Μεταγραφές χειμώνα 2022-2023
- Μπαρκαρούτσος
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2022-2023
Το 99% δεν είναι 100%.
Δεν σας φταίει ο άλλος αν εσείς το εκλαμβάνετε σαν 100%.
Δεν σας φταίει ο άλλος αν εσείς το εκλαμβάνετε σαν 100%.
-
Τελικα επικρατησε το 0.01% του να μην παρουμε παικτη.
Δηλαδη ο παικτης ηταν 99.9% κλεισμενος αλλα κανεις δεν τον ειχε ρωτησει αν θελει να ερθει
Αστειοτητες, ακριβως αυτα που ελεγε ο μποτο οτι ειναι ασοβαρα στην συνεντευξη τυπου οταν ηρθε.
Δηλαδη ο παικτης ηταν 99.9% κλεισμενος αλλα κανεις δεν τον ειχε ρωτησει αν θελει να ερθει

Αστειοτητες, ακριβως αυτα που ελεγε ο μποτο οτι ειναι ασοβαρα στην συνεντευξη τυπου οταν ηρθε.
- pagotatzis
100% δεν έρχεται ο Ιταλός
(Αν γράψω ότι μου το είπε πηγή μου ,θα είμαι ο νέος ginola, macho ……;;;;;)
Το καλό σήμερα είναι ότι όντος πάμε για κάτι
Αν κάτσει θα χαρούμε αν ( όπως συνήθως ) δεν κάτσει θα τα βάλουμε μαζικά με την ΠΑΕ
(Αν γράψω ότι μου το είπε πηγή μου ,θα είμαι ο νέος ginola, macho ……;;;;;)
Το καλό σήμερα είναι ότι όντος πάμε για κάτι
Αν κάτσει θα χαρούμε αν ( όπως συνήθως ) δεν κάτσει θα τα βάλουμε μαζικά με την ΠΑΕ

- Metagrafakias
Παικτης που δεν γουσταρει μια να ερθει δεν γουσταρω εγω 100…καλυτερα να παρουμε καποιον απο πιο κατω ραφι αλλα να ειναι 100% εδω να νιώσει την ομαδα και να παιξει για αυτη!!!
Συμβιβάζομαι και με Πριγιο

Συμβιβάζομαι και με Πριγιο

αστεια συμπερασματα ...
ο παικτης προφανως και σε πρωτη φαση (μεσω των μανατζερ) δειχνει θετικος , για να εχει πολλες επιλογες.. οταν εφτασε η ωρα της αληθειας εμφανιζεται δισταγμος.. γιατι απλα σε ειχε καβατζα..
δεν θα παρουμε παικτη πιστευω και δεν με νοιαζει κιολας, γιατι οποιος και να ερθει μεχρι να παιξει θα φυγει κιολας..
ο παικτης προφανως και σε πρωτη φαση (μεσω των μανατζερ) δειχνει θετικος , για να εχει πολλες επιλογες.. οταν εφτασε η ωρα της αληθειας εμφανιζεται δισταγμος.. γιατι απλα σε ειχε καβατζα..
δεν θα παρουμε παικτη πιστευω και δεν με νοιαζει κιολας, γιατι οποιος και να ερθει μεχρι να παιξει θα φυγει κιολας..
o Μηλιος παντως λεει οτι ο "απο την Ιβηρικη" δεν του προκυπτει να ειναι ο Μουσα. Περιπλεκεται το πραγμα
Αφήνω εδώ αυτο το ποστ να βγάλετε το άχτι σας.
Έτοιμος για όλα, κανείς δεν είναι χαρούμενος,και εγώ ξενερώνω και που έγινε έτσι,και που πήρατε hype.Αν το βουλωνα δεν θα παίρνατε τέτοιο hype,έχετε δίκιο,από τα λάθη μαθαίνουμε,δεν θα ξανασυμβεί. Απλά λειτουργω και εγώ σαν αρρωστακι οπαδός και δεν μπόρεσα να το βουλωσω.
Αναλαμβάνω τις ευθύνες μου και το βουλώνω,δεν θα ξανασυμβεί
Υστ:ενα τελευταίο γιατι θα σκασω. το να βγεις στην αγορά με τέτοια συμβόλαια και να καταλήξουμε να πάρουμε το τπτ(ακόμα αδυνατώ να το πιστέψω αφου υπαρχει και αλλη διαπραγμάτευση)ενώ ξεκάθαρα κυνηγάμε τον τίτλο είναι τεράστια και σοβαρή αποτυχία.
Έτοιμος για όλα, κανείς δεν είναι χαρούμενος,και εγώ ξενερώνω και που έγινε έτσι,και που πήρατε hype.Αν το βουλωνα δεν θα παίρνατε τέτοιο hype,έχετε δίκιο,από τα λάθη μαθαίνουμε,δεν θα ξανασυμβεί. Απλά λειτουργω και εγώ σαν αρρωστακι οπαδός και δεν μπόρεσα να το βουλωσω.
Αναλαμβάνω τις ευθύνες μου και το βουλώνω,δεν θα ξανασυμβεί
Υστ:ενα τελευταίο γιατι θα σκασω. το να βγεις στην αγορά με τέτοια συμβόλαια και να καταλήξουμε να πάρουμε το τπτ(ακόμα αδυνατώ να το πιστέψω αφου υπαρχει και αλλη διαπραγμάτευση)ενώ ξεκάθαρα κυνηγάμε τον τίτλο είναι τεράστια και σοβαρή αποτυχία.
Καλα κανεις και μοιραζεσαι τα παντα. Συνεχισε οσο μπορεις, απλα 100% ειναι δυσκολο να προδικασεις τι θα γινει.GINOLA έγραψε:Αφήνω εδώ αυτο το ποστ να βγάλετε το άχτι σας.
Αναλαμβάνω τις ευθύνες μου και το βουλώνω
Ρε ΜΑΓΚΑ τι αγχώνεσαι; Για να μοιραστείς τη χαρά σου το έκανες, ποιος να σου πει και τι;;;
Σε ευχαριστούμε ό,τι κι αν γίνει!!!
Σε ευχαριστούμε ό,τι κι αν γίνει!!!
Εμ ζινολα όταν σου είπα να στείλεις μήνυμα δεν έστειλες, τα λουζεσαι τώρα
- PAOK_Antarctica
Ginola εσύ δεν φταις σε τίποτα και σε ευχαριστούμε πολύ.
Κάποιοι όμως τα έκαναν μουνι σίγουρα.
Κάποιοι όμως τα έκαναν μουνι σίγουρα.
Συμφωνώ με το Υστ , και μη σκας με 2-3 γραφικότητες/κομπλεξικοτητες. ο καθένας όσο λογάει.GINOLA έγραψε:Αφήνω εδώ αυτο το ποστ να βγάλετε το άχτι σας.
Αναλαμβάνω τις ευθύνες μου και το βουλώνω
Δεν έχεις κανένα λόγο να το βουλώσεις