Μεταγραφές χειμώνα 2022-2023
Μεταγραφές χειμώνα 2022-2023
Τι δεν ξεχασανε να φορτισουν τις μοτορολες και μας μπλοκαραν το τηλεφωνικό κεντρο οι αλητες;
Α ρε Μηλιο
Α ρε Μηλιο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Мир την Τρί 31 Ιαν 2023, 17:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2022-2023
τικ τοκ τικ τοκ ειμαι πολυ αισιοδοξος και δεν ξερω γιατι για κατι παρα πολυ καλο.
δεν βρωμαει απλα σκυλοβρωμαει εδω ο αφελης πληρωσε για χαρτι υγειας τον γραφειων 80.000 ευρω τον χρονο οταν ανελαβε οφελες απο γουμενο ακομη .....με τετοιον αφελη δεν πας πουθενα .....MikeStr4 έγραψε:Ναι ο Ginola φταίει που κάθε μεταγραφική περίοδο φτάνουμε στο 95 για να γίνει μεταγραφή και στο τέλος χαλάει η "δεν βρέθηκε αυτό που έψαχνε η ομάδα"
Το ψάρι δυστυχώς βρωμάει από το κεφάλι, ούτε καν του Μιστερ μποτος είναι το πρόβλημα που μας γέμισε με Κουλιατες κ σια!!

το λεει και εμμεσα καθε μερα ο φιλος γουμενου μπατατουδη μεγαλοδημοσιογραφος του μετροκολις στελιος γρηγοριαδης ......
μην λες τιποτε θα σε αφορισει το φορουμ....prist64 έγραψε:αντε τωρα να γραψεις στο φορουμ
τι λεγεται παραεξω
Εδώ που φτάσαμε δεν προλαβαίνει όχι να χαλάσει μεταγραφή, αλλά ούτε καν να γίνει. Όποιος ξέρει μιλά ειδάλλως σιωπά δια πάντα......
Εχουμε ζησει στιγμες που ο προεδρος εφερνε 3 παιχτες στο τελευταιο 2ωρο,χαλαρα τωραAsimos έγραψε:Εδώ που φτάσαμε δεν προλαβαίνει όχι να χαλάσει μεταγραφή, αλλά ούτε καν να γίνει. Όποιος ξέρει μιλά ειδάλλως σιωπά δια πάντα......
- Amsterdamer_87
Τι λες ρε καρντασι !! Πας καλα !!GINOLA έγραψε:Αφήνω εδώ αυτο το ποστ να βγάλετε το άχτι σας.
Έτοιμος για όλα, κανείς δεν είναι χαρούμενος,και εγώ ξενερώνω και που έγινε έτσι,και που πήρατε hype.Αν το βουλωνα δεν θα παίρνατε τέτοιο hype,έχετε δίκιο,από τα λάθη μαθαίνουμε,δεν θα ξανασυμβεί. Απλά λειτουργω και εγώ σαν αρρωστακι οπαδός και δεν μπόρεσα να το βουλωσω.
Αναλαμβάνω τις ευθύνες μου και το βουλώνω,δεν θα ξανασυμβεί
Υστ:ενα τελευταίο γιατι θα σκασω. το να βγεις στην αγορά με τέτοια συμβόλαια και να καταλήξουμε να πάρουμε το τπτ(ακόμα αδυνατώ να το πιστέψω αφου υπαρχει και αλλη διαπραγμάτευση)ενώ ξεκάθαρα κυνηγάμε τον τίτλο είναι τεράστια και σοβαρή αποτυχία.
Σιγα μην απολογηθεις κιολας !!
ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ και σε παρακαλω να το ΞΑΝΑΚΑΝΕΙΣ
Στο κατω κατω δεν εδωσες και κανενα Παπα..Μονο Παπας δεν ηταν..
Επειδη δεν εγινε δεν τρεχει και τιποτα..
Κι εγω εδωσα μια πληροφορια που ειχα απο Κολωνια..
Με κινδυνο να γινω και ρομπα..
Θεωρω πως οτι εχουμε καλο ειναι να το μοιραζομαστε..
Θέλουμε φορ ?
Φυσικά και θέλουμε.
Αλλά αν είναι να δώσεις 1 μύριο για 6 μήνες ! σ' αυτόν τον Μπονισένια (πως τον λένε τέλος πάντων) καλύτερα να κάτσει στην Ιταλία και να μην μας χαιρετάει.
Η ουσία είναι ότι προσφέρουμε ένα ικανό ποσό (έτσι τουλάχιστον φαίνεται). Εναλλακτικές επιλογές ασφαλώς και θα υπάρχουν.
Ιδού λοιπόν η Ρόδος, ιδού και το πήδημα.
Φυσικά και θέλουμε.
Αλλά αν είναι να δώσεις 1 μύριο για 6 μήνες ! σ' αυτόν τον Μπονισένια (πως τον λένε τέλος πάντων) καλύτερα να κάτσει στην Ιταλία και να μην μας χαιρετάει.
Η ουσία είναι ότι προσφέρουμε ένα ικανό ποσό (έτσι τουλάχιστον φαίνεται). Εναλλακτικές επιλογές ασφαλώς και θα υπάρχουν.
Ιδού λοιπόν η Ρόδος, ιδού και το πήδημα.
Το να λες ομως κάτι πρεπει να το αναλύεις ποιο ονομα κτλπ αλλο να πεις σκεφτομαι οπως εγραψαν αρκετοι φιλοι εδω και εγω ποιος πιστεύουμε και άλλο να μιλάς όπως οι σε αρδοραδιο πχ Τοσκιτσής και άλλοι αόριστα το ήξερα και δε το είπα.
Ετσι λέμε και εμεις και δε το λέμε
άποψη μου και αυτό ισχύει κατά εμε.
Ετσι λέμε και εμεις και δε το λέμε

- FreeWatcher
Θα τον ξουρίσουνεeorptol1 έγραψε:μην λες τιποτε θα σε αφορισει το φορουμ....prist64 έγραψε:αντε τωρα να γραψεις στο φορουμ
τι λεγεται παραεξω

Έλα παπά μου ξεφούρνα το υποχθόνια, σαν τον αριστερό τον ψάλτη, κάτω απτα μουστάκια σου...
- Mitsospaoki4
- Moderator
- paokovios1974
Ginola τους γλεντησες αγρια τους αρδ και θα το θυμουνται για χρονια το καζο που τους εκανες.
Μην διανοηθεις και σταματησεις να γραφεις αντε σε παρακαλω.
Μην διανοηθεις και σταματησεις να γραφεις αντε σε παρακαλω.
- kataramenos5
Φταις κι εσυ ρε Ginola Αφους εισαι 99.9% σιγουρος αυτο το 0.1%μη τ αφηνεις στην τυχη.Παρε ΠΟΡΚΥ τηλεφωνο να το δεσεις.