ΠΑΟΚ - Λεβαδειακός 3-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

MVP

Kotarski
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Sastre
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Κάργας
3
2%
Κουλιεράκης
3
2%
R. Soares
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Schwab
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Dantas
107
83%
Narey
1
1%
Κωνσταντέλιας
1
1%
Taison
3
2%
Oliveira
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
A. Zivkovic
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Vieirinha
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
F. Soares
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Biseswar
11
9%

Σύνολο ψήφων: 129

Άβαταρ μέλους
Rexaris
Moderator

Re: ΠΑΟΚ - Λεβαδειακός 3-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από Rexaris »

Πήραμε τους 3 βαθμούς αυτό έχει σημασία, σε ματς που μύριζε γκέλα λόγω τού πέναλι και της νευρικότητας γενικά. Θα μπορούσε ο αγώνας να είναι άνετα 4-1, τι θα λέγαμε τότε;

Καλύτερα που ζοριστήκαμε, να πάμε πιο προσεκτικοί με τον γάβρο!

Πάμε ΠΑΟΚΑΡΑ!
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Το ότι η ομάδα θα παρουσιαζόταν κακή σήμερα ήταν αυτονόητο.
Ήταν πολύ δύσκολο παιχνίδι και μπράβο σε όλους.

Όλα θα ήταν πολύ πιο εύκολα αν αυτό το @ δεν έδινε το μουσαντένιο.

Από κει και πέρα, η ομάδα καταβάλει υπερπροσπάθεια αλλά είναι γυμνή.
Χρειαζόμαστε φορ, στόπερ και δεύτερο τερματά απλώς για να λέμε πως είμαστε τσίμα τσίμα.
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:
Rexaris έγραψε:Ρε παιδιά τι έγινε η ανάρτησή μου για τον Κάργα; Απαντούσα σε ένα φίλο που με ρώτησε κατά τη διάρκεια τού αγώνα τι περιστατικό και το ενθυμήθην, ίσως κακώς έβαλα το λινκ στο το10 αλλά προσπαθούσα να αλλάξω τη δημοσίευσή μου για να την κάνω kosher και όλα εξαφανίστηκαν.

Δώστε μια ευκαιρία να το αλλάξει το ίδιο το μέλος, μην πέφτετε απάνω λες και σκοτώσαμε κανέναν, είναι λίγο προσβλητικό, τόσα χρόνια στο φόρουμ και πρόβλημα δεν δημιούργησα, άλλωστε δεν ήταν αναπαραγωγή φήμης από εκείνο το σάιτ αλλά εντελώς το αντίθετο, κάποιοι δυσκολεύονται να καταλάβουν και τα βασικά.

Τέλος πάντων το κλείνω, ούτε ξαναμιλάω για εκείνη την ιστορία ούτε και λινκ σε τέτοιο σάιτ θα ξαναβάλω.

Ευχαριστώ.

Με έπιασαν τα διαόλια μόλις είδα λινκ από αυτό το γαμωσάιτ.. Θα επαναφέρω το ποστ, αλλά θα σβήσω το λινκ.
δε νομίζω οτι πρέπει να επαναφέρεις το ποστ. Γιατί το κείμενο είναι άθλιο. Εκτός αν θέλουμε να ενημερωνομαστε απ'τον κ@ρπαπα εδώ μέσα. Τί νόημα έχει να αφαιρεθεί μόνο το λινκ; ανάρτηση ντροπή ήταν
elvetos giatros

Δημοσίευση από elvetos giatros »

Ο Λούτσε είχε τα νεύρα του με τη φάση του Bierinia

Ας χαλαρώσουμε όλοι

Αυτό που κατάφερε η ομάδα, να νικήσει τον ΠΑΟ μέσα στην Αθηνα και να τον αφήσει εκτος κυπέλλου, είναι ανεπανάληπτο. ΑΝΕΠΑΝAΛΗΠΤΟ
Αδικούμε τον ευατό μας, όταν χάνουμε εύκολα τα νεύρα μας
Τώρα ηρεμία
και καθαρό μυαλό
Επαγγελματίες είστε
καλμάρετε
έχουμε ντέρμπι μπροστά

Y.Γ. Ο Bierinia φέρθηκε ανόητα, αλλα το ότι τελειωσε, το θεωρώ πολύ τραβηγμένο

Y.Γ. Εμενα το σημερινό του Λειβαδιακου μου φάνηκε πέναλτυ. Με τον τρόπο που έπεσε ο αντίπαλος ποδοσφαιριστής. Δεν είμαι σίγουρος. Μην πυροβολείτε παρακαλώ
Το ότι οι τρεις του κέντρου παίρνουν πολύ εύκολα πέναλτυ, ισχύει

:pano:
Άβαταρ μέλους
toumba5

Δημοσίευση από toumba5 »

καλά ρε μαλακες, διασπάτε το μπλοκ και παίρνεται τις ψήφους από τον Μπισε και τις δίνετε στον Καργα ?
ήμαρτον ρε :lol:
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Οι άλλοι οι απατεώνες στη Νόβα έβαλαν στα χαηλαητς το τζατζαρισμα του σαστρε στον λουαλουα που βουτάει ...
Μπαλαδοφατσες
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Πρώτον, ΑΠΑΓΟΡΕΎΕΤΑΙ η αναπαραγωγή γελοίας καρκινικης προπαγάνδας με ή χωρίς λινκ. ΕΙΔΙΚΑ όταν είναι τόσο εξοφθαλμα αστήρικτη

Δεύτερον, ας προσπαθήσουμε να διοχετεύσουμε τα νεύρα μας εκεί που πρέπει. Η ομάδα σήμερα ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΚΗ.

