Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙI

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
trouman

Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙI

Δημοσίευση από trouman »

Άμα στο τέλος κατακτήσουμε πρωτάθλημα θα είσαι τουλάχιστον ευχαριστημένος ή θα αναρωτιέσαι γιατί δεν ήρθε φορ κλπ;
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Παραλήρημα...
Λες και γίνεται κάτι άλλο εκτός από κριτική εδώ μέσα. Ειδικά σε αυτό το νήμα .

Κάθε φορά πιο πολλές χοντράδες κάθε φορά πιο πολλές υπερβολές κάθε φορά μεγαλύτερη αγανάκτηση λες και φίμωσε κανένας την κριτική ή λες και πρέπει όλοι να συμφωνούν με αυτή .

Όποιος θέλει να κάνει κριτική να είναι έτοιμος και για τον αντίλογο με επιχειρήματα. Δεν είναι ανάγκη να συμφωνούμε ντε και καλά με την αγανακτιση και την κριτική του καθενός ούτε να το τραβάμε από τα μαλλιά για να βρούμε το δικιο μας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος astral την Τρί 07 Φεβ 2023, 23:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
NikLiverpool

Δημοσίευση από NikLiverpool »

Λίγο πιο νορμάλ χαρακτηρισμους?
Όποιος δηλαδή δεν συμφωνεί σε κάποια πράγματα παραλήρημα.
Ωραία. Όλα καλά και ανθηρα. Γαμαει η διοίκηση, λάθη μηδέν, Όλα τέλεια.

Με την ίδια λογική ας μιλήσω και εγώ για γαβροποιηση.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος NikLiverpool την Τρί 07 Φεβ 2023, 23:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Να διαφωνείς με ότι θέλεις. Ας γράψουμε άλλες 190 σελίδες για τον Μπράντον και τον Ιβάν που δεν είναι Μπιλ Γκέιτς και που τα βρήκε τα λεφτά επειδή δεν έφερε έναν φορ.
Άβαταρ μέλους
Rexaris

Δημοσίευση από Rexaris »

Κατά τη γνώμη μου το γεγονός οτι ο Ουάρντα όχι μόνο δεν έκανε μεγάλη καριέρα μετά από εμάς αλλά αντίθετα υποβαθμίστηκε στο πρωτάθλημα Κύπρου, αποδεικνύει οτι δίκιο είχε ο Λουτσέσκου.

Το θυμήθηκα σήμερα λόγω Κούτσια. Μην αρχίσουμε πάλι τα ίδια, όσο ταλέντο κι αν είναι κάποιος, αν δεν πήξει το μυαλό δεν θα πάει μπροστά. Ωραία λοιπόν τα νούμερα τού μικρού αλλά δεν είναι (μόνο) αυτά που μας δείχνουν αν είναι έτοιμος να γυρίσει. Αυτό υπάρχουν άλλοι για να το κρίνουν μέσα στον ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

