Μεταγραφές χειμώνα 2022-2023

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
FreeWatcher

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2022-2023

Δημοσίευση από FreeWatcher »

mbison έγραψε:Νομιζω ο λογος που δεν προχωρησε η μεταγραφη του Ιταλου φορ ηταν οικονομικός.
Γιατί λοιπόν να μην παρθεί 1 φθηνότερος για λύση στον πάγκο φετος κ του χρονου (ο Μπραντον δεν ειναι σιγουρο αν μεινει). Δλδ πως ηρθε ο Καργας για 2ο δεξι στοπερ κ.ο.κ. Θα κριθει η εξοδος στο τσ. λ κ σκεπτονται τα 500χιλ.?
Δεν θέλουν! Είναι απλό...
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

chrisg4 έγραψε:Αυτο το οτι ο κοσμος δεν μιλουσε για φορ ειναι καινουριο; Ο κοσμος μιλουσε για φορ και μαλιστα πολλοι απο το καλοκαιρι ως πρωτη ανάγκη μεγαλυτερη και απο το χαφ. Οι ιδιοι οι επιτελεις απο το καλοκαιρι σκεφτοντουσαν φορ και μετατοπιση Μπραντον. Η ομαδα σκοραρε με το σταγονομετρο στην αρχη της χρονιάς και καθε εβδομαδα διαβαζαμε προεργασια για φορ και χαφ. Σε λιγο θα μας πειτε οτι χτες το πρωι περασε πρωτη φορα απο το μυαλο μας βρε.
Ρε συ Κρις, καταλαβαινω οτι απλα πηρες αφορμη απο το ποστ μου, αλλα εγω δεν λεω οτι δεν θελαμε φορ ή οτι δεν υπηρχαν πολλοι που ελεγαν για φορ. Λεω οτι σαν βασικη προτεραιοτητα οι περισσοτεροι ειχαμε την ελευση του μεσοπειθετικου, κατι που φανηκε να ισχυει και για την ομαδα.
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Για να καταλάβω, τους έπιασε όλους ταυτόχρονα να φέρουν φορ από το πάνω ράφι και δεν είδανε τίποτα από το μεσαίο πχ;

Δεν ξέρουν όλοι εκεί μέσα τα περιθώρια για το συμβόλαιο του φορ και πήγαν να φέρουν τον Ιταλό με ψίχουλα και τους λέτε μπακάληδες;

Δεν στέκουν όλα αυτά, ή δεν ξέρουμε όλη την αλήθεια.

Για μένα είναι κάτι μεταξύ δεν γουστάρουν να πληρώσουν υπεραξίες σε κάποιον που θα κάνει τη διαφορά και δεν γουστάρουν να πληρώσουν κάποιον που δεν θα κάνει διαφορά.

Μεταξύ των δύο αυτών άκρων είμαστε καλυμμένοι από το υπάρχων δυναμικό.

Όσο για τον Τζίμα, και στον φόβο μη καεί, ο ζωγράφος πέταξε βασικό τον Τζολη σε προκριματικά CL και παστελωσε αβερτα εκεί που ο μπαρουτοκαπνισμενος Κλάους είχε τρέμουλο στα πόδια.

Κανένας Τζίμας δεν θα καεί, έχει γαλουχηθεί για τη στιγμή που θα του έρθει κάποια στιγμή και ελπίζω να μείνει προσγειωμένος ώστε να μην κυνηγά αλλαγή σε ομάδα που θα δοθεί δανεικός.
Άβαταρ μέλους
Jules Winnfield

Δημοσίευση από Jules Winnfield »

Δυστυχώς υπάρχει πρόβλημα και με Τζίμα...

Έχει ήδη πληρώσει προκαταβολή για την πενθήμερη εκδρομή με το σχολείο και δε θα συμμετάσχει στα playoff. Ούτε για τον τελικό του κυπέλλου θα είναι διαθέσιμος γιατί θα δίνει ενδοσχολικές εξετάσεις.

Δεν υπάρχει πρόβλημα όμως καθώς σίγουρα θα υπάρχουν σέντερ φορ διαθέσιμα στην Κ15.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Αθελα σου ειπες μεγαλη αληθεια για το πως μαλλον σκεφτονται στη ΠΑΕ

''Για μένα είναι κάτι μεταξύ δεν γουστάρουν να πληρώσουν υπεραξίες σε κάποιον που θα κάνει τη διαφορά και δεν γουστάρουν να πληρώσουν κάποιον που δεν θα κάνει διαφορά.''

Καπως ετσι μενουμε ενα σκασμο φορες με το λιλι στο χερι...
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Δεν είναι άθελά μου. Πολλές φορές έχω βρεθεί σε παρόμοια διλήμματα στη δουλειά μου και πρέπει να πάρω απόφαση.

