Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙI

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
trouman

Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙI

Δημοσίευση από trouman »

Αν κάποιοι εξισώνουν Μαρινάκη με Σαββίδη , είναι δικό τους θέμα...
trouman

Δημοσίευση από trouman »

Και επίσης επειδή λέγεται συνεχώς, κανείς δε λέει όχι στην κριτική.

Αυτό που ενοχλεί είναι η απαξίωση.

Και σε μερικά σχόλια βγάζει μάτια ...
Άλλο κριτική άλλο απαξίωση.

Δεν είναι γαύρικο να κριτικάρεις αυτή την απαξίωση. Δεν είναι Σαββίδης ο Μαρινάκης. Μπερδεύεστε κάποιοι...
montekristo

Δημοσίευση από montekristo »

JohnDag έγραψε:Το πως έκανε λεφτά ο Σαββιδης είναι τελείως αδιάφορο.

Το μόνο που πρέπει να μας ενδιαφέρει είναι το αν παίζει το παιχνίδι καθαρά όσον αφορά τα ποδοσφαιρικά. Διότι εγώ (και φαντάζομαι η συντριπτική πλειοψηφία των ΠΑΟΚτσηδων) δεν έχουμε καμία διάθεση να γίνουμε γαύροι.

Σε αυτό το κομμάτι εμένα με καλύπτει σε ένα πολύ μεγάλο ποσοστό και δεν έχω να του προσάψω κάτι.

Having said that ο Ιβαν δεν είναι θεός και οι οπαδοί του ΠΑΟΚ δεν είναι οι πιστοί του να τον προσκυνάνε άκριτα.

Τα θετικά του είναι προφανώς πολλά περισσότερα από τα αρνητικά του αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι απαγορεύεται να επισημαίνουμε τα τελευταία.

ΠΑΟΚ υπήρχε και πριν το Σαββιδη και θα υπάρχει και μετά τον Σαββιδη.

Μάθετε να ακούτε και την κριτική και μην σας διακατέχει το σύνδρομο του «να γίνω βασιλικότερος του Βασιλέως».

Ειδικά όταν αυτός που ασκεί την κριτική είναι πχ ο Josh που όλοι ξέρουμε τι καπνό φουμάρει εδώ μέσα εδώ και πολλά χρόνια.

Και το λέω αυτό ενώ είναι γνωστό ότι σε αρκετά πράγματα οι απόψεις μας δεν συμπίπτουν.

Κάποια από αυτά που υπονοήθηκαν για την πάρτη του είναι απλά αισχρά.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Τα ειπες ολα αδερφε και μπραβο σου.-
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ξαναλεω ο μονος λογος για τον οποιο αναφερθηκα στο επιχειρηματικο προφιλ του Ιβαν ειναι γιατι δεν αντεχω το αστειο εως προσβλητικο επιχειρημα, αυτος ειναι εκατομμυριουχος,εσυ εισαι πλεμπα, κατα συνεπεια δεν μπορεις να κρινεις το πως διοικει.Ειναι σαν να πει καποιος στο ΚΟΙΝΩΝΙΑ η Κεραμεως εχει τελειωσει harvard εσυ το λυκειο Νεαπολης αρα δεν μπορεις να κρινεις τις αποφασεις τις...
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Απο το γιατι τελικα η ομαδα δεν απεκτησε φορ (που ειναι μια ευλογη απορια) μεχρι το ολα λειτουργουν τυχαια χωρις πλανο υπαρχει χαωτικη διαφορα. Καπου εκει σταματα το επιχειρημα και αρχιζει η απαξιωση
Οπως επισης υπαρχει διαφορα μεγαλη στο "η ομαδα δεν απεκτησε φορ γιατι δεν το θεωρησε απαραιτητο" απο το "η ομαδα δεν απεκτησε φορ παρολο που προσπαθησε μεχρι τελευταια στιγμη".
Ειναι 2 τελειως διαφορετικα πραγματα.
montekristo

trouman έγραψε:Και επίσης επειδή λέγεται συνεχώς, κανείς δε λέει όχι στην κριτική.

Αυτό που ενοχλεί είναι η απαξίωση.

Και σε μερικά σχόλια βγάζει μάτια ...
Άλλο κριτική άλλο απαξίωση.

Δεν είναι γαύρικο να κριτικάρεις αυτή την απαξίωση. Δεν είναι Σαββίδης ο Μαρινάκης. Μπερδεύεστε κάποιοι...
Κοιτα ομως να δεις τι γινεται αδερφε μου.

Αυτο που λες ισχυει αλλα ειναι πολυ διαφορετικο
να παρεμβει καποιος στοχευμενα σε ενα post που
"βγαζει αμεση απαξιωση" (κατακρινοντας αυτο σαν
γεγονος και οχι την αποψη) και πολυ αλλιωτικο
να ξεκινησει να γραφει γενικως και αοριστως
(με το υφος ινστρουχτορα) τσουβαλιαζοντας
τους παντες και τα παντα γιατι αυτο ειναι που
φερνει εναν γενικοτερο εκνευρισμο σε οσους
απλα κριτικαρουν αντικειμενικα διχως αφορισμους
με αποτελεσμα να υπαρχει ενα διαρκες μπαχαλο.-

Και φυσικα δεν μιλαω για σενα που το υφος σου
επανειλλημενα ειναι κοσμιοτατο εδω μεσα και
οχι οπως 3-4 συμφορουμιτων αλλα και δυο-τριων
moderators-administrators οι οποιοι προκαλουν
με τον τροπο γραφης τους συνεχεις αντιδρασεις!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος montekristo την Τετ 08 Φεβ 2023, 12:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Αν η μη αποκτηση φορ ηταν ενα μεμονωμενο περιστατικο, θα συμφωνουσα πως οποιαδηποτε υπερβολικη κριτικη θα συνιστουσε απαξίωση.Ομως τα τελευταια χρόνια, για να μην παω πιο πίσω να εξετασουμε τα πλανα των πρωτων ετων που αλλαζαν καθε τρεις και λιγο,έχουμε μια συνεχη αλληλουχια κωμικοτραγικων καταστασεων που ευκολα καποιος μπορει να συμπερανει πως οδηγουν σε ενα μοτιβο που μονο μεμωνομενη αποτυχια δεν συνιστα.
montekristo

Το γεγονος ειναι (παντα κατα την αποψη μου)
οτι απο το καλοκαιρι του 2019 και εως σημερα
στο θεμα "σχεδιασμος ροστερ" ο οργανισμος εχει
ξαναγυρισει στις προ καλοκαιριου 2017 μεθοδους
οι οποιες φερνουν και τα τοτε αποτελεσματα
οπως ειναι και εντελως φυσιολογικο δηλαδη.-

Αν αυτο αλλαξει απ το καλοκαιρι και μαλιστα με
μια συνεχεια και μια συνεπεια μεγαλυτερες απο μια
2ετια (οπως τοτε) σε διαρκεια θα ειναι ευχης εργο.-
trouman

Δημοσίευση από trouman »

Δε διαφωνώ και πολύ με τα παραπάνω.

Θα πρόσθετα μόνο, για εμένα, ότι δυσκολεύομαι να εκφέρω άποψη και να ερμηνέψω την κατάσταση, που έχει αυτές τις ανορθογραφιες, γιατί πραγματικά δεν ξέρω τι γίνεται. Κι αν υπάρχει και κάτι άλλο από το ότι είναι κάπως δύστροπους ας πούμε ο Ιβάν.

