Είμαι και εγώ ένας από αυτούς που ανυπομονούν για το νέο μας γήπεδο παρόλο που θα το επισκεφτώ λίγες φορές στη ζωή μου όπως και λίγες φορές έχω επισκεφτεί την Τούμπα!
Εάν είχα την οικονομική δυνατότητα, θα ερχόμουνα κάθε Κυριακή από Αθήνα

Anyway, καθότι έγινα ΠΑΟΚ λόγω της μπασκετικής ομάδας, της προσωπικότητας εκείνων των παιχτών, της μαγευτικής κερκίδας και των ευφάνταστων συνθημάτων της δεκαετίας του '90 μέσα από την TV, θυμάμαι ότι ήτανε μεγάλο όνειρο ένα δικό μας γήπεδο που θα απογείωνε την ομάδα μας!
Δυστυχώς, αποδείχτηκε ότι μετά από 20+ χρόνια που έχουμε το δικό μας γήπεδο η πορεία μας δεν θυμίζει σε τίποτα το παρελθόν.

Δεν θέλω να πω ότι δεν είναι σημαντικό να έχουμε ένα σύγχρονο Ευρωπαϊκό γήπεδο.
Ίσα ίσα, ωστόσο, πιστεύω ότι δεν είναι το παν!
Πρέπει να γίνει, αλλά όταν θα το ευνοούν οι συνθήκες, οικονομικές, πολιτικές κλπ.
Ας έχουμε εμπιστοσύνη στον Πόντιο πρόεδρο μας και μην πιέζουμε τις καταστάσεις χωρίς λόγο.
Όλα θέλουν τον χρόνο τους, πόσο μάλλον ένα τέτοιο project σε τόσο δύσκολες εποχές (πόλεμος, ενεργειακό, πολιτική έχθρα απέναντι μας).
Προσωπικά, όσο δουλεύουν οι ακαδημίες και βγάζουν παίχτες με DNA ΠΑΟΚ, που μπορούν να σταθούν σε Ευρωπαϊκές ομάδες και η ομάδα είναι ανταγωνιστική και μέσα στους στόχους της κάθε χρονιά, μπορώ να κάνω αρκετά χρόνια υπομονή για το νέο γήπεδο.