Οπότε μόλις είπανε μεταγραφές τέλος έκατσα και σκέφτηκα έναν καλό λόγο που έγινε ότι έγινε.

Ας πούμε πως κάπου τους καταλαβαίνω, ακόμη και τον Ιβάν που έχει γαμηθει να πληρώνει μαλακιες 10 χρόνια.
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

Άσιμε? Αν ήθελες να "πονταρεις" από τώρα στον Τζίμα θα του έδινες και χρόνο με τον Λεβαδειακό που ήσουν μπροστά στο σκορ και πτώμα ο Ολιβειρα.
Όπως αν ήθελες να ρίξεις στα βαθιά τον ντελια από πέρσι θα του έδινες χρόνο κλέβοντας από Μουργκ, μπισε, Μιτριτσα.
Πέρσι λοιπόν μια μερίδα φίλων μιλούσε για ετοιμότητα, διαχείριση και κάψιμο ενώ τώρα λέμε να ρίξουμε τον 16χρονο στα ντέρμπι και την "διαχείριση " στον κάλαθο.
Αντιλαμβάνεσαι ότι υπάρχει αντίφαση. Κι αυτή αφορά εμάς, τους φίλους αλλά και την φιλοσοφία του Λουτσε
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Το αστειο Asimos ειναι οτι εμεις πληρωνουμε συνηθως υπεραξιες για παικτες που δεν κανουν τη διαφορα...Αν κατσουμε και μετρησουμε τι χρημα εχουμε αυτη τη στιγμη στο ροστερ πεταμενο στα σκουπιδια θα κλαψουμε...
icue

Δημοσίευση από icue »

Να κανω μια ασχετη με το τοπικ ερωτηση; :mrgreen: Περιμενουμε κατι απο ελευθερους και δεν εχει κλειδωσει ακομα;
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Δυστυχώς ο Κόλκας στο τελευταίο του άρθρο για τον Διαμαντόπουλο έγραψε την αλήθεια που πιστεύω κι εγώ:

Με τη σφυρίχτρα και το κακό παιχνίδι μας δεν ξεκούρασε Ολιβέιρα για το ενδεχόμενο στραβης, το ματς μέχρι το τέλος είχε ένταση, ο αρχηγός με το σπριντ στο τέλος έχασε τη σαιζόν.

Κι εγώ στην θέση του θα άφηνα Ολιβέιρα μέχρι τέλους. Δεν θα περνούσα τον Τζίμα στο 3-2. Στο 3-0 ή 2-0 ναι.
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

Οκ, βάσιμη οπτική.
Αλλά η τοποθέτηση μου αναφέρει κάτι πολύ περισσότερο
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Δηλαδη ρε φιλε γιατι το εγραφα απο το καλοκαιρι ποσο κοστισε ο Φελιπε στον ΟΦΗ? 100.000? Παρτον το κερατο μου μεσα για να εχεις ακομα μια λυση και το πολυ πολυ εχασες 100.000...
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Ναι το καταλαβαίνω αυτό που λες αλλά έφερα ένα μικρό παράδειγμα. Φυσικά αν δεν υπάρχει Ολιβέιρα στα επόμενα δύο ματς θα πάμε με τον μικρό.

Λογικά αυτή τη στιγμή ο Λουτσεσκου κάνει μασάζ τον Νέλσον και τον ρωτάει αν είναι καλά.

Πάντως και το ξεφτιλισμα του Μπράντον είναι άδικο... Για μένα πάντα... Με τον Παναθηναϊκό αυτός ξεκλείδωσε την μέχρι τότε ατσάλινη άμυνα του.

Για να τα λέμε όλα....
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Ε καλά κι εσύ την ξεκλείδωσε την άμυνα γιατί ο Βαγιαανιδης του έδωσε τα κλειδιά στο χέρι και του είπε κιόλας με ποιο ανοίγει η πόρτα.

Θα μου πεις την άνοιξε όμως. Έχουμε δει τέτοια τετ α τετ να χάνονται απο καλύτερους.
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Εγώ λέω ότι είδα. Τίποτα λιγότερο τίποτα περισσότερο.

Ξανά έγραψα πως ο Μπράντον επιλέχτηκε μεταξύ κι άλλων υποψηφίων λόγω αυτών των ιδιοτήτων. Το τρέξιμο και το σκυλιασμα.

Ένα διαφορετικό φορ από τον Ολιβέιρα. Διαφορετικό. Είναι δεν είναι φορ, τον επέλεξαν γι'αυτό το λόγο.

Και ίσως τον δούμε σε αρκετά ντέρμπι να ξεκινάει.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”