Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙI
Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙI
Η συχνοτητα ενοχλει,οχι αυτα που γραφονται.ΟΛΟΙ θελαμε και ενα και δυο επιθετικους-χαφ κλπ.Επειδη δε το γραφει ο χψ σαρδαμ δε σημαινει οτι θα τον ενοχλουσε αν ερχοντουσαν αυτες οι εναλακτικες.
Με το να το γραφεις 10 φορες την ημερα -εκτος απο το να σπας τα @ρχιδια οποιου διαβαζει- που οδηγει? Θα ερθει καποιος επειδη το εγραψες? Ή εισαι ο "ψαγμενος" που κραζω για να μη με πουν φυτο.
Ελατε τωρα εχει γινει χομπι να βριζεις και να χλευαζεις την ομαδα και οτι εχει σχεση με αυτη σε ολα τα επιπεδα,ποδοσφαιρο,μπασκετ,διοικησεις,παικτες,ραδιοφωνατζηδες και εχει περασει αυτο σαν "ανεξαρτησια" και μαγκια -και οχι δε το λεω για τον Τζος αυτο,το αντιθετο-.
Με το να το γραφεις 10 φορες την ημερα -εκτος απο το να σπας τα @ρχιδια οποιου διαβαζει- που οδηγει? Θα ερθει καποιος επειδη το εγραψες? Ή εισαι ο "ψαγμενος" που κραζω για να μη με πουν φυτο.
Ελατε τωρα εχει γινει χομπι να βριζεις και να χλευαζεις την ομαδα και οτι εχει σχεση με αυτη σε ολα τα επιπεδα,ποδοσφαιρο,μπασκετ,διοικησεις,παικτες,ραδιοφωνατζηδες και εχει περασει αυτο σαν "ανεξαρτησια" και μαγκια -και οχι δε το λεω για τον Τζος αυτο,το αντιθετο-.
Κι αυτό σωστό.
Και καταλήγει να γεμίζουν σελίδες σελίδων, ατελείωτες επαναλήψεις, με τα ίδια και τα ίδια.
Και καταλήγει να γεμίζουν σελίδες σελίδων, ατελείωτες επαναλήψεις, με τα ίδια και τα ίδια.
-
+++++++++
+++++++++
++++++++++
++++++++++
Αν σας τα έχω σπάσει με τα +
το ίδιο ισχύει και για τις
επαναλαμβανόμενες "απόψεις _κριτικες"
+++++++++
++++++++++
++++++++++
Αν σας τα έχω σπάσει με τα +
το ίδιο ισχύει και για τις
επαναλαμβανόμενες "απόψεις _κριτικες"
Να φανταστώ ότι αν στην κλινική σου ένας από τους γιατρούς σου πει ότι ο Χ ασθενής πρέπει να εγχειριστεί και σει κατέβεις και ρωτήσεις στον κουρέα σου και αυτό σου πει το αντίθετο και εν τέλει κάνεις αυτό που σου είπε...ε δεν χρειάζεται κ πολύ γνώση για να καταλάβεις ότι κάτι δεν πάει καλά σε αυτήν την κλινικήSardan έγραψε:Τζος το αντιλαμβάνεσαι λάθος. Ούτε πλέμπα θεωρεί κανένας ότι είμαστε και παρακατιανοί ούτε ο Σαββίδης επειδή είναι μεγαλοεπιχειρηματίας είναι πιο έξυπνος απ' όλους και αλάθητος. Αυτό που καυτηριάζω, προσωπικά, λέγοντας ότι δεν μπορούμε να κρίνουμε είναι επειδή δεν ξέρουμε. Προσωπικά δεν γνωρίζω πως "τρέχει" μια τέτοια εταιρεία - ΠΑΕ - ομάδα. Ούτε μάνατζερ έχω κάνει, ούτε φροντιστής, ούτε ΤΔ και προπονητής ή αντιπρόεδρος.joshua έγραψε:Ξαναλεω ο μονος λογος για τον οποιο αναφερθηκα στο επιχειρηματικο προφιλ του Ιβαν ειναι γιατι δεν αντεχω το αστειο εως προσβλητικο επιχειρημα, αυτος ειναι εκατομμυριουχος,εσυ εισαι πλεμπα, κατα συνεπεια δεν μπορεις να κρινεις το πως διοικει.Ειναι σαν να πει καποιος στο ΚΟΙΝΩΝΙΑ η Κεραμεως εχει τελειωσει harvard εσυ το λυκειο Νεαπολης αρα δεν μπορεις να κρινεις τις αποφασεις τις...