joshua έγραψε:Nα πω εγω γιατι εκανα τη συγκεκριμενη αναφορα...Καθε φορα που καποιος τολμα να ασκησει κριτικη εδω μεσα,δυο ειναι τα βασικα επιχειρηματα που σπανια εχουν να κανουν με το περιεχομενο των οσων λεει ο αλλος.
Το ενα ειναι οτι πισω απο τη κριτικη κρυβεται καποιος κρυφος ποθος που θελει τον Σαββιδη να παιρνει τον μπουλο.Δεν εχω να απαντησω κατι σε αυτο,πως να σταθει καποιος απεναντι σε ενα τοσο εκπληκτικο επιχειρημα?
Η αλλη δημοφιλης απαντηση ειναι ''ποιος εισαι εσυ,ενα τιποτα,ενας αμορφωτος ξερω γω,ενας που δεν εχει διοικησει περιπτερο'' και διαφοροι αλλοι τραγικοι χαρακτηρισμοι εναντιων απλων ανθρωπων που δεν γνωριζεις καν και δεν εχεις κανενα δικαιωμα να μειωνεις,'' ποιος εισαι εσυ που θα τολμησει να ασκησει κριτικη σε εναν δισεκατομμυριουχο για το πως διοικει τις επιχειρησεις του'', την αριστερα μου μεσα που καποιοι κοπτεστε κιολας για αυτη...
Ε λοιπον συγνωμη αλλα ο Ιβαν δεν ειναι ουτε ο Μπιλ Γκειτς,ουτε ο Στιβ Τζομπς,καποια αυτοδημιουργητη ιδιοφυια με επιχειρηματικο δαιμονιο για την οποια θα ορκιζομουν οτι ειναι αυθεντια στον τροπο που διοικει τις επιχειρησεις του.Τουλαχιστον οσον αφορα τον ΠΑΟΚ,δεν ξερω τι κανει στη Ρωσια, μου εχει δωσει απειρες αφορμες να τραβαω τα μαλια μου με πολλες απο τις αποφασεις του.Προσφατα εβαλε τον ΑΑ στη διοικηση για να τρεξει το αθλητικο κεντρο το κερατο μου μεσα και καποιοι γραφατε πως ειναι δημοτης λεει και ξερει τα κατατοπια...Θα πηδηχτω απο το παραθυρο...
Ασφαλώς όση κριτική θέλει ασκεί ο καθένας. Γι αυτό είναι τα φόρα. Εγώ θα επανέλθω στην ερώτησή μου όμως που δεν απαντηθηκε: Τί εννοείς οτι εγινε δισεκατομυριουχος σε ενα βράδυ; Θελεις να πεις κάτι;
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Διάβασα πολύ εν τάχει τις τελευταίες σελίδες και καθόλου προσεκτικά.

Ελπίζω να μην γράψατε ακρότητες, αλλά ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ:

Όχι off-topic!
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

Miles έγραψε:Και οι προηγούμενοι δύο από τον Μπότο μέτριοι ήταν, είτε λίγα είτε πολλά κάνανε τους βρίζατε, και δεν σκιστήκανε να μείνουν, ιδίως ο Γερμανός.
Γιατι θα επρεπε να σκιστουμε για να μεινουν ?? :?
Ο Γερμανος το λαμογιο των μανατζαρεων μονο για βρισιδια ηταν,οσο για τον αλλο τον λεβιε τον Πορτογαλο δεν
εχουν βρεθει ακομα τα βρισιδια που του αξιζαν..
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Μην ξεχάσετε μόνο μερικοί να στείλετε κανένα μέιλ στους διαχειριστές του φόρουμ για το πώς επιτρέπουν να ασκούν κάποιοι κριτική και ότι έχουν και απαιτήσεις από την διοίκηση .
Ντροπής πράγματα
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

astral έγραψε:Παραλήρημα...
Λες και γίνεται κάτι άλλο εκτός από κριτική εδώ μέσα. Ειδικά σε αυτό το νήμα .

Κάθε φορά πιο πολλές χοντράδες κάθε φορά πιο πολλές υπερβολές κάθε φορά μεγαλύτερη αγανάκτηση λες και φίμωσε κανένας την κριτική ή λες και πρέπει όλοι να συμφωνούν με αυτή .

Όποιος θέλει να κάνει κριτική να είναι έτοιμος και για τον αντίλογο με επιχειρήματα. Δεν είναι ανάγκη να συμφωνούμε ντε και καλά με την αγανακτιση και την κριτική του καθενός ούτε να το τραβάμε από τα μαλλιά για να βρούμε το δικιο μας.
Eγω το παραληρημα και φανταζομαι τα κατοθι ειναι τα επιχειρηματα ε?

Εμείς θέλουμε καναπέ, paokmania, μασάλια και κράξιμο κατά περίπτωση σε όλους και σε όλα....Μ@λ@κας ο Σαββίδης τον τρώνε τα λεφτά, μ@λ@κας ο Λούτσος δεν ξέρει ποιον και πότε βάζει, μ@λακ@ς ο Μπότο δεν ξέρει ποιον και πότε φέρνει, μ@λ@κ@ς ο Γκαγκάτσης δεν ξέρει πως και πότε να μιλάει κ.ο.κ. Καθόμαστε και ακούμε τα μύρια όσα για όλους και για όλα....Διαρκείας όμως κάτω, μπουτίκ σχεδόν μηδέν, στο γήπεδο δυο δυο με ένα εισιτήριο....αλλά η κριτική κριτική....

Οι περισσότεροι δεν μπορούμε να βάλουμε σε τάξη το σπίτι μας και κάνουμε και υποδείξεις σε τρίτους και σε εταιρείες των 50-60-70 εκατομμυρίων....Ρε τη μιζέρια σας μη τη βγάζετε σε αυτό....ε άντε σε καλό μας, δεν ήθελα να το γράψω αλλά θα το γράψω....Το κάναμε όλοι μας το καθημερινό μας το ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ εντάξει και σε τάξη και θα βάλουμε μυαλό και σε άλλους....άιντε σαν τις ζωντοχήρες είστε ορισμένοι ρε μάγκες....φτάνει...Ζέπελιν μας τα κάνατε...

Μπαίνει να γράψει κάποιος κάτι και αμέσως πιάνετε ο καθένας από τη λεπτομέρεια....ε ρε μάγκες...εεεε...κρεβατομουρμούρα δεν τρώμε σπίτι μας και την τρώμε εδώ? Άμα σας χαλάει κοφτε τον ΠΑΟΚ στο φινάλε...ή μαζέψτε 100 μύρια και πάρτε την ΠΑΕ να μας κάνετε Ρεάλ και Λίβερπουλ....οι μισοί δεν ξέρετε τι σημαίνει ισολογισμός αλλά τα εκατομμύρια τα πάτε σα στραγάλια....

Αμ το αλλο επιχειρημα

Άμα στο τέλος κατακτήσουμε πρωτάθλημα θα είσαι τουλάχιστον ευχαριστημένος ή θα αναρωτιέσαι γιατί δεν ήρθε φορ κλπ;

ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ...
trouman

Δημοσίευση από trouman »

Η ερώτησή μου ηταν ειλικρινής. Δεν ήταν επιχείρημα. Και αναρωτιέμαι βλέποντας συγγενικό μου πρόσωπο που εστιάζει σε μερικά μόνο πράγματα. Δε φαίνεται στον γραπτό λόγο βέβαια. Δεν πειράζει.
montekristo

Δημοσίευση από montekristo »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:Η θέση των οπαδών είναι στην κερκίδα.
Λες και ο καθένας στην ΠΑΕ δεν ξέρει τη δουλειά του.
Ο goalkeeper δεν ξέρει ότι πρέπει να αποκρούει, ο striker να βάζει τη μπάλα στην εστία, ο φροντιστής να ασχολείται με τα ρούχα και τον εξοπλισμό κτλ.

Κι αν κάποιος δεν ξέρει τη δουλειά του, δεν είμαστε εμείς αυτοί που θα τους κρίνουμε, δεν πληρώνουμε εμείς την ομάδα.

