Μεταγραφές χειμώνα 2022-2023

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Norte

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2022-2023

Δημοσίευση από Norte »

#metonginola
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Για την ακριβεια νομιζω ειπε οτι αγωνιζεται στην Ιβηρικη.
Εγω το ερμηνευσα οτι παιζει σε πρωταθλημα της Ιβηρικης. Οχι οτι ειναι Ιβηρας
Υπαρχει βεβαι και η ερμηνεια που δινεις.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nunies4 την Τρί 31 Ιαν 2023, 16:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

pirate_salonica έγραψε:Αν ξαναδιαβάσω ΕΝΑ ποστ που να λέει πως η ΠΑΕ ΑΠΕΤΥΧΕ γιατί δεν έφερε ένα παίκτη που ΔΕΝ περιλαμβανόταν στον αρχικό σχεδιασμό γιατί υπάρχουν ΤΡΕΙΣ σε αυτή τη θέση στο ρόστερ, θα χρειαστεί να με μπανάρετε. Το βουλώνω εδώ γιατί μ' έχετε εκνευρίσει απίστευτα αυτές τις μέρες...
Τη στιγμή που η ΠΑΕ έχει ανοίξει όχι μια, όχι δυο, αλλά ΤΡΕΙΣ διαπραγματεύσεις με επιθετικούς και δεν έχει διαψεύσει ούτε μια, δεν μπορείς να αναφέρεις ως ελαφρυντικό της αποτυχίας της συμφωνίας, το γεγονός πως δεν περιλαμβάνονταν στον αρχικό σχεδιασμό.
Στις 15:00 βγήκε μούφα δημοσίευμα πως ο γαύρος πάει για Μπονατσόλι, στις 15:30 είχαν διαψεύσει.
Το ρεπορτάζ (γελάω αλλά έτσι ονομάζεται) του ΠΑΟΚ αναφέρει πως διαπραγματεύθηκε για μέρες ίσως και βδομάδες, με Λάριν, Μούσα, Μπονατσόλι, δεν διέψευσε κανείς και δεν υπέγραψε (μέχρι τώρα) κανείς.

Μπήκαν δηλαδή σε όλη αυτή τη διαδικασία και πρότειναν συμβόλαιο εκατομμυρίου, ενώ δεν χρειάζονται παίκτη για τη θέση αφού έχουν τρεις;
Δεν βγαίνει λογική.
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

GINOLA έγραψε:Αφήνω εδώ αυτο το ποστ να βγάλετε το άχτι σας.

Έτοιμος για όλα, κανείς δεν είναι χαρούμενος,και εγώ ξενερώνω και που έγινε έτσι,και που πήρατε hype.Αν το βουλωνα δεν θα παίρνατε τέτοιο hype,έχετε δίκιο,από τα λάθη μαθαίνουμε,δεν θα ξανασυμβεί. Απλά λειτουργω και εγώ σαν αρρωστακι οπαδός και δεν μπόρεσα να το βουλωσω.

Αναλαμβάνω τις ευθύνες μου και το βουλώνω,δεν θα ξανασυμβεί

Υστ:ενα τελευταίο γιατι θα σκασω. το να βγεις στην αγορά με τέτοια συμβόλαια και να καταλήξουμε να πάρουμε το τπτ(ακόμα αδυνατώ να το πιστέψω αφου υπαρχει και αλλη διαπραγμάτευση)ενώ ξεκάθαρα κυνηγάμε τον τίτλο είναι τεράστια και σοβαρή αποτυχία.
Κατσε ρε Ginola, και τι εγινε δηλαδη που πηραμε hype και ας αποδειχθει ακυρο; Εγινε κατι κακο; Αντιθετως θα πω εγω.. ταμαμ ηταν το hype στο timing που συνεβη κι ολας. Εδω παρακαλαμε τον Πορκυ να βγει να ριξει λιγο ..αλατακι και θα στραβωσουμε μ' εσενα που απ' οτι φαινεται μεταφερεις υπαρκτες πληροφοριες; Το προβλημα θα υπηρχε αν το εκανες ας πουμε εσκεμμενα για να σπασεις πλακα, κατι που ειμαι σιγουρος (και οι περισσοτεροι νομιζω) οτι δεν κανεις. Οποτε ασε τις συγγνωμες και, τα "το βουλωνω" και keep going bro
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Μπαινεις φορουμ βλεπεις καμια 500 ποστ λες δε μπορει ,δεν ειναι μιρλα
Διαβαζεις τα πρωτα ποστ,διαβαζεις Ginola παιρνεις τρελη χαρα αλλα δε προλαβαι εις να διαβασεις 500 ποστ οποτε πας στο τελος .Εκει ψαχνεις να βρεις ποιος δεν θα ρθει τελικα.Ακρως τρελο κι ασπρομαυρο.

ΥΓ Ginola στα @@@ σου ,Μια χαρα επραξες.Τουλαχιστον ξερουμε οτι προσπαθησαμε και δεν ειμαστ αδιαφοροι
Άβαταρ μέλους
Psaras

Δημοσίευση από Psaras »

Ginola παραιτησου.
#cancelginola
renegade

Δημοσίευση από renegade »

CCCP έγραψε:
joshua έγραψε:Δεν μπορει να εννοεις και εσυ τον GINOLA.To παλικαρι εμαθε οτι ο ΠΑΟΚ εχει συμφωνησει σε ολα με την ομαδα του.Λογικο να πει οτι ειναι κλεισμενη κατα 99%.Αυτο το τα εχει βρει σε ολα με την ομαδα του αλλα στο τελος δεν ερχεται ο παικτης ειναι ενα παοκτσιδικο φαινομενο για το οποιο δεν θα απολογηθει ο GINOLA.
Πρωτα απο ολα, δεν με ενδιαφερει να απολογηθει κανενας. Αυτο που λεω απλα ειναι οτι απο τους "insiders" του φορουμ γραφτηκε οχι απλα αυτο το "99%" αλλα και οτι αυτα περι του παικτη να μην εχει συμφωνησει δεν ισχυουν. Δεν κρατησαν και πολυ πισινη δηλαδη ενω θα μπορουσαν.

Απο την αλλη οι αρδ, πχ ο κολκας ειπε οτι οι πηγες του απο ιταλια ειναι οτι ο παικτης ειναι ξεκαθαρα στο οχι.

Το "εκτιθωμαι" σημαινει οτι δεν κραταω πισινη. Ουτε καν ο κολκας η ο οποιος κολκας με ενδιαφερει να απολογηθει, εγω ειμαι απολυτα χαλαρος οπως και απο την αρχη στης χρονιας. Να κανω το λαθος να αγχωθω για στοχους δεν το ξανακανω. Απλα καποιου οι πηγες θα αποδηχτουν λαθος.
Ποιος πηγές του Κόλκας στην Ιταλία μωρέ?
Μιλάμε για άνθρωπο που ούτε μακαρονάδα δεν μπορεί να παραγγείλει σε άλλη γλώσσα πλην της ελληνικής
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Βασικα....ποιοι ειναι οι 3;
Άβαταρ μέλους
pirate_salonica

Δημοσίευση από pirate_salonica »

Blackgr4 έγραψε:
pirate_salonica έγραψε:Αν ξαναδιαβάσω ΕΝΑ ποστ που να λέει πως η ΠΑΕ ΑΠΕΤΥΧΕ γιατί δεν έφερε ένα παίκτη που ΔΕΝ περιλαμβανόταν στον αρχικό σχεδιασμό γιατί υπάρχουν ΤΡΕΙΣ σε αυτή τη θέση στο ρόστερ, θα χρειαστεί να με μπανάρετε. Το βουλώνω εδώ γιατί μ' έχετε εκνευρίσει απίστευτα αυτές τις μέρες...
Τη στιγμή που η ΠΑΕ έχει ανοίξει όχι μια, όχι δυο, αλλά ΤΡΕΙΣ διαπραγματεύσεις με επιθετικούς και δεν έχει διαψεύσει ούτε μια, δεν μπορείς να αναφέρεις ως ελαφρυντικό της αποτυχίας της συμφωνίας, το γεγονός πως δεν περιλαμβάνονταν στον αρχικό σχεδιασμό.
Στις 15:00 βγήκε μούφα δημοσίευμα πως ο γαύρος πάει για Μπονατσόλι, στις 15:30 είχαν διαψεύσει.
Το ρεπορτάζ (γελάω αλλά έτσι ονομάζεται) του ΠΑΟΚ αναφέρει πως διαπραγματεύθηκε για μέρες ίσως και βδομάδες, με Λάριν, Μούσα, Μπονατσόλι, δεν διέψευσε κανείς και δεν υπέγραψε (μέχρι τώρα) κανείς.

Μπήκαν δηλαδή σε όλη αυτή τη διαδικασία και πρότειναν συμβόλαιο εκατομμυρίου, ενώ δεν χρειάζονται παίκτη για τη θέση αφού έχουν τρεις;
Δεν βγαίνει λογική.
Όλο να σταματήσω θέλω κι όλο δε μ'αφήνετε ρε μπαγάσες... αφήστε ρε έναν άνθρωπο να ηρεμήσει... :lol:
Και τι να κάνουμε ρε συ που κανένας τους δεν ερχόταν στον ΠΑΟΚ; Κατάληψη στα γραφεία της ΠΑΕ;
Όσο παράξενο και να ακούγεται... αν δεν έρθει - που αυτό είναι το πιθανότερο - φορ... χρειάζεται ηρεμία και όχι ισοπέδωση των πάντων. Γιατί αυτό το τελευταίο ευνοεί μόνο τους αντιπάλους μας - και αυτό είναι που με εκνευρίζει.
Afanas

Δημοσίευση από Afanas »

Από Πόρτο Μαρτίνεζ ή Ναμασο φαίνονται καλές περιπτώσεις
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

rainmaker έγραψε:Εμ ζινολα όταν σου είπα να στείλεις μήνυμα δεν έστειλες, τα λουζεσαι τώρα
Rain δεν "λουζεται" τιποτα. Ειπαν 1-2 τα δικα τους και οπως βλεπεις βγηκαν 100 και αντεδρασαν υπερ Ginola. Οποτε τιποτα δεν λουζεται. Ας μην δινουμε περισσοτερη αξια απ' οση τους αναλογει σε αστειες αντιδρασεις.
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

pirate_salonica έγραψε:
Blackgr4 έγραψε:

Δεν βγαίνει λογική.
Όλο να σταματήσω θέλω κι όλο δε μ'αφήνετε ρε μπαγάσες... αφήστε ρε έναν άνθρωπο να ηρεμήσει... :lol:
Και τι να κάνουμε ρε συ που κανένας τους δεν ερχόταν στον ΠΑΟΚ; Κατάληψη στα γραφεία της ΠΑΕ;
Όσο παράξενο και να ακούγεται... αν δεν έρθει - που αυτό είναι το πιθανότερο - φορ... χρειάζεται ηρεμία και όχι ισοπέδωση των πάντων. Γιατί αυτό το τελευταίο ευνοεί μόνο τους αντιπάλους μας - και αυτό είναι που με εκνευρίζει.
Είμαι ήδη έξω από τα γραφεία και ετοιμάζομαι να ρίξω τη πόρτα. Ακριβώς αυτό εννοούσα με όσα σου απάντησα. Κατάληψη στα γραφεία της ΠΑΕ ΧΘΕΣ.
icue

Δημοσίευση από icue »

Δεν νομιζω να διαφωνει κανεις πως αν δεν ερθει καποιος καλυτερου του Μπραντον θα μιλαμε για παταγωδης αποτυχια της ΠΑΕ σε αυτο το θεμα. Και οχι γενικα στα παντα.
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

sic-4 έγραψε: Κατσε ρε Ginola, και τι εγινε δηλαδη που πηραμε hype και ας αποδειχθει ακυρο; Εγινε κατι κακο; Αντιθετως θα πω εγω.. ταμαμ ηταν το hype στο timing που συνεβη κι ολας. Εδω παρακαλαμε τον Πορκυ να βγει να ριξει λιγο ..αλατακι και θα στραβωσουμε μ' εσενα που απ' οτι φαινεται μεταφερεις υπαρκτες πληροφοριες; Το προβλημα θα υπηρχε αν το εκανες ας πουμε εσκεμμενα για να σπασεις πλακα, κατι που ειμαι σιγουρος (και οι περισσοτεροι νομιζω) οτι δεν κανεις. Οποτε ασε τις συγγνωμες και, τα "το βουλωνω" και keep going bro
Αρχικα να πουμε οτι το 8ωρο στη δουλεια περασε νεεερακι.
Και μονο για αυτο, μια χαρα ηταν το χαιπ.
Άβαταρ μέλους
paokathens

Δημοσίευση από paokathens »

GINOLA όλα καλά ρε αγόρι μου δεν έγινε κάτι. Ίσα ίσα έδωσες λίγο νόημα στην τελευταία μέρα του Γενάρη. Καιρό είχαμε να αναστατωθουμε λίγο να γουστάρουμε με μεταγραφικό σενάριο :pano:
Μακάρι να καθόταν μια ωραία μεταγραφή να μας έφτιαχνε
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”