ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, 05/02, 20:30, Novasports
- Mitsospaoki4
- Moderator
Re: ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, 05/02, 20:30, Novasports
Χαρά στο κουράγιο σου που άντεξες να ακούς ράδιο τόσες ώρες :p
Ιδού όμως το μεγάλο δίλημμα
(Λ)ερα σπορ ή τα τοπικά εδώ ράδιο (μετροπολις, λίμπερο) με τους γνωστούς "αντικειμενικούς";;;
Πραγματικά δεν ξέρω..
Ιδού όμως το μεγάλο δίλημμα
(Λ)ερα σπορ ή τα τοπικά εδώ ράδιο (μετροπολις, λίμπερο) με τους γνωστούς "αντικειμενικούς";;;
Πραγματικά δεν ξέρω..
Καμία 200αρια εισιτήρια στην Θ8 και αρκετά στο σκεπαστό.
ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, 05/02, 20:30, Novasports
Τελικα θα γινει το ματς ή χεστηκαν επανω τους και δεν θα ανεβουν;
Κανονιστε μη βρεθει κανενας που θα τους κανει τη χαρη να γλυτωσουν την ξεφτίλα, ουτε χαρτακια, ουτε πετρες στα πουλμαν, ουτε ντου, ουτε πιρσους εντος, ουτε λεηζερ, ουτε φεηζερ μεχρι να σφυριξει την ληξη ο διαιτητης και ξεβρακωθουν.
Μετα μπορουνε να παν να αγαπηθουνε.
Κανονιστε μη βρεθει κανενας που θα τους κανει τη χαρη να γλυτωσουν την ξεφτίλα, ουτε χαρτακια, ουτε πετρες στα πουλμαν, ουτε ντου, ουτε πιρσους εντος, ουτε λεηζερ, ουτε φεηζερ μεχρι να σφυριξει την ληξη ο διαιτητης και ξεβρακωθουν.
Μετα μπορουνε να παν να αγαπηθουνε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Мир την Πέμ 02 Φεβ 2023, 21:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- navigator11
Για τον χάρτινο αρδάκο λες; Δακρύσαμε.giapas έγραψε:Αν τους περάσει κι αλλάξουν το διαιτητή κι εμείς το δεχτούμε μιλάμε για το μεγαλύτερο ξεφτυλικι μας όλων των εποχών.
Ελπίζω να μη ζήσω να το δω αυτό.
Φίδια με ζωσαν και από τις δηλώσεις Μπαλτακου και του ουδέτερου πουτανας γιου δημοσιογράφου που ουσιαστικά λέει, είτε έχει δίκιο ο γκει είτε άδικο δεν έπρεπε να επιλεχθεί αυτός ο ρεφερι. Και δε μιλάω για νικοβλακοπουλο.
- Amsterdamer_87
Οπως τα λεει ο gpap..
Τον νου και την προσοχη μας στα "χαιβανια" για να μην τα πω "ντουγανια"..
Αυτοι ερχονται εδω με το μυαλο στο να κανουν πουστια..
Τον νου και την προσοχη μας στα "χαιβανια" για να μην τα πω "ντουγανια"..
Αυτοι ερχονται εδω με το μυαλο στο να κανουν πουστια..
- navigator11
Εγώ λέω να τιμήσουμε τον λάκη πριν την έναρξη του αγώνα. Για όνομα δηλαδή. Μην τυχόν σηκωθεί και κάποιο πανό και αναστατωθούν οι απόγονοι του 6ου στόλου, αυτό κι αν πρέπει να αποφευχθεί ...
Το να αναπνέουμε πριν και κατά τη διάρκεια του αγώνα είναι στη διακριτική ευχέρεια του καθενός.
Το να αναπνέουμε πριν και κατά τη διάρκεια του αγώνα είναι στη διακριτική ευχέρεια του καθενός.
navi εγω αυτο θα εκανα. Πλακετα στον Πασχα δειχνεις ανωτερωτητα και μετα 3-0
- navigator11
Με αυτούς δε χωράει οποιαδήποτε τέτοια κίνηση ανωτερότητας. Στο 3-0 όμως συμφωνούμε 

Ή βραβευση της παπαδοπουλου για τους την προσφορα στα σκυλαδικα.
- ΑποστόληςΑ
Σόρρυ για το οφ-τόπικ, αλλά βρε Αποστόλη είσαι συνάδελφος dj του Τάσου και τώρα πήρες χαμπάρι ότι είναι κι αυτός Θρακιώτης, εδώ το ήξερα εγώ που είμαι και νιάτο εδώ μέσα.
Σαμπράκοςnavigator11 έγραψε:Για τον χάρτινο αρδάκο λες; Δακρύσαμε.giapas έγραψε:Αν τους περάσει κι αλλάξουν το διαιτητή κι εμείς το δεχτούμε μιλάμε για το μεγαλύτερο ξεφτυλικι μας όλων των εποχών.
Ελπίζω να μη ζήσω να το δω αυτό.
Φίδια με ζωσαν και από τις δηλώσεις Μπαλτακου και του ουδέτερου πουτανας γιου δημοσιογράφου που ουσιαστικά λέει, είτε έχει δίκιο ο γκει είτε άδικο δεν έπρεπε να επιλεχθεί αυτός ο ρεφερι. Και δε μιλάω για νικοβλακοπουλο.

Ναι για αυτόν λέω ναβι.
Που το έπαιζε ντεμεκ χαρτινος ψιλοαντικειμενικός κάποτε.
Που το έπαιζε ντεμεκ χαρτινος ψιλοαντικειμενικός κάποτε.
έχουμε χάσει ένα πρωτάθλημα, επειδή δείξαμε απάθεια σε ότι ετοιμάζουν.
Εγώ δεν ξεχνάω τον ''τυχαίο'' τύπο που όντως άνεργος, βρήκε εισιτήριο στα επίσημα, και την ώρα που όλη η Τούμπα έλαμπε και όλοι κοιτάγαμε το θέαμα, βρέθηκε ένας δεύτερος ''τυχαίος'' τύπος στα επίσημα, που έγραφε με το κινητό του video τον πρώτο ''τυχαίο'' τύπο να πετάει ένα ρολό στον τότε προπονητή του γαύρου, video το οποίο μία (1) ημέρα προ της εκδίκασης της υπόθεσης, δημοσιεύθηκε σε διαδικτυακό κανάλι του γαύρου.
Είναι πανούργοι, ανήθικοι και ελεεινοί.
Ψάχνουν την αφορμή για να κλέψουν τον αγώνα.
Αφορμή που αν μπούμε στο γήπεδο ανυποψίαστοι, θα την διεκδικήσουν και θα προσπαθήσουν να την λάβουν.
Προσέξτε όλοι σας.
Η ομάδα πάει για πρωτάθλημα.
Μην τους δώσουμε κανένα δικαίωμα.
Εγώ δεν ξεχνάω τον ''τυχαίο'' τύπο που όντως άνεργος, βρήκε εισιτήριο στα επίσημα, και την ώρα που όλη η Τούμπα έλαμπε και όλοι κοιτάγαμε το θέαμα, βρέθηκε ένας δεύτερος ''τυχαίος'' τύπος στα επίσημα, που έγραφε με το κινητό του video τον πρώτο ''τυχαίο'' τύπο να πετάει ένα ρολό στον τότε προπονητή του γαύρου, video το οποίο μία (1) ημέρα προ της εκδίκασης της υπόθεσης, δημοσιεύθηκε σε διαδικτυακό κανάλι του γαύρου.
Είναι πανούργοι, ανήθικοι και ελεεινοί.
Ψάχνουν την αφορμή για να κλέψουν τον αγώνα.
Αφορμή που αν μπούμε στο γήπεδο ανυποψίαστοι, θα την διεκδικήσουν και θα προσπαθήσουν να την λάβουν.
Προσέξτε όλοι σας.
Η ομάδα πάει για πρωτάθλημα.
Μην τους δώσουμε κανένα δικαίωμα.