5.Γιάννης Μιχαηλίδης

gpap

Re: 5.Γιάννης Μιχαηλίδης

Δημοσίευση από gpap »

χμ, μέσος....
Ίσως θα πρέπει πρώτα να δοκιμαστεί στον ΠΑΟΚ Β', για να δούμε τις επιδόσεις του.
Δεν είναι κακή ιδέα.
george188

Δημοσίευση από george188 »

Amsterdamer_87 έγραψε:Ο Μιχα πρεπει να μπει στο ροτεισον αμεσα..
Ειναι δλδ μεσα ο Καργας και οχι ο Γιαννης..
Μπορει να παιξει ανετα για αντι Κουρτιτς..
Εχει και το ψηλο παιχνιδι και την μπαλια ακριβειας και πολυ καλος στις εκτελεσεις φαουλ..
Ούτε στον ΠΑΟΚ β δεν έχει παίξει σαν μέσος, πως θα τον βάλεις στην Α ομάδα και με τι στοιχεία. Άλλο το στόπερ άλλο το χαφ
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Σωστή η σύγκριση με Κάργα-Νάσμπεργκ. Νομίζω είναι ανώτερος και των δύο.
Η σύγκριση με τον Κούρτιτς, φίλε Ολλανδέ θα μου επιτρέψεις να πω, είναι το λιγότερο ατυχής.
Και εξηγούμαι. Δεν γίνεται να συγκρίνεις και να βγάζεις καλύτερο, έναν παίκτη που έχει παίξει τελευταία φορά χαφ σε επίπεδο κ17 (ή και παλιότερα) με έναν παίκτη που ήταν ο περσινός MVP σε μια άκρως πετυχημένη χρονιά και έχει παίξει 10 χρόνια στην Ιταλία με γεμάτες χρονιές.

Κι εγώ είμαι περίεργος να δω αν μπορεί να προσφέρει σε άλλες θέσεις (περισσότερο αριστερό μπακ και λιγότερο ως χαφ) αλλά σε αυτή τη φάση δεν γίνεται να τον θεωρούμε καλύτερο του Κούρτιτς.
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

Ναπολιτανο
Το καλυτερος που εγραψα σε ενα ποστ δεχομαι οτι ηταν τραβηγμενο..λογω νευρων..
Αλλα την θεση την εχει ανετα κι ας ηταν στην Κ17..
Εξαλλου η μπαλα ειναι σαν το ποδηλατο,δεν ξεχνιεται..
Ειναι κριμα παντως να τον στειλουμε γιατι κι αυτος περσι στους διακριθεντες ηταν..
Ας τον δοκιμασει ο Παμπλο στο κατω κατω..
Δεν ειμαι 100% σιγουρος αλλα νομιζω αυτος τον γυρισε στα στοπερ..δεν θυμαμαι καλα..
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ο Μιχαηλίδης είναι το 3ο αριστεροπόδαρο στόπερ που έχουμε. Αυτή τη στιγμή έχουμε δύο από δεξιά (Ingason και Κάργα) και τρεις από αριστερά. Δυστυχώς αν μείνει στον ΠΑΟΚ κινδυνεύει να μην πάρει κανέναν αγώνα. Και αν πάρει αυτός δεν θα πάρει ο Νάσμπεργκ. Ένας από τους δύο πρέπει να δοθεί δανεικός και το πιο λογικό είναι ο Γιάννης.
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

καμια φορά , λεμε τις επιθυμίες μας, δίχως να εχουμε εικόνα , ή διχως να βλεπουμε την μεγάλη εικόνα. Από πού προκύπτει ο Μιχαηλίδης χαφ; πού επαιξε; πότε; Με την ίδια λογική, σε ευκολα παιχνίδια μπορεί να δοκιμαστεί χαφ ο Κοταρσκι. Έχει το σώμα, την σωστή μεταβιβαση, την μεγάλη μπαλιά... εε;;;
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

μια χαρά είναι ο δανεισμός αρκεί να πάει καπου που θα παίζει.
Ήταν δύσκολος ο τραυματισμός του και χρειάζεται παιχνίδια και αυτοπεποίθηση.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δεν γίνεται να παίξει χαφ ο Μιχαηλίδης. Δεν έχει παίξει ποτέ τα τελευταία 4 έτη.
Άβαταρ μέλους
chri5ti9
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από chri5ti9 »

Ε όχι και δανεικός ο Μιχαηλιδης για να μένει αποστολή ο Καργας ή ο Νασμπεργκ . Πρώτα ας βρουν τι θα κάνουν με τους δυο εκείνους . Το παλικαράκι μας είναι γηγενείς ,καλός παίκτης . Δηλαδή δεν θα μπορεί να παίξει ως δεξί στόπερ ; Ή ο Κουλιε ; Εγώ τους θέλω δίδυμο σε 1-2 χρόνια βασικούς

Sent from my iPhone using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Ο Μιχαηλίδης είναι αυτός που χρειάζεται αγώνες περισσότερο από τους Κάργα και Νάσμπεργκ. Ο Κάργας δεν μπορεί να πάει δανεικός γιατί είναι ο μοναδικός δεξιοπόδαρος στόπερ πίσω από τον Ingason.
Αν βρεθεί ομάδα που να εγγυηθεί ότι ο παίκτης θα παίζει τότε ναι, να πάει δανεικός.
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

5.Γιάννης Μιχαηλίδης

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Δυστυχώς ο τραυματισμός του τον πήγε πίσω στην ιεραρχία. Μακάρι να πει κάπου δανεικός το εξάμηνο και να διεκδικήσει τη θέση του στην επόμενη προετοιμασία.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Η περίπτωση του Μιχαηλίδη είναι ένα πάρα πολύ καλό παράδειγμα για να καταλάβουν κάποια πουλιά που λοιδορούσαν τον Ολιβέιρα πόσο δύσκολο είναι να επιστρέψεις μετά από έναν τέτοιο τραυματισμό.
Ο Μιχαηλίδης στα 22 του και δυσκολεύεται ακόμα να προσφέρει ακόμα και στον ΠΑΟΚ β .
Όλες αυτές οι περιπτώσεις χρειάζονται σωστή διαχείριση από την ομάδα και πάνω από όλα υπομονή.
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Να ετοιμάζεσαι για Λαμία, να μπεις στην 20αδα,για να μπεις αλλαγή και να παίρνεις σιγά σιγά ρυθμό Σούπερ λίγκας.
Άιντε παληκαρι μου.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Φύγε εσύ, έλα εσύ...
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Θα μπει ΒΑΣΙΚΟΣ,στον επαναληπτικο αγωνα Κυπελλου,με την Λαμια στην Τουμπα,την Τεταρτη 1 Μαρτιου 2023 και θα διεκδικησει απο Κουλιερακη πρωτιστως και επειτα απο Νασμπεργκ,την θεση του αριστερου στοπερ.

Ωραιος ανταγωνισμος θα γινει και το Καλοκαιρι.....

ΥΓ.
Εκει που δεν ειχαμε αριστεροποδαρο στοπερ,τωρα εχουμε 3 :mrgreen:
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”