55.Luís Rafael "Rafa" Soares Alves
- ΑποστόληςΑ
Re: 55.Luís Rafael "Rafa" Soares Alves
Με τον Vieirinha δεν μπορεί να γίνει σύγκριση γιατί ο αρχηγός ήταν εξτρέμ που γύρισε σε μπακ και ως εκ τούτου είχε μεγάλες επιθετικές αρετές, όπως άλλωστε και ο Matos. Αυτό όμως το είδος του μπακ είναι που χρειάζεται ο ΠΑΟΚ, καθώς στην πλειοψηφία των αγώνων που δίνουμε καλούμαστε να διασπάσουμε τα αντίπαλα λεωφορεία που στήνονται μέσα και έξω από την περιοχή.
Οκ και η Κούλα βγήκε με τις μεζούρες, να βγάλουμε και μεις χάρακα να μετράμε το φάρδος των γραμμών.boogeyman77 έγραψε:Πήρε ο Βαζελος με γαβρο και μάλιστα πολύ πιο τραβηγμένο μιας και η μπάλα ήταν διεκδικησιμη και όχι στην κατοχή του επιθετικού και δεν άνοιξε μύτη ! Στο τελευταίο δευτερόλεπτο των καθυστερήσεων μάλιστα!renegade έγραψε:Αν έδιναν στον γάβρο τέτοιο πέναλτι που ζητάνε κάποιοι θα είχαμε πορείες σήμερα.
Ξοκαλλατε
By the way η άποψη μου για ωτο πέναλτι του βαζελου με τον γάβρο είναι γραμμένη στο φόρουμ από εκείνη την μερα
-
τσιριγωτης έγραψε:ακριβώς... είπαμε... αυτός θέλει παραδειγματικη τιμωρία που αντί να σπάσει την μπάλα δεξιά ή αντί να σουτάρει,πάει και κάνει θέατρο.. ανεκδιηγητος

Με δεξι κλικ και ανοιγμα σε νεα καρτελα
μηπως επιμενετε οτι οι γαβροι δεν θα εκαιγαν
το μπουρδελακι τους αν δεν το επαιρναν;
Ηταν 1.000% ευθυνη του VAR αλλα πεναλτι ηταν.-
- Amsterdamer_87
Να πω την αμαρτία μου και εμένα πέναλτι μου φάνηκε. Σφαλιάρα κανονική στα μούτρα.
-
Δεν βλεπω να απαντανε κατι
ομως οσοι "το ειδαν μαιμου"!
Τζαμπα κραξιμο στον παιχτη
για "θεατρο" και "απατεωνια".-
Αδικη και η κιτρινη του φυσικα.-
ομως οσοι "το ειδαν μαιμου"!
Τζαμπα κραξιμο στον παιχτη
για "θεατρο" και "απατεωνια".-
Αδικη και η κιτρινη του φυσικα.-
Ο Παπασταθόπουλος τον βρίσκει πρώτα στο πρόσωπο αλλά όχι δυνατά, νομίζω. Και φαίνεται ελάχιστα στην κάμερα. Απλώς πέφτει σχετικά "εύκολα" και για αυτό δεν διαμαρτύρεται.
- Shivaspace
το μόνο σίγουρο είναι πως το πρωτοπαλίκαρο του Βαγγέλα ήξερε οτι μπορεί να μαρκάρει με τα χέρια σε όλο τον αγώνα χωρίς να τιμωρηθεί..
-
Αδεφε αν ημουν ο Β@ρουχσς θα σου απαντουσαImmemoric έγραψε:Ο Παπασταθόπουλος τον βρίσκει πρώτα στο πρόσωπο αλλά όχι δυνατά, νομίζω. Και φαίνεται ελάχιστα στην κάμερα. Απλώς πέφτει σχετικά "εύκολα" και για αυτό δεν διαμαρτύρεται.
(οπως συνηθιζε προ VAR σε πολλα εις βαρος μας
σπρωξιματα) ως ακολουθως: "Βλεπετε; Εδω ο
αμυντικος βρισκει με το απλωμενο του χερι τον
επιθετικο στο προσωπο οποτε ειναι παραβαση.-
Επειδη λοιπον ειναι εντος περιοχης ειναι πεναλτι
(γιατι ο διαιτητης δεν εχει δυναμομετρο για να
μετρησει τη δυναμη του χεριου του αμυντικου)
οποτε και ειναι υποχρεωμενος να το σφυριξει
κατι που αυτος δεν κανει ατην εν λογω φαση!
Με την υπαρξη VAR αυτος κρινεται απαραδεκτος
που δεν μελετησε(;) τη φαση απ ολες τις καμερες
οποτε δεν καλεσε τον διαιτητη να δει και την πιο
πανω εικονα-ληψη κι απ αυτην εδω την καμερα!
Αν τη μελετησε ομως κρινεται απλα ως στημενος.-
-
Λιγοψυχος..σιωπηρή τιμωρία θα έπρεπε να του επιβληθεί..
επίσης είναι κρίμα να λέτε αυτό πεναλταρα.. εγώ προσωπικά ντράπηκα με την βουτιά που έκανε ο Λιγοψυχος αντί να σουτάρει ή να σπάσει δεξιά.. αυτή είναι η αντίληψη που έχει; ; βουτιά από ψηλά και ότι βγεί; ;
επίσης είναι κρίμα να λέτε αυτό πεναλταρα.. εγώ προσωπικά ντράπηκα με την βουτιά που έκανε ο Λιγοψυχος αντί να σουτάρει ή να σπάσει δεξιά.. αυτή είναι η αντίληψη που έχει; ; βουτιά από ψηλά και ότι βγεί; ;
-
Οτι νιωθει και οτι κατανοει ο καθενας μας!
Αβυσσος η ψυχη του ανθρωπου αλλωστε.-
Αβυσσος η ψυχη του ανθρωπου αλλωστε.-
Πολύ εύκολα ντρέπεσαι εσυ με το δυνατό πρόσωποτσιριγωτης έγραψε:Λιγοψυχος..σιωπηρή τιμωρία θα έπρεπε να του επιβληθεί..
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
- Επικοινωνία:
Αν στον συγκεκριμένο έπρεπε να επιβληθεί σιωπηρή τιμωρία, στον Oliveira που στέρησε την ομάδα με τις εγωιστικές του προσπάθειες, αν όχι από 2 γκολ 2 πολλά υποσχόμενες ευκαιρίες, θα έπρεπε να τον κρεμάσουν στο κέντρο του γηπέδου για παραδειγματισμότσιριγωτης έγραψε:Λιγοψυχος..σιωπηρή τιμωρία θα έπρεπε να του επιβληθεί..
Ρε παιδιά, τι λίγο & πολύ να τον βρήκε ; Αν το δάχτυλο βρεί έστω & λίγο στο μάτι χρειάζεται δυναμόμετρο ; Εσεις πως θα αντιδρούσατε ; Πόνεσε & έπεσε, τόσο απλά. Δεν θα πώ αν ήταν ή οχι φάουλ (προσωπικά πιστεύω οτι ήταν), αλλά θέατρο δεν θα το έλεγα με τόση βεβαιότητα.