Φαντάσου πχ να ανεβαίνει ο Augusto στην 4 και να τσαμπουκαλεύει τον όποιον 17χρονο βαράει το τύμπανο και να του λέει "έτσι βαράμε ρε μαλάκα, πώς βαράς έτσι, δεν έχεις πάει ωδείο;"...
Στα τονισμενα θελω να συμπληρωσω οτι (για μενα
τουλαχιστον) η θεση οσων οπαδων θελουν ειναι που
εκφραζεται και στα οπαδικα forum με αντικειμενικη
κριτικη. Γι αυτο φυσικα υπαρχουν και μπολικα τετοια
κατι που θα επρεπε να υποστηριζεις ως moderator ενος.-

Εκτος κι αν δεν ισχυει οποτε ειναι να απορει
κανεις για ποιο λογο συνεχιζουν να υπαρχουν!
Ε;
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

Την πάμε την κουβέντα μακριά ενώ δεν χρειάζεται.
Για μένα να έχει ο Θεός καλά τον Ιβαν και την οικογένεια του. Αυτά που έκανε για την ομάδα μας είναι τεράστιο.
Από εκεί και ύστερα δεν πιστεύω ότι η κριτική του οπαδού είναι πάντα σωστή πολλές φορές είναι πολύ συναισθηματική και ανούσια και άλλες είναι καθαρά ποδοσφαιρική. Για παράδειγμα Κανείς δεν είχε την απαίτηση να δοθούν τα 7-10 μυρια για τον Σερτζιο ενώ όλοι τον θέλαμε. Εγώ δεν θυμάμαι για παράδειγμα κανέναν να λέει ρε Μάντζιρη πρόεδρε πάρε τον παίκτη.
Αλλά όταν βλεπουμε κινήσεις που στερούνται ποδοσφαιρικής λογικής, όπως για παράδειγμα την ιστορία του Ματος και του Βιεϊρίνια τότε με την Κρασνονταρ, δεν πρέπει να μιλάμε και να ασκούμε κριτική;
Η κριτική πάντα είναι εποικοδομητική όταν γίνεται σε σωστα πλαίσια και δεν ειναι κατευθυνομενη για αλλους λογους.
Και θα την ασκούμε.
Γιατί εάν είχαμε ένα μέτριο φορ περιοχής και φθηνό θα είχαμε κάποιους βαθμούς που μας λείπουνε τώρα και θα τους είχαμε όλους στην γωνία.
Για κάποιο λόγο αυτό δεν έγινε παρότι ο προπονητής ζητούσε παίκτη/ες. Δεν μπορώ να ξέρω γιατί, αλλά δεν βρίσκω τον λόγο γιατί είναι κακό να το επισημαινουμε.
Άβαταρ μέλους
Sardan

Δημοσίευση από Sardan »

paok vs all έγραψε:απαράδεκτα τα γραφόμενα σου sardan.
Μονο γαβροι έχουν τέτοια νοοτροπία.
Δικαίωμά σου φίλε και σένα και τον Αποστόλη να θεωρείται "γαβρικες" τις απόψεις μου, μπορεί και να συμβαίνει....Για να ξεκαθαρίσω κάτι....Όπως ανέφεραν πολλοί εδώ μέσα τα θετικά και τ' αρνητικά του Σαββίδη και της διοίκησης τα γνωρίζουμε. Δεν χρειάζετε να τα λιβανίζουμε τρεις και λίγο, ειδικά σε περιόδους κρίσιμες (που παίζονται πολλά αγωνιστικά κλπ) που η ομάδα ρολάρει ικανοποιητικά (ειδικά σε σχέση με την αρχή τις σεζόν).

Από κει και πέρα αδερφέ εμένα το πρώτο που με νοιάζει είναι να είμαι περήφανος για την ομάδα μου. Πρώτα με νοιάζει αυτό και μετά τα πρωταθλήματα και τα Κύπελλα. Ούτε πιανόλες διαιτητές θέλω για να νικάει η ομάδα μου, ούτε φυτώριο για άλλη ομάδα θέλω να μαι, ούτε να στηνόμαστε στον καθένα κατά το δοκούν....

