Μεταγραφές χειμώνα 2022-2023

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
george188

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2022-2023

Δημοσίευση από george188 »

renegade έγραψε:συγνωμη οταν λέτε θα μπει ο μικρος ,για ποον λετε?
Αυτόν που μπήκε εχθές με τον λεβαδειακό 0 λεπτα?
έχω πει οτι το μεγαλυτερο πρόβλημα του ΠΑΟΚ είναι η παρουσία λουτσεσκου,ο οποίος έχει παρει ένα ρόστερ του 6 και το έχει στο -5 απο την κορυφη και στον τελικό κυπελλου, με αποτέλεσμα να καλύπτονται όλα τα εγκλήματα των υπολοίπων,ειτε λεγονται σαββιδης,ειτε μαρακι (Θεε που ακούστηκε μια εντελώς άσχετη με το ποδόσφαιρο να παίρνει όλες τις στρατηγικές αποφάσεις για το ποδοσφαιρικό τμημα),ειτε μποτο.

Ένα αγωνιστικό τμήμα παρατημένο στο έλεος του Θεού με αποφάσεις που δεν θα έπαιρνε ούτε ένα χαζό ανθρωπάκι.
Μια διοίκηση και ιδιοκτησία που μοιράζει χρήματα απο δω και απο κει και στο τέλος δεν της μένει ή δεν έχει την διαθεση για περαιτέρω ξοδεμα για τα βασικά αγαθα.

Αυτοί ****** που έχουν μαζευτεί εκεί ακομα δεν κατάλαβαν ότι στο μεταγραφικό παράθυρο του ιανουαρίου πέταξαν χωρίς κανέναν λόγο πάνω από ένα εκατομμύριο...και αυτό γιατί οποιαδήποτε προσθήκη εξτρέμ ή μπακ είναι άχρηστη όταν νομοτελιακά κάποια στιγμή θα μείνεις χωρίς παίκτη στην μια απο τις δύο πιο βσικές θέσεις στο ποδοσφαιρο.

Η αλήθεια στην τελική βέβαια είναι ότι δεν είναι αυτοί μαλακες αλλά εγώ,εγώ που πιστεύω ότι άνθρωποι που επέλεξαν τον άγγελο αντί του σάντος έχουν την ικανότητα να πάρουν σωστές ποδοσφαιρικες αποφάσεις,ακόμα και αν αυτές φαντάζουν αυτονόητες.

Άντε και καλλές πωλήσεις το καλοκαίρι
Καληνύχτα ΠΑΟΚ αυτός ο σύλλογος δεν θα αλλάξει ποτέ

Επεξεργάστηκε ελαφρώς.

Mod Team
Δεν χρειαζόσουν 10αρι; Αυτό κατά βάση ζητούσε ο προπονητής σου. Και το μπακ επιλογή λουτσεεσκου ήταν, από Ντιναμό ήρθε του πατέρα του. Δηλαδή κάπου ώπα
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

έχω πει οτι το μεγαλυτερο πρόβλημα του ΠΑΟΚ είναι η παρουσία λουτσεσκου,ο οποίος έχει παρει ένα ρόστερ του 6 και το έχει στο -5 απο την κορυφη και στον τελικό κυπελλου, με αποτέλεσμα να καλύπτονται όλα τα εγκλήματα των υπολοίπων,ειτε λεγονται σαββιδης,ειτε μαρακι (Θεε που ακούστηκε μια εντελώς άσχετη με το ποδόσφαιρο να παίρνει όλες τις στρατηγικές αποφάσεις για το ποδοσφαιρικό τμημα),ειτε μποτο.

Ένα αγωνιστικό τμήμα παρατημένο στο έλεος του Θεού με αποφάσεις που δεν θα έπαιρνε ούτε ένα χαζό ανθρωπάκι.
Μια διοίκηση και ιδιοκτησία που μοιράζει χρήματα απο δω και απο κει και στο τέλος δεν της μένει ή δεν έχει την διαθεση για περαιτέρω ξοδεμα για τα βασικά αγαθα.

