Κυριακή μη χαθείςJules Winnfield έγραψε:Παρακαλώ, μην αναφέρετε το όνομα του Σαββίδη επί ματαίω. Μόνο με ψαλμούς,δοξολογίες και ευχαριστίες.
Π.χ. Ελέησόν μας Ιβάν, Πανάγαθε!
Ιβάν Σαββίδης VI
Re: Ιβάν Σαββίδης VI
Πόσα είδα Κώστα, δεν θέλω να το συζητήσω. Πόσα κατάλαβα, δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι. 60 χρόνια είναι αυτά.ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε:Πρώτη φορά το βλέπεις?Γέρος έγραψε:Για έναν επιθετικό !!!
ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΕΠΙΘΕΤΙΚΌ !!!
Ζητώ συγνώμη λάθος τα υπολόγισα.
Υπήρξαν και χειρότερα
Αλλά ακόμη και τώρα συνεχίζω να πικραίνομαι. Ας είναι !!!
Εγώ είμαι Ιβανοσεβούμενους "πιστός". Και σίγουρα ο τελευταίος τροχός της αμάξης.
Αλλά από ότι φαίνεται από την ίδια βλακεία με εμένα πάσχει και ο κ. Χατζόπουλος, ο κ. Τσαλόπουλος, ο κ. Αμοιρίδης και πολλά άλλα Αδέλφια.
Αλλά τι νιώθουν αυτοί από Π.Α.Ο.Κ. ? Αυτοί όλοι πληρώνουν για την προβολή τους και μόνον.
Δεν είναι δα και πανέξυπνα και πολύξερα μέλη του Π.Α.Ο.Κ. ΜΑΝΙΑ.
Φέρτε έναν κυνηγό ρε. Το κυρίαρχο δόγμα. Αυτό είναι Π.Α.Ο.Κ.
100% Σωστός για εμένα Γέρος.Γέρος έγραψε:Πόσα είδα Κώστα, δεν θέλω να το συζητήσω. Πόσα κατάλαβα, δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι. 60 χρόνια είναι αυτά.ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε:Πρώτη φορά το βλέπεις?Γέρος έγραψε:Για έναν επιθετικό !!!
ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΕΠΙΘΕΤΙΚΌ !!!
Υπήρξαν και χειρότερα
Εγώ είμαι Ιβανοσεβούμενους "πιστός". Και σίγουρα ο τελευταίος τροχός της αμάξης.
Αλλά από ότι φαίνεται από την ίδια βλακεία με εμένα πάσχει και ο κ. Χατζόπουλος, ο κ. Τσαλόπουλος, ο κ. Αμοιρίδης και πολλά άλλα Αδέλφια.
Αλλά τι νιώθουν αυτοί από Π.Α.Ο.Κ. ? Αυτοί όλοι πληρώνουν για την προβολή τους και μόνον.
αυτοι που ζησανε τον ΠΑΟΚ απο την δεκαετια του 70,και εχουν δει τρομερα πραγματα στα διοικητικα του ΠΑΟΚ και την δυναμικη που ειχε ο λαος αλλα οχι οι διοικησεις του,αυτοι βλεπουνε τον ερχομο του Ιβαν σαν κατι εξωπραγματικο ,γιατι για πρωτη φορα εχουμε προεδρο που βλεπει στα ματια τα λαμογια του ΠΟΚ......ο θεος μας αξιωσε να τα βλεπουμε αυτα.....περασανε γενιες και γενιες ΠΑΟΚΤΣΗΔΩΝ που φυγανε με την πικρα οτι ειχαμε μεγαλο λαο αλλα οι ανυπαρκτες διοικησεις τραβουσανε τον ΠΑΟΚ κατω.....τον μικραινανε εξωαγωνιστικα γιατι ηταν αδυναμες η διοικησεις με λαμογια.....Γέρος έγραψε:Πόσα είδα Κώστα, δεν θέλω να το συζητήσω. Πόσα κατάλαβα, δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι. 60 χρόνια είναι αυτά.ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε:Πρώτη φορά το βλέπεις?Γέρος έγραψε:Για έναν επιθετικό !!!
ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΕΠΙΘΕΤΙΚΌ !!!
Υπήρξαν και χειρότερα
-
Με την ευκαιρία να θυμηθούμε
τον αείμνηστο Γ Παντελάκη
που έφυγε σαν σήμερα.
Αιώνια η μνήμη του
που έφυγε σαν σήμερα.
Αιώνια η μνήμη του
+1ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε:Με την ευκαιρία να θυμηθούμε
που έφυγε σαν σήμερα.
Αιώνια η μνήμη του
Αιωνία η Μνήμη του Γιώργου Παντελάκη.
Το θυμάμαι σαν σήμερα. Ήταν μια μέρα που έριχνε με το τουλούμι στην Θεσσαλονίκη. Η ημέρα που "έφυγε".
Αναπαύσου εν ειρήνη Πρόεδρε.
Το θυμάμαι σαν σήμερα. Ήταν μια μέρα που έριχνε με το τουλούμι στην Θεσσαλονίκη. Η ημέρα που "έφυγε".
Αναπαύσου εν ειρήνη Πρόεδρε.
R.I.PΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε:Με την ευκαιρία να θυμηθούμε
που έφυγε σαν σήμερα.
Αιώνια η μνήμη του
- Jules Winnfield
eorptol1 έγραψε:συμφωνω με εσενα και τον καραπαπαρα ποσο δικαιο εχετε επειτελους καποιος ειπε την αληθεια ....ο βασιλιας ειναι γυμνος ......Jules Winnfield έγραψε:Παρακαλώ, μην αναφέρετε το όνομα του Σαββίδη επί ματαίω. Μόνο με ψαλμούς,δοξολογίες και ευχαριστίες.
Π.χ. Ελέησόν μας Ιβάν, Πανάγαθε!![]()
![]()
![]()
μεχρι και τον μιχελ εβαλες να στειλει τον κολλητο .....τσορμπαζογλου ποσο σας γλεντησε ρε ο μιχελ εσενα και τον κολκα και βγαζετε τοση σκατιλα απο το στομα γραφικε τυπε α σιχτιρ εσυ και ο κουμπαρος σου ,ο φιλος των sms του βρυζα για να μην ξεχνιωμαστε......μπραβο ρε μιχελ για οτι και αν τους εκανες και ακομη και τωρα απωθημενα βγαζουν οι κοπριες......ΓΑΒΡΕ ΜΕΓΑΛΟ ΖΟΡΙ ΕΧΕΙΣ ΣΛΟΒΑΚΟΣ Ο ΔΙΑΤΗΤΗΣ ΣΛΟΒΑΚΟΣ Ο ΜΙΧΕΛ ? ΑΡΑ ΣΤΗΜΕΝΟΣ ......ΚΑΡΑΠΑΠΑΡΕΙΑ ΛΟΓΙΚΗ.....
Έλα γαυράκι στην Τούμπα αν σου βαστάει. Έλα με τον καραπαπάρα τον φίλο σου. θα θυμηθούμε τα παλιά με την 6άρα που ρούφηξες στις Σέρρες. Ελάτε να βρωμίσει ψαρίλα και μεθάνιο . Βρωμερα υποκείμενα από τον Πειραιά που μια ζωή κλέβετε τον ιδρώτα των παικτών μας , τη χαρά των οπαδών μας και τους τίτλους της ΠΑΟΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.
ΤΡΕΛΑ ΣΤΟΝ ΤΡΕΛΟ ΔΕΝ ΠΟΥΛΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΓΑΥΡΑΚΙ ΑΠ'ΤΟ ΚΑΛΙΑΡΙ.
- Jules Winnfield
george188 έγραψε:Κυριακή μη χαθείςJules Winnfield έγραψε:Παρακαλώ, μην αναφέρετε το όνομα του Σαββίδη επί ματαίω. Μόνο με ψαλμούς,δοξολογίες και ευχαριστίες.
