Αδερφέ μου τη διοίκηση την αφήνουμε σίγουρα, δεν τίθεται τέτοιο ζήτημα. Αλλού είναι το πρόβλημα. Όποιος κάνει κωλοτούμπα είναι άξιος της μοίρας του, τι να πω.gika έγραψε:Ρε πέσατε όλοι να τον κράξετε... Και αν μας δώσει τη νικη εκεί μέσα θα κανετε κολοτούμπες... Αγήστε τη διοικηση, να κάνει αυτό που ξέρει...
Sérgio Paulo Marceneiro da Conceição
Re: Sergio Conceicao
Συμφωνώ ότι η πειθαρχία είναι το παν... Αλλα το παν σε τι?? Νομίζω ότι είναι το παν για να πετύχουμε τους στόχους μας... Αν χασουμε και απο τον νιονιο μετά απο τις φάπες στην Ευρώπη δυσκολεύουν πολύ τα πραγματα... Οπότε ας μην έχουμε ηρεμία στα αποδητηρια αλλά να νικάμε ΠΑΝΤΑ... Γινεται???
ΥΓ: Εχεις και pm (2 για την ακρίβεια...)
Edit: Για το thrix πάει...
ΥΓ: Εχεις και pm (2 για την ακρίβεια...)
Edit: Για το thrix πάει...
- the_Briton
Ας μου πει καποιος τι εγινε ακριβως.....
γιατι ο σερτζιο αφου βγηκε αλλαγη πηγε στην φισουνα αλλα καταλαβε την @@ρια του και εκατσε.. στον παγκο σωστα?????
γιατι ο σερτζιο αφου βγηκε αλλαγη πηγε στην φισουνα αλλα καταλαβε την @@ρια του και εκατσε.. στον παγκο σωστα?????
εγω στο αμαξι μετα ακουσα οτι πηγαινε ο κοσμος να τον αγκαλιασει εξω απτα επισημα κι αυτος τους εσπροχνε
Έχει λογική αυτό που λες αλλά σκέψου τη περίπτωση εκτός από τον έναν να αρχίσουν να κάνουν τα ίδια 2-3 ακόμα τί έχει να γίνει στη ομάδα. Ο Μούσλι όταν έγινε αλλαγή έτρεξε στη γραμμή πιο γρήγορα κι απ τον μπόλτ. Κι αυτός πρώτη φίρμα είναι στην ομάδα και τον αγαπάει όλη η εξέδρα. Τι θα γινόταν αν σκεφτόταν κι αυτός ότι αφού το κάνει ο Σέτζιο και δεν τρέχει κάστανο θα το κάνω κι εγώ, αυριο που μπορεί να χρειαστεί να βγει ο Γκαρσία, αρχίζει να βαράει πινακίδες γιατί έτσι κι αλλιώς δεν τρέχει τίποτα και ξαφνικά όταν το κάνει και ο Φωτάκης (γιατί βλέπει ότι δουλεύει το σύστημα) τρώει διακοπή συμβολαίου 2 μήνες.gika έγραψε:Συμφωνώ ότι η πειθαρχία είναι το παν... Αλλα το παν σε τι?? Νομίζω ότι είναι το παν για να πετύχουμε τους στόχους μας... Αν χασουμε και απο τον νιονιο μετά απο τις φάπες στην Ευρώπη δυσκολεύουν πολύ τα πραγματα... Οπότε ας μην έχουμε ηρεμία στα αποδητηρια αλλά να νικάμε ΠΑΝΤΑ... Γινεται???
.
Γίνονται μουρδέλο μετά τα αποδυτήρια ή όχι. Μη μου πεις ότι έχω μεγάλη φαντασία γιατί αυτά τα έχουμε δει να γίνονται σε πολλές ομάδες. Απλά νομίζαμε ότι στη δικιά μας δεν...
Ο Σέρτσιο αύριο θα ξεκινήσει βασικός και εγώ θα κλείσω την τηλεόραση. (λέμε τώρα)
απο το σπορ24 για την ενδεκαδα του ΠΑΟΚ αυριο
Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Χαλκιάς ενώ το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Μαλεζάς και Τσιρίλο έχοντας τον Σαβίνι στα δεξιά τους και τον Λίνο στα αριστερά τους.