Και η αναφορά στην απαξίωση σχετίζεται κυρίως με σχόλια που διαβάζουμε κατά καιρούς. Όχι τώρα σε αυτή τη συζήτηση.
Άβαταρ μέλους
Sardan

Δημοσίευση από Sardan »

joshua έγραψε:Ξαναλεω ο μονος λογος για τον οποιο αναφερθηκα στο επιχειρηματικο προφιλ του Ιβαν ειναι γιατι δεν αντεχω το αστειο εως προσβλητικο επιχειρημα, αυτος ειναι εκατομμυριουχος,εσυ εισαι πλεμπα, κατα συνεπεια δεν μπορεις να κρινεις το πως διοικει.Ειναι σαν να πει καποιος στο ΚΟΙΝΩΝΙΑ η Κεραμεως εχει τελειωσει harvard εσυ το λυκειο Νεαπολης αρα δεν μπορεις να κρινεις τις αποφασεις τις...
Τζος το αντιλαμβάνεσαι λάθος. Ούτε πλέμπα θεωρεί κανένας ότι είμαστε και παρακατιανοί ούτε ο Σαββίδης επειδή είναι μεγαλοεπιχειρηματίας είναι πιο έξυπνος απ' όλους και αλάθητος. Αυτό που καυτηριάζω, προσωπικά, λέγοντας ότι δεν μπορούμε να κρίνουμε είναι επειδή δεν ξέρουμε. Προσωπικά δεν γνωρίζω πως "τρέχει" μια τέτοια εταιρεία - ΠΑΕ - ομάδα. Ούτε μάνατζερ έχω κάνει, ούτε φροντιστής, ούτε ΤΔ και προπονητής ή αντιπρόεδρος.

Ας πούμε ότι είσαι γιατρός και έχεις δικιά σου κλινική. Και εγώ έχω μια Τεχνική εταιρεία. Και έστω ότι είμαστε αδέρφια. Εάν όλη την ώρα ρε φίλε σου έλεγα ότι δουλεύεις λάθος την κλινική και το ένα και το άλλο τι θα μου έλεγες? Θα μου έλεγες "αει παράτα με κοίτα τη δουλειά σου γιατί δεν ξέρεις τη δικιά μου, μ έχεις γανιάσει"? Αυτό καυτηριάζω. Είναι άλλο να διοικείς δημόσια υπηρεσία, άλλο μικρή εταιρεία, άλλο ΠΑΕ και άλλο πολυεθνικό κολοσσό, άλλο κατάστημα εστίασης....Πως να το κάνουμε δηλαδή με το ζόρι όλοι ξέρουμε για όλα?

Αυτό και το κλείνω γιατί έχω σπαμάρει τον τόπο.
Άβαταρ μέλους
Sardan

Δημοσίευση από Sardan »

montekristo έγραψε:Το γεγονος ειναι (παντα κατα την αποψη μου)
οτι απο το καλοκαιρι του 2019 και εως σημερα
στο θεμα "σχεδιασμος ροστερ" ο οργανισμος εχει
ξαναγυρισει στις προ καλοκαιριου 2017 μεθοδους
οι οποιες φερνουν και τα τοτε αποτελεσματα
οπως ειναι και εντελως φυσιολογικο δηλαδη.-

Αν αυτο αλλαξει απ το καλοκαιρι και μαλιστα με
μια συνεχεια και μια συνεπεια μεγαλυτερες απο μια
2ετια (οπως τοτε) σε διαρκεια θα ειναι ευχης εργο.-

On topic από πλευράς μου -επιτέλους-....Κανένας αδερφέ δεν διαφωνεί με αυτό. Όλοι αντιλαμβανόμαστε και τα λάθη που έχουν γίνει κατά περιόδους και την αλλαγή μοντέλων. Απλά αυτή τη φορά φαίνεται -για ορισμένους συμπεριλαμβανομένου εμού- λίγο φως στο βάθος ακόμα και με τα λάθη που έγιναν ή γίνονται τον τελευταίο χρόνο. Προφανώς και το μοντέλο αυτό είναι το μόνο βιώσιμο στη ποδοσφαιρική μπανανία που ζούμε. Απλά θέλει χρόνο και πίστη. Και θεωρώ ότι με βάση τη σημερινή εικόνα, με αυτό το ελλειμματικό ρόστερ κατά θέσεις σε ποιότητα ή ποσότητα, φως υπάρχει. Και προφανώς θα κριθεί στην ώρα του. Αντιλαμβάνομαι την πίκρα και την κρυάδα που φάγαμε το καλοκαίρι έως και το Δεκέμβριο αλλά εδώ και 3 μήνες κάτι δείχνει η ομάδα και η νέα κατάσταση. Ας περιμένουμε και του χρόνου τέτοιο καιρό θα έχουμε καθαρή εικόνα για το αν δουλεύει το μοντέλο, εάν ακολουθείται και αν αποδίδει.

