Για να είσαι ΠΑΟΚ χρειάζεται να έχεις κάποιες αρχές. Η αξιοπρέπεια κ η αγάπη για τον άνθρωπο από όπου κ αν προερχεται ειναι ο ΠΑΟΚ ( εκτός άλλων) άρα κάποια πραγματα δεν πανε μαζί. Παράδειγμα ; δεν θα στηρίξω τους φασίστες που σκότωσαν τον Αλκη επειδή στο άρρωστο μυαλό τους το έκαναν στο όνομα του ΠΑΟΚ. Αν λοιπόν ο ΠΑΟΚ είναι πάνω από όλα οφείλουμε να μην επιτρέπουμε σε σκουπίδια να τον λερώνουνEagle1980 έγραψε:Αδερφε πάνω απο όλα ο Π.Α.Ο.Κ !!!dragon έγραψε:Αν ερχόταν ο Κασιδιάρης κ χτυπούσε το τυμπανο θα τα σήκωνες;;;ΑποστόληςΑ έγραψε:Εγώ αν ήμουν στο γήπεδο θα σήκωνα τα χέρια, ανεξάρτητα ποιος δίνει το σύνθημα, γιατί το σύνθημα αναφέρεται στον ΠΑΟΚ που αγαπάμε και όχι στον όποιο συντονιστή που τυχαίνει να δίνει το σύνθημα.
Σήμερα αυτός, αύριο κάποιος άλλος. Ο ΠΑΟΚ όμως πάντοτε.
Και τα παράπονα μας να πάνε στους συνδέσμους γιατί αυτοί, λογικά, επιλέγουν τον τυμπανιστή.
ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, 05/02, 20:30, Novasports
Re: ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, 05/02, 20:30, Novasports
- kataramenos5
Να κανουμε ενα πολ.Αλλοι δε γουσταρουν φασιστες αλλοι τους αναρχικους,αλλοι του κουμμουνιστες,αλλοι τα πρεζακια και τους παιδεραστες.Το προβλημα ειναι οτι δε ξερουμε ποιος ειναι τι.Ευτυχως υπαρχει λυση το σκεφτηκε πριν πολλλα πολλα χρονια η ΕΡΕ (η μηπως η χουντα?)Να κανει δηλωση οποιος χτυπαει το τυμπανο οτι αποκηρυσσει ολα τα παραπανω.
ΥΓ Τι συζηταμε παραμονες αγωνα θεε μου.
ΥΓ2 Κανονιστε να παμε στο παιχνιδι με διχασμενο το λαο.
Συμφωνώ Καταραμένος με το Υ.Γ. 2 σου και εγώ σταματώ την συζήτηση απο μέρουσ μου τώρα.kataramenos5 έγραψε:Να κανουμε ενα πολ.Αλλοι δε γουσταρουν φασιστες αλλοι τους αναρχικους,αλλοι του κουμμουνιστες,αλλοι τα πρεζακια και τους παιδεραστες.Το προβλημα ειναι οτι δε ξερουμε ποιος ειναι τι.Ευτυχως υπαρχει λυση το σκεφτηκε πριν πολλλα πολλα χρονια η ΕΡΕ (η μηπως η χουντα?)Να κανει δηλωση οποιος χτυπαει το τυμπανο οτι αποκηρυσσει ολα τα παραπανω.
Πολύ θα ήθελα κάποιος να κάνει μια ψιλοανάλυση. Πώς θα κατέβει ο Μίτσελ (πχ με τρία 10άρια; ) και πώς θα κατέβουμε εμείς; Θα τολμήσουν να πιέσουν ψηλά; Θα πιέσουμε εμείς από το 1ο λεπτό;
Γιά γράψτε καμιά ανάλυση να ζεσταθούμε λίγο.
Γιά γράψτε καμιά ανάλυση να ζεσταθούμε λίγο.
