Μπορείς να ανοίξεις τη τηλεόραση την επόμενη σεζόν. Είσαι σχεδόν στο τελικό κυπέλλου κ στο -5 από τη κορυφή. Καλά να περνάςMikeStr4 έγραψε:Κύριε Σαββιδη ευχαριστούμε για την λευκή πετσέτα.
Θα αρκεστούμε για άλλη μια χρόνια σε ρόλο κομπάρσου.
Ιβάν Σαββίδης VI
Re: Ιβάν Σαββίδης VI
Ευγε για τον κοπο σου φιλε. +++++++Sardan έγραψε:Μετά από κανα 2μηνο "ησυχίας" αρχίσαμε πάλι τα περί λευκής πετσέτας και παρδαλών σωβράκων. Με μπηχτές κεκαλυμμένες από μια δόση ευγένειας και ευπρεπισμού του στυλ "δεν είμαι αχάριστος προς το Σαββίδη αλλά.......".
Δεν φταίμε εμείς...ο Σαββίδης φταίει που καλόμαθε τη γριά στα σύκα....Και η πλάκα είναι ότι οι κράχτες του Λουτσέσκου που μοιράζανε μπούλα και ανάθεμα, τώρα είναι και έμμεσα υπερασπιστές γράφοντας ότι τον κρέμασε η διοίκηση....Αυτοί που κράζανε ότι ο ΠΑΟΚ τρώει τα παιδιά του τώρα λένε που θα πάμε με τον Τζήμα....Αυτοί που νομίζανε ότι το real football είναι FM τρέμουνε μην κάνει rotation ο Λούτσος και χαλάσει η χημεία και δεν αποδώσει η ομάδα...
Και να ρωτήσω κάτι....Θεωρείται ότι τα project σχεδιάζονται, υλοποιούνται και αποδίδουν από τη μια μέρα στην άλλη? Μιλάνε ορισμένοι για ομίλους CHL και 30 μύρια κλπ. Πιστεύεται ότι ο ΠΑΟΚ στην παρούσα φάση θέλει να χρεώσει τέτοια πίεση ή/και τέτοια αποτυχία στις πλάτες 20χρονων του χρόνου? Ή ακόμα ακόμα μπορεί ο ΠΑΟΚ να σταθεί σε όμιλο CHL όπως έγιναν τα πράγματα με τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις ή και να μπούμε θα πάμε και θα τρώμε ντόρτια και θα είμαστε περίγελος (βλ. κάτι 7άρες από δεύτερα Γιούβε που ακόμα τα γελάμε και κάτι ντόρτια από Μόλντε). Εγώ πιστεύω ότι στόχο έχουν θέσει το Κύπελλο που σε πάει play off Europa και σου εξασφαλίζει συμμετοχή στη χειρότερη σε ομίλους Conference....Θα μπορέσει πχ ο Ντέλιας ή ο Κουλιεράκης ή ο Τζήμας ή ο όποιος πιτσιρικάς να διακριθεί σε επίπεδο ομίλων CHL και να εκτοξεύσει την αξία του?
Προσωπική άποψη ότι από τη στιγμή που τέθηκε ο πήχης της αυτάρκειας και των πωλήσεων θα πρέπει να γίνουν αργά και προσεκτικά βήματα....baby steps που λένε και στο χωριό μου....Πρώτος στόχος από του χρόνου να είναι η βάση μιας ομάδας 17-19 παιχτών (πλην τερματοφυλάκων) με μικρό Μ.Ο. ηλικίας η οποία κάθε χρόνο με 2-3 προσθήκες - μεταγραφές και με 1-2 προσθήκες από ΠΑΟΚ Β ή τις άλλες ομάδες υποδομής θα είναι έτοιμη ομάδα ρολαρισμένη να παίξει από Ιούλιο κατά 85-90% αυτό που θέλει ο Λούτσος (τακτικά τουλάχιστον και σε επίπεδο αυτοματισμών). Εν συνεχεία να υπάρχει από του χρόνου ο στόχος του double χωρίς φανφάρες και δηλώσεις.Ας μιλάνε οι άλλοι για μας όχι εμείς (βασικά ο φόβος τους όπως τώρα που από το πουθενά χεστήκανε όλοι πάνω τους). Μεσοπρόθεσμα στόχος θα π[ρέπει να είναι η εξασφάλιση Ευρωπαϊκών ομίλων κάθε χρόνο με σταδιακή αύξηση προοπτικής (πχ 16 Conf, 8 Conf, 8 EL κλπ). Και τελίκά βάζεις έναν στόχο ότι εγώ σε μια 5ετία θα έχω μια ομάδα με κέρδη, με τίτλους και ένα σοβαρό ευραωπαϊκό προφίλ που
Έτσι μεγαλώνουν τα clubs. Με μεθοδικότητα, με ρεαλιστικούς στόχους, με υπομονή και στήριξη. Ως εκ τούτου το project που αναφέρει η ΠΑΕ δεν μπορεί να κριθεί ακόμα. Το ίδιο δεν έγινε και με τις ακαδημίες? Τόσα χρόνια έριχνε και ρίχνει ο Ιβάν λεφτά σε ένα project που βρήκε και πείσθηκε ότι πρέπει να στηριχθεί ακόμα περισσότερο και απέδωσε εδώ και 2-3 χρόνια.
Μπορεί όλα τα παραπάνω να ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας μου αλλά προσωπικά αυτή την οπτική έχω.
ΥΓ τα παραπάνω δεν αναφέρονται μόνο στο forum αλλά γενικότερα στον κόσμο του ΠΑΟΚ.
- sourmenetes
- Moderator
Έλα βρε κομπαρσεMikeStr4 έγραψε:Κύριε Σαββιδη ευχαριστούμε για την λευκή πετσέτα.
Των 6 τίτλων τα τελευταία 4 χρονια...
Δες λίγο και την πλευρά σου..
9000 κόσμο είχες προχθές...
Ακριβώς!
Κομπάρσος είσαι..
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
;;;; troll?MikeStr4 έγραψε:Κύριε Σαββιδη ευχαριστούμε για την λευκή πετσέτα.
- Μπαρκαρούτσος
MikeStr4 έγραψε:Κύριε Σαββιδη ευχαριστούμε για την λευκή πετσέτα.
Μπες στο 10γρ να δεις πόσο κομπάρσο σε θεωρούν.
-
Καταλαβαινω την πικρα σου για το φορ που δεν ηρθεMikeStr4 έγραψε:Κύριε Σαββιδη ευχαριστούμε για την λευκή πετσέτα.
αλλα δεν αντεχω αυτην την ισοπεδωση και τη μιζερια
που βγαζεις εστω και μετα απο 3-4 μετριες χρονιες αλλα
μετα απο την πιο χρυση τριετια της Ιστοριας μας ever!
Δεν ξερω και τι σοι ΠΑΟΚ εισαι του λογου σου ρε
συ λεβεντια μου και μας βλεπεις για κομπαρσους!
Να ξερεις παντως οτι διαχρονικα και οσο υπαρχει
απο ιδρυσεως ο δικος μας Π.Α.Ο.Κ. δεν χανει ποτε.-
Ποσο δε μαλλον κυνηγωντας δυο τιτλους φετος!
Ο ΠΑΟΚ επι Σαββιδη, κατορθωσε να χαρακτηριζουμε μετριες τις 3 τελευταιες χρονιες, ενω τερματιζουμε δευτεροι.
Me ολη την καλή διάθεση αδερφέ μου τι ομάδα είσαι?MikeStr4 έγραψε:Κύριε Σαββιδη ευχαριστούμε για την λευκή πετσέτα.

-
- Μπαρκαρούτσος
- abc_o_ karpouzas
Δεύτεροι με 2 συμμετοχές σε τελικο κυπέλου και με μια κατάκτηση....Cylon-4 έγραψε:Ο ΠΑΟΚ επι Σαββιδη, κατορθωσε να χαρακτηριζουμε μετριες τις 3 τελευταιες χρονιες, ενω τερματιζουμε δευτεροι.
Να τα λες ολα
-
Φυσιολογικοτατο το βρισκω με 160 εκατομμυρια.-Cylon-4 έγραψε:Ο ΠΑΟΚ επι Σαββιδη, κατορθωσε να χαρακτηριζουμε μετριες τις 3 τελευταιες χρονιες, ενω τερματιζουμε δευτεροι.
Παντα με τα δικα μου κριτηρια που ισως ειναι λαθος!
ΥΓ. Αν τα λεφτα του Ιβαν τα ειχε εκεινος ο σχωρεμενος
ο Παντελακης ως κι η χουντα θα ειχε πεσει σε 2-3 χρονια!
-
Και με μια προκριση στους οχτωabc_o_ karpouzas έγραψε:Δεύτεροι με 2 συμμετοχές σε τελικο κυπέλου και με μια κατάκτηση....Cylon-4 έγραψε:Ο ΠΑΟΚ επι Σαββιδη, κατορθωσε να χαρακτηριζουμε μετριες τις 3 τελευταιες χρονιες, ενω τερματιζουμε δευτεροι.
Να τα λες ολα
μιας ευρωπαικης διοργανωσης αν
θελουμε να τα λεμε ολα για ολα!
Natasa Konstantinou
H ΠΑΕ ο κόσμος του Παοκ ακόμα και η οικογένεια Σαββίδη ήταν δίπλα μας!!! Η οικογένεια του ΠΑΟΚ κάνει τρισάγια εκεί που χτυπήθηκε…η οικογένεια του ΠΑΟΚ η οικογένειά μας!!! Κανείς άλλος!! Κανείς δεν ασχολήθηκε για να αποδοθεί επιτέλους δικαιοσύνη!! Και ο Nasos Constantinou είχε μάνα και οικογένεια που τον υπεραγαπούσε!! Και ο Νάσος ήταν από τα καλύτερα παιδιά!! Που είναι τώρα; Τώρα που οι δολοφόνοι του κόβουν βόλτες ανέμελοι;
H ΠΑΕ ο κόσμος του Παοκ ακόμα και η οικογένεια Σαββίδη ήταν δίπλα μας!!! Η οικογένεια του ΠΑΟΚ κάνει τρισάγια εκεί που χτυπήθηκε…η οικογένεια του ΠΑΟΚ η οικογένειά μας!!! Κανείς άλλος!! Κανείς δεν ασχολήθηκε για να αποδοθεί επιτέλους δικαιοσύνη!! Και ο Nasos Constantinou είχε μάνα και οικογένεια που τον υπεραγαπούσε!! Και ο Νάσος ήταν από τα καλύτερα παιδιά!! Που είναι τώρα; Τώρα που οι δολοφόνοι του κόβουν βόλτες ανέμελοι;