Βήμα βήμα και κρίση στο σωστό χρόνο. Αυτή τη στιγμή γίνεται χαμός, είμαστε μέσα στις δυο διοργανώσεις, οι Ποκίτες μας περιμένουν στη γωνία (όχι διαιτητές αλλάζουν εθνικότητες, όχι προπαγάνδα πάει σύννεφο σε ΜΜΕ κλπ κλπ) και δεν είναι εποχή για εσωστρέφεια και δικαιώματα σε τρίτους.

Άλλωστε γνωρίζουμε πολύ καλά πλέον ότι το forum το διαβάζουν πολλοί και διάφοροι, καλοπροαίρετοι και μη.
paok vs all

Δημοσίευση από paok vs all »

λες και χρειαζεται ιδιαιτερες γνωσεις για να καταλαβει καποιος οτι μεταγραφες τυπου Εσιτι Μουργκ Καργα και ανανεωσεις τυπου Ζιφκο, Καντουρι, Μπισε, γινανε για οτιδηποτε αλλο παρα για το καλο της ομαδας, αλλα οποιος το λεει,
θελει το κακο της ομαδας και του Ιβαν και γουμενοπαγωνηδες που μας χρειαζονται.....
Να μην επιτρεπεται καμια κριτικη για να συνεχιζουν οι ιδιοι και ιδιοι, να κανουν τα ιδια και ιδια.......
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

Παρακολουθώ τις τελευταίες αντιπαραθέσεις.
Προχθές στην θέση του Τζος ήμουν εγώ, αύριο ίσως κάποιος άλλος.
Ασφαλώς όταν καταθέτουμε την άποψη μας θα υπάρξει πιθανόν και αντίλογος ή και κάποια αντιπαράθεση ή ακόμη και ένταση.
Αλλά είναι εντελώς διαφορετικό να υπάρχουν θέσεις που να οδηγούν σε υπερβολές.
Τσουβάλιασμα, χαρακτήρισμοί, ταμπέλες.

Ούτε ο Τζος, ούτε εγώ, ούτε ο Αποστόλης ούτε και κάποιοι άλλοι φίλοι δεν έχουμε απομονώσει την άποψη μας στην απόκτηση του φορ.
Μιλάμε για ανορθογραφίες τριών χρόνων.
Συντασσόμαστε στο φινάλε, στην πλευρά των προπονητών που εδώ και τρία χρόνια έχουν ζητησει ενίσχυση σε συγκεκριμένες θέσεις και δεν στηρίχτηκαν.
Ψάξτε να βρείτε σε άλλα πρόσωπα να κρεμασετε επικεφαλίδες.
Οι περισσότεροι είμαστε γνωστοί. Κάποιοι θα συνεχίσουμε να προβάλουμε τις απόψεις μας κι ας μην είμαστε ειδικοί.
Εξάλλου και εσείς οι άλλοι το ίδιο κάνετε ενίοτε.
Ή όχι?
Ξερόλες δεν είμαστε αλλά ούτε και άβουλοι.
montekristo

Sardan έγραψε:
joshua έγραψε:Ξαναλεω ο μονος λογος για τον οποιο αναφερθηκα στο επιχειρηματικο προφιλ του Ιβαν ειναι γιατι δεν αντεχω το αστειο εως προσβλητικο επιχειρημα, αυτος ειναι εκατομμυριουχος,εσυ εισαι πλεμπα, κατα συνεπεια δεν μπορεις να κρινεις το πως διοικει.Ειναι σαν να πει καποιος στο ΚΟΙΝΩΝΙΑ η Κεραμεως εχει τελειωσει harvard εσυ το λυκειο Νεαπολης αρα δεν μπορεις να κρινεις τις αποφασεις τις...
Τζος το αντιλαμβάνεσαι λάθος. Ούτε πλέμπα θεωρεί κανένας ότι είμαστε και παρακατιανοί ούτε ο Σαββίδης επειδή είναι μεγαλοεπιχειρηματίας είναι πιο έξυπνος απ' όλους και αλάθητος. Αυτό που καυτηριάζω, προσωπικά, λέγοντας ότι δεν μπορούμε να κρίνουμε είναι επειδή δεν ξέρουμε. Προσωπικά δεν γνωρίζω πως "τρέχει" μια τέτοια εταιρεία - ΠΑΕ - ομάδα. Ούτε μάνατζερ έχω κάνει, ούτε φροντιστής, ούτε ΤΔ και προπονητής ή αντιπρόεδρος.