- ΑποστόληςΑ
Εγώ λέω το εξής. Έστω ότι αποφασίζουν οι σύνδεσμοι να χτυπάει το τύμπανο κάποιος άλλος. Θα ζητήσουμε πιστοποιητικό δημοκρατίας από τον νέο ντράμερ;
Ξέρουμε ποιος είναι ο διπλανός μας στο γήπεδο που πανηγυρίζει και φωνάζει τα συνθήματα;
Εγώ βλέπω ότι ο ΠΑΟΚ ενώνει
Ξέρουμε εμείς ποιοι είναι αυτοί που βγαίνουν τα μεσάνυχτα στο κυνήγι αντίπαλων κεφαλών;
Ξέρουμε εμείς τι ψηφίζει πχ ο Κωνσταντέλιας;
Αν όντως οι σύνδεσμοι θέλουν να διώξουν τον νυν τυμπανιστή και να χτυπάει άλλος το τύμπανο, έχει καλώς.
Αν όχι, δικό τους είναι το πρόβλημα, αλλά εγώ θα φωνάζω κάθε φορά δυνατά το ΠΑΟΚ γιατί ο ΠΑΟΚ είναι απείρως πιο πάνω από τον όποιο ντράμερ, σαλπιγκτή, ή χειροκροτητή.
Ξέρουμε ποιος είναι ο διπλανός μας στο γήπεδο που πανηγυρίζει και φωνάζει τα συνθήματα;
Εγώ βλέπω ότι ο ΠΑΟΚ ενώνει
Ξέρουμε εμείς ποιοι είναι αυτοί που βγαίνουν τα μεσάνυχτα στο κυνήγι αντίπαλων κεφαλών;
Ξέρουμε εμείς τι ψηφίζει πχ ο Κωνσταντέλιας;
Αν όντως οι σύνδεσμοι θέλουν να διώξουν τον νυν τυμπανιστή και να χτυπάει άλλος το τύμπανο, έχει καλώς.
Αν όχι, δικό τους είναι το πρόβλημα, αλλά εγώ θα φωνάζω κάθε φορά δυνατά το ΠΑΟΚ γιατί ο ΠΑΟΚ είναι απείρως πιο πάνω από τον όποιο ντράμερ, σαλπιγκτή, ή χειροκροτητή.
χαμες
Μασουρας
Μπιελ
πίσω από το Γάλλο
το ερώτημα είναι εαν θα γυρίσει το δρεπάνι τον μβιλα στα στόπερ για να κάνει παιχνίδι και να αντέξει την πίεση ή εάν θα παει με έναν εκ των 2 στόπερ Ντοι ή Ρέτσο, που οποιος και να είναι πρέπει να τον πιέσουμε τρελά
και εαν παίξει ο Ναρει αριστερά να έχει το νου του πίσω γιατί θα φορτώσουν από εκεί.
Μασουρας
Μπιελ
πίσω από το Γάλλο
το ερώτημα είναι εαν θα γυρίσει το δρεπάνι τον μβιλα στα στόπερ για να κάνει παιχνίδι και να αντέξει την πίεση ή εάν θα παει με έναν εκ των 2 στόπερ Ντοι ή Ρέτσο, που οποιος και να είναι πρέπει να τον πιέσουμε τρελά
και εαν παίξει ο Ναρει αριστερά να έχει το νου του πίσω γιατί θα φορτώσουν από εκεί.
Ολα στο πλυντήριο;;; δεν είναι θέμα προσωπικής αισθητικής ο φασίστας ή ο παιδεραστής ( άλλοι δεν γουστάρουν φασίστες άλλοι παιδεραστες κ άλλοι κοντους, ψηλους ή πασοκους) λάθος συγκρίσεις στην καλύτερη.kataramenos5 έγραψε:Να κανουμε ενα πολ.Αλλοι δε γουσταρουν φασιστες αλλοι τους αναρχικους,αλλοι του κουμμουνιστες,αλλοι τα πρεζακια και τους παιδεραστες.Το προβλημα ειναι οτι δε ξερουμε ποιος ειναι τι.Ευτυχως υπαρχει λυση το σκεφτηκε πριν πολλλα πολλα χρονια η ΕΡΕ (η μηπως η χουντα?)Να κανει δηλωση οποιος χτυπαει το τυμπανο οτι αποκηρυσσει ολα τα παραπανω.
Ο συγκεκριμένος μια χαρά ξέρουμε τι είναι κ δεν το κρυβει.