Στην Τούμπα θα είμαι. Ξέρεις που βρίσκεται;
Αν είσαι με ασπρόμαυρα όλα καλά.Jules Winnfield έγραψε:george188 έγραψε:Κυριακή μη χαθείςJules Winnfield έγραψε:Παρακαλώ, μην αναφέρετε το όνομα του Σαββίδη επί ματαίω. Μόνο με ψαλμούς,δοξολογίες και ευχαριστίες.
Στην Τούμπα θα είμαι. Ξέρεις που βρίσκεται;
οχι οτι δεν το περιμενα απο σενα ρε Ιβαν ξερω ποσα προσφερες στα ποντιακα απο το 1991 ,ποσα προσφερες σε τοσο κοσμο χωρις να το διαφημιζεις ......
3-2-2023
" Ένα πολύωρο και απαιτητικό χειρουργείο τελείωσε με επιτυχία. Ευχαριστώ όλους από καρδιάς για την αγάπη και το νοιάξιμο. Ελπίζω να με συγχωρήσει ο Ιβάν Σαββίδης που τον ευχαριστώ δημοσίως και ιδιαιτέρως. Διότι πρώτα έκανε μια σπουδαία κίνηση για μένα και μετά το έμαθα. Όπως κάνουν οι πολύ μεγάλοι άντρες. Να είναι πάντα καλά. Εκείνος και η οικογένειά του και τα στελέχη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ που τον ενημέρωσαν, δίχως καν να με ρωτήσουν. "
Νίκος Τζαντζαράς
οχι οτι περιμενα τιποτε λιγοτερο ρε ψυχαρα Ιβαν τιμας τον Ποντο και τον ΠΑΟΚ μας με την παρουσια σου στην χωρα των λαμογιων......που μονο λασπη σε πετανε.....

3-2-2023
" Ένα πολύωρο και απαιτητικό χειρουργείο τελείωσε με επιτυχία. Ευχαριστώ όλους από καρδιάς για την αγάπη και το νοιάξιμο. Ελπίζω να με συγχωρήσει ο Ιβάν Σαββίδης που τον ευχαριστώ δημοσίως και ιδιαιτέρως. Διότι πρώτα έκανε μια σπουδαία κίνηση για μένα και μετά το έμαθα. Όπως κάνουν οι πολύ μεγάλοι άντρες. Να είναι πάντα καλά. Εκείνος και η οικογένειά του και τα στελέχη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ που τον ενημέρωσαν, δίχως καν να με ρωτήσουν. "
Νίκος Τζαντζαράς
οχι οτι περιμενα τιποτε λιγοτερο ρε ψυχαρα Ιβαν τιμας τον Ποντο και τον ΠΑΟΚ μας με την παρουσια σου στην χωρα των λαμογιων......που μονο λασπη σε πετανε.....

- iremidynami 4+
Ο ιβαν συνεχίζει να μας κανει περηφανους
Και για την ομαδα που υποστηριζουμε
Αλλα και για την καταγωγη μας οι ποντιοι
. Μακαρι να κρατησει τον ΠΑΟΚ μας για παντα, γιατι οπως ειπε ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ Η ΨΥΧΗ.
Και για την ομαδα που υποστηριζουμε
Αλλα και για την καταγωγη μας οι ποντιοι
. Μακαρι να κρατησει τον ΠΑΟΚ μας για παντα, γιατι οπως ειπε ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ Η ΨΥΧΗ.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Και ο τζαντζαρας είναι από τους γνωστούς στο κοινό, και πήρε μικρή έκταση το θέμα. Είναι παρά πολύς ο κόσμος που έχει βοηθήσει χωρίς τις ανούσιες τυμπανοκρουσίες. Διότι πάνω απολα είναι η υγεία και όχι η δημοσιότητα. Να ειναι πάντα καλά ο άνθρωπος και θα βοηθάει όσο μπορεί!