Μεταγραφές χειμώνα 2022-2023
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2022-2023
ακομα δε ξερω για μουσα.σιγουρα το παλευαμε οπως ειχα γραψει νωρίτερα σημερα
- Shivaspace
ψηλος που παιζει δανεικος κάπου εδω κοντά, ο σεφέροβιτς?
αυτός θα είναι στύλ μπότο που έλεγε πως ήξερε απ την ατμόσφαιρα της Τούμπας κτλ..επίσης μπορεί να τον έχει ψήσει ο Πρίγιο γιατί είναι κι αυτός Ελβετός..αxχχ σε λογαριασμούς στην Ελβετία θα πάνε τα λεφτά μας, ουέφα μαφίαααα
αυτός θα είναι στύλ μπότο που έλεγε πως ήξερε απ την ατμόσφαιρα της Τούμπας κτλ..επίσης μπορεί να τον έχει ψήσει ο Πρίγιο γιατί είναι κι αυτός Ελβετός..αxχχ σε λογαριασμούς στην Ελβετία θα πάνε τα λεφτά μας, ουέφα μαφίαααα

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Shivaspace την Τρί 31 Ιαν 2023, 00:40, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Θα περιμένουμε.
Πάντως να ξέρετε κάποιοι ότι η Πορτογαλική λίγκα δεν είναι κοντινή μας. Δεν θα ξεχάσουμε και την γεωγραφία.
Πάντως να ξέρετε κάποιοι ότι η Πορτογαλική λίγκα δεν είναι κοντινή μας. Δεν θα ξεχάσουμε και την γεωγραφία.

- FreeWatcher
Ποιος το είπε? Εβαλα μετροπολις κ μολις ειπε για ΠΑΟΚ οτι δεν εχει ιδεα...giliopoulos έγραψε:Musa εκλεισε, τωρα το ειπαν στο μετροπολις ερχεται το πρωι θεσσαλονικη
βασικά...παίζει και ενας Μουσα στην Τουρκία! ο Αχμεντ , ΝιγηριανοςEttien26 έγραψε:Θα περιμένουμε.
Ότι αυτή τη στιγμή παρακολουθούν το συγκεκριμένο τοπικ καμιά 300αρια άτομα...trouman έγραψε:Εγώ μπερδεύτηκα .. πού καταλήγουμε ρε παιδιά;

Αν το δεις υπό μια ευρεία έννοια, ότι η μισή μας ομάδα συν τον ΤΔ είναι Πορτογάλοι, τότε μπορεί κάποιος να πει ότι η Πορτογαλία είναι «κοντινή» μας Λίγκα. Όλα είναι θέμα οπτικής.
Στα σοβαρά τώρα.
Αν έχω καταλάβει ο Μούσα είναι ο ένας από τους 2 που ενδιαφέρουν.
Δεν ξέρω τι μετέφερε το μετροπολις αλλά ακόμα δεν έχει βγει στα γνωστά κυβερνητικά μέσα κάτι για συμφωνία.
Άρα, αναμένουμε να δούμε ποιος από τους 2 θα κλείσει.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Στα σοβαρά τώρα.
Αν έχω καταλάβει ο Μούσα είναι ο ένας από τους 2 που ενδιαφέρουν.
Δεν ξέρω τι μετέφερε το μετροπολις αλλά ακόμα δεν έχει βγει στα γνωστά κυβερνητικά μέσα κάτι για συμφωνία.
Άρα, αναμένουμε να δούμε ποιος από τους 2 θα κλείσει.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Κοιτα να δεις που εχει γινει μπερδεμα. Του ειπαν του Τζινολα για Μουσα, αυτος καταλαβε τον Αχμεντ που παιζει στην Τουρκια και ειναι οντως ενας εξτρεμ που παιζει και επιθετικος.
Αλλα μηπως εννοουσαν τον Μουσα της Μπενφικα;
Αλλα μηπως εννοουσαν τον Μουσα της Μπενφικα;
Εγώ παντός έστειλα μήνυμα στο Μαράκι να μου πει όνομα και μου απάντησε Σεργκει Νιετμπαζαρεβιτς
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Мир την Τρί 31 Ιαν 2023, 00:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.