Φανέλα ΠΑΟΚ
- john4serres
- pagotatzis
Re: Φανέλα ΠΑΟΚ
So true
macron πολλή ευχαριστημένοι όλα τα χρόνια αλλά μια αλλαγή δεν θα ήταν και άσχημα
EA7
είναι τα μούτρα μας για Αρμανι ;;; 
macron πολλή ευχαριστημένοι όλα τα χρόνια αλλά μια αλλαγή δεν θα ήταν και άσχημα

EA7

-
Με adidas ομως και STOIXIMAN στο στερνοΜπαρκαρούτσος έγραψε:Τελικά δεν θα έχω τη χαρά να ξαναδώ Adidas στον ΠΑΟΚ...
Ναι ξέρω, δεν θα μας δώσουν καλές φανέλες, θα πάρουμε σχέδια 2015 κτλ...αλλά είμαι λίγο fanboy της τριπλής ρίγας!
δινουμε το δικαιωμα να μας αποκαλουν (κι
οχι αδικα πλεον) "ασπρομαυρους γαβρους".-

Μια χαρα ειναι η Macron αρκει να εχουμε
και καποιες πρωτοτυπες η εστω οχι "σουπα"
φανελες με αποκορυφωμα και μια επετειακη
για τα 100 χρονια που να ειναι Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ
αλλα σε προσιτοτερη τιμη απο εκεινη των 90.-
- Mitsoulas_1926
Καλημέρα σε όλους... Σωστά τα ειπε ο φιλος πριν για ανανεωση με Macron... εχουν βγει και οι εμφανίσεις για την νεα χρονια
- ΑποστόληςΑ
mois aussi.Μπαρκαρούτσος έγραψε:Τελικά δεν θα έχω τη χαρά να ξαναδώ Adidas στον ΠΑΟΚ...
Ναι ξέρω, δεν θα μας δώσουν καλές φανέλες, θα πάρουμε σχέδια 2015 κτλ...αλλά είμαι λίγο fanboy της τριπλής ρίγας!
Συμπαθητικές οι Μκρόν αλλα πιο κάτω από τις Αντίντας σίγουρα. Ηταν και άλλες εποχές τοτε βέβαια.
Πολύ ποιοτικές ήταν και οι Ουμπρο, δεν γνωρίζω όμως γιατί σταμάτησε απότομα η συνεργασία, κρίμα.
Νάικ, Πουμα νομίζω ήταν μέτριες ποιοτικά.
Θρυλικές για μενα παραμενουν οι ABM και οι Ντιαντορα
Γραφω ξανα μιας και πηρε λιγο πανω του το τοπικ οτι ψάχνω φανελες του ΠΑΟΚ φορεμενες για αγορά ή ανταλλαγη.
Αν ενδιαφέρεται κάποιος μπορεί να στείλει μήνυμα στο messenger Antwnhs Tavlaridhs
Στάλθηκε από το SM-G781B μου
Στάλθηκε από το SM-G781B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πολύ ποιοτικές ήταν και οι Ουμπρο, δεν γνωρίζω όμως γιατί σταμάτησε απότομα η συνεργασία, κρίμα.
Νάικ, Πουμα νομίζω ήταν μέτριες ποιοτικά.
Θρυλικές για μενα παραμενουν οι ABM και οι Ντιαντορα
Γραφω ξανα μιας και πηρε λιγο πανω του το τοπικ οτι ψάχνω φανελες του ΠΑΟΚ φορεμενες για αγορά ή ανταλλαγη.
Αν ενδιαφέρεται κάποιος μπορεί να στείλει μήνυμα στο messenger Antwnhs Tavlaridhs
Στάλθηκε από το SM-G781B μου
Στάλθηκε από το SM-G781B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Γιατί στη Ναπολι καλυτερα μουτρα εχουν;pagotatzis έγραψε:So true