Κ απαντώντας στο 2 υστερόγραφο να πω ότι πως θα διχαστεί ο λαός από αυτό ;;; κομμάτι του λαού του ΠΑΟΚ στηρίζει φασίστες κ φοβάστε διχασμό ;
Τέσπα το λήγω εδώ γιατί θα ξεχάσουμε σε λίγο ότι είμαστε ομάδα προσφυγων κ δεν μπορούμε να αφήνουμε το όνομα μας να το λερώνουν οι δολοφόνοι κ οι διώκτες του λαου μας
Οχι δεν ζητάει κανείς πιστοποιητικο φρονημάτων ουτε ξέρουμε αν ο διπλανός μας είναι παιδεραστης αλλά αν ο διπλανός μας είναι παιδεραστης κ μας το λέει κ με καμάρι κιόλας τι θα κάνουμε ; θα κάτσουμε με σταυρωμένα τα χέρια κ θα λέμε δεν πειραζει αφου λέει συνθήματα για τον ΠΑΟΚ;;
- Amsterdamer_87
Mε όσα προκύπτουν από τα σχετικά δημοσιεύματα των Μέσων της Αθήνας, ο Πασχαλάκης θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια. Μπροστά του θα έχει πιθανότατα τους Ροντινέι, Παπασταθόπουλο, Ντοϊ και Ρέαμπτσιουκ, με τους Εμβιλά και Χουάνγκ να συγκεντρώνουν τις περισσότερες πιθανότητες να συνθέσουν το δίδυμο στον άξονα της μεσαίας γραμμής.
Από εκεί και πέρα, ο Μπακαμπού θα είναι ο κεντρικός επιθετικός του Ολυμπιακού, με τους Μασούρα, Μπίελ και Χάμες να είναι οι επικρατέστεροι για την μεσοεπιθετική τριάδα
Αν ειμαστε σοβαροι τους εχουμε ανετα..
Από εκεί και πέρα, ο Μπακαμπού θα είναι ο κεντρικός επιθετικός του Ολυμπιακού, με τους Μασούρα, Μπίελ και Χάμες να είναι οι επικρατέστεροι για την μεσοεπιθετική τριάδα
Αν ειμαστε σοβαροι τους εχουμε ανετα..
- navigator11
Θα τα κάνουν πρώτοι οι παίκτες και θα δώσουν φτερά στους οπαδούς. Η διαίσθησή μου.Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Ένα πράγμα θα ήθελα μόνο για αύριο. Να μην ακούγεται το κλασικό "εεεε", "ααα", "δώσει εκεί" και λοιπές μουρμούρες όταν έχουμε την μπάλα. Ας δώσουμε μετά από καιρό φτερά στα πόδια των παικτών. Τα υπόλοιπα θα τα κάνουν εκείνοι
- sourmenetes
- Moderator
Εγώ κάνω χέρια για τον ΠΑΟΚ!
Εγώ πάω γήπεδο για τον ΠΑΟΚ!
Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να κάνεις πίσω!
Επίσης το ότι φαίνεται κάποιος δε σημαίνει ότι είναι αυτός το μόνο πρόβλημα. Όλα τα υπόλοιπα που γίνονται παντού δε σας ενοχλούν;;
Μην πάτε στο γηπεδο τότε! Μη φωνάζετε και τα συνθήματα γιατί και κάποιοι από αυτούς που τα φωνάζουν είναι "περίεργοι".
Δεν είναι αυτή λογικη!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Επίσης το ότι φαίνεται κάποιος δε σημαίνει ότι είναι αυτός το μόνο πρόβλημα. Όλα τα υπόλοιπα που γίνονται παντού δε σας ενοχλούν;;
Μην πάτε στο γηπεδο τότε! Μη φωνάζετε και τα συνθήματα γιατί και κάποιοι από αυτούς που τα φωνάζουν είναι "περίεργοι".
Δεν είναι αυτή λογικη!
- PAOK_Antarctica
Αν είναι να βάζουμε πλυντήριο να φέρω και κάτι άπλυτα που έχω.
Το πράγμα είναι πάρα πολύ απλό.
