Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
Re: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
Όντως θα ήταν κάτι βολικό ειδικά σε στιγμές που τα φόρουμ "μετατρέπονται" σε chat λόγω κάποιας κουβέντας. Μακάρι να γίνεται αν και δε νομίζω...
Δεν ξερω τι γινεται παιδια αλλα μετα απο κανα μηνα που εχω να μπω εδω δεν μπορω να παω και να παρακολουθησω τα παλια σχολια,εκει που τα εχω αφησει.Παταω <<Πρώτη αδιάβαστη δημοσίευση>> και με βγαζει στην τελευταια σελιδα. Μπορει κανεις να βοηθησει?

Καλά ρε θεότρελε θες να διαβάσεις ποστ ενός μήνα?? Χαρά στο κουράγιο σου...
Μήπως έσβησες cookies ή άλλαξες browser?
Μήπως έσβησες cookies ή άλλαξες browser?
Πω πω τι λεω!!!
Εκανα κατα την διαρκεια του μηνα και μια αναβαθμησουλα.

Εκανα κατα την διαρκεια του μηνα και μια αναβαθμησουλα.

Πρόταση...
Καλησπέρα φίλτατο φόρουμ,
ονομάζομαι Κ. Σταύρος, είμαι φοιτητής Γεωλογίας (σύντομα τελειώνω) και ασχολούμαι με την μετεωρολογία τόσο επειδή μου αρέσει όσο και στα πλαίσια της σχολής μου...
Προτείνω εφόσον το επιτρέπουν οι moderators να δίνω προγνώσεις καιρού για τις μέρες που παίζει ο ΠΑΟΚ αγώνες έτσι ώστε να ξέρουμε και καιρικά τι μας γίνεται...
Αν συμφωνείτε με αυτό και σας φαίνεται καλή ιδέα απλά πείτε μου σε ποια θεματική ενότητα να γράφβ τις προγνώσεις...
Ευχαριστώ πολύ και ο δικέφαλος πάντα να είναι ψηλά...
ονομάζομαι Κ. Σταύρος, είμαι φοιτητής Γεωλογίας (σύντομα τελειώνω) και ασχολούμαι με την μετεωρολογία τόσο επειδή μου αρέσει όσο και στα πλαίσια της σχολής μου...
Προτείνω εφόσον το επιτρέπουν οι moderators να δίνω προγνώσεις καιρού για τις μέρες που παίζει ο ΠΑΟΚ αγώνες έτσι ώστε να ξέρουμε και καιρικά τι μας γίνεται...
Αν συμφωνείτε με αυτό και σας φαίνεται καλή ιδέα απλά πείτε μου σε ποια θεματική ενότητα να γράφβ τις προγνώσεις...
Ευχαριστώ πολύ και ο δικέφαλος πάντα να είναι ψηλά...
Στίβ για ευνόητους λόγους έσβησα το επίθετο σου.
Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα για την πρόταση σου.
Νομίζω πως σε κάθε αγώνα μπορείς να δίνεις την όποια πληροφορία στο αντίστοιχο τόπικ.
Αν πάλι δεν σε ικανοποιεί αυτό μπορείς να ανοίξεις στην γενική συζήτηση το δικό σου τόπικ.,
Υ.Γ
Με την Χέρενφεν τι καιρό θα έχουμε στην Ολλανδία?
Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα για την πρόταση σου.
Νομίζω πως σε κάθε αγώνα μπορείς να δίνεις την όποια πληροφορία στο αντίστοιχο τόπικ.
Αν πάλι δεν σε ικανοποιεί αυτό μπορείς να ανοίξεις στην γενική συζήτηση το δικό σου τόπικ.,
Υ.Γ
Ευχαριστώ πολύ φίλε...
Θα ετοιμάσω πρόγνωση για Ολλανδία...ίσως την ανοίξω σε ξεχωριστώ θέμα ώστε να μπορώ να την ανανεώνω σε περίπτωση που υπάρξουν νέα στοιχεία...
Σίγουρα για Ολλανδία δεν γνωρίζω τους τοπικούς παράγοντες ωστόσο θα δώσω μία γενική εκτίμηση...
Θα ετοιμάσω πρόγνωση για Ολλανδία...ίσως την ανοίξω σε ξεχωριστώ θέμα ώστε να μπορώ να την ανανεώνω σε περίπτωση που υπάρξουν νέα στοιχεία...
Σίγουρα για Ολλανδία δεν γνωρίζω τους τοπικούς παράγοντες ωστόσο θα δώσω μία γενική εκτίμηση...
Ασπρόμαυρο τσουνάμι αναμένεται να ξεσπάσει στην Ολλανδία με σίγουρες εκρήξεις ΠΑΟΚτσίδικης λάβας από τα απρόμαυρα καραβάνια..gash04 έγραψε: Υ.Γ

Να κάνω μία ερώτηση?
Έχει παιχτεί τίποτα με το site με αποτέλεσμα να αποχωρήσουν κάποια απο τα παιδιά που ξεκίνησαν τη φάση? π.χ. YIANKOS, APARADEKTOS κ.ο.κ
Ή απλά έχουν αποστασιοποιηθεί λόγω προσωπικών τους υποχρεώσεων?
Έχει παιχτεί τίποτα με το site με αποτέλεσμα να αποχωρήσουν κάποια απο τα παιδιά που ξεκίνησαν τη φάση? π.χ. YIANKOS, APARADEKTOS κ.ο.κ
Ή απλά έχουν αποστασιοποιηθεί λόγω προσωπικών τους υποχρεώσεων?
την φάση την ξεκινήσαμε πολλοί μαζί.Όλοι είναι ενεργοί στο site όσο και όποτε μπορούν και διαθέτουν χρόνο αδερφέ.
Το site έχει αρκετό κόσμο ο οποίος μπήκε στην πορεία και βοηθάει στο να υπάρχει η σελίδα ενεργή και να ανανεώνεται συνέχεια.
Το site έχει αρκετό κόσμο ο οποίος μπήκε στην πορεία και βοηθάει στο να υπάρχει η σελίδα ενεργή και να ανανεώνεται συνέχεια.
Παιδιά μπορεί κάποιος να με βοηθήσει??θέλω να βάλω υπογραφή το κείμενο "Στη λάσπη κι αν με πέταξαν δε λύγισα καθόλου...Έκανα τόση υπομονή, θα κάνω κι άλλη τόση...Μα ξαφνικά θα προβληθεί πάλι ασπρόμαυρο πανί, κι όποιος το δει θα φοβηθεί, κι αλίμονο σ'αυτούς που το χαντάκωσαν στη γη..." αλλά πατάω υποβολή και δεν το βγάζει....γιατί συμβαίνει αυτό??
- paok4kyriakos
Τσέκαρες το "Προσάρτηση υπογραφής" στον Πίνακα ελέγχου μέλους;
Προτείνω να απονεμηθεί το βραβείο του "Πιο Πρωτότυπου Λουκετοκράτορα" στον κύριο Gash.
Κάθε λουκέτο του συνοδεύεται από τουλάχιστον μισή ώρα άφθονου γέλιου και, πολλές φορές, περιήγησης στο youtube σε βιντεάκια που μας θυμίζουν τα (πάλαι ποτέ) νιάτα μας...
Πιο πρόσφατο παράδειγμα αυτό:
http://www.paokmania.gr/forum/viewtopic.php?f=18&t=3566
Η δε τρομερή πλάκα είναι ότι η συζήτηση μεταφέρεται και στο youtube...! Είσαστε και οι δύο απίστευτοι... Ακούς εκεί: 'θες να δεις διαφημίσεις?"
Κάθε λουκέτο του συνοδεύεται από τουλάχιστον μισή ώρα άφθονου γέλιου και, πολλές φορές, περιήγησης στο youtube σε βιντεάκια που μας θυμίζουν τα (πάλαι ποτέ) νιάτα μας...
Πιο πρόσφατο παράδειγμα αυτό:
http://www.paokmania.gr/forum/viewtopic.php?f=18&t=3566
Η δε τρομερή πλάκα είναι ότι η συζήτηση μεταφέρεται και στο youtube...! Είσαστε και οι δύο απίστευτοι... Ακούς εκεί: 'θες να δεις διαφημίσεις?"

