ΠΑΟΚ-Γαύρος 0-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

MVP

Κοτάρσκι
1
1%
Σάστρε
25
22%
Ίνγκασον
17
15%
Κουλιεράκης
1
1%
Ράφα Σοάρες
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Ντάντας
12
11%
Ντόουγκλας
5
4%
Νάρεϊ
18
16%
Κωνσταντέλιας
14
13%
Ζίβκοβιτς
4
4%
Ολιβέιρα
6
5%
Νάσμπεργκ
1
1%
Μπράντον
7
6%
Σβαμπ
1
1%

Σύνολο ψήφων: 112

Άβαταρ μέλους
john4serres

Re: ΠΑΟΚ-Γαύρος 0-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από john4serres »

vs40 έγραψε:Πολύ καλό παιχνίδι και είχαμε ατυχία σήμερα, αλλά και λάθος εκτιμήσεις τις τελικές ενέργειες. Ο Λουτσέσκου έκανε πολύ καλό σύνολο που δε δέχτηκε φάσεις και είχε τον έλεγχο του ματς. Διαφωνώ με τον σπίκερ που πρσπαθεί να μας πείσει ότι ο γαύρος είχε συγκεκριμένα διαστήματα υπεροχής, ώστε να παρουσιαστεί ισορροπημένο μας. Υπήρχαν διαστήματα πλήρους υπεροχής του ΠΑΟΚ και μερικά που ήταν 50-50. Σε κανένα σημείο του παιχνιδιού ο γαύρος δεν πήρε τα ηνία. Σε κανένα. Δε ξέρω ποιον να βάλω MVP, ήταν όπου είχαμε την ομαδική λειτουργία ως MVP, εξαιρώντας όμως την τελική ενέργεια/επιλογή.

Ας σταματήσει επιτέλους αυτό με το παιδί που βαράει το τύμπανο. Δεν τον ξέρω, αλλά είναι ΠΑΟΚ και κάει τόσα χιλιόμετρα. Τι σημασία έχει τί ψηφίζει; Δε μου φαίνεται καθόλου δημακρατικό αυτό που γίνεται. Ο καθένας έχει δικαίωμα να πιστεύει ότι βλακεία θέλει. Σήμερα υπάρχει κίνημα που πιστεύουν ότι η Γη είναι επίπεδη (flat earthers) :lol:. Επειδή βαράει ένα τύμπανο δε σημαίνει ότι πολιτικά μας εκφράζει. Έλεος!
Mvp Kotarski
Мир

Δημοσίευση από Мир »

renegade έγραψε:
Мир έγραψε:Δεν μου αρεσαν οι δηλωσεις Λουτσέσκου που φωτογραφίζει Ντελια μαλλον.

Ολοι τον κραζουν να τελιωνει τις φασεις και τωρα που παιρνει τα τελειωματα τον κραζουμε επειδη δεν σκοραρε ή δεν εδωσε πασα.
Δηλαδη να δημιουργησουμε ψυχολογικα το παιδι;
Οκ, να πιεσουμε τον πολυ καλό να γινει άριστος, αλλα αυτοι που παιρνουν τα εκατομυρια δεν θα κρύβονται πισω απο τις «ατυχίες».
Ποιοι είναι οι όλοι?
Ο κάθε άσχετος που γράφει σε ένα σοσιαλ ή ο κάθε ηλίθιος που βγαίνει σε ένα σταθμό?
Ναι παντου, απο εδω, απο δηλωσεις παικτων, εφημερίδες.
Φιλε ενα χωριο ειναι η πόλη, ειναι παραξενο να επηρεαστεί ενας 19χρονος;

Εγω αυτο πιστευω, απο τοτε που αρχισαμε τη μουρμουρα περι δεν σκοραρει ή δινει πασες αντι να τελιωσει, ο παικτης αρχισε να λειτουργει διαφορετικα στο γηπεδο.
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

vs40 έγραψε: Ας σταματήσει επιτέλους αυτό με το παιδί που βαράει το τύμπανο. Δεν τον ξέρω, αλλά είναι ΠΑΟΚ και κάει τόσα χιλιόμετρα. Τι σημασία έχει τί ψηφίζει; Δε μου φαίνεται καθόλου δημακρατικό αυτό που γίνεται. Ο καθένας έχει δικαίωμα να πιστεύει ότι βλακεία θέλει. Σήμερα υπάρχει κίνημα που πιστεύουν ότι η Γη είναι επίπεδη (flat earthers) :lol:. Επειδή βαράει ένα τύμπανο δε σημαίνει ότι πολιτικά μας εκφράζει. Έλεος!
Ας ψηφίζει ότι θέλει. Ας πιστευει ότι θέλει. Όταν κυκλοφορεί υλικο να τραμπουκίζει και κανει χαβαλε σε προσφυγα/μετανάστη, απευθείας ακυρώνονται τα χιλιομετρα που εκανε για το προσφυγικο σωματειο. Και του παιρνουν το τύμπανο.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Και δεν κατανοώ τα περί αστείας άμυνας του γαύρου. Αστεία άμυνα είχε ο βάζελος.
gerrard4

Δημοσίευση από gerrard4 »

Στα καλά μας διαστήματα ο Ναρεϊ ήταν αυτος που έδινε την έξτρα ώθηση για αυτό και τον βάζω MVP.
Γενικά πολυ καλη η ομάδα. Πάτημα κανονικο σε μερικά σημεία του αγώνα. Δε μπήκε. Προχωράμε.
Υ. Γ1. Διαφωνώ με την αλλαγή Ζιφκο. Έπρεπε να βγει ο Ντελιας νωρίτερα.
Υ. Γ2 ΔΙΩΞΤΕ ΤΟ ΦΑΣΙΣΤΑ
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

Asimos έγραψε:Του Ραφα ήταν πέναλτι.