Ας πούμε ότι είσαι γιατρός και έχεις δικιά σου κλινική. Και εγώ έχω μια Τεχνική εταιρεία. Και έστω ότι είμαστε αδέρφια. Εάν όλη την ώρα ρε φίλε σου έλεγα ότι δουλεύεις λάθος την κλινική και το ένα και το άλλο τι θα μου έλεγες? Θα μου έλεγες "αει παράτα με κοίτα τη δουλειά σου γιατί δεν ξέρεις τη δικιά μου, μ έχεις γανιάσει"? Αυτό καυτηριάζω. Είναι άλλο να διοικείς δημόσια υπηρεσία, άλλο μικρή εταιρεία, άλλο ΠΑΕ και άλλο πολυεθνικό κολοσσό, άλλο κατάστημα εστίασης....Πως να το κάνουμε δηλαδή με το ζόρι όλοι ξέρουμε για όλα?
Αυτό και το κλείνω γιατί έχω σπαμάρει τον τόπο.
Ποιος ειναι ο "κουρεας" στον ΠΑΟΚ που λαμβανει αποφασεις επι του μεταγραφικου;
Αληθεια το ρωταω. Γιατι δεν εχω αντιληφθει κατι τετοιο. Αλλο η αστοχια των επιλογων αλλο οτι αυτες εχουν γινει απο τους "κουρεις" στην ομαδα
Αληθεια το ρωταω. Γιατι δεν εχω αντιληφθει κατι τετοιο. Αλλο η αστοχια των επιλογων αλλο οτι αυτες εχουν γινει απο τους "κουρεις" στην ομαδα
-
Πόσο σοβαρό είναι να κρίνει κάποιος
χωρίς να έχει μπροστά του όλα τα δεδομένα?
Με τα αν, αν, αν ... δουλειές δεν γίνονται
χωρίς να έχει μπροστά του όλα τα δεδομένα?
Με τα αν, αν, αν ... δουλειές δεν γίνονται
- PAOK_Antarctica
Καλά, δεν είμαστε εδώ να λύσουμε το μεσανατολικό. Κουβέντα κάνουμε. Σιγά μην βγάλουμε και παουερποιντ και διαγράμματα για να πούμε τη γνώμη μας.
ΤΟ γνωστό ( άγνωστο) τρίτο πληθυντικό.nunies4 έγραψε:Ποιος ειναι ο "κουρεας" στον ΠΑΟΚ που λαμβανει αποφασεις επι του μεταγραφικου;
Το οποίο η αλήθεια είναι ότι πολλοί είπαν ( Ιβιτς, Παμπλο) ότι θα αποκαλύψουν σε ποιους αναφέρονται αλλά παραμένει το γνωστό - άγνωστο , αυτοί που δεν κάνουν τις μεταγραφές που πρέπει , που δεν ενισχύουν την ομάδα, που ανανέωσαν τον Καντουρι κτλ τκλ
- PAOK_Antarctica
Μπορεί να κάνω λάθος αλλά, απ' όσα έχουν βγει προς τα έξω, ο λόγος για τον οποίο πήραμε ΑΑ και όχι Σάντος είναι επειδή το είπε ο Φράγκος.nunies4 έγραψε:Ποιος ειναι ο "κουρεας" στον ΠΑΟΚ που λαμβανει αποφασεις επι του μεταγραφικου;
Υποψιάζομαι ότι τέτοιες περιπτώσεις πρέπει να ήταν ο Καργας και η πρόταση για τον γυιο πρώην προπονητή.
Ωστόσο για μένα δεν είναι το μείζον θέμα.
Δέχομαι ότι έπεσαν οι παραπάνω προτάσεις από τα τμήματα και πιθανόν να είχαν την αποδοχή από τον Λουτσε. Δεν διακρίνω κάτι το σοβαρό. Ο Μποτο ασφαλώς δεν είχε εικόνα για την αξία των δύο παραπάνω. Ούτε σημαίνει κάτι για την σχέση Μποτο-Λουτσε όπως γράφτηκε.
Το μέγα θέμα είναι η μη έλευση δύο, τριών ποδοσφαιριστών ανά μεταγραφικης περιόδου με τα χαρακτηριστικά που ζητούσαν οι προπονητές για να εξυπηρετήσουν την άνοδο της ομάδας και την διευκόλυνση του πλάνου.
Ωστόσο για μένα δεν είναι το μείζον θέμα.
Δέχομαι ότι έπεσαν οι παραπάνω προτάσεις από τα τμήματα και πιθανόν να είχαν την αποδοχή από τον Λουτσε. Δεν διακρίνω κάτι το σοβαρό. Ο Μποτο ασφαλώς δεν είχε εικόνα για την αξία των δύο παραπάνω. Ούτε σημαίνει κάτι για την σχέση Μποτο-Λουτσε όπως γράφτηκε.
Το μέγα θέμα είναι η μη έλευση δύο, τριών ποδοσφαιριστών ανά μεταγραφικης περιόδου με τα χαρακτηριστικά που ζητούσαν οι προπονητές για να εξυπηρετήσουν την άνοδο της ομάδας και την διευκόλυνση του πλάνου.
- Μπαρκαρούτσος
Ας μάθουμε ποιοι μετέφεραν αρλούμπες στον Ιβάν και ο Vieirinha ανανέωσε φθινόπωρο τότε...
Άρα ο ιδιοκτήτης διοικεί εκ του μακρόθεν αλλά στη πραγματικότητα κουμάντο στη ομάδα κάνουν κάποιοι άλλοι, που κρύβονται στις σκιές. Κι έχουν τόση δύναμη που Ίβιτς, Γκαρσία, Βιερίνια δε τολμούν να τους αποκαλύψουν.
Σκοτεινά κέντρα εξουσίας...?
Μάλλον το αντίθετο, πρόκειται για άτομα που όχι μόνο δε κρύβονται αλλά βρίσκονται συνεχώς στο φως της δημοσιότητας, έχουν βαρύτατης σημασίας λόγο στα του ΠΑΟΚ, κατέχουν υψηλές θέσεις στη διοίκηση της ΠΑΕ και το σημαντικότερο όλων, χαίρουν της απόλυτης εμπιστοσύνης της ιδιοκτησίας.
Τρεις ή καλύτερα τρεισήμισι τέτοιους μπορώ να φανταστώ.
Σκοτεινά κέντρα εξουσίας...?
Μάλλον το αντίθετο, πρόκειται για άτομα που όχι μόνο δε κρύβονται αλλά βρίσκονται συνεχώς στο φως της δημοσιότητας, έχουν βαρύτατης σημασίας λόγο στα του ΠΑΟΚ, κατέχουν υψηλές θέσεις στη διοίκηση της ΠΑΕ και το σημαντικότερο όλων, χαίρουν της απόλυτης εμπιστοσύνης της ιδιοκτησίας.
Τρεις ή καλύτερα τρεισήμισι τέτοιους μπορώ να φανταστώ.
- Metagrafakias
ποσο καλυτερα να σου κατσει ποσο???καντε κινηση η εστω προσπαθηστε το!!!υπηρχε και παλιοτερο ενδιαφερον θυμαμαι!!!
https://www.transfermarkt.com/rey-manaj ... ler/308278
https://www.transfermarkt.com/rey-manaj ... ler/308278
Maxpaok έγραψε:Φίλε sardan αντιλαμβάνεσαι την διαφορά της γραφής σου στα πρώτα επιθετικά σου ποστ με τα τελευταία.
Κατανοώ την ένταση που μας διακατέχει κάποιες φορές στον λόγο και την γραφή τον καθένα μας.
Και βλέπεις τέλος ότι με την δεύτερη περίπτωση Πώς μπορεί να γίνει καλύτερος διάλογος με τα ίδια πρόσωπα.
Δεν γράφουμε για άχρηστους, αχρηστιες, ανίκανους, μιλάμε για ανορθογραφίες, αστοχίες, καθυστερήσεις.
Ανέφερες και περιόδους. Συνεπώς μιλάμε για τέτοιες που εμφανίζονται κάθε επανάληψη.
Αυτά, καλή κουβέντα να έχουμε
Δες σε παρακαλώ αδερφέ Μax σε ποιο σημείο έγινα επιθετικός. Νομίζω θα καταλάβεις γιατί.
Πες εσύ ότι ο άγγελος δεν ήρθε λόγω της πρότασης του στρατηγού (που εκείνη την περίοδο έτρεχε συνεχώς πίσω από τον Ιβάν ) αντί της πρότασης του τ.δnunies4 έγραψε:Ποιος ειναι ο "κουρεας" στον ΠΑΟΚ που λαμβανει αποφασεις επι του μεταγραφικου;
Πες εσύ ότι ο Μίστερ twelve seconds δεν ήρθε επειδή τον πρότεινε ο βουκιτς έναντι της πρότασης του τ.δ κουμπιά μιχελ.
Και πολλά ακόμα που βαριέμαι να γράφω.
Αυτός ο υπέρμετρος φόβος στην κριτική σε κάποιες παθογένειες του οργανισμού είναι πέρα ως πέρα εκτός λογικής.
Επίσης το ότι θα πρέπει να έχουμε κοπιαρει μια λίστα με όλα τα καλά που έκανε ο Ιβάν στον ΠΑΟΚ και κάθε φορά που θα θέλουμε να ασκήσουμε κάποια κριτική ή ανησυχία θα πρέπει την επισυνάπτουμε στο κείμενο για να μην κατηγορηθουμε ότι θέλουμε να διώξουμε τον Ιβάν.... είναι εντελώς αστεία