Εντάξει ευχαριστώ GORDON για τα καλά σου λόγια αλλά δεν είναι ανάγκη.
Ελπίζω και οι φίλοι εδώ μέσα να μην το παίρνουν ειρωνικά το κλείδωμα ή ακόμα την διαγραφή ενός πόστ ή ενός θέματος.
Προσωπικά άσχετα αν δεν γίνετε πάντα επιθυμώ να είμαστε μια παρέα που συζητάμε ότι μας προβληματίζει γύρω απο την λέξη ΠΑΟΚ σίγουρα θα υπάρξουν και εντάσεις και τα αίματα θα ανάψουν ορισμένες φορές λογικό είναι.
Σε καμία περίπτωση όμως να μην το δεχτούν ειρωνικά.
Είμαι σίγουρος πως σαν ΠΑΟΚτσήδες χαρακτηριζόμαστε και για τον αυτοσαρκασμό μας αλλά και για το χιούμορ μας που άλλες φορές είναι μαύρο και άλλες φορές μπορείς να το συναντήσεις σε ανέκδοτα και όχι μόνο.
Νομίζω πως αυτός ο τρόπος που εφαρμόζω είναι ότι καλύτερο για να γελάσουμε και να ξεφύγουμε και λίγο απο τα της καθημερινότητας εδώ μέσα.
Αν προσβάλλεται κανείς ευχαρίστως να το κόψω ή να διαγράψω κάτι που δεν αρέσει σε κάποιον.
Μπορεί να με μιλήσει μέσω PM ή και να με βρίσει αν θέλει για κάτι που δεν έχω κάνει σωστά ή δεν του άρεσε κάποιος τρόπος ή ότι άλλο.
Νομίζω πως είμαστε μια μεγάλη οικογένεια με τα προβλήματα της και έτσι θέλω όλοι ακόμα και αυτοί που διαφωνούμε να περνάμε την ώρα μας εδώ μέσα.
Τώρα μην αρχίσετε όμως να ανοίγετε άσχετα θέματα για να σας βάζω περίεργα λουκέτα!
Υ.Γ Κυριάκο σου απάντησα στο youtube στα σχόλια βρε τρελοκομείο!
Ελπίζω και οι φίλοι εδώ μέσα να μην το παίρνουν ειρωνικά το κλείδωμα ή ακόμα την διαγραφή ενός πόστ ή ενός θέματος.
Προσωπικά άσχετα αν δεν γίνετε πάντα επιθυμώ να είμαστε μια παρέα που συζητάμε ότι μας προβληματίζει γύρω απο την λέξη ΠΑΟΚ σίγουρα θα υπάρξουν και εντάσεις και τα αίματα θα ανάψουν ορισμένες φορές λογικό είναι.
Σε καμία περίπτωση όμως να μην το δεχτούν ειρωνικά.
Είμαι σίγουρος πως σαν ΠΑΟΚτσήδες χαρακτηριζόμαστε και για τον αυτοσαρκασμό μας αλλά και για το χιούμορ μας που άλλες φορές είναι μαύρο και άλλες φορές μπορείς να το συναντήσεις σε ανέκδοτα και όχι μόνο.
Νομίζω πως αυτός ο τρόπος που εφαρμόζω είναι ότι καλύτερο για να γελάσουμε και να ξεφύγουμε και λίγο απο τα της καθημερινότητας εδώ μέσα.
Αν προσβάλλεται κανείς ευχαρίστως να το κόψω ή να διαγράψω κάτι που δεν αρέσει σε κάποιον.
Μπορεί να με μιλήσει μέσω PM ή και να με βρίσει αν θέλει για κάτι που δεν έχω κάνει σωστά ή δεν του άρεσε κάποιος τρόπος ή ότι άλλο.
Νομίζω πως είμαστε μια μεγάλη οικογένεια με τα προβλήματα της και έτσι θέλω όλοι ακόμα και αυτοί που διαφωνούμε να περνάμε την ώρα μας εδώ μέσα.
Τώρα μην αρχίσετε όμως να ανοίγετε άσχετα θέματα για να σας βάζω περίεργα λουκέτα!
Υ.Γ Κυριάκο σου απάντησα στο youtube στα σχόλια βρε τρελοκομείο!