Μεταγραφές χειμώνα 2022-2023
-
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2022-2023
Παντως το topic εχει παρει φωτια!
Μεχρι την ανακοινωση του φορ τις
πιανουμε τις 500 σελιδες πολυ ανετα!
Μεχρι την ανακοινωση του φορ τις
πιανουμε τις 500 σελιδες πολυ ανετα!
Ρε σεις, έχετε καταλάβει τι κάνετε; Μπαίνει ένας από εδώ μέσα στο chat του πορτοκαλί και γράφει "έχω πληροφορία από forum οπαδών (ποιο άραγε) πως ο τάδε ίσως έρθει στον ΠΑΟΚ".
Μπαίνει ένας άλλος, βλέπει αυτό που έγραψε ο προηγούμενος και έρχεται και γράφει εδώ "στο live chat στο πορτοκαλί, γράφτηκε αυτός"!
Μιλάμε γράφετε ιστορία ορισμένοι αν δεν το έχετε καταλάβει!
Μπαίνει ένας άλλος, βλέπει αυτό που έγραψε ο προηγούμενος και έρχεται και γράφει εδώ "στο live chat στο πορτοκαλί, γράφτηκε αυτός"!
Και τι δεν θα 'δινα να ήμουν στέλεχος μεταγραφικού σχεδιασμού στην ΠΑΕ για μια ημέρα ή έστω μύγα στο δωμάτιο όταν τα λένε Μποτό/Λού/Ιβάν...
Κάθε χρόνο μένω με την ίδια απορία, "μα καλά, δεκάδες πρωταθλήματα με δεκάδες ομάδες, πλήθος scouts και επαφών ανά την υφήλιο, πώς γίνεται κάθε, μα ΚΑΘΕ μεταγραφική περίοδο να περιμένουμε έως το και πέντε για να κλείσουμε τρύπες; Τόσο δύσκολο είναι πια;"
Κατανοώ πως ΟΚ, η σουφρολίγκ δεν είναι πρώτη επιλογή κανενός παίκτη με καλά χαρακτηριστικά & φιλοδοξία και έχω πίστη στους ανθρώπους που οδηγούν το καράβι, αλλά ώρες-ώρες είναι ν' απορείς...
Κάθε χρόνο μένω με την ίδια απορία, "μα καλά, δεκάδες πρωταθλήματα με δεκάδες ομάδες, πλήθος scouts και επαφών ανά την υφήλιο, πώς γίνεται κάθε, μα ΚΑΘΕ μεταγραφική περίοδο να περιμένουμε έως το και πέντε για να κλείσουμε τρύπες; Τόσο δύσκολο είναι πια;"
Κατανοώ πως ΟΚ, η σουφρολίγκ δεν είναι πρώτη επιλογή κανενός παίκτη με καλά χαρακτηριστικά & φιλοδοξία και έχω πίστη στους ανθρώπους που οδηγούν το καράβι, αλλά ώρες-ώρες είναι ν' απορείς...

- ΑποστόληςΑ
Εγώ αυτό που συμπεραίνω είναι ότι τελευταία μέρα προσπαθούμε να βρούμε παίκτη και τις προηγούμενες δεν ξέρω τι ακριβώς κάναμε. Έχω την άποψη πως οι 3 αγωνιστικές που έφαγε ο Brandon έπαιξαν καταλυτικό ρόλο στην ανεύρεση φορ.
Αυτό είναι ρεζίλι για να μην πω κάτι χειρότερο. Αν στις 19:00 της τελευταία ημέρας δεν έχουμε καταλήξει σε όνομα, αμφιβάλλω αν θα φέρουμε.
Αυτό είναι ρεζίλι για να μην πω κάτι χειρότερο. Αν στις 19:00 της τελευταία ημέρας δεν έχουμε καταλήξει σε όνομα, αμφιβάλλω αν θα φέρουμε.
Ναι ρε φίλε!!χαχαχαχαχαBlackgr4 έγραψε:Ρε σεις, έχετε καταλάβει τι κάνετε; Μπαίνει ένας από εδώ μέσα στο chat του πορτοκαλί και γράφει "έχω πληροφορία από forum οπαδών (ποιο άραγε) πως ο τάδε ίσως έρθει στον ΠΑΟΚ".
- Psuxo_logos
ΠΑΟΚΑΡΑ είμαι χάλια. Φέρε ενα Σέντερ φορ με 8 κεφαλια.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Όπως την βλέπουμε την φασούλα ή που δεν θα έρθει κανένας ή που θα μπερδεύτουμε στο τέλος και θα υπογράψουμε 2-3 και δεν θα ξέρουμε τι να τους κάνουμε.
Πάντως εγώ έχω πληροφορία έγκυρη για παίκτη από Ασία.
Τα φιλιά μας στο πορτοκαλί σάιτ.
Το σημερινό είναι η απόδειξη, πως στην εποχή του ίντερνετ και της γρήγορης εξάπλωσης μιας είδησης είτε αυτή είναι έγκυρη είτε όχι, ενα φόρουμ με την δύναμη που έχει αυτό του ΠΑΟΚμανια, εύκολα μπορεί να βγάλει ειδήσεις και να κάνει χαμουλη στα ΜΜΕ.
Το σημερινό είναι η απόδειξη, πως στην εποχή του ίντερνετ και της γρήγορης εξάπλωσης μιας είδησης είτε αυτή είναι έγκυρη είτε όχι, ενα φόρουμ με την δύναμη που έχει αυτό του ΠΑΟΚμανια, εύκολα μπορεί να βγάλει ειδήσεις και να κάνει χαμουλη στα ΜΜΕ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DimitrisS την Τρί 31 Ιαν 2023, 19:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Amsterdamer_87
- thanos-xanthi
ελπίζουμε μπας και αυτή τη φορά τα καταφέρουν
Η προϊστορία βέβαια δείχνει το αντίθετο και λογικά θα είναι έτοιμα τα άρθρα για την αγορά των ελεύθερων
αν δε κλείσουν φορ θα πρόκειται για παταγώδη αποτυχία
Η προϊστορία βέβαια δείχνει το αντίθετο και λογικά θα είναι έτοιμα τα άρθρα για την αγορά των ελεύθερων
αν δε κλείσουν φορ θα πρόκειται για παταγώδη αποτυχία
- paokovios1974
Ενταξει οσοι το πηρατε αποφαση και θεωρειτε δεδομενο οτι δεν θα ερθει κανενας πεστε για υπνο και αφστε εμας να ανησυχουμε, απλα μη μας τα ζαλιζετε
- Amsterdamer_87
Ο Πορνοσταρ μηπως ???DimitrisS έγραψε:Όπως την βλέπουμε την φασούλα ή που δεν θα έρθει κανένας ή που θα μπερδεύτουμε στο τέλος και θα υπογράψουμε 2-3 και δεν θα ξέρουμε τι να τους κάνουμε.
Κάποιος με το δικό μου νικ (papwolf) γράφει στο λάιβ του Μήλιου:
"Έχω πληροφορία από φόρουμ οπαδών μας πως ο παίκτης είναι ο Tino Kadewere. Υπάρχει τέτοια περίπτωση;"
Και παίρνει την απάντηση από το Μήλιο:
"Να διακοπεί ο δανεισμός του από Λιόν σε Μαγιόρκα και να προλάβει να έρθει κιόλας. Δύσκολα πράγματα αυτά που λες φίλε..."
Αφού δεν ήμουν εγώ και δεν έχω διπλή προσωπικότητα, ποιος μπαγάσας από δω μέσα το κανε?
"Έχω πληροφορία από φόρουμ οπαδών μας πως ο παίκτης είναι ο Tino Kadewere. Υπάρχει τέτοια περίπτωση;"
Και παίρνει την απάντηση από το Μήλιο:
"Να διακοπεί ο δανεισμός του από Λιόν σε Μαγιόρκα και να προλάβει να έρθει κιόλας. Δύσκολα πράγματα αυτά που λες φίλε..."
Αφού δεν ήμουν εγώ και δεν έχω διπλή προσωπικότητα, ποιος μπαγάσας από δω μέσα το κανε?
- pirate_salonica