Αυτοί ****** που έχουν μαζευτεί εκεί ακομα δεν κατάλαβαν ότι στο μεταγραφικό παράθυρο του ιανουαρίου πέταξαν χωρίς κανέναν λόγο πάνω από ένα εκατομμύριο...και αυτό γιατί οποιαδήποτε προσθήκη εξτρέμ ή μπακ είναι άχρηστη όταν νομοτελιακά κάποια στιγμή θα μείνεις χωρίς παίκτη στην μια απο τις δύο πιο βσικές θέσεις στο ποδοσφαιρο.

Η αλήθεια στην τελική βέβαια είναι ότι δεν είναι αυτοί μαλακες αλλά εγώ,εγώ που πιστεύω ότι άνθρωποι που επέλεξαν τον άγγελο αντί του σάντος έχουν την ικανότητα να πάρουν σωστές ποδοσφαιρικες αποφάσεις,ακόμα και αν αυτές φαντάζουν αυτονόητες.

Επεξεργάστηκε ελαφρώς.

Mod Team
Παρα πολυ ωραιος!

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

Мир έγραψε:
ΑποστόληςΑ έγραψε:
Мир έγραψε: Μπορει να κανω λαθος αλλα εγω το βρήκα εδώ κοντα 700χιλιαρικα
Μήπως είναι μικτά (με την εφορία);
Δεν ξερω τι εφορια εχουν τα συμβολαια των ποδοσφαιριστών, πιθανότατα να είναι gross amount-μεικτά γιατι σε ευρω βγαινει 770χιλιαρικα (ηταν λιρες το νουμερο).
Ολα μαζι ειναι κυριοι με τις εφορειες και ΦΠΑ+ΦΜΥ..
Άβαταρ μέλους
gk.box16

Δημοσίευση από gk.box16 »

Όπως λέει και το τραγούδι:

"Έχω ψυχή δεν έχω βράχο
Πάλι με άφησες μονάχο"
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Καλό θα είναι να μη γράφονται υπερβολές πάνω στο θυμό, που είναι δικαιολογημένος. Οι δυό που ήρθαν πολύ ορθώς ήρθαν. Και ευτυχώς που ήρθαν. Μην τρελαίνεστε και μην προεξοφλείτε καταστάσεις. Είπαμε, κακώς δεν αποκτήθηκε φορ αλλά κάπου φρένο στην ισοπέδωση.
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

Parolos έγραψε:
GINOLA έγραψε:Και να ξέρετε και τέλος,2 περιπτώσεις έπαιξαν σοβαρά.

Ο μούσα που χάλασε γιατί δεν δέχτηκε ο παίκτης να έρθει Ελλάδα και ο Ιταλός που ο ΠΑΟΚ στο τέλος έκανε πισω γτ τα λεφτά βγήκαν παραπάνω από όσο περίμεναν αυτοί που έκαναν την συμφωνία

Καληνύχτα παιδιά,και ο Θεός να έχει καλά τον Νέλσον
Επειδή ξέρεις ένα άτομο μέσα , από συγκεκριμένη πλευρά, κι επειδή νιώθεις ότι εκτεθηκες, που δεν ισχύει, το τονίζω αυτό, δε χρειάζεται να βάζεις δικές σου σάλτσες στον επίλογο επειδή δεν έγινε η μεταγραφή.

Αυτό που λες δε βγαίνει από πουθενά, ούτε από Ιταλία, ούτε από κανέναν άλλον ούτε από την ομάδα. Δημιουργείς κλίμα χωρίς λόγο.

Τράβα πιάσε την τσουγκράνα και πάνε έξω από τα γραφεία και πες Ιβάν πούλα. Μη χειραγωγεις τον κόσμο εδώ μέσα.

