Ιβάν Σαββίδης VI

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Re: Ιβάν Σαββίδης VI

Δημοσίευση από eorptol1 »

Natasa Konstantinou
3 ώρ. ·
Se 3 meres einai ta genne8lia tou….8a ginotan 30 xronwn…..kai omws se 3 mines einai to mnimosino tou……giati??? GIATI EINAI PAIDI ENOS ALLOU 8EOU MALLON…..giati gia tin Ellada einai allodapos kai oxi kiprios/aderfos opws lene….mpravo sas k magkia sas pou gemizete ta profile sas me tis photo tou Alki pou 1 xrono twra efige…OMWS O Nasos EXEI 6 XRONIA POU DEN EINAI KONTA MAS!!! EXEI 6 XRONIA POU TREXOUME STA DIKASTHRIA!!! EXEI 6 XRONIA POU DEN APODIDETE DIKEOSINH!!!! EXEI 6 XRONIA POU MAURISE TO SPITI MAS!!!! Alla ipame o Nasos mas itan PAOK….!! Itan Kiprios kai oxi Ellinas…!!Perase to dromo xwris na kita3ei xwris na perasei apo ti diavasi paizwn ka8os etrexe na 3efigei!!!! Pote perimenete na apodw8ei dikeosini?!
Cylon-4

Δημοσίευση από Cylon-4 »

montekristo έγραψε:
Cylon-4 έγραψε:Ο ΠΑΟΚ επι Σαββιδη, κατορθωσε να χαρακτηριζουμε μετριες τις 3 τελευταιες χρονιες, ενω τερματιζουμε δευτεροι.
Φυσιολογικοτατο το βρισκω με 160 εκατομμυρια.-
Παντα με τα δικα μου κριτηρια που ισως ειναι λαθος!

ΥΓ. Αν τα λεφτα του Ιβαν τα ειχε εκεινος ο σχωρεμενος
ο Παντελακης ως κι η χουντα θα ειχε πεσει σε 2-3 χρονια!
Ο Παντελακης....
Του οποιου το μαγαζι το εσπαζε καθε δευτερη βδομαδα ο λαος του ΠΑΟΚ και φωναζε στην Τουμπα "φαλακρα παραιτησου δεν ειναι μαγαζι σου" και "δουλε δουλε του Νταιφα".
Απο τα μεγαλυτερα, αν οχι το μεγαλυτερο, αυτογκολ μας....
Άβαταρ μέλους
Γέρος

Δημοσίευση από Γέρος »

Για έναν επιθετικό !!!

ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΕΠΙΘΕΤΙΚΌ !!!

Ζητώ συγνώμη λάθος τα υπολόγισα.
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

Γερο ασε να γράφουν ότι θενε …

Να ξέρεις και τι δεν θα έδινα να μπορούσα να ήμουν τούμπα την Κυριακή με τα παλικαρακια μου … να πάμε για ένα μικρό γεύμα στον γιωτη … αυτή η γλυκιά αναμονή …

Και μετά να βρεθώ εντός γηπέδου σε ένα γήπεδο γεμάτο με θετική ενέργεια … με τον ΠΑΟΚ δυνατό και φαβορί όπως είναι … χίλιες φορές καλύτερη ομάδα έχουμε … να τους πάρουμε την μπάλα και να παίζουν με αντεπιθέσεις αυτοί … να παίζουν μέσα με χαμες, με μπιελ, με τον έναν και τον άλλον .//

Και εμείς με ντελια και κουλιερακη και Ολιβέιρα και να μην μας προλαβαίνουν …

Δεν ξεχνώ με τίποτα Γερο την αναξιοπρέπεια που ειμασταν … ζούμε ένα όνειρο τα τελευταία χρόνια και μόνο καλύτερα μπορούμε να πάμε … μόνο ενα πράγμα έχουμε να κάνουμε εμείς οι οπαδοί … να είμαστε διπλα στην ομάδα και τον πρόεδρο …
Άβαταρ μέλους
Jules Winnfield

Δημοσίευση από Jules Winnfield »

Παρακαλώ, μην αναφέρετε το όνομα του Σαββίδη επί ματαίω. Μόνο με ψαλμούς,δοξολογίες και ευχαριστίες.

