Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για το forum...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Re: Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Αληθεύει ότι ο Joshua έφαγε 4 μέρες ban;
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Θα τον μπερδεψαν με Ντιμ
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Μηδενική ενσυναίσθηση από κάποιους.
Δηλαδή ο άλλος σε μια τόσο έντονη μέρα ( για κάποιους, όχι για όλους) κατευθείαν έτρεξε πίσω από το ποστ του Τζόσουα που έγραψε ένα απλό " άντε γαμηθειτε μαλακές" και τον έστειλε για μπάνια?
Ότι και να πεις πλέον είναι λίγο
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Joshua και paokovios επέστρεψαν.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

renegade έγραψε:Μηδενική ενσυναίσθηση από κάποιους.
Δηλαδή ο άλλος σε μια τόσο έντονη μέρα ( για κάποιους, όχι για όλους) κατευθείαν έτρεξε πίσω από το ποστ του Τζόσουα που έγραψε ένα απλό " άντε γαμηθειτε μαλακές" και τον έστειλε για μπάνια?
Συγγνώμη αλλά έντονη ημέρα γιατί; Αυτό δεν το κατάλαβα ποτέ.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Ακόμη κι εμένα μου ήρθε να βρίσω και το έγραφα κιόλας! Είναι μεγάλη η απογοήτευσή μου που δεν κατάφεραν να πάρουν φορ, που ήταν και η Νο 1 ανάγκη.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

john4serres έγραψε:
renegade έγραψε:Μηδενική ενσυναίσθηση από κάποιους.
Συγγνώμη αλλά έντονη ημέρα γιατί; Αυτό δεν το κατάλαβα ποτέ.

Ε αν έβλεπες τα γραπτά κάποιων, προφανώς είχαν αγχωθεί φουλ για τη συγκεκριμένη μεταγραφή.. Γι'αυτό λέει "για κάποιους".
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Ακόμη κι εμένα μου ήρθε να βρίσω και το έγραφα κιόλας! Είναι μεγάλη η απογοήτευσή μου που δεν κατάφεραν να πάρουν φορ, που ήταν και η Νο 1 ανάγκη.
Πολλοι φτασαμε σ αυτο το σημειο.Αμα εισαι νεος βραζει και βραζει το αιμα σου...
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Καλα οχι και να βρισουμε τους ευεργετες μας. Κι εγω που ειμαι γενικα ηρεμος ανθρωπος μου ηρθε να βρισω οπως λεει ο Αποστολης αλλα κρατηθηκα.
Ειναι τεραστιο κριμα να μην ηρθε ενας παιχταρας φορ απλα γιατι ειμαστε τοσο κοντα.
Προχωραμε και γαμω τον πειραια
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Να βρίσω όχι τον Ιβάν, αλλά αυτούς που θεωρώ ανίκανους να διαγνώσουν σωστά τις ανάγκες του ΠΑΟΚ για φορ τον Ιανουάριο και να στοχεύσουν τους κατάλληλους παίκτες. Όπως ακριβώς τα είπε ο Josh στο τόπικ των μεταγραφών.
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

Καλά είχα πάρα πολύ καιρο να μπω σε αυτό το τοπικ, και από περιέργεια πήγα δυο τρεις σελίδες πίσω...
Ο.Κ!!!!!!! :shock:
επί του θέματος τώρα..Έχω καιρό , πολύ καιρό μαλλον να ανοίξω τόπικ. Ήθελα να ανοίξω ένα σήμερα αλλα δεν βρήκα τον τρόπο!! :mrgreen: Μπορεί καποιος να βοηθήσει;
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

Χωρικός έγραψε:Καλά είχα πάρα πολύ καιρο να μπω σε αυτό το τοπικ, και από περιέργεια πήγα δυο τρεις σελίδες πίσω...
Ο.Κ!!!!!!! :shock:
επί του θέματος τώρα..Έχω καιρό , πολύ καιρό μαλλον να ανοίξω τόπικ. Ήθελα να ανοίξω ένα σήμερα αλλα δεν βρήκα τον τρόπο!! :mrgreen: Μπορεί καποιος να βοηθήσει;
ακυρον! το βρήκα το γ@μήδι!!! :)
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Να βρίσω όχι τον Ιβάν, αλλά αυτούς που θεωρώ ανίκανους να διαγνώσουν σωστά τις ανάγκες του ΠΑΟΚ για φορ τον Ιανουάριο και να στοχεύσουν τους κατάλληλους παίκτες. Όπως ακριβώς τα είπε ο Josh στο τόπικ των μεταγραφών.
Οχι τον Ιβαν, γενικα την τυχη μας. Ο Ιβαν αξιζει μια κριτικη για αυτο το μεταγραφικο φιασκο γιατι απο αυτο μπορει να κοστισει τιτλους φετος.
Αλλα αυτο σε καμια περιπτωση δεν δινει πατημα για να βριστει
gpap

Δημοσίευση από gpap »

διαβάσαμε και από τον αρκαδοπόντιο πως όσοι μας ενοχλεί που η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν απαγορεύει στον φασιστάκο να χτυπάει το τύμπανο, είμαστε ''δούλοι των εχθρών του ΠΑΟΚ''.
Δούλος των εχθρών του ΠΑΟΚ, εκείνος ο οποίος εκφράζει προβληματισμό για μια υπόθεση που πληγώνει τον μέσο οπαδό του ΠΑΟΚ, που ούτε τραμπούκος νιώθει, ούτε ρατσιστής, ούτε χριστιανοταλιμπάν, ούτε φασίστας.
Δούλος των εχθρών του ΠΑΟΚ, εκείνος ο οποίος δεν γουστάρει να προβάλλεται ως ''άξιος οπαδός του ΠΑΟΚ'' ένας τύπος που έπιασε έναν δύσμοιρο μουσουλμάνο, τον ανάγκαζε να κάνει στον χριστιανικό σταυρό, τον έλεγε πως ''αν ξαναπείς Αλάχ, θα σε γαμήσω'' και σε συνέχεια όλων αυτών, ανέβασε το video στο διαδίκτυο για να διαφημίσει τα όσα έκανε.
Δούλος των εχθρών του ΠΑΟΚ, εκείνος ο οποίος απαιτεί από την ΠΑΕ να γίνει αντάξια του ΠΑΟΚ, του ΠΑΟΚ που όπως γράφει κατά λέξη ο ίδιος ο Αρκαδοπόντιος εκφράσει έναν κόσμο:
....της διανοητικής και ψυχικής υγείας (νους υγιείς δηλαδή)
....της ατομικής προσωπικής (και αθλητικής) αξιοπρέπειας (της Ανθρώπινης Αξιοπρέπειας).
....του ΣΕΒΑΣΜΟΥ του αντιπάλου (του διαφορετικού δηλαδή).
....της ΑΠΟΔΟΧΗΣ των ίσων ευκαιριών για όλους (της Ισονομίας δηλαδή).
....της ΗΘΙΚΗΣ και της ΔΡΑΣΕΩΣ εντός των οριζομένων πλαισίων (παν μέτρον άριστον δηλαδή).

Αν όλα τα παραπάνω, δεν γεννάνε στον Αρκαδοπόντιο αισθήματα αγανάκτησης όταν βλέπει τον φασιστάκο να χτυπάει το τύμπανο στο κέντρο του γηπέδου, δεν γεννάνε αισθήματα έστω απορίας (αν όχι αγανάκτησης) πως η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στρουθοκαμηλίζει επιτρέποντας στον φασιστάκο να συμμετέχει σε αυτό το τελετουργικό,
τότε όντως οι όροι ''φασίστας'', ''τραμπούκος'', ''ρατσιστής'', ''εχθρός του ΠΑΟΚ'', ''οι άλλοι'' έχουν χάσει το νόημά τους.

Όταν ξεκαθαρίσουμε τους όρους των παραπάνω λέξεων/φράσεων, ίσως μπορέσουμε να βγάλουμε άκρη με τον Δαίμονα του μυαλού μας.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

"Re: 70.Γιώργος Κούτσιας
Δημοσίευσηαπό ΚΩΣΤΑΣ2019 » Τρί Φεβ 07, 2023 9:51 am

Έτοιμος για ψυχανάλυση μπας και σώσει την καριέρα του."
Απάντηση

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Forum”