Μπορείς να ανατρέξεις σε προηγούμενες αναρτήσεις μου να δεις τη στάση που κρατάω. Ναι είμαι περήφανος για την ομάδα μου και μας αρέσει δε μας αρέσει παίζει ρόλο ο ιδιοκτήτης στα παραπάνω που αναφέραμε. Ούτε εποχές Molto ζούμε, ούτε είμαστε παραμάγαζο που μας αρπάζουν παίχτες για να κάνουν ομάδες ο ένας και ο άλλος. Όχι ότι τότε δεν ήμουν ΠΑΟΚ ή δεν έτρεχα αλλά όπως και να το κάνεις μια ταπείνωση την ένιωθες όταν "σκάγανε οι σφαλιάρες στο μάγουλο".

Και ξαναλέω....έκανε λάθη ο οργανισμός ΠΑΟΚ...σαφώς...σοβαρά? Θα δείξει η πορεία. Αλλά στη ζωή μου προσωπικά έχω μάθει ότι λάθη κάνει μόνο όποιος κάθετε στον καναπέ και δεν κάνει τίποτα. Όποιος προσπαθεί και όποιος παθιάζετε (γιατί η οικογένεια Σαββίδη έδειξε πολλές φορές παρορμητισμό -που είναι απόρροια του πάθους) και το πληρώσαμε-) αυτός θα κάνει και λάθη. Τα είπαμε μία, τα είπαμε δύο, τα επισημάναμε, τα ξαναεπισημάναμε...Αυτό καυτηριάζω...Εάν είναι γαύρικη αυτή η νοοτροπία πάω πάσο αδερφέ, πραγματικά.

Από την άλλη δε θα γίνω και Σάουρμαν όλη μέρα να κάνω αντιπολίτευση και να αναπαράγω πράγματα πονηρά και επικίνδυνα. Το πιασες φίλε?

ΥΓ Τζος ο όλος διάλογος με σένα σαφώς και δεν είναι προσωπικός γιατί πολύ απλά δε σε γνωρίζω προσωπικά. Είναι απάντηση σε μια γενικότερη τάση εντός ΠΑΟΚ που επικρατεί και με φέρνει άβολη θέση. Εάν κάποιο ποστ σε έθιξε πραγματικά σου ζητάω συγνώμη και τα σβήνω κιόλας γιατί όπως σου έγραψα δεν μπορεί να είναι προσωπικό.
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

joshua έγραψε: ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ...
Επιλογή σου είναι να αγνοείς τα επιχειρήματα. Σου απάντησαν αρκετοί για τις επισκέψεις τα γραφεία που φαντασιώνεσαι. Με επιχειρήματα.

Και πως δικαιολογείται η προσωπική επίθεση στον Ivan και οι "Μπιλ Γκέητς" με τα παραπάνω? Επειδή θέλεις να βρείς εσύ το δικό σου, να αναπαράγουμε αηδίες αφορισμούς και ιδεοληψίες που γραφει ο κάθε πουθενάς δεξιά κι αριστερά?

Και αν κάποιος μας την πει για τις υπερβολές, τότε "Εσύ τα βλέπεις όλα καλά" είναι η απάντηση και "φιμώνεται η κριτική".

Λες και υπάρχει ΈΝΑΣ άνθρωπος που να είπε ότι ΌΛΑ είναι καλά.
Λες και δεν μπορεί να γίνει κριτική και ταυτόχρονα να σεβόμαστε τη δουλειά, τα λεφτά και τον κόπο τόσων ανθρώπων. Λες και είναι εχθροί.
Totem_pk έγραψε: Για κάποιο λόγο αυτό δεν έγινε παρότι ο προπονητής ζητούσε παίκτη/ες. Δεν μπορώ να ξέρω γιατί, αλλά δεν βρίσκω τον λόγο γιατί είναι κακό να το επισημαινουμε.
Αν μπορουμε να το επισημανουμε σαν ανθρωποι οπως κανεις εσυ παραπανω τοτε καλως. Αν ομως το κανουμε με τοξικοτητα, εγωισμο και αφορισμους, τοτε δε βλεπω πως βοηθαει τον οποιονδηποτε εκτος απο τον εαυτο μας.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”