Και ιδέες είχε και κυκλοφορία είχε και κινητική ήταν και φάσεις έβγαλε

Το σκορ είναι ΜΑΓΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ.

ανύπαρκτο πέναλτι, αστεία κόντρα έφεραν δύο γκολ εις βάρος μας. Γιατί κατά τα λοιπά το ματς ήταν για 4-0.

Κάργας μια καταπληκτική κάθετη, κατά τα λοιπά ΕΛΕΕΙΝΟΣ

Αυτό επηρέασε τη γενική αμυντική λειτουργία.

Ο Νάραϊ στο β βελτιώθηκε κατακόρυφα

Ο Τάισον τακτικά και σε ιδέες μου αρεσε. Τζάμπα χάλασε κάποιες τελικές αποφάσεις.

Πέρα από το άθλιο πέναλτι, το ματς δεν ενδείκνυται για σοβαρή κριτική, οι αντίπαλοι όλοι ξέρουμε τι είναι.
Άβαταρ μέλους
rouki

Δημοσίευση από rouki »

Μα τι είδε ρε ο μ@λ@κ@ς ο Κόρακας; Τι πέναλτυ έδωσε ρε το καθίκι; Δικαιολογημένα εξερράγη ο Λουτσε. Ξεφτιλες.
Άβαταρ μέλους
Rexaris
Moderator

Δημοσίευση από Rexaris »

Αγαπητέ rain, ζητώ συγνώμη που παρεκτράπηκα από τους κανονισμούς, αν θέλεις μπορείς να κόψεις εντελώς εκείνο το ποστ, και λυπάμαι που έγινε η αιτία να στενοχωρηθούν μαζί μου αδερφοί.
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

Γύρω στα 60 λάθη με τη Λιβαδειά στη τούμπα

Σβαμπ πολύ κακός Καργας κατάφερε να δώσει δύο ασίστ και να δώσει δύο γκολ

Κουλιεράκης πολύ καλός Τάισον κ Νταντας επίσης

Διαμαντοπουλε λίγε δώσε τέτοιο πέναλτι και στο καραιταβλι

Φέρτε ΦΟΡ
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:
icue έγραψε:Τελευταια μια επισημανση. Προς το τελος ενω γυρναμε την μπαλα πισω, ο κοσμος ξαφνικα εκνευριστηκε, ο Κουλιερακης τα χασε και δωσαμε ενα πλαγιο αουτ χωρις λογο. Δεν θελω να πω βαριες λεξεις, αλλα καπου ωπα με τη μιρλα.
Πολύ σωστή επισήμανση. Φάνηκε και από την μετάδοση, τραγικό...σιχάθηκα.
Έλα παιδιά εντάξει η κερκίδα φέτος στηρίζει εξαιρετικά.
Μπαίνει στην μέση και το άγχος. Ήταν εκνευρισμός ανησυχίας μην έρθει η γκέλα
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

Χωρικός έγραψε:
Μπαρκαρούτσος έγραψε:
Rexaris έγραψε:Ρε παιδιά τι έγινε η ανάρτησή μου για τον Κάργα; Απαντούσα σε ένα φίλο που με ρώτησε κατά τη διάρκεια τού αγώνα τι περιστατικό και το ενθυμήθην, ίσως κακώς έβαλα το λινκ στο το10 αλλά προσπαθούσα να αλλάξω τη δημοσίευσή μου για να την κάνω kosher και όλα εξαφανίστηκαν.

Δώστε μια ευκαιρία να το αλλάξει το ίδιο το μέλος, μην πέφτετε απάνω λες και σκοτώσαμε κανέναν, είναι λίγο προσβλητικό, τόσα χρόνια στο φόρουμ και πρόβλημα δεν δημιούργησα, άλλωστε δεν ήταν αναπαραγωγή φήμης από εκείνο το σάιτ αλλά εντελώς το αντίθετο, κάποιοι δυσκολεύονται να καταλάβουν και τα βασικά.

Τέλος πάντων το κλείνω, ούτε ξαναμιλάω για εκείνη την ιστορία ούτε και λινκ σε τέτοιο σάιτ θα ξαναβάλω.

Ευχαριστώ.

Με έπιασαν τα διαόλια μόλις είδα λινκ από αυτό το γαμωσάιτ.. Θα επαναφέρω το ποστ, αλλά θα σβήσω το λινκ.
δε νομίζω οτι πρέπει να επαναφέρεις το ποστ. Γιατί το κείμενο είναι άθλιο. Εκτός αν θέλουμε να ενημερωνