Μεταγραφές χειμώνα 2022-2023
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2022-2023
ρε σεις...δεν έχεις δικαίωμα να μιλήσεις με παίχτη αν δεν μιλήσεις πρώτα με την ομάδα...
- NikLiverpool
Η έφεση για τον Μπράντον έγινε;
Αντε Τζιμα ξέχνα το σχολείο αυτό το τρίμηνο.
Ε στα ζόρια έχω και Μπισε.. . Άρε ένα σοβαρό φορ ρε...
Αλλά Οκ πήραμε μπακ χωρίς option και συνταξιούχο εξτρεμ.
Fuck logic.
Αντε Τζιμα ξέχνα το σχολείο αυτό το τρίμηνο.
Ε στα ζόρια έχω και Μπισε.. . Άρε ένα σοβαρό φορ ρε...
Αλλά Οκ πήραμε μπακ χωρίς option και συνταξιούχο εξτρεμ.
Fuck logic.
Κομπλέ επανήλθε το ωραίο κλίμα. Αφού δεν πήραμε φορ λογικά 5ο-6οι πάλι. Αυτούς έχουμε με αυτούς θα πορευτούμε. Αποδεδειγμένα και όχι στα λόγια πηγαίναμε για φορ, το τι έγινε κ τι όχι άγνωστο. Η ομάδα μπορεί όπως κ να έχει, όποιος το πιστεύει τα.λεμε στο γήπεδο
-
Εγω δεν απογοητευομαι.-
Περιμενω νεο αρθρο απο
Μανο Τσαλγατίδη που θα
μιλαει για μεγαλη ανατροπη!
Loading........................
Περιμενω νεο αρθρο απο
Μανο Τσαλγατίδη που θα
μιλαει για μεγαλη ανατροπη!
Loading........................
Παντως μενεις πραγματικα μ@λ@κ@ς.
Ακομα και τον Μπαραλες που ειπα μεταξυ σοβαρου και αστειου σε καποια ματς θα εδινε ανασες. Ακομα και ο Μπαραλες. Δεν βρηκαμε ουτε ενα τσουρουκι σαν τον Μπαραλες.
Μ@@ακες το εχετε καταλαβει οτι πισω απο τον Ολιβειρα εχουμε τον ΚΑΝΕΝΑ;;;;;;;;;
ΠΟΝΑΝΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΑΣ!!!!!
Ακομα και τον Μπαραλες που ειπα μεταξυ σοβαρου και αστειου σε καποια ματς θα εδινε ανασες. Ακομα και ο Μπαραλες. Δεν βρηκαμε ουτε ενα τσουρουκι σαν τον Μπαραλες.
Μ@@ακες το εχετε καταλαβει οτι πισω απο τον Ολιβειρα εχουμε τον ΚΑΝΕΝΑ;;;;;;;;;
ΠΟΝΑΝΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΑΣ!!!!!
- FreeWatcher
Είμαι τέρμα σαββιδικος σε ποδοσφαιρικό και οχι μόνο επιπεδο, λογω ΠΑΟΚ σαφως. Δυστυχώς όπως ξαναέγραψα φέτος πριν καιρο, η ομάδα φαίνεται οτι εχει παει πάσο. Ειχα ξαναγραψει μια σειρά από λόγους που παρατηρουσα και εφαγα ειρωνεία εδω μεσα. Καταλαθως οπως φαινεται η χρονιά παει ανεπλιστα να μας βγει. Εχουμε βασιμες ελπιδες για νταμπλ. Ειδικα αν το δει κανεις καθαρα αγωνιστικα! Το κακο ειναι οτι εχουμε παει ηδη πάσο εξαρχής. Έτσι εξηγείται για μενα ενας ολοκληρος οργανισμος ΠΑΟΚ να μην εχει αναπληρωματικο Φορ και να μην μπορει να βρει εναν, εδω και 2 μεταγραφικες περιοδους. Ουτε καν δανεικο...
- Psuxo_logos
Μλκ νουνιες μα την Παναγία πήγα να σε κάνω παράθεση να σε πω για Μπαραλες!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ε ας έσπαγαν τον δανεισμό του Κουτσια τοτε. Πραγματικά απογοήτευση. Στο ψυγείο θα βάζουμε τον Ολιβέιρα μετά από κάθε ματς
- Montrealiotis
Πέρα του ότι δεν παίρνουμε παίκτη είναι και όλη αυτή η επικοινωνιακή μαλακια που μας δερνει κάθε φορά. Λες και προσπαθούν να ξενερώνουν τον κόσμο ρε γαμωτο
-
Όσο το πρωτάθλημά μας είναι επιπέδου Ζουαζιλάνδης (no offence) κανένας παίχτης με φιλοδοξίες δεν θα θέλει να παίξει εδώ. Τώρα αν είναι να έρθουν παίκτες για να έρθουν και ούτε να τους βλέπει ο λούτσε, καλύτερα να μην έρθει κανένας
Ειχα πει λευκη πετσετα. Κραξανε καποιοι. Η διοικηση ΔΕΝ κυνηγαει τιτλο φετος, οτι βγει.
Κριμα
Κριμα
Η ομάδα το έχει δηλώσει πάμε 1-ένα ματς και ότι γίνει ούτε για το Πρωτάθλημα πιστεύει ούτε για το Κύπελλο δεν υπάρχει στόχος εμείς καιγόμαστε εδώ&έξω να έρθει Επιθετικός.
Τι νευριάζουμε άδικα πάλι καλά ήρθε ο Taison που πονάμε στο Left Winger και ο δεξί-μπακ που παίζει και αριστερό-μπακ ο Πολωνός γιατί 1 μήνα εκτός ο Vieirinha τον R.Soares 1έτσι1γιουβέτσι τον Λύρατζη τραυματία θα βάζαμε κολλύριο στα μάτια μας σε κάθε αγώνα.
Το ότι δεν βρήκε η διοίκηση 1Παίχτη από 20ΕκατομύριαΠοδοσφαιριστές σε όλο τον Κόσμο που λέει ο λόγος αδικαιολόγητη η ΠΑΕ.
Τι νευριάζουμε άδικα πάλι καλά ήρθε ο Taison που πονάμε στο Left Winger και ο δεξί-μπακ που παίζει και αριστερό-μπακ ο Πολωνός γιατί 1 μήνα εκτός ο Vieirinha τον R.Soares 1έτσι1γιουβέτσι τον Λύρατζη τραυματία θα βάζαμε κολλύριο στα μάτια μας σε κάθε αγώνα.
Το ότι δεν βρήκε η διοίκηση 1Παίχτη από 20ΕκατομύριαΠοδοσφαιριστές σε όλο τον Κόσμο που λέει ο λόγος αδικαιολόγητη η ΠΑΕ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ArChAnGeLonfire4 την Τρί 31 Ιαν 2023, 20:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δε γίνεται να μην στηρίξεις την προσπάθεια.
Φωνάζουν τα κενά.. καμία λογική η λευκή πετσέτα.
Φωνάζουν τα κενά.. καμία λογική η λευκή πετσέτα.
- pirate_salonica
Να "εμφανιστώ" κι εγώ λοιπόν...
Το "δε θα έρθει φορ" που έλεγα τόσην ώρα, ήταν απλά μια δοκιμή για να δω αν θα είχαμε πάλι τα ίδια - και τά' χουμε...
Δεν είχα κάποια πληροφόρηση, απλά βάζοντάς τα κάτω αυτό μου έβγαινε - πως προσπαθούσαμε στο και πέντε, γιατί θεωρούσαμε τον φορ μια τελευταία "πινελιά". Κι αν δεν μπορούσαμε δεν έγινε και κάτι. Η ομάδα θεωρεί πως έχει τρεις παίκτες στη θέση, ασχέτως ποιότητας.
Οι στόχοι της ομάδας για εφέτος, δεν περιλάμβαναν κάποιο τίτλο. Αυτό δεν άλλαξε.
Ας ελπίσουμε για το καλύτερο δυνατό από εδώ και πέρα.
Το "δε θα έρθει φορ" που έλεγα τόσην ώρα, ήταν απλά μια δοκιμή για να δω αν θα είχαμε πάλι τα ίδια - και τά' χουμε...
Δεν είχα κάποια πληροφόρηση, απλά βάζοντάς τα κάτω αυτό μου έβγαινε - πως προσπαθούσαμε στο και πέντε, γιατί θεωρούσαμε τον φορ μια τελευταία "πινελιά". Κι αν δεν μπορούσαμε δεν έγινε και κάτι. Η ομάδα θεωρεί πως έχει τρεις παίκτες στη θέση, ασχέτως ποιότητας.
Οι στόχοι της ομάδας για εφέτος, δεν περιλάμβαναν κάποιο τίτλο. Αυτό δεν άλλαξε.
Ας ελπίσουμε για το καλύτερο δυνατό από εδώ και πέρα.
Ουτε δανεισμο του Κουτσια γινοτανε γιατι τραυματιστηκε ο Σεντερ φορ τους για καιρο.
Ουφ. Ουτε ενα Μπαραλοειδες δεν μπορεσαμε να φερουμε. Δεν πειραζει. Εγω δεν θα βρισω. Απλα με αυτα που θα πω μαλλον θα φαω μπαν για καιρο.
Τεσπα.
Υ.Γ. Διαβαζω θα τιμησουμε τον Ματος την Κυριακη. Ωρε τι μαλακιες ειναι αυτες. Αντι να του κανουμε προταση να ξαναβαλει τα παπουτσια για κανα χρονο κιας μπαινει για 10-15 λεπτα να θυμομαστε τα παλια.
Ουφ. Ουτε ενα Μπαραλοειδες δεν μπορεσαμε να φερουμε. Δεν πειραζει. Εγω δεν θα βρισω. Απλα με αυτα που θα πω μαλλον θα φαω μπαν για καιρο.
Τεσπα.
Υ.Γ. Διαβαζω θα τιμησουμε τον Ματος την Κυριακη. Ωρε τι μαλακιες ειναι αυτες. Αντι να του κανουμε προταση να ξαναβαλει τα παπουτσια για κανα χρονο κιας μπαινει για 10-15 λεπτα να θυμομαστε τα παλια.