπαν, είτε μια εβδομάδα ο ένας, μία ο άλλος. :mrgreen:
Από 13-10-22 δεν έχω ασχοληθεί μαζί του παρά τις προκλήσεις του.
Γράφω δε για ποιο λόγο του απάντησα σήμερα.
Άρα δεν ασχολείται κανείς κάθε βδομάδα, μαζί μου.
Προσπαθήστε να προστατεύετε τα μέλη(όλα τα μέλη) από προσβλητικές συμπεριφορές και υβριστικά σχόλια .
Το τελευταίο ως παράκληση.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

joshua έγραψε:Το βασικο ερωτημα στη συγκεκριμενη υποθεση ειναι το απο που προκυπτει οτι ο Κουτσιας εχει θεματα εστω χαρακτηρα; Γνωριζουμε κατι η και αυτο ειναι στα πλαισια που θελει οποιοδηποτε θεμα που γεννα ερωτηματικα για καποιους χειρισμους της ομαδας να οφειλεται αποκλειστικα σε οτιδηποτε αλλο εκτος αυτης;
Απο ΠΟΥΘΕΝΑ. Απλως αφηνουν τον καθε τυχαιο να χαρακτηριζει και να προσβαλλει τα παιδια του ΠΑΟΚ επειδη ετσι του καπνισε. Ξαφνικα γυρναω και σ λεω Τζος θες ψυχολογο και συμφωνα με αυτους εδω δεν ειναι προσβλητικο. Και καλα το γυρναμε πονηρα στο "καλο σου θελω". Με ΠΟΙΟ δικαιωμα ρε τιθεται θεμα ψυχολογου σε 19 χρονων παιδι που μια χαρα παιζει και κανει τη δουλεια του? Αντε αφηστε το παιδι ησυχο και βρειτε καμια δουλεια να κανετε
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Mitsospaoki4 έγραψε:
Hermann έγραψε:Διαβάζω ότι γράφουν για θέματα νοοτροπίας κλπ. Τι παίζει με το παιδί;
Αυτα που γνωρίζω εγώ και είναι αρκετά γνωστά στην μικρή κοινωνία του Βόλου, είναι πως πριν τα Χριστούγεννα η εξωγηπεδική του ζωή, δεν άρμοζε σε επαγγελματία ποδοσφαιριστή.

Λίγο οι συναναστροφές, λίγο η ηλικία, λίγο η υπερβολική προβολή του ταλέντου του, δεν θέλει πολύ για να γίνει το κακό.

Ωστόσο η εικόνα του από το νέο έτος έχει αλλάξει(ίσως και με παρέμβαση της ομάδας) και για αυτό και η άνοδος του η αγωνιστική στο γήπεδο και οι ευκαιρίες.

Μακάρι το παιδί να παίξει γιατί έχει μπόλικο ταλέντο και μακάρι σύντομα να το δούμε και στον ΠΑΟΚ!
Και ο Πελκας μαζι με 2 παικτες του ΠΑΟΚ σουρωμενοι τρακαραν οταν ηταν στον ΠΑΟΚ αλλα το εθαψαν. Αλαλ εκει δεν ηθελαν ψυχολογο μαλλον.
Ακου εκει, 19 χρονων παιδι να βγει και να διασκεδασει Χριστουγεννα
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

19 ετών επαγγελματίας με συμβόλαιο είναι.

Ο Πέλκας με τον Κωνσταντινίδη (αν θυμάμαι καλά) δεν ήθελαν ψυχολόγο, ήθελαν προφυλάκιση και να τους πάρουν τα διπλώματα. Άντε με τον κάθε επίδοξο φονιά στο δρόμο, το έθαψαν κιόλας οι καλοθελητές...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ο Muslimovic να δείτε τη νυχτερινή ζωή έκανε...
Ιάσονας

Δημοσίευση από Ιάσονας »