Στα αμυντικά χαφ θα είναι οι Βιτόλο, Γκαρσία και Ίβιτς έχοντας μπροστά τους στην επίθεση στα δεξιά τους τον Κονσεϊσάο και στα αριστερά τους τον Βιεϊρίνια και στην κορυφή της θα είναι ο Μουσλίμοβιτς
http://www.spor24.gr/html/ent/128/ent.311128.asp
δηλαδη δεν θα υπαρξει τιμωρια
εγω αυτο που πιστευω οτι θα τον κανει αλλαγη αυριο μιλημενα κατα το 80 και ο κονσεισαο θα βγει χωρις αντιδρασεις και θα πουνε καποιοι να ο αρχηγος συμβιβαστηκε ενα λαθος εκανε.
κρατηστε το αυτο το σεναριο
απο εκει και περα ομως θα ειναι ξανα μονιμα ενδεκαδα και δεν θα βγαινει.
και ειναι πολυ κριμα για τον κουτσια που ειναι παιχταρας και θα μεινει αλλαγη του κονσεισαο φετος μαλλον.
αν και καποιοι τον βγαλαν γατακι τον κουτσιανικουλη με μια κακη εμφανιση.
με τη λογικη καποιων μπορουμε να βγαλουμε γατακι ακομα και τον μεσι αν δεν παιξει καλα μια μερα.
ειναι πολυ ευκολο να εξαφανισει καποιον ενας προπονητης.
ελπιζω απλα ο κουτσιανικουλης να μη γινει ο νεος ηλιαδης του σαντος λογω συμπαθειας προς τον κονσεισαο
Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Χαλκιάς ενώ το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Μαλεζάς και Τσιρίλο έχοντας τον Σαβίνι στα δεξιά τους και τον Λίνο στα αριστερά τους.
Στα αμυντικά χαφ θα είναι οι Βιτόλο, Γκαρσία και Ίβιτς έχοντας μπροστά τους στην επίθεση στα δεξιά τους τον Κονσεϊσάο και στα αριστερά τους τον Βιεϊρίνια και στην κορυφή της θα είναι ο Μουσλίμοβιτς
εγω αυτο που πιστευω οτι θα τον κανει αλλαγη αυριο μιλημενα κατα το 80 και ο κονσεισαο θα βγει χωρις αντιδρασεις και θα πουνε καποιοι να ο αρχηγος συμβιβαστηκε ενα λαθος εκανε.
και ειναι πολυ κριμα για τον κουτσια που ειναι παιχταρας και θα μεινει αλλαγη του κονσεισαο φετος μαλλον.
με τη λογικη καποιων μπορουμε να βγαλουμε γατακι ακομα και τον μεσι αν δεν παιξει καλα μια μερα.
ελπιζω απλα ο κουτσιανικουλης να μη γινει ο νεος ηλιαδης του σαντος λογω συμπαθειας προς τον κονσεισαο
Ο Κουτσιανικουλης δεν μπορει να φαει τη θεση του Κονσεισαο αν το δεις παικτικα. Οταν αξιζει να μπει βασικος θα μπει.
Αδερφε το κραταω μονο και μονο για να στο θυμησω σε περιπτωση που πεσεις εξω...ronaldo έγραψε:απο το σπορ24 για την ενδεκαδα του ΠΑΟΚ αυριο
Οχι για να δειξω οτι ειμαι σωστος αλλα για να δεις οτι αν λεμε τετοια σε διαφορα θεματα και δεν βγαινουν,τοτε καλυτερα να μη τα λεμε καθολου...
ε αν κρινεις απο το χειροτερο παιχνιδι του κουτσια που ηταν αυτο της πεμπτης δεν μπορει..
αλλα για μενα ο κουτσια δεν εχει να ζηλεψει τιποτα απο τον βιειρινια που ξαφνικα εκθειαζουν ολοι.
ειναι και οι 2 παιχτες που εχουν την ατομικη ενεργεια κατι που δεν εχει πλεον ο κονσεισαο
αλλα για μενα ο κουτσια δεν εχει να ζηλεψει τιποτα απο τον βιειρινια που ξαφνικα εκθειαζουν ολοι.
ειναι και οι 2 παιχτες που εχουν την ατομικη ενεργεια κατι που δεν εχει πλεον ο κονσεισαο
Δε τον πήραμε 2 μύρια για να γίνει ο νέος Ηλιάδης , ΕΛΕΟΣ ρε φίλε μη συγκρίνεις τα εντελώς ανόμοια...