Π.χ. Ελέησόν μας Ιβάν, Πανάγαθε!
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Εγώ ενέκρινα το post.

Το λέω γιατί θα ρωτήσουν..
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Jules Winnfield έγραψε:Παρακαλώ, μην αναφέρετε το όνομα του Σαββίδη επί ματαίω. Μόνο με ψαλμούς,δοξολογίες και ευχαριστίες.

γιατι
Άβαταρ μέλους
Jules Winnfield

Δημοσίευση από Jules Winnfield »

Μπαρκαρούτσο,γιατί απολογείσαι; Πειράζω, καλοπροαίρετα πάντα, τον γέρο και τους υπόλοιπους Ιβανοσεβούμενους "πιστούς".

Χαλαρώστε λίγο...
Άβαταρ μέλους
Γέρος

Δημοσίευση από Γέρος »

Γιατί λοιπόν το αναφέρεις;

Εγώ δεν ανέφερα κανένα όνομα.

Μάλλον έχεις την μύγα.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

MikeStr4 έγραψε:Κύριε Σαββιδη ευχαριστούμε για την λευκή πετσέτα.
Θα αρκεστούμε για άλλη μια χρόνια σε ρόλο κομπάρσου.
Μπραβο κουραγιο παντως να κρατας προφιλ εδω μεσα τοσο καιρο και να προσπαθεις να σπερνεις τις παπαριες σου οπου βρισκεις.
Άβαταρ μέλους
Γέρος

Δημοσίευση από Γέρος »

tad έγραψε:Γερο ασε να γράφουν ότι θενε …

Να ξέρεις και τι δεν θα έδινα να μπορούσα να ήμουν τούμπα την Κυριακή με τα παλικαρακια μου … να πάμε για ένα μικρό γεύμα στον γιωτη … αυτή η γλυκιά αναμονή …

Και μετά να βρεθώ εντός γηπέδου σε ένα γήπεδο γεμάτο με θετική ενέργεια … με τον ΠΑΟΚ δυνατό και φαβορί όπως είναι … χίλιες φορές καλύτερη ομάδα έχουμε … να τους πάρουμε την μπάλα και να παίζουν με αντεπιθέσεις αυτοί … να παίζουν μέσα με χαμες, με μπιελ, με τον έναν και τον άλλον .//

Και εμείς με ντελια και κουλιερακη και Ολιβέιρα και να μην μας προλαβαίνουν …

Δεν ξεχνώ με τίποτα Γερο την αναξιοπρέπεια που ειμασταν … ζούμε ένα όνειρο τα τελευταία χρόνια και μόνο καλύτερα μπορούμε να πάμε … μόνο ενα πράγμα έχουμε να κάνουμε εμείς οι οπαδοί … να είμαστε διπλα στην ομάδα και τον πρόεδρο …
Άσχημο πράγμα ο ΝΌΣΤΟΣ Αδελφέ μου.

Δυστυχώς το έχω νιώσει.

Εύχομαι τα καλύτερα στους Λεβέντες σου και σε εσένα υγιής για να τους καμαρώσεις όπως επιθυμεί η ΨΥΧΗ ΣΟΥ.
ΚΩΣΤΑΣ2019

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

Γέρος έγραψε:Για έναν επιθετικό !!!

ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΕΠΙΘΕΤΙΚΌ !!!

Ζητώ συγνώμη λάθος τα υπολόγισα.
Πρώτη φορά το βλέπεις?
Υπήρξαν και χειρότερα
τσιριγωτης

Δημοσίευση από τσιριγωτης »

εγώ δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί δεν πίεσαν παραπάνω για το θέμα του επιθετικού.. πραγματικά νομίζω πως ήταν ευκαιρία από το τίποτα βα πάμε να τους χτυπήσουμε όλους τους στόχους, κάτι που για μένα φάνταζε ακατόρθωτο. είναι κρίμα πρώτα από όλα για τον προπονητή που παλεύει με μειωμένο εφοδιασμό..
έναν προπονητή που τον έχουν αφήσει μόνο οι υπόλοιποι στην παε κ λοιδωρειται από τα ΜΜΕ ως γραφικός (στην καλύτερη).
που είναι ο κυρ κυρ, ο δούκας (εδώ γελάμε) να υψώσουν ασπίδα προστασίας; κ όχι με γλυκανάλατα σχόλια που κάνουν συνήθως.
την Κυριακή πρέπει να κερδίσουμε..όπως κ δηποτε.. για πολλούς λόγους
Άβαταρ μέλους
Eagle1980

Δημοσίευση από Eagle1980 »

τσιριγωτης έγραψε:εγώ δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί δεν πίεσαν παραπάνω για το θέμα του επιθετικού.. πραγματικά νομίζω πως ήταν ευκαιρία από το τίποτα βα πάμε να τους χτυπήσουμε όλους τους στόχους, κάτι που για μένα φάνταζε ακατόρθωτο. είναι κρίμα πρώτα από όλα για τον προπονητή που παλεύει με μειωμένο εφοδιασμό..
έναν προπονητή που τον έχουν αφήσει μόνο οι υπόλοιποι στην παε κ λοιδωρειται από τα ΜΜΕ ως γραφικός (στην καλύτερη).
που είναι ο κυρ κυρ, ο δούκας (εδώ γελάμε) να υψώσουν ασπίδα προστασίας; κ όχι με γλυκανάλατα σχόλια που κάνουν συνήθως.
την Κυριακή πρέπει να κερδίσουμε..όπως κ δηποτε.. για πολλούς λόγους
Θα συμφωνήσω μαζί σου .Σε μια χρονιά που είχαμε ώς μεταβατική οι κύριοι αντιπαλοί σου είναι πολυ κοντά βαθμολογικά με εσένα.Αν παιρναμε έναν καλό επιθετικό είχαμε όλα τα φόντα να διεκδηκήσουμε και απο φέτο στόχους με μεγαλύτερς πιθανότητεςσ...
Υ.Γ. Πάρτε ετσι όπως έγινε κανα σεντερφορ ελεύθερο άν υπάρχει...
:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Jules Winnfield έγραψε:Παρακαλώ, μην αναφέρετε το όνομα του Σαββίδη επί ματαίω. Μόνο με ψαλμούς,δοξολογίες και ευχαριστίες.

συμφωνω με εσενα και τον καραπαπαρα ποσο δικαιο εχετε επειτελους καποιος ειπε την αληθεια ....ο βασιλιας ειναι γυμνος ...... :lol: :lol: :lol: :lol: μεχρι και τον μιχελ εβαλες να στειλει τον κολλητο .....τσορμπαζογλου ποσο σας γλεντησε ρε ο μιχελ εσενα και τον κολκα και βγαζετε τοση σκατιλα απο το στομα γραφικε τυπε α σιχτιρ εσυ και ο κουμπαρος σου ,ο φιλος των sms του βρυζα για να μην ξεχνιωμαστε......μπραβο ρε μιχελ για οτι και αν τους εκανες και ακομη και τωρα απωθημενα βγαζουν οι κοπριες......ΓΑΒΡΕ ΜΕΓΑΛΟ ΖΟΡΙ ΕΧΕΙΣ ΣΛΟΒΑΚΟΣ Ο ΔΙΑΤΗΤΗΣ ΣΛΟΒΑΚΟΣ Ο ΜΙΧΕΛ ? ΑΡΑ ΣΤΗΜΕΝΟΣ ......ΚΑΡΑΠΑΠΑΡΕΙΑ ΛΟΓΙΚΗ.....
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”