Jose Boto
Re: Jose Boto
Εγώ συμφωνώ ότι δεν έχει κανένα νόημα να βγάζουμε συμπεράσματα με μισές πληροφορίες η φήμες η διαίσθηση τou καθενός.
Η κριτική είναι χρήσιμη, αλλα δε σημαίνει ότι οποιος κάνει λάθη πρέπει με τη μια να φύγει.
Επίσης, μπορεί πολλές φορες να κανεις το σωστό και το αποτέλεσμα να μην έρχεται άμεσα.
Το ίδιο έπαθε και ο Ραζβάν πέρσι στο αγωνιστικό. Επέμενε στον σωστό τρόπο παιχνιδιού και μερικοί μετρούσαν από ποτε έχουμε να κερδίσουμε. οι παίκτες, όμως, έμαθαν να παίζουν σωστά και η ομάδα ρολάρει. Θα μπορούσε να το έχει γυρίσει στον κλεφτοπόλεμο, να πάρει 2-3 αποτελέσματα και να βρει καμια δικαιολογία. Δικαιώθηκε.
Εγώ χρεώνω στον Μπότο αρκετά λάθη και αστοχίες, όπως και μερικές επιτυχίες. Σε καμια περίπτωση δε θα ήθελα να φύγει, αλλα θέλω να δω προσπάθεια να διορθωθούν οι παραφωνίες και πρόοδο πάνω σε αυτό που προσπαθεί να κάνει στο αγωνιστικό.
Η κριτική είναι χρήσιμη, αλλα δε σημαίνει ότι οποιος κάνει λάθη πρέπει με τη μια να φύγει.
Επίσης, μπορεί πολλές φορες να κανεις το σωστό και το αποτέλεσμα να μην έρχεται άμεσα.
Το ίδιο έπαθε και ο Ραζβάν πέρσι στο αγωνιστικό. Επέμενε στον σωστό τρόπο παιχνιδιού και μερικοί μετρούσαν από ποτε έχουμε να κερδίσουμε. οι παίκτες, όμως, έμαθαν να παίζουν σωστά και η ομάδα ρολάρει. Θα μπορούσε να το έχει γυρίσει στον κλεφτοπόλεμο, να πάρει 2-3 αποτελέσματα και να βρει καμια δικαιολογία. Δικαιώθηκε.
Εγώ χρεώνω στον Μπότο αρκετά λάθη και αστοχίες, όπως και μερικές επιτυχίες. Σε καμια περίπτωση δε θα ήθελα να φύγει, αλλα θέλω να δω προσπάθεια να διορθωθούν οι παραφωνίες και πρόοδο πάνω σε αυτό που προσπαθεί να κάνει στο αγωνιστικό.
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Το πλάνο πρέπει να συνεχιστεί από τους ανθρώπους που το ξεκίνησαν. Το ότι θα υποπέσουν και σε λάθη ήταν το μόνο σίγουρο. Το ράβε ξήλωνε όμως, ποτέ δεν οδηγεί σε καλό.
Συμφωνώ κι εγώ.
Αν η διοίκηση κρίνει θετική την συνεργασία θα πρέπει να συνεχιστεί.
Και μια τέτοια δεν αξιολογείται μόνο από το αποτέλεσμα ή την εικόνα του σήμερα.
Οι εργασιακές σχέσεις περιλαμβάνουν πολλές παραμέτρους.
Όπως επίσης γράφτηκε και λέγεται με το ραβε ξήλωνε
Αν η διοίκηση κρίνει θετική την συνεργασία θα πρέπει να συνεχιστεί.
Και μια τέτοια δεν αξιολογείται μόνο από το αποτέλεσμα ή την εικόνα του σήμερα.
Οι εργασιακές σχέσεις περιλαμβάνουν πολλές παραμέτρους.
Όπως επίσης γράφτηκε και λέγεται με το ραβε ξήλωνε
- kataramenos5
Πρεπει να το κανουμε σα το δακτυλιο που χαν (εχουν?) οι αθηνεζοι.Τις μονες μερες τα χωνουμε σε προπονητη,τις ζυγες ΤΔ και τα ΣΚ Ιβαν και διοικηση.Να μπει μια ταξη επιτελους
- Amsterdamer_87
Πολυ πιο πιθανο να ηταν σε καμμια ομαδουλα της πλακας τυπου Μιλαν,Σεβιλλη,Σαλκε και τα συναφη..MikeStr4 έγραψε:Όταν παίρνεις ένα Σκάουτερ και τον βαφτίζεις τεχνικό διευθυντή αυτά συμβαίνουν.
Αν δεν εβγαινε Ντελιας και Κουλιε τώρα ίσως ήταν σε κανένα καταφύγιο στο ροστοφ….
Ξερεις εσυ,αυτες απ το κατω ραφι..
-
montekristo
Jose Boto
Σου απαντηςα στο τοπικ του Λουτσε αλλα με προλαβες ηδη εδω βλεπω [FACE WITH TEARS OF JOY]kataramenos5 έγραψε:Πρεπει να το κανουμε σα το δακτυλιο που χαν (εχουν?) οι αθηνεζοι.Τις μονες μερες τα χωνουμε σε προπονητη,τις ζυγες ΤΔ και τα ΣΚ Ιβαν και διοικηση.Να μπει μια ταξη επιτελους
-
mbison
-
montekristo
Γι αυτο εβαλα αυτην που
ξεγελαει λιγο ο φωτισμος
εστω απ το δεξι μαγουλο!
Αν δεις τη φωτογραφια του στο
πρωτο ποστ του τοπικ μοιαζουν!
Είναι καλύτερα ενα μέτριο στέλεχος για πολλά χρόνια παρά πολύ καλά στελέχη τα οποία τα αλλάζεις κάθε χρόνο
Ρε Ζαφείρη Καλοκαίρι περιμένω να φέρεις Παιχταράδες και να φύγουν μην ανανεώσεις τον Biseswar/El-Kaddouri
- Shivaspace
ποιός να συγκριθεί μαζί σου..
μήπως ο Ρέμπε? δεν ξέρει να υπογράψει μια μπάλα να δώσει δώρο απ την ομάδα στα πιτσιρικια..
ο Μπράνκο?? που έκανε διαπραγματεύσεις με το κουστούμι..βρήκε τον εσιτι
ο Μίχελς?? έγινε τώρα δήμαρχος..άντε και πρόεδρος ομαδας
Ο Αρνεσενννν?? μόνο στη κηδεία του κοκου δεν τον είδαμε
ο Βρύζας?? που πήγε Ιταλία και έφερε μόδα τη διπλή μπλούζα..άλλη από μεσα άλλη από πάνω
μήπως ο Ρέμπε? δεν ξέρει να υπογράψει μια μπάλα να δώσει δώρο απ την ομάδα στα πιτσιρικια..
ο Μπράνκο?? που έκανε διαπραγματεύσεις με το κουστούμι..βρήκε τον εσιτι
ο Μίχελς?? έγινε τώρα δήμαρχος..άντε και πρόεδρος ομαδας
Ο Αρνεσενννν?? μόνο στη κηδεία του κοκου δεν τον είδαμε
ο Βρύζας?? που πήγε Ιταλία και έφερε μόδα τη διπλή μπλούζα..άλλη από μεσα άλλη από πάνω
- Μπαρκαρούτσος
Michels και Arnesen για εμένα οι καλύτεροι που ήρθαν.. Και ο Branco είχε μεγάλο βιογραφικό, αλλά έπεσε σε κακή συγκυρία..
-
montekristo