Πλεον ουτε θυμαμαι ποσα πεναλτι μας δεν εχουν εξεταστει από το Βαρ, και όλοι οι άλλοι όχι μονο δεν έχουν παράπονο αλλα ακυρώνουν ματς για 3 ποντους.

Είχα την πεποίηθηση πως φέτος δεν θα είχε πουστίτσες, αλλα μετα τις ανακοινωσεις του γαυρου και το σημερινο ΠΑΛΙ του VAR, δεν τρεφω αυταπάτες.

Συμπαθης ο γαυρος. Το πιο ακριβο ροστερ της χωρας εμοιαζε ΟΦΗ στην τουμπα.
Πρεπει να εξεταστηκε εκει πανω στην αναμπουμπουλα..
Ετσι νομιζω..Αν οχι ηταν εγκλημα εστω κι αν δεν ηταν επρεπε να το δουν ξανα..
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Мир έγραψε:Ναι αλλα για Ντελια μαλλον χτυπαγε η καμπανα γιατι τον εκραξε με το που βγηκε.
Ο προπονητής είναι εκεί γιατί έχει δημιουργήσει αυτή την ομάδα. Κι όταν πρέπει δίνει τα συγχαρητήρια και όταν πρέπει βάζει γκάζια.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

toumba5 έγραψε:Εριστικος επειδη ζηταω να συμμετεχει στην ψηφοφορια ο παικτης που ειναι ΠΑΝΤΑ στην πρωτη τριαδα σε ψηφους ?
Ο καημός σου ο μπισε είναι;

Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Για τον μικρό τυμπανιστή δεν χρειάζεται να ειπωθούν πολλά ακόμα. Τα έχουν πει τα περισσότερα παιδιά, προτίμησα να μην εκφραστώ πριν το ματς σεβόμενος την προσπάθεια της ομάδας.

Προσφυγιά και ρατσισμός είναι 2 έννοιες ασύμβατες.

Ο ΠΑΟΚ δεν είναι απλά μια ποδοσφαιρική ομάδα.

Ήρθε η ώρα να γίνει αυτό που πρέπει.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

Η ομαδα σημερα καταπιε τον γαυρο. Φουλ διαθεση και θεληση και μαεστρικο στησιμο απο Λουτσεσκου.

Αλλα στο ποδοσφαιρο η πεμπτουσια ειναι το γκολ και το γκολ πληρωνεται για να ερθει. Με ολιβειρα να κανει κεφαλιες απτην μικρη περιοχη να βγαινουν πλαγιο,με παικτες που σουταρουν 15 φορες ακριβως πανω στον αντιπαλο τερματοφυλακα,αντι να σημαδεψουν μια φορα γωνια.

Αυτη η ποιοτητα και αυτο το κατιτης επι τον πλειστων αγοραζεται και λιγο βελτιωνεται με τις προπονησεις.

Οταν ειχες Πριγιο και Σφιντερσκι( που με τα στραβα του,καλως η κακως μυριζοταν το γκολ ο Πολωνος ), οταν ειχες Ακπομ( που δεν ηταν κιλερ αλλα δημιουργουσε φασεις παρτο βαλτο για τους συμπαικτες) , εχουμε ξεμεινει με τον μαχητικο,αλλα αμπαλο ολιβειρα και τον καραγκιοζη Μπραντον Τομα

Και φυσικα περιφερειακα εξτρεμ που μπρορουν να δημιουργουν ρηγματα για ταισμα,σε φορ που δεν υπαρχουν.

Αυτο ειναι 100% ευθυνη της διοικησης,ο Λουτσεσκου οτι μπορουσε να παρει απτο ροστερ το πηρε

Καλοφαγωτη μια ακομη χρονια του παραλιγο,γιατι απλα δεν καναμε το αυτονοητο κατι παραπανω
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Alastor την Κυρ 05 Φεβ 2023, 23:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Asimos έγραψε:Του Ραφα ήταν πέναλτι.

Πλεον ουτε θυμαμαι ποσα πεναλτι μας δεν εχουν εξεταστει από το Βαρ, και όλοι οι άλλοι όχι μονο δεν έχουν παράπονο αλλα ακυρώνουν ματς για 3 ποντους.

Είχα την πεποίηθηση πως φέτος δεν θα είχε πουστίτσες, αλλα μετα τις ανακοινωσεις του γαυρου και το σημερινο ΠΑΛΙ του VAR, δεν τρεφω αυταπάτες.

Συμπαθης ο γαυρος. Το πιο ακριβο ροστερ της χωρας εμοιαζε ΟΦΗ στην τουμπα.
Δε νομίζω ότι ήταν πεναλτυ george

Άβαταρ μέλους
V-olakiotis

Δημοσίευση από V-olakiotis »

Τον χτυπάει με το χέρι...

ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Τον χτυπάει αλλά δε νομίζω ότι ήταν ανατροπή.

Βασικά σουταρε ρε ραφα!

Σούταρε!

Άβαταρ μέλους
Caballo Viejo

Δημοσίευση από Caballo Viejo »

Τι κρίμα. Τους είχαμε.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »