Μεταγραφές χειμώνα 2022-2023
- NickGavanas
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2022-2023
Μου αρέσει πάρα πολύ η στόχευση στον Μπονατσόλι. Τώρα θα μου πεις για 31 Γενάρη; Όταν τελειώνουν οι μέρες η κατάσταση γίνεται λίγο πιο πιεστική. Συμμετοχικό φορ που θα γεμίσει τα παπούτσια του Ολιβέιρα. Μακάρι να κλείσει
το "quanto appreso" σημαινει "απο οσο συμπεραινουμε" και το "dovrebbe" σημαινει "θα επρεπε" να συνεχισει στη Σαλερνιτανα. Οχι πως υποστηριζω πως θα ερθει, απλα μεταφραζω τα ιταλικα.Afanas έγραψε:σωστοςςςgergeo4 έγραψε:1000 followers ....enough saidAfanas έγραψε:https://www.numero-diez.com/esclusiva-bonazzoli-salernitana/
Τώρα λένε ότι δε θα πάει πουθενά.
Με αλλα λογια "ακομη" δεν ειναι τιποτα δεδομενο.
Εγω παντως τη παντοφλα την τρωω απο ελληνιδα γυναικα.famagusta72 έγραψε:Αυτοί οι Ιταλοί πάντως τι μαμάκηδες είναι όλοι ρε σεις. Δύσκολα αφήνουν την χώρα ακόμα και από την 2η κατηγορία. Πρέπει να πέφτει πολύ παντόφλα και ψυχολογικός πόλεμος
- thomas Murg
Χωρίς να θέλω να μας πληγώσω με το κ@λοπρωτάθλημα που έχουμε για τους παίκτες αυτούς φαίνεται πώς είμαστε η Παναγιώταινα.
Δεν ειναι μονο αυτο.Συγκεκριμενα οι Ιταλοι ειναι ισως οι πιο δυσκολοι στη μετακομιση σε ξενα πρωταθληματα παικτες στον πλανητη,ποσο μαλλον σε ενα τοσο κατωτερο.
Ελπιζω να μην εχουμε παλι το σηκουελ στο "Giovinco o niente", και αντε και τον Giovinco τον ξεραμε, τον συγκεκριμενο απο που κι ως που τον καναμε Pinturicchio;
-
Μόλις γράφτηκε οτι σε περιπτωση που χαλασει του Ιταλου, δουλευουμε και εχουμε σχεδον ετοιμη εναλλακτικη λυση απο την Ιβηρικη.
Στο tweet όμως έλεγε ότι ο ατζέντης του κλείνει την πόρτα για τη μεταγραφή. Αλλά μούφα ήτανε έτσι κι αλλιώςhawklord έγραψε: το "quanto appreso" σημαινει "απο οσο συμπεραινουμε" και το "dovrebbe" σημαινει "θα επρεπε" να συνεχισει στη Σαλερνιτανα. Οχι πως υποστηριζω πως θα ερθει, απλα μεταφραζω τα ιταλικα.
Με αλλα λογια "ακομη" δεν ειναι τιποτα δεδομενο.
Ναι...και είδε προκοπή ο καημένος με τον απιθανο που είχε προπονητή....rainmaker έγραψε:Όπως έχω πει ειδικά φέτος δεν κάνω ουσιαστικά καθόλου έρευνα για τις μεταγραφές μας
Από τα συμφραζόμενα και μόνο αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι ο παίκτης περιμένει προτάσεις είτε από Ιταλία είτε από ανώτερα πρωταθλήματα και αν αυτές δεν έρθουν τότε θα έρθει σε εμάς
Όπως έκανε πχ ο Μπερμπατοφ μέχρι 31/8 23.59 το 2015
- pagotatzis
Στο inpaok λένε κ για εναλλακτική από ιβιρικη. Καιρό είχαμε τελευταία μέρα να έχουμε τόση αγωνία
- pagotatzis
Ας έρθει όποιον να ναι
Αλλά Ιταλούς γενικά δεν , δεν τους πολύ εμπιστεύομαι για Ελλάδα είτε παίχτες η προπονητές
Αλλά Ιταλούς γενικά δεν , δεν τους πολύ εμπιστεύομαι για Ελλάδα είτε παίχτες η προπονητές