Μεταγραφές χειμώνα 2022-2023

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
toumba5

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2022-2023

Δημοσίευση από toumba5 »

ακριβώς αυτό, το δούλεμα δεν αντέχεται.
και μας δουλεύουν πολυ καιρό τώρα
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Δεν έχω να πω κάτι άλλο πέρα από ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ. ΠΑΟΚ είμαστε και θα συνεχίσουμε να είμαστε αλλά δε γίνεται να περάσει αυτό έτσι. Δε με νοιάζουν δικαιολογίες, δεν τις ακούω καν. Στη θέση του Λουτσέσκου θα ξεκινούσα την Κυριακή με τον Τζίμα, να πάρει το μήνυμα η διοίκηση. Αλλά τέτοια υπονόμευση στην ομάδα του δεν πρόκειται να κάνει ο Λουτσέσκου, επειδή φοράει παντελόνια και έχει βαριά αρχίδια. Δε θέλω να γράψω κάτι παραπάνω, θα παρεκτραπώ.
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

Αν ειχαμε παρει φορ κατα την αποψη μου,θα ειχαμε σχεδον κλειδωσει δευτερη θεση που οδηγει προκριματικα τσουλου. Τεραστια ευκαιρια σε μια απτις ελαχιστες χρονιες που θα χουμε ξανα τοσο καλα εισητηρια..

Αυτη την στιγμη εχουμε εναν μαχητικο ημιτελη ολιβειρα που εχει αλλεργια στο γκολ,εναν μπραντον που ειναι για τα πανηγυρια και τζιμα κουτσια που ακομα τα παιδια ειναι στην ποδοσφαιρικη εφηβια.

Με αλλα λογια εχουμε μισο φορ που μπορουμε να βασιστουμε. Η ποιοτητα που μας ελειπε θα συνεχισει να μας λειπει και στα δυσκολοτατα παιχνιδια των επομενων μηνων. Μετα δεν υπαρχουν δικαιολογιες για ατυχια και δοκαρι και εξω. Θα καταληξουμε στο παραλιγο για ακομα μια χρονια...
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Αδιανοητο. Ενα μηνα ειχαμε να βρουμε φορ, ειναι ανικανοτητα ή απλα μη θεληση;
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Dim θα ηταν ατυχια αν ολα τα αλλα δουλευαν κ αυτο οχι. Οταν σου μενουν και ανενεργα συμβολαια αμανατι ΞΑΝΑ, ε υπαρχει θεμα
Τρόμος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Τρόμος »

Τον Κουτσια δεν τον έχεις μέχρι το καλοκαίρι.
Άβαταρ μέλους
toumba5

Δημοσίευση από toumba5 »

δεν φταίει κανένας πόλεμος κανένας χοντρός κανένας κουλός, καμία ασύμμετρη απειλή,
για το πολλαπλό αυτογκόλ των τελευταίων χρόνων.
ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ή παράδοση άνευ όρων.
και τα δύο είναι επικίνδυνα και δεν είναι ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

Αντε να ξαναρωτησω παλι,πως σας φαινεται ο Πριγιο ψυχουλες μου; :lol:
Άβαταρ μέλους
constadine

Δημοσίευση από constadine »

pirate_salonica έγραψε:
constadine έγραψε: Μακάρι να διαψευστώ σε τρεις , τέσσερις μέρες θα διαβάσουμε άρθρο από τους αρθρογράφους της ομάδας του στυλ:
Ο ΠΑΟΚ ήταν έτοιμος να ανάψει το φιτίλι για να ενεργοποιήσει τη βόμβα σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο , δυστυχώς αυτό δεν έγινε εφικτό κ.τ.λ και αποφασίστηκε αφού σκανάρουν την αγορά να πάνε για μεταγραφή το καλοκαίρι.
Λάθος το λες. Θα είναι ένα από αυτά τα δύο
Ο ΠΑΟΚ κινήθηκε και για την απόκτηση σέντερ φορ, αλλά δεν βρέθηκαν περιπτώσεις που να κάνουν τη διαφορά στα επίπεδα του μπάτζετ του "Δικεφάλου" οπότε αποφασίστηκε να επανεξεταστούν τα δεδομένα τη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού
ή
Ο ΠΑΟΚ κινήθηκε στο μεταγραφικό παζάρι με βάση τις δυνατότητές του. Είχε αποφασιστεί σε περίπτωση που υπάρξει αποχώρηση να υπάρξει και κίνηση για σέντερ φορ, αλλά τελικά αυτό δεν ευοδώθηκε
Φίλε εμείς τα λέγαμε τι θα λένε τα άρθρα , αλλά δεν μας πιστεύανε.
Luigi Vampa

Δημοσίευση από Luigi Vampa »

aivas19 έγραψε:Dim θα ηταν ατυχια αν ολα τα αλλα δουλευαν κ αυτο οχι. Οταν σου μενουν και ανενεργα συμβολαια αμανατι ΞΑΝΑ, ε υπαρχει θεμα
πες μου μια ομαδα που να μην έχει ανενεργά συμβολαια
trouman

Δημοσίευση από trouman »

Επειδή ο καθένας έχει και από μια..ας πω κι εγώ τη δική μου και να ρωτήσω κάτι για το τι έχει ο ανταγωνισμός σε αυτή τη θέση αν μπορεί κάποιος να μας πει.

Παρά το ότι είναι σαφές ότι κάτι δε λειτουργεί , από όσα κανείς μπορεί κυρίως να υποθέσει, εγώ δεν ξενερώνω. Στο μυαλό μου είναι ο γαύρος και όχι ο πιθανός (όντως) τραυματισμός του Ολιβέιρα.

Αλήθεια αν τραυματιστεί ο Κοτάρσκι; Αν τραυματιστεί Ο Κωνσταντέλιας; Αν τραυματιστεί ο Ίνκασον; Και πάει λέγοντας.. Τα ερωτήματα δεν ξέρω πόσο έχουν την ίδια αξία όσο για τον περίφημο επιθετικό, αλλά σίγουρα δεν μπορεί κάποιος να πορεύεται και με αυτό στο μυαλό.

Ωστόσο κι εγώ θα ήθελα επιθετικό..(η επιθυμίες αυτές βέβαια συχνά αντανακλούν άλλα πράγματα, ειδικά αν τη μια στιγμή που κάποιος ωρύεται για μπακ και με το που έρθει, ωρύεται για χαφ κοκ)

Ο Σαββίδης αν κάνει κάτι λάθος ας ελπίσουμε ότι θα το διορθώσει χωρίς εμείς να σκάσουμε, γιατί παρά τρίχα θα χάσουμε κάτι και θα γυρίσουν τα μυαλά μας.

Ιστορίες για Μπότο και σχέσεις με Λούτσο κλπ ενδιαφέρουσες αλλά ποιος ξέρεις άραγε...

Λεφτά για συμβόλαια ως 500Κ κλπ που λέμε, από τη στιγμή που ήρθαν παίκτες, πάλι , με περισσότερα (αν δεν κάνω λάθος ο Τάισον πχ παίρνει κάτι παραπάνω..) τα λέμε για τις εντυπώσεις και να υποστηρίξουμε την αποψάρα μας..

Αυτή η αρνητικότητα που επικρατεί, ελπίζω ότι θα εκτονωθεί και δεν αντιστοιχεί κατά τη γνώμη μου (μου) στην πραγματικότητα της ομάδας. Δικαιολογημένη αλλά ως ένα σημείο.

Τον γαύρο να κερδίσω... τον γαυρο..

Το παιχνίδι παιχνίδι και βλέπουμε έχει πολύ νόημα και το έχουν υιοθετήσει όλοι στην ομάδα ευτυχώς.

Ας το στηρίξουμε....ας τους στηρίξουμε ...

:opaokara: :opaokara: :opaokara:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος trouman την Τρί 31 Ιαν 2023, 21:52, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

Δυστυχώς για άλλη μια φορά ζήσαμε ότι και τις προηγούμενες 3-4-5 μεταγραφικές περιόδους.
Ενώ ο προπονητής σκουζει για ενίσχυση σε συγκεκριμένες θέσεις, ενώ η διοίκηση διαμηνύει ότι στηρίζει τον ίδιο και το πλάνο τελικά το αποτέλεσμα φαντάζει διαφορετικό.
Ή γκρίνια θα συνεχίζεται και οι επανειλημμένες αστοχίες θέτουν την ομάδα εκτός στόχων.
Δύο χρονιές μακριά από την διεκδίκηση του πρωταθλήματος και τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό.
Οκ, ασφαλώς ευχόμαστε και στηρίζουμε την ομάδα να κάνει την φετινή της υπέρβαση και να στεφθεί με τίτλο, τίτλους.
Έτσι έχασαν και την δουλειά τους παλιοί καλοί μας φίλοι.
Όπως ο Μπαρλοου που έριχνε και καμιά ψιλή στους νεοφερμενους. Πολλά τα κακά....
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Η παε σκέφτηκε το εξής απλό. Ο Ολιβειρα πληρώθηκε ένα χρόνο και δεν ακούμπησε. Θα σε τεντωσω Νέλσον να βγάλω τα σπασμενα
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται να συνεχίσει τη σωστή δουλειά, με πλάνο και οργάνωση. Αυτή τη στιγμή πληρώνουμε μαζί με εφορία πάνω από 1εκ το μισθό του Καντουρί, για να κάνει 5 ματς τη χρονιά και τα υπόλοιπα τραυματίας, μετά από επιλογή του προπονητή. Ο δε ΤΔ μέχρι σήμερα έφερε μια επιτυχία, τον Κοτάρσκι, έναν ΔΑΝΕΙΚΟ με τεράστια ρήτρα Ντάντας που βγήκε, αλλά τα χαρακτηριστικά του ως χαφ είναι ιδιόμορφα.

Αγοράζει/φέρνει:
Κουαλιάτα: Αποτυχία. 1.8εκ
Κάργας: Αποτυχία
Νάρεϊ: Καλή σχετικά κίνηση. Πλήρωσε 1.5εκ.
Νάσμπεργκ: Μέτρια κίνηση. Δεν είναι 22.
Μπράντον Τόμας: Δεν κατάλαβα καν την κίνηση. Παρόμοια χαρακτηριστικά έχει ο Κούτσιας.
Αντρέ Ρικάρτντο: Αποτυχία. Για τον ΠΑΟΚ Β υπάρχουν οι ακαδημίες μας.
Ράφα Σοάρες: Μέτρια η συνολική προσφορά μέχρι τώρα.

Άρα από τις 9 μεταγραφές του βγήκαν οι 3, εκ των οποίων ο 1 δανεικός, και ο Νάρεϋ δε θεωρώ ότι προσθέτει ιδιαίτερο value.

Θα συμφωνήσω στην στρατηγική ανανέωσης του Μπότο, αλλά δικαιολογώ την πιθανή έλλειψη εμπιστοσύνης από την πλευρά της διοίκησης σε αυτό το κομμάτι, μετά από αυτό το ποσοστό επιτυχίας.

Επιπρόσθετα, απογοήτευσαν οι επιλογές του προπονητή, ως μάνατζερ. Συγκεκριμένα οι ανανεώσεις των Καντουρί, Μπίσεσβαρ, ενώ ήθελε να ανανεώσει και άλλους. Αυτός βαραίνεται και από την υπέρογκη ανανέωση του Βαρέλα, όπου δεν έκατσε καν και έφυγε για Αραβία.

Παρόλα αυτά όμως, όταν η ομάδα δείχνει ότι μπορεί για το πρωτάθλημα ή έστω για τη δεύτερη θέση και το κύπελλο, που θα φέρουν χρήματα και δόξα στο σωματείο, δεν καταλαβαίνω τη μη απόκτηση επιθετικού.

Τέλος, ίσως θα ήταν καλό να επιστρέψει ο Κούτσιας ή να ενεργοποιηθεί το συντομότερο δυνατο ο Τζίμας ή ο Γκορντεζιάνι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Τρί 31 Ιαν 2023, 21:54, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Luigi Vampa

Δημοσίευση από Luigi Vampa »

δεν ξενερώνουμε ποτέ ρε!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”