Και φυσικά ακόμα είναι σχετικά "γατάκι", όχι όμως για ένα μάτς σαν το αυριανό. Μπορεί πιστεύω να παίξει άνετα και 90'.
Είδωμεν, πάντως πιστέυω πάγκο θα τον ξεκινήσει τον Αρχηγό.
Και φυσικά ακόμα είναι σχετικά "γατάκι", όχι όμως για ένα μάτς σαν το αυριανό. Μπορεί πιστεύω να παίξει άνετα και 90'.
Είδωμεν, πάντως πιστέυω πάγκο θα τον ξεκινήσει τον Αρχηγό.
lakistuta κρατα το ναι και να δεις πως ετσι θα γινει.
για μενα ειναι σιγουρο οτι αν παιξει ο κονσεισαο θα γινει αλλαγη γυρω στο 80.
αν παιξει
eleos να δουμε οντως τι θα γινει με τον κουτσια.παντως εγω δεν βλεπω να τον εχει σε εκτιμηση ο σαντος.δεν ξερω βεβαια αν θα αφησει η διοικηση να πανε ανεκμεταλευτα 2 εκατομυρια οπως λες και εσυ.
γιατι η διοικηση σιγουρα τον πιστευει πολυ για να δωσουν 2 μυρια
για μενα ειναι σιγουρο οτι αν παιξει ο κονσεισαο θα γινει αλλαγη γυρω στο 80.
αν παιξει
eleos να δουμε οντως τι θα γινει με τον κουτσια.παντως εγω δεν βλεπω να τον εχει σε εκτιμηση ο σαντος.δεν ξερω βεβαια αν θα αφησει η διοικηση να πανε ανεκμεταλευτα 2 εκατομυρια οπως λες και εσυ.
γιατι η διοικηση σιγουρα τον πιστευει πολυ για να δωσουν 2 μυρια
Και στο προηγούμενο παιχνίδι πριν την Ολλανδική ομάδα κάπου εκεί τον έβγαλε.
Μάλλον συνεννοημένοι ήταν λόγω των κατηγοριών του κόσμου ότι είναι γέρος και δεν αντέχει...
Μάλλον συνεννοημένοι ήταν λόγω των κατηγοριών του κόσμου ότι είναι γέρος και δεν αντέχει...
ε μαλλον στο προηγουμενο δεν ηταν συνενοημενοι γιαυτο και αντεδρασε.
τωρα υπαρχει περιπτωση να μην εχει μιλησει ο σαντος με τον κονσεισαο και να μην τον εξηγησε την κατασταση?
και το ματς με την χερενφειν ηταν το πρωτο ματς που εγινε αλλαγη ο κονσεισαο.
εγω λεω οτι αυριο θα ειναι το δευτερο ματς που θα γινει αλλαγη ο κονσεισαο.
και πιστευω οτι μετα θα αργησει να ξαναγινει κατι τετοιο
μια προβλεψη κανω να δουμε αν θα πετυχει
τωρα υπαρχει περιπτωση να μην εχει μιλησει ο σαντος με τον κονσεισαο και να μην τον εξηγησε την κατασταση?
και το ματς με την χερενφειν ηταν το πρωτο ματς που εγινε αλλαγη ο κονσεισαο.
εγω λεω οτι αυριο θα ειναι το δευτερο ματς που θα γινει αλλαγη ο κονσεισαο.
και πιστευω οτι μετα θα αργησει να ξαναγινει κατι τετοιο
μια προβλεψη κανω να δουμε αν θα πετυχει
Με τον Εργοτέλη έφαγε πάγκο γιατί ήταν απο τους χειρότερους αν θυμάμαι καλά πριν το ματς με Χέρενφεν.
Αν δεν ήταν με Εργοτέλη τοτε αντικαταστάθηκε στο παιχνίδι με Βαλερέγκα.
Νομίζω πως με Εργοτέλη έγινε η συννενόηση...
Αν δεν ήταν με Εργοτέλη τοτε αντικαταστάθηκε στο παιχνίδι με Βαλερέγκα.
Νομίζω πως με Εργοτέλη έγινε η συννενόηση...