Ο τύπος που χτυπάει το τύμπανο στο κέντρο του γηπέδου και στο όνομα του ΠΑΟΚ είναι ρατσιστής.
Αυτό ή σε νοιάζει ή δεν σε νοιάζει.
Αν δεν σε νοιάζει κομπλέ, αλλά μην αρχίζεις τις θεωρίες για αγώνες και πολυφωνιες και κουραφεξαλα.
Πες "ο ρατσισμός δεν με απασχολει τόσο ώστε να ασχοληθώ" και σε τις υποκρισίες.
Το πράγμα είναι πάρα πολύ απλό.
Ο τύπος που χτυπάει το τύμπανο στο κέντρο του γηπέδου και στο όνομα του ΠΑΟΚ είναι ρατσιστής.
Αυτό ή σε νοιάζει ή δεν σε νοιάζει.
Αν δεν σε νοιάζει κομπλέ, αλλά μην αρχίζεις τις θεωρίες για αγώνες και πολυφωνιες και κουραφεξαλα.
Πες "ο ρατσισμός δεν με απασχολει τόσο ώστε να ασχοληθώ" και σε τις υποκρισίες.
- abc_o_ karpouzas
sourmenetes έγραψε:Εγώ κάνω χέρια για τον ΠΑΟΚ!
Δεν είναι αυτή λογικη!
sourme...
ξαναπαρτο απο την αρχη....
αυτος που χτυπαει το τυμπανο δεν ειναι ...περιεργος...
αυτος που χτυπαει το τυμπανο αναγκασε εναν ανθρωπο να κανει κατι εξω απο τα ορια ...αυτων που πιστευει..
αναγκασε ....αναγκασε... με ...εν δυναμη...τρομοκρατια...
ξαναπαρτο απο την αρχη...ΠΑΟΚ εισαι... ενας συλλογος που η ...ιδεολογικη του...βαση και... γεννηση ....ειναι ανθρωποι που...ξεφυγαν... απο τετοιου ειδους...γεγονοτα...
-
john4serres
Δυστυχως ειναι τεραστια ντροπη που ο συγκεκριμενος τυπος βρισκεται ακομη στο γηπεδο και μαλιστα σε περιοπτη θεση. Το προβλημα ομως δεν ειναι ο φασιστακος, αλλα ουτε και ο καθε συνοπαδος που δεν ασχολειται μαζι του, ή που σηκωνει τα χερια οταν χτυπαει αυτος το τυμπανο.
Απαιτουμε απο τον μεμονομενο, τον "μικρο" (σε σχεση με το μεγεθος της ΠΑΕ και τις ιδιοκτησιας), να παρει θεση απεναντι στον φασιστα, οταν η ιδια η ΠΑΕ και η ιδιοκτησια οχι μονο σφυριζουν αδιαφορα, αλλα τον επιβραβευουν επιτρεποντας του να βγαινει στην σεντρα και να αποτελει το προσωπο του ΠΑΟΚτση οπαδου που μπαινει μεσα απο την τηλεοραση σε καθε σπιτι.
Ας μας δωσει η ΠΑΕ λοιπον μια πειστική απαντηση, για τον λογο που επιτρεπει την διποδη οπαδικη και συλλογικη δυσφημιση να διαφημιζεται σε καθε εντος εδρας ματς μεσω του ΠΑΟΚ μας.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Απαιτουμε απο τον μεμονομενο, τον "μικρο" (σε σχεση με το μεγεθος της ΠΑΕ και τις ιδιοκτησιας), να παρει θεση απεναντι στον φασιστα, οταν η ιδια η ΠΑΕ και η ιδιοκτησια οχι μονο σφυριζουν αδιαφορα, αλλα τον επιβραβευουν επιτρεποντας του να βγαινει στην σεντρα και να αποτελει το προσωπο του ΠΑΟΚτση οπαδου που μπαινει μεσα απο την τηλεοραση σε καθε σπιτι.
Ας μας δωσει η ΠΑΕ λοιπον μια πειστική απαντηση, για τον λογο που επιτρεπει την διποδη οπαδικη και συλλογικη δυσφημιση να διαφημιζεται σε καθε εντος εδρας ματς μεσω του ΠΑΟΚ μας.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk