Μεταγραφές χειμώνα 2022-2023

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
pirate_salonica

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2022-2023

Δημοσίευση από pirate_salonica »

Blackgr4 έγραψε:Είμαι ήδη έξω από τα γραφεία και ετοιμάζομαι να ρίξω τη πόρτα. Ακριβώς αυτό εννοούσα με όσα σου απάντησα. Κατάληψη στα γραφεία της ΠΑΕ ΧΘΕΣ.
Πανό έχεις ή να φέρω; Είναι της γιαγιάς μου από κάτι διαδηλώσεις για τις μειώσεις των συντάξεων αλλά δεν πειράζει, σβήνουμε το κείμενο με μπλάνκο :lol:
giliopoulos

Δημοσίευση από giliopoulos »

sn0ufel4 έγραψε:Je suis Ginola

Το να βγαίνεις στην αγορά δίνοντας γύρω στο μυριο για επιθετικό και να καταλήγεις με το κανένα προφανώς και είναι ευθύνη κάποιου ο οποίος θα πρέπει και να την αναλάβει
Δε νομιζω οτι ετσι απλα βγηκαμε με ενα χαρτι και δεν βρηκαμε κανεναν..
Προφανως υπηρχε παλι θεμα στο δινω δεν δινω, οχι αυτον ναι γι αυτον, κτλ..
Και ειμαι σιγουρος οτι καθοριστικο παραγοντα επαιξαν τα αποτελεσματα..
Αν αυτη τη στιγμη ειμασταν στο -8 και στο -10 καμια συζητηση δεν θα γινοταν για φορ, ειμαι σιγουρος..
Οποτε τελευταια στιγμη δεν ειναι και οτι πιο ευκολο..Και ξαναλεω ειναι κατι που ο μποτο το ειχε πει ξεκαθαρα στην αρχη οτι αυτο δειχνει ελλειψη καθαρου πλανου..
MikeStr4

Δημοσίευση από MikeStr4 »

Ναι ο Ginola φταίει που κάθε μεταγραφική περίοδο φτάνουμε στο 95 για να γίνει μεταγραφή και στο τέλος χαλάει η "δεν βρέθηκε αυτό που έψαχνε η ομάδα"
Το ψάρι δυστυχώς βρωμάει από το κεφάλι, ούτε καν του Μιστερ μποτος είναι το πρόβλημα που μας γέμισε με Κουλιατες κ σια!!
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

Ρε παιδιά τι συζητάμε.. Αν είμαστε υπέρ των παιδιων που γράφουν εδώ...??? Πλάκα κάνουμε τώρα.. Τιμή μας που αγνα παοκτσακια μοιράζονται εδώ πληροφοριες..κ εγώ κάποιες φορές μιλουσα με τον Σουρμε κ τ μετέφερα κάποια πραγματα που τυχαινε να ηξερα..Εαν δε γινόταν σημαίνει ότι έφταιγα εγώ.??. Σιγά μη χάλασε τη μεταγραφή ο ζινολα ή Γιώργος.. Το έργο στα μεταγραφικά της Ομάδας είναι χιλιοπαιγμενο... Τα ίδια έχουμε κάθε φορά απλά τώρα αλλάζει η θέση... Μέχρι τ καλοκαίρι λέγαμε για δεκάρι... Τώρα για φορ... Δε γίνεται να έχεις τέτοιο μπατζετ (αν είναι αλήθεια) κ να μν μπορείς να παρεις ένα φορ.. ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ... ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΑΜΩ ΤΝ ΤΡΕΛΑ ΜΟΥ...
Άβαταρ μέλους
Psaras

Δημοσίευση από Psaras »

στα σοβαρά τώρα, υπάρχει λόγος που ασχολούμαστε; λάθος το απολογητικο ποστ σου ζινολα. θα έτρωγες χώσιμο εάν ήταν παπάς. εκ του αποτελέσματος φάνηκε ότι δεν ήταν παπάς, οπότε όλα good. μακάρι όσοι έχουν πληροφόρηση κανονική, να την επικοινωνούν όπως εσύ.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

GINOLA έγραψε:Αφήνω εδώ αυτο το ποστ να βγάλετε το άχτι σας.

Έτοιμος για όλα, κανείς δεν είναι χαρούμενος,και εγώ ξενερώνω και που έγινε έτσι,και που πήρατε hype.Αν το βουλωνα δεν θα παίρνατε τέτοιο hype,έχετε δίκιο,από τα λάθη μαθαίνουμε,δεν θα ξανασυμβεί. Απλά λειτουργω και εγώ σαν αρρωστακι οπαδός και δεν μπόρεσα να το βουλωσω.

Αναλαμβάνω τις ευθύνες μου και το βουλώνω,δεν θα ξανασυμβεί

Υστ:ενα τελευταίο γιατι θα σκασω. το να βγεις στην αγορά με τέτοια συμβόλαια και να καταλήξουμε να πάρουμε το τπτ(ακόμα αδυνατώ να το πιστέψω αφου υπαρχει και αλλη διαπραγμάτευση)ενώ ξεκάθαρα κυνηγάμε τον τίτλο είναι τεράστια και σοβαρή αποτυχία.
Δηλαδή τώρα σοβαρά???
Απολογείσαι στους τοξικούς του διαδικτύου?
Γταψτους στα @@ σου. Οι συγκεκριμένοι ούτε δευτερόλεπτα της προσοχής σου δεν αξίζουν
Άβαταρ μέλους
pirate_salonica

Εδώ δεν μασάν από χώσιμο οι αρδ που για να πετύχουν πληροφορία πρέπει ο Δίας να πάρει εργολαβία όλο το θηλυκό πληθυσμό του Ολύμπου ξέρω γω, θα μασήσουν τα ΠΑΟΚτσάκια που κάνουν και κανονικό ρεπορτάζ; Ε όχι ρε...
Мир

Μεταγραφές χειμώνα 2022-2023

Δημοσίευση από Мир »

DimitrisS έγραψε:Μηλιος λεει οτι ολος ο ΠΑΟΚ ειναι πανω απο τα τηλεφωνα.

Κάποιος να τραβήξει το αυτί στον Μηλιο για μην γραφει τετοια πράγματα στο ιντερνετ!!!

θα πάνε σκουλίκια-γαύροι-χαρτινοι και θα τραβήξουν τις γραμμές τηλεφώνου από τα Καφαο της Τουμπας για να μας σαμποτάρουν το μεταγραφικό μας ντεμαράζ.

:-)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Мир την Τρί 31 Ιαν 2023, 17:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Καλά εντάξει τώρα μιλάμε για νέα επίπεδα τραγικότητας ανάμεσα μας.
Αν είναι ποτέ δυνατόν να υπάρξει έστω και ένας σοβαρός άνθρωπος που να ζητήσει τα ρέστα από τον Ginola επειδή ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να υπογράψει οποιοδήποτε παίκτη.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

pirate_salonica έγραψε:Δεν υπάρχει εναλλακτική ρε παιδιά, για κατανάλωση είναι αυτά... και στο κάτω κάτω αν έρθει παίκτης για 4 μήνες ας μην έρθει καθόλου, επιμένω
Είναι που ήταν ηλίου φαεινότερο ότι δεν θέλουμε επιθετικό??
δεν έχεις καταλάβει ότι δεν το έχεις με τις εκτιμήσεις και το να διαβάζεις τα γεγονότα ?
Εκτίθεσαι
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Εχουν και μοτορολες για ειδικες περιπτωσεις Μιρ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kataramenos5 την Τρί 31 Ιαν 2023, 17:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
tzouvi

Δημοσίευση από tzouvi »

Ginola κάτι άσχετο αλλά αφιερωμένο σε σένα και τα άλλα παιδιά που δίνουν καλοπροαιρετα πληροφορίες....

ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΝ Π@ΣΤΗ ΤΟΝ ολυμπιακό!! (!

Keep focus, mentality!!
Άβαταρ μέλους
pirate_salonica

renegade έγραψε:
pirate_salonica έγραψε:Δεν υπάρχει εναλλακτική ρε παιδιά, για κατανάλωση είναι αυτά... και στο κάτω κάτω αν έρθει παίκτης για 4 μήνες ας μην έρθει καθόλου, επιμένω
Είναι που ήταν ηλίου φαεινότερο ότι δεν θέλουμε επιθετικό??
δεν έχεις καταλάβει ότι δεν το έχεις με τις εκτιμήσεις και το να διαβάζεις τα γεγονότα ?
Εκτίθεσαι
Κάποιες "εκτιμήσεις" μου είναι και επιτηδευμένες... και ο νοών νοείτο. ;)
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

pirate_salonica έγραψε:
Blackgr4 έγραψε:Είμαι ήδη έξω από τα γραφεία και ετοιμάζομαι να ρίξω τη πόρτα. Ακριβώς αυτό εννοούσα με όσα σου απάντησα. Κατάληψη στα γραφεία της ΠΑΕ ΧΘΕΣ.
Πανό έχεις ή να φέρω; Είναι της γιαγιάς μου από κάτι διαδηλώσεις για τις μειώσεις των συντάξεων αλλά δεν πειράζει, σβήνουμε το κείμενο με μπλάνκο :lol:
Πού τον θυμήθηκες αυτον;; Καλός παίκτης στην εποχή του!! :lol:
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

MikeStr4 έγραψε:Ναι ο Ginola φταίει που κάθε μεταγραφική περίοδο φτάνουμε στο 95 για να γίνει μεταγραφή και στο τέλος χαλάει η "δεν βρέθηκε αυτό που έψαχνε η ομάδα"
Το ψάρι δυστυχώς βρωμάει από το κεφάλι, ούτε καν του Μιστερ μποτος είναι το πρόβλημα που μας γέμισε με Κουλιατες κ σια!!

Για πες
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”