Μεταγραφές χειμώνα 2022-2023
-
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2022-2023
Γιατί να μην θέλουν φορ από τη στιγμή που δεν έχουμε δεύτερο και ο προπονητής έχει ζητησει.. άσε που αν ερχόταν ο φορ θα αποκτούσαμε πληρότητα και μεσοεπιθετικά μετακινώντας εκεί τον Μπράντον ..
Ποιος είπε πως μόνο ένας βρίσκει/προτείνει/επιλέγει/φέρνει παίκτες στον ΠΑΟΚ; Αν σου πω ότι τα κανάλια που κάνουν αυτή τη δουλειά αγαπητέ VS40 είναι τουλάχιστον 4, θα το σκεφτείς διαφορετικά;
Κόλκας
ΥΓ Ο ΠΑΟΚ πάλεψε πολλές περιπτώσεις φορ, αλλά δεν κατάφερε να φέρει κάποιον από αυτούς. Όλες οι περιπτώσεις ήταν ενδιαφέρουσες, όμως έπεσε σε τοίχο. Ειδικά του Μπονατζόλι, με ομάδα και μάνατζερ μαζί του, δεν πείσθηκε ποτέ ο παίκτης να έρθει Ελλάδα. Αναρωτιέμαι το γιατί. Κανάς γραφικός θα είναι και αυτός.
πάντως άλλο "το οικονομικό" και η "τσιγκουνιά" και άλλο παω να κάνω συμφωνία με ένα ποσό Α, χάνω το μέτρημα, μου βγαίνουν παραπάνω και πάω κουβά
2ο φορ έχουμε και είναι ο Μπράντον Τομας. Γιαυτό το λόγο αποκτήθηκε μετά από σύμφωνη γνώμη όλων των εμπλεκομένων.
Ginola φίλε μια ερώτηση αν θες μόνο, αν γίνεται
η πηγή σου είναι ουδέτερη σε αυτό τον διχασμό;
η πηγή σου είναι ουδέτερη σε αυτό τον διχασμό;
- navigator11
Με τον οποίο ο ΠΑΟΚ χάνει πολύ σε δυναμική σε σχέση με βασικό τον Νέλσον. Τι να λέμε ρε φίλε!Asimos έγραψε:2ο φορ έχουμε και είναι ο Μπράντον Τομας. Γιαυτό το λόγο αποκτήθηκε μετά από σύμφωνη γνώμη όλων των εμπλεκομένων.
Ο Μπράντον επελέγη μεταξύ άλλων από όλους τους εμπλεκόμενους. Κάτι κερδίζει, κάτι χάνει. Έτσι είναι αυτά.
Μας αρέσει δεν μας αρέσει, αυτό είναι και δεν αλλάζει τώρα.
Μας αρέσει δεν μας αρέσει, αυτό είναι και δεν αλλάζει τώρα.
Αν ισχυει οτι ο Μπραντον παιρνει 600+ τοτε ειναι πολυ φυσιολογικο ότι δεν κλεισαμε Φορ.
Το καλοκαιρι όμως θα θελουμε 2 Φορ γιατι ολα τα συμβολαια ληγουν εκει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Мир την Τρί 31 Ιαν 2023, 22:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- sourmenetes
- Moderator
Σορρυ μαν αλλά αν δεν ξέρεις να κάνεις διαπραγμάτευση δε σου φταίει το κασέρι.JohnDag έγραψε:Να μην τα λέω μόνο εγώ για το οικονομικό και γίνομαι ο γραφικός στο τέλος.GINOLA έγραψε:Και να ξέρετε και τέλος,2 περιπτώσεις έπαιξαν σοβαρά.
Ο μούσα που χάλασε γιατί δεν δέχτηκε ο παίκτης να έρθει Ελλάδα και ο Ιταλός που ο ΠΑΟΚ στο τέλος έκανε πισω γτ τα λεφτά βγήκαν παραπάνω από όσο περίμεναν αυτοί που έκαναν την συμφωνία
Καληνύχτα παιδιά,και ο Θεός να έχει καλά τον Νέλσον
Sent from my iPhone using Tapatalk
Σου λέει τόσα δίνω.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αυτά γίνονται γιατί ενώ υπάρχει σαφής γραμμή την οποία επιβάλει συγκεκριμένο άτομο μέσα στην ΠΑΕ πάντα υπάρχει η πιθανότητα «να το πάρει πάνω του ο Ιβαν».astral έγραψε:πάντως άλλο "το οικονομικό" και η "τσιγκουνιά" και άλλο παω να κάνω συμφωνία με ένα ποσό Α, χάνω το μέτρημα, μου βγαίνουν παραπάνω και πάω κουβά
Δυστυχώς ή ευτυχώς έτσι λειτουργεί.
Σπάνια πλέον βέβαια γι’ αυτό και είναι πολλές οι συμφωνίες που χάλασαν τα τελευταία 2 χρόνια ένα βήμα πριν την υπογραφη συμβολαιου ενώ το μόνο που έμενε ήταν η έγκριση του οικονομικου τμήματος.
Αν δε πιάσουμε και πόσες μεταγραφές κόπηκαν από άτομο τελείως άσχετο με το ποδόσφαιρο(το ίδιο που αναφέρω πιο πάνω) με μοναδικό κριτήριο το κόστος του ετήσιου συμβολαίου θα ξεφύγουμε άσχημα.
Αυτά από μένα για το θέμα, οποίος κατάλαβε κατάλαβε.
Το γαύρο να κερδίσω την Κυριακή.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος JohnDag την Τρί 31 Ιαν 2023, 22:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Είναι πολύ πιο σύνθετο το θέμα, τα εξηγώ πιο πάνω.sourmenetes έγραψε:Σορρυ μαν αλλά αν δεν ξέρεις να κάνεις διαπραγμάτευση δε σου φταίει το κασέρι.JohnDag έγραψε:Να μην τα λέω μόνο εγώ για το οικονομικό και γίνομαι ο γραφικός στο τέλος.GINOLA έγραψε:Και να ξέρετε και τέλος,2 περιπτώσεις έπαιξαν σοβαρά.
Ο μούσα που χάλασε γιατί δεν δέχτηκε ο παίκτης να έρθει Ελλάδα και ο Ιταλός που ο ΠΑΟΚ στο τέλος έκανε πισω γτ τα λεφτά βγήκαν παραπάνω από όσο περίμεναν αυτοί που έκαναν την συμφωνία
Καληνύχτα παιδιά,και ο Θεός να έχει καλά τον Νέλσον
Σου λέει τόσα δίνω.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ΠΟΣΑ;;;;;
τι 600 ρε παιδια... Ο άνθρωπος είναι CF ειδικών αποστολών και ρολίστας που στην προηγούμενη ομάδα έπαιρνε 150Κ.
Ποιος τα λέει αυτά τα πράγματα;
τι 600 ρε παιδια... Ο άνθρωπος είναι CF ειδικών αποστολών και ρολίστας που στην προηγούμενη ομάδα έπαιρνε 150Κ.
Ποιος τα λέει αυτά τα πράγματα;
- ΑποστόληςΑ
Εγώ έχω διαβάσει ότι παίρνει (καθαρά) κοντά στα 400Κ. Αν παίρνει τόσα είναι τεράστιο λάθος.Мир έγραψε:Αν ισχυει οτι ο Μπραντον παιρνει 600+ τοτε ειναι πολυ φυσιολογικο ότι δεν κλεισαμε Φορ.
Μάλλον εσύ δεν έχεις καταλάβει τι εστί Μαρία ΓκοντζάρεβαJohnDag έγραψε:Αυτά γίνονται γιατί ενώ υπάρχει σαφής γραμμή την οποία επιβάλει συγκεκριμένο άτομο μέσα στην ΠΑΕ πάντα υπάρχει η πιθανότητα «να το πάρει πάνω του ο Ιβαν».astral έγραψε:πάντως άλλο "το οικονομικό" και η "τσιγκουνιά" και άλλο παω να κάνω συμφωνία με ένα ποσό Α, χάνω το μέτρημα, μου βγαίνουν παραπάνω και πάω κουβά
Δυστυχώς ή ευτυχώς έτσι λειτουργεί.
Σπάνια πλέον βέβαια γι’ αυτό και είναι πολλές οι συμφωνίες που χάλασαν τα τελευταία 2 χρόνια ένα βήμα πριν την υπογραφη συμβολαιου ενώ το μόνο που έμενε ήταν η έγκριση του οικονομικου τμήματος.
Αν δε πιάσουμε και πόσες μεταγραφές κόπηκαν από άτομο τελείως άσχετο με το ποδόσφαιρο(το ίδιο που αναφέρω πιο πάνω) με μοναδικό κριτήριο το κόστος του ετήσιου συμβολαίου θα ξεφύγουμε άσχημα.
Αυτά από μένα για το θέμα, οποίος κατάλαβε κατάλαβε.
Το γαύρο να κερδίσω την Κυριακή.