Ο κύριος παίχτης που ήθελε ο προπονητής ήρθε πρώτος πρώτος και νωρίς σχετικά. Βγες πες το αντίθετο ότι καιγόταν για φορ, κι ότι δεν ήταν 3η προτεραιότητα. Για πες.

Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
μου δωσες μια παρηγορια ρε μπαγασα, οτι δεν το βλεπω μονο εγω :)
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

Αστειότητες για ακόμα μια φορά εκ μέρους της παε

Κρίμα μόνο για τον Ράζβαν

Μακάρι Γκορτεζιανι βασικός με γκευ
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Το θεμα ειναι πως την διοικηση την ανεχεται ο Ιβαν. Δεν μπορω να πιστεψω ότι δεν ξερει και δεν βλεπει την λαθος λειτουργια της. Για καποιον λογο τους ανεχεται και τους στηριζει...

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
trouman

Δημοσίευση από trouman »

jibbie έγραψε:
Parolos έγραψε:
GINOLA έγραψε:Και να ξέρετε και τέλος,2 περιπτώσεις έπαιξαν σοβαρά.

Ο μούσα που χάλασε γιατί δεν δέχτηκε ο παίκτης να έρθει Ελλάδα και ο Ιταλός που ο ΠΑΟΚ στο τέλος έκανε πισω γτ τα λεφτά βγήκαν παραπάνω από όσο περίμεναν αυτοί που έκαναν την συμφωνία

Καληνύχτα παιδιά,και ο Θεός να έχει καλά τον Νέλσον
Επειδή ξέρεις ένα άτομο μέσα , από συγκεκριμένη πλευρά, κι επειδή νιώθεις ότι εκτεθηκες, που δεν ισχύει, το τονίζω αυτό, δε χρειάζεται να βάζεις δικές σου σάλτσες στον επίλογο επειδή δεν έγινε η μεταγραφή.

Αυτό που λες δε βγαίνει από πουθενά, ούτε από Ιταλία, ούτε από κανέναν άλλον ούτε από την ομάδα. Δημιουργείς κλίμα χωρίς λόγο.

Τράβα πιάσε την τσουγκράνα και πάνε έξω από τα γραφεία και πες Ιβάν πούλα. Μη χειραγωγεις τον κόσμο εδώ μέσα.

Ο κύριος παίχτης που ήθελε ο προπονητής ήρθε πρώτος πρώτος και νωρίς σχετικά. Βγες πες το αντίθετο ότι καιγόταν για φορ, κι ότι δεν ήταν 3η προτεραιότητα. Για πες.

Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
μου δωσες μια παρηγορια ρε μπαγασα, οτι δεν το βλεπω μονο εγω :)
:mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

ΑποστόληςΑ έγραψε:
Мир έγραψε: Μπορει να κανω λαθος αλλα εγω το βρήκα εδώ κοντα 700χιλιαρικα
Μήπως είναι μικτά (με την εφορία);
Και στο αγαπημένο μας παιχνίδι (που είναι συνήθως καλά ενημερωμενο) τον είχε γύρω στα 600.

https://fminside.net/players/3-fm-23/67 ... don-thomas

Αν είναι καθαρά, είναι τρελά λεφτά.

Η εφορία πάντως έχει πλέον μειωθεί σημαντικά.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Πολλοί οι αφορισμοί και για πολλούς και δεν τους πρέπει όταν στην τελική παρουσιάζουν μια σνταγωνιστικοτατη ομάδα με νεανικό αλλά και νέο (καινούργιο) ρόστερ.
Μεγάλη η απογοήτευση κυρίως απο το πώς κατέληξε η μέρα αλλά κάπου ξεφεύγουμε.
Στην τελική αν εμείς (οι άνθρωποι της ομάδας) είμαστε μαλακες όπως ειπώθηκε τότε όλοι οι υπόλοιποι των άλλων ομάδων που είναι τέρατα οργάνωσης και σχεδιασμού πρέπει να χτυπάνε το κεφάλι τους στον τοίχο που μια ομάδα αποτελούμενη από μαλακες και στον αυτόματο πιλότο τους έχει κάτσει στον σβέρκο και νιώθουν τα χνωτα τής.
Πίστη σε αυτόν που τα σέρνει και λέγεται Λουτσεσκου, πίστη στα δικά μας τα παιδιά που μάλλον ούτε εμείς δεν έχουμε εκτιμήσει πόσο ποιοτικά είναι και πάμε παιχνίδι το παιχνίδι.
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Εντάξει και μετά τη Λέφσκι ήμασταν μεταξύ 7ης θέσης και μπαράζ υποβιβασμού. Καλά είμαστε. Σταθερά ανώριμοι.

Ginola μου τα χάλασες λίγο στο τέλος γιατί σήκωσα κι εγώ ένα τηλέφωνο κι έριξα τα μούτρα μου κι έμαθα. Μέχρι ένα σημείο ταυτιζόταν ως είδηση ότι μετέφερες πρώτος. Ο Μούσα νομίζω σταμάτησε να υφίσταται ως ενδεχόμενο από τη στιγμή που η ομάδα του είχε τραυματισμό και θα τον χρειαστεί κι ο Ιταλός όντως δεν ήθελε να έρθει Ελλάδα. Του δίναμε 1 χαρτί για 20 αγώνες και το σκεφτόταν καθώς μέχρι τέλους περίμενε καλύτερες προτάσεις από τη χώρα του.

Όπως κι αν έχει συνεχίζουμε, ο ΠΑΟΚ είναι ομάδα συνόλου, το απέδειξε και με σωστή διαχείριση δεν έχει να φοβηθεί τίποτα.

Μόνος αντίπαλος η ΑΕΚ. Η δεύτερη θέση είναι σχεδόν δεδομένη. :opaokara:
Dimitrisou

Δημοσίευση από Dimitrisou »

Επεξεργάστηκε ελαφρώς.

Mod Team
Αυτό για το μαρακι όπως αναφέρεσαι ακούστηκε κυριολεκτικά σε όλες τις ευρωπαϊκές ομάδες σχεδόν..μόνο στο ελλαντα υπάρχει αυτή η άποψη οτι πρέπει να ξέρει μπάλα ο άλλος για να τρέξει μια εταιρία (γιατί εταιρίες είναι οι ομάδες).Μπάλα χρειάζεται να ξέρει ο προπονητής και οι τεχνικοί διευθυντές σκάουτερ κτλ..και για να σου δώσω ένα παράδειγμα μέχρι πριν πωληθεί και η Τσέλσι είχε την αντίστοιχη γκοντζαρεβα αλλά πήρε κάτι τσου λου και κάτι πρεμιέρ χωρίς να Ξέρει μπάλα ..καλά τα νεύρα αλλά λίγο να ξέρουμε τι λέμε…όλοι θέλαμε φορ αλλά η αλήθεια είναι οτι για την μόνη θέση που μίλησε ανοικτά ο λουτσε πήραμε παίκτη …
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Amsterdamer_87 έγραψε:
Τρόμος έγραψε:Εγώ πάντως το φοβάμαι πολύ τον Ιταλό. Λες ρε φούστη μου να τον κλείσουμε και μετά να παρατήσει τη μπάλα και να πάει σε μοναστήρι;
Αν ανοιξει το τοπικ του ο Μπαρκαρουτσος ειναι πολυ πιθανον :roll:

Να ανοίξω ένα topic με τίτλο Amsterdamer_87;; :mrgreen:
Luigi Vampa

Δημοσίευση από Luigi Vampa »

το Μαράκι όταν παίρναμε τα πρωταθλήματα δεν ήταν άσχετη από ποδόσφαιρο;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”