macron πολλή ευχαριστημένοι όλα τα χρόνια αλλά μια αλλαγή δεν θα ήταν και άσχημα![]()
EA7είναι τα μούτρα μας για Αρμανι ;;;
- pagotatzis
Υπέροχο νέο και ιδίως για τα 100 χρόνια.DimitrisS έγραψε:Συνεχιζουμε με Macron μεχρι 2025-26.
Τη φετινή ρίγα ή μια παρόμοια άνετα την ήθελα και για του χρόνου... Και στο γήπεδο από μακριά δείχνει υπέροχη.Mitsoulas_1926 έγραψε:Καλημέρα σε όλους... Σωστά τα ειπε ο φιλος πριν για ανανεωση με Macron... εχουν βγει και οι εμφανίσεις για την νεα χρονια
- pagotatzis
Αν είναι αλήθεια ότι βγήκαν τα σχέδια για την νέα σεζόν τότε γιατί την παρουσιάζουμε 1 μέρα (που λέει ο λόγος ) πριν το πρώτο επίσημο Ματς ;fossa έγραψε:Τη φετινή ρίγα ή μια παρόμοια άνετα την ήθελα και για του χρόνου... Και στο γήπεδο από μακριά δείχνει υπέροχη.Mitsoulas_1926 έγραψε:Καλημέρα σε όλους... Σωστά τα ειπε ο φιλος πριν για ανανεωση με Macron... εχουν βγει και οι εμφανίσεις για την νεα χρονια
Όσο πιο νωρίς ,τόσο πιο πολλές πωλήσεις !
Στην Bundesliga μου αρέσει ότι την τελευταία αγωνιστική οι πιο πολλές ομάδες φοράνε την νέα φανέλα για λόγους μάρκετιγκ
Καλά τα σχέδια έχουν πει κι άλλες φορές τα διαλέγουν σχεδόν ένα χρόνο πριν.
Εμένα δεν μ'αρέσει να φορούν (ιδίως σε απονομές) τη φανέλα της επόμενης σεζόν αλλά σίγουρα πρέπει να βγαίνουν αρχές Ιουνίου το αργότερο και όχι να περιμένουμε το πρώτο ευρωπα'ι'κό ματς.
Εμένα δεν μ'αρέσει να φορούν (ιδίως σε απονομές) τη φανέλα της επόμενης σεζόν αλλά σίγουρα πρέπει να βγαίνουν αρχές Ιουνίου το αργότερο και όχι να περιμένουμε το πρώτο ευρωπα'ι'κό ματς.
- Μπαρκαρούτσος
Αυτό. Μημενογά μάρκετινγκ είναι.
Να διαβάζεις την αγορά... Ιούλιο οι περισσότεροι έχουν κλείσει διακοπές. Τότε θα τους τσούξει το εξηντάευρο, φωνάζει και η γυναίκα, έρχεται και το διαρκείας..
Ενώ τον Ιούνιο ο Έλληνας ζει σαν να μην πρόκειται να ζήσει τον Ιούλιο, οπότε πιο εύκολα θα τα δώσει για φανέλα.
Εδώ φτάνει Δεκέμβρης και δεν έχουν για ΚΤΕΟ, ενώ ξέρουν εδώ και 364 μέρες ότι θα χρειαστεί να πληρώσουν ΚΤΕΟ.
Να διαβάζεις την αγορά... Ιούλιο οι περισσότεροι έχουν κλείσει διακοπές. Τότε θα τους τσούξει το εξηντάευρο, φωνάζει και η γυναίκα, έρχεται και το διαρκείας..
Ενώ τον Ιούνιο ο Έλληνας ζει σαν να μην πρόκειται να ζήσει τον Ιούλιο, οπότε πιο εύκολα θα τα δώσει για φανέλα.
Εδώ φτάνει Δεκέμβρης και δεν έχουν για ΚΤΕΟ, ενώ ξέρουν εδώ και 364 μέρες ότι θα χρειαστεί να πληρώσουν ΚΤΕΟ.