Προσωπικά θα ήθελα να είχε γυρίσει σε αυτή την μεταγραφική περίοδο.
Το πρόβλημα με τον Κούτσια (όχι σαν φυσικό πρόσωπο αλλά σαν κατάσταση) είναι πως η ομάδα είναι σε ένα σημείο που δεν μπορεί να παρεκκλίνει ούτε εκατοστό από τις απαιτήσεις που έχει από τους νεαρούς της παίκτες γιατί δημιουργεί προηγούμενα για κάθε Τζίμα, Γκιτερσό κλπ που ακολουθούν από πίσω από τις ακαδημίες.
Έστω ότι ο Κούτσιας αδικήθηκε ή αδικείται από την ομάδα (που δεν το πιστεύω), αυτό που πρέπει να συνειδητοποιήσει είναι πως μέχρι στιγμής η ομάδα του έχει προσφέρει ένα συμβόλαιο πολύ υψηλό, που παίρνουν παίκτες που παίζουν βασικοί σε ομάδες που διεκδικούν πρωτάθλημα, όπως επίσης και την καλύτερη δυνατή εκπαίδευση στις καλύτερες ακαδημίες της χώρας. Η ομάδα μέχρι στιγμής δεν έχει πάρει πίσω τίποτα, περιμένει να πάρει στο μέλλον από την συμμετοχή του σε αυτή.
Αν οποιαδήποτε στιγμή ο ίδιος ο παίκτης θεωρήσει πως μπορεί να μην συμπεριφέρεται επαγγελματικά (πάλι δεν το ξέρω απλά αναφέρθηκε παραπάνω) επειδή ξέρω γω ο Πελκας στα δεκαεννιά τράκαρε ή ο μουσλίμοβιτς έκανε ζωάρα, δεν θα έχει καλό μέλλον. Ο ΠΑΟΚ πλέον δεν είναι στην προ Σαββίδη εποχή να δέχεται πίσω τον οικοδόμο για να τον πουλήσει την επόμενη χρονιά, ο ΠΑΟΚ έχει μεγαλώσει.
Του χρόνου θα ήθελα ο Κουτσιας να είναι ο αναπληρωματικός σέντερ φορ του ΠΑΟΚ, (οι δυνατότητες του είναι για βασικός), αλλά από τον ίδιο εξαρτάται και όχι από την ομάδα. Στο Βολο για να γίνει βασικός έπρεπε να τραυματιστεί ο Οζγκνιέκοβιτς. Όταν έχεις τεχνικό διευθυντή τον Μπότο και προπονητή τον Λουτσέσκου απλά αποδέχεσαι πως αυτοί οι δύο ξέρουν καλύτερα.

Υ.Γ. Κάθε μεγάλη ομάδα πρέπει να έχει ψυχολόγο για τους παίκτες της. Αυτή τη στιγμή οι μελέτες λένε πως το 45% των ανθρώπων περνάει κάποια στιγμή της ζωής του κατάθλιψη έναντι 8% που ήταν το 1980 και έχει ανάγκη από ψυχιατρική ή ψυχολογική υποστήριξη. Ψυχολόγος μου είπε πως αυτό το ποσοστό θα φτάσει στο 90% μέχρι το 2050.

Υ.Γ.2 Αν είσαι ΠΑΟΚ το ποσοστό ανεβαίνει δραματικά.

Υ.Γ. 3 Αν παρακολουθείς και το μπάσκετ του ΠΑΟΚ τηλεφώνησε σε ψυχολόγο τώρα :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Να προσθέσω ότι με βάση τους αγώνες που θα δίνουν οι ομάδες κάθε σεζόν, η έννοια του πρώτου φορ και του αναπληρωματικού δεν είναι πλέον όπως ήταν παλιά. Ουσιαστικά στηρίζεσαι ΚΑΙ στους δύο ταυτόχρονα, γιατί δεν είναι δυνατόν να ξέρεις εκ των προτέρω πότε θα είναι ο καθένας τους ετοιμοπόλεμος, πολλώ δε μάλλον όταν παίζεις δυο φορές την εβδομάδα.
icue

Δημοσίευση από icue »

Καποιοι ακομα μπερδευουν τον ψυχολογο με τον ψυχιατρο μαλλον. :mrgreen:
adman

Δημοσίευση από adman »

Εγώ πάλι δεν μπορώ να καταλάβω γιατί είναι κακό να πας είτε στον ψυχολόγο είτε στον ψυχίατρο. Ή έχετε στο μυαλό σας ότι όσοι πάνε στον ψυχίατρο είναι τρελοί για δέσιμο;

Στο θέμα μας. Μπορεί να μην υπάρχει διάκριση μεταξύ βασικού και αναπληρωματικού φορ πλέον, όμως ένα τρίτο φορ θα σκουπίζει τον πάγκο. Να έχουμε τον Κούτσια στα 19 του για 3ο φορ, να κάθεται στον πάγκο και να μπει φρένο στην εξέλική του δεν έχει νόημα. Απ' την άλλη, θα ήσασταν οκ με 2άδα φορ για του χρόνου Κούτσια - Ολιβέιρα (ή κάποιον άλλον), ή θα λέμε γιατί δεν πήραμε παίκτη; Και αυτό ρίσκο είναι, γιατί υποτίθεται θέλουμε 2 φορ υψηλού επιπέδου, να σκοράρουν κλπ. Ξέρουμε αν ο Κούτσιας είναι τέτοιος παίκτης; Αυτός είναι ο λόγος που δόθηκε δανεικός, για να δούμε αν μπορεί να ανταπεξέλθει σ αυτό το επίπεδο.
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

Γνωρίζετε πως η ΠΑΕ έχει ψυχολόγο σε μόνιμη βάση ε;; Σε κάποια φάση μάλιστα είχαμε μια ξανθιά , μου διαφεύγει το όνομά της, που ήταν σκέτη...άστο!! :mrgreen: Εννοείται πως στις ακαδημίες ειδικά θα υπάρχει ψυχολογος! Από πού και πώς προέκυψε πως ο ψυχολόγος είναι κάτι κακό; Ή όποιος παει σε ψυχολόγο είναι ...προβληματικός; Και η κόρη μου έχει πάει και είναι..μιά χαρά παιδί!!
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Εννοείται ότι όχι μόνο δεν υπάρχει κανένα κακό με τον ψυχολόγο αλλά, όπως είπε και ο Μπαρκαρούτσος, αν ήταν στο χέρι μου θα πηγαίναμε όλοι στον ψυχολόγο.

Από κει και πέρα, δεν γίνεται να τριγυρνάμε και να λέμε για ανθρώπους που ούτε καν γνωρίζουμε πως "ο τάδε χρειάζεται ψυχολόγο".
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Εξαλλου μ αυτο το σκεπτικο θα μπορουσαμε να αρχισουμε και μεταξυ μας οταν πλακωνομαστε να λεμε ο ενας στον αλλο "αστο φιλε θελεις ψυχολογο"!

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ιάσονας

Δημοσίευση από Ιάσονας »

adman έγραψε: Στο θέμα μας. Μπορεί να μην υπάρχει διάκριση μεταξύ βασικού και αναπληρωματικού φορ πλέον, όμως ένα τρίτο φορ θα σκουπίζει τον πάγκο. Να έχουμε τον Κούτσια στα 19 του για 3ο φορ, να κάθεται στον πάγκο και να μπει φρένο στην εξέλική του δεν έχει νόημα. Απ' την άλλη, θα ήσασταν οκ με 2άδα φορ για του χρόνου Κούτσια - Ολιβέιρα (ή κάποιον άλλον), ή θα λέμε γιατί δεν πήραμε παίκτη; Και αυτό ρίσκο είναι, γιατί υποτίθεται θέλουμε 2 φορ υψηλού επιπέδου, να σκοράρουν κλπ. Ξέρουμε αν ο Κούτσιας είναι τέτοιος παίκτης; Αυτός είναι ο λόγος που δόθηκε δανεικός, για να δούμε αν μπορεί να ανταπεξέλθει σ αυτό το επίπεδο.
Προσωπικά αν οι Μποτο Λουτσέσκου το πιστεύουν εγώ με τριάδα Ολιβέιρα Κούτσια Τζίμα στα φορ θα ήμουν ικανοποιημένος για του χρόνου. Για φέτος τον Ιανουάριο αν γύριζε, θα τον ήθελα για δεύτερο φορ και τον Μπράντον για τρίτο. Αν ο τρίτος φορ είναι ο Τζίμας ή ο Κούτσιας (που δεν είναι για τρίτος) τότε μπορούν να πάρουν παιχνίδια και στον ΠΑΟΚ Β
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”