Ας πούμε ότι είσαι γιατρός και έχεις δικιά σου κλινική. Και εγώ έχω μια Τεχνική εταιρεία. Και έστω ότι είμαστε αδέρφια. Εάν όλη την ώρα ρε φίλε σου έλεγα ότι δουλεύεις λάθος την κλινική και το ένα και το άλλο τι θα μου έλεγες? Θα μου έλεγες "αει παράτα με κοίτα τη δουλειά σου γιατί δεν ξέρεις τη δικιά μου, μ έχεις γανιάσει"? Αυτό καυτηριάζω. Είναι άλλο να διοικείς δημόσια υπηρεσία, άλλο μικρή εταιρεία, άλλο ΠΑΕ και άλλο πολυεθνικό κολοσσό, άλλο κατάστημα εστίασης....Πως να το κάνουμε δηλαδή με το ζόρι όλοι ξέρουμε για όλα?

Αυτό και το κλείνω γιατί έχω σπαμάρει τον τόπο.
Για το θεμα της μη γνωσης απο μερους μας
πολλων δεδομενων στα εσωτερικα της ΠΑΕ
συμφωνουμε αλλα υπαρχουν και τα κατωθι:

Πολλα μυαλα δηλαδη σκεφτονται σωστοτερα απο ενα
γιατι ολο κι απο καποιο μπορει να προκυψει κατι πιο
συμφερον για την ομαδα αρα και για ολους μας αφου
οταν μιλαμε για μια ανωνυμη ποδοσφαιρικη εταιρια
ιδιοκτησιας του Ιβαν μιλαμε ταυτοχρονα για την ομαδα
που αγαπαμε ολοι μας και τη θελουμε ολο και καλυτερη.-

Ειδικα οταν μιλαμε σε "φιλοσοφικο" επιπεδο και μεσα σε
ενα οπαδικο forum και οχι σε ενα τραπεζι συνεδριασεων
της εταιριας εκει δηλαδη που παιρνονται οι αποφασεις
και ακομα ειδικοτερα κρινοντας πεπραγμενα που εχουν
να κανουν κυριως με το ποδοσφαιρικο αποτελεσμα που
βλεπουμε να παρουσιαζει η ομαδα και λιγοτερο αλλα!

Αλλωστε γι αυτο ακομα και ο ιδιος ο Ιβαν εχει γυρω του
πληθος στελεχων των οποιων ακουει παντα(;) τις αποψεις
πριν παρει τις τελικες του αποφασεις για ολα τα θεματα!
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

Φίλε sardan αντιλαμβάνεσαι την διαφορά της γραφής σου στα πρώτα επιθετικά σου ποστ με τα τελευταία.
Κατανοώ την ένταση που μας διακατέχει κάποιες φορές στον λόγο και την γραφή τον καθένα μας.
Και βλέπεις τέλος ότι με την δεύτερη περίπτωση Πώς μπορεί να γίνει καλύτερος διάλογος με τα ίδια πρόσωπα.
Δεν γράφουμε για άχρηστους, αχρηστιες, ανίκανους, μιλάμε για ανορθογραφίες, αστοχίες, καθυστερήσεις.
Ανέφερες και περιόδους. Συνεπώς μιλάμε για τέτοιες που εμφανίζονται κάθε επανάληψη.
Αυτά, καλή κουβέντα να έχουμε
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”