Εμπιστοσύνη στο πλάνο

Συμφωνώ απόλυτα. Είναι λες κ δεν θέλουν να το πάρουν.joshua έγραψε:Εχουμε και αστεια επικοινωνιακη πολιτικη.Δεν υπαρχει ενας ανθρωπος να εξηγησει το σκεπτικο της ΠΑΕ? Καποιος να μιλησει με τον Μποτο? Καποιος να ρωτησει τον Ραζβαν? Τοσο χεστες ολοι? Ξερω εχω γινει κουραστικος αλλα πραγματικα δεν χωνευεται με τιποτα το φετινο.Επι της ουσιας αν εξαιρεσεις τη χρονια της χαρτινης και του νταμπλ ειναι η μονη χρονια που βρεθηκαμε σε θεση να διεκδικουμε πρωταθλημα και τοσο κραυγαλεο λαθος ακομα και αυτη η δυσλειτουργικη ΠΑΕ δεν ειχε κανει στο παρελθον.
Υ.Γ Ελα ρε μπανε για ποιο ροτεισον μιλας στη θεση του φορ? Ποιον θα βαλει?
Εμ γι’ αυτό δεν μιλάμε για υπερβολές.obanebane έγραψε:Υπερβολές,λογική η ανησυχία (ειναι και δική μου) άλλα μην τραγικοποιούμε τα πράγματα.
Θα υπάρξει ροτεισον, είναι δεδομένο,το θέμα είναι να μην έχουμε άλλες απώλειες, γιατί κάθε ματς ,χάνουμε και κάποιον.
JohnDag έγραψε:Εμ γι’ αυτό δεν μιλάμε για υπερβολές.obanebane έγραψε:Υπερβολές,λογική η ανησυχία (ειναι και δική μου) άλλα μην τραγικοποιούμε τα πράγματα.
Θα υπάρξει ροτεισον, είναι δεδομένο,το θέμα είναι να μην έχουμε άλλες απώλειες, γιατί κάθε ματς ,χάνουμε και κάποιον.
Γιατί δε νοείται ποδόσφαιρο χωρίς απώλειες, είτε αυτοί είναι τραυματισμοί είτε τιμωρίες.
Όταν, λοιπόν, έχεις έναν μόνο επιθετικό και λες ότι είναι αδύνατο να σου βγάλει 50 παιχνίδια με την ίδια ένταση και την ίδια ποιότητα (αν παραμείνει υγιής και δεν έχει τραυματισμό) αυτό δεν είναι υπερβολή.
Καταγραφή της πραγματικότητας είναι ρε Bane.
Sent from my iPhone using Tapatalk