ΑποστόληςΑ έγραψε:trouman έγραψε:Άμα στο τέλος κατακτήσουμε πρωτάθλημα θα είσαι τουλάχιστον ευχαριστημένος ή θα αναρωτιέσαι γιατί δεν ήρθε φορ κλπ;
Ρε παλικάρι είναι πολύ απλό αυτό που λέει ο Josh. Η κοινή λογική λέει ότι η ομάδα πρέπει να αποκτήσει φορ. Δεν βγαίνει η σεζόν με ένα μόνο φορ. Αν τώρα σταθούμε υπερβολικά τυχεροί και ο Oliveira δεν τραυματιστεί, ούτε κουραστεί στους 19 αγώνες που απομένουν, αλλά αντίθετα συνεχίσει να προσφέρει απρόσκοπτα και πάρουμε κούπα ή κούπες, σαφώς και θα είναι ευχαριστημένος, αλλά αυτό ΔΕΝ θα οφείλεται στο - ανύπαρκτο ούτως ή άλλως - σχεδιασμό, αλλά καθαρά στην τύχη.
Πάμε πάλι γιατί απάντησα αρχικά αε κάτι άλλο που νόμιζα παρεθεσες.
Για αυτό που σχολιάζεις, προφανώς και χρειαζόταν φορ. Δε νομίζω να υπάρχει αντίλογος . Ειπώθηκε άλλωστε γύρω στις 1500 φορές, οπότε εμπεδώθηκε και απο τους αντιρρησίες .
Εγώ έκανα ένα απλό ερώτημα, που ο γραπτός λόγος το δείχνει ίσως περισσότερο ειρωνικό. Πάμε αναλυτικότερα. Έχω εδώ τον ένα μου αδερφό (500χμ μακριά βασικά) που είναι της λογικής σχολιάζω μοξο τα αρνητικά. Όταν κάτι πετυχαίνουμε , ξεχνάει να σχολιάσει... καταλαβαίνεις έχουμε διαφορετική οπτική.
Και αναρωτιέμαι λοιπόν, αν πραγματικά αυτή η επιμονή, από την αγάπη προφανώς, αλλά εκφρασμένη με πολύ διαφορετικό τρόπο (από τον δικό μου πχ) αφήνει κάποιον τελικά να χαρεί μια επιτυχία, αν τελικά έρθει ή θα υπάρχει ο αντίλαλος : ναι αλλά υπολειπόμεθα σε οργάνωση και και και..
Το ερώτημα αυτό, δεν υπονοεί ότι δε χρειαζόταν φορ.
Αν και ως μη ειδικός προτιμάω να ακούσω τι θα πει ο προπονητής, τι θέλει αυτός. Αν ήθελε και δεν κατάφεραν ( ειπώθηκε ότι ηταν δεύτερη ή τρίτη επιθυμία του) κάποιος φταίει. Αλλά για εμένα δεν ήρθε το τέλος του κόσμου , όπως νιώθω μπαίνοντας εδώ και διαβάζοντας 200 σχόλια που λένε το ίδιο πράγμα κλπ. Κουραστικό και δημιουργεί μια εντύπωση άλλη, πιυ αν δε ξέρεις ποιος το λέει, αρχίζει να σκέφτεται άλλα για αυτόν και να κάνεις άλλα σενάρια.
Ουφφ, αυτά. Ελπίζω να είναι πιο κατανοητός ο γραπτό λόγος τώρα. Αν κάποια πράγματα συζητιόταν δια ζώσης θα τελείωνε η κουβέντα σε δύο λεπτά. Εδώ, γ@μησε τ@ ... Αλλά μάλλον για αυτό τρώμε εδώ μέσα τις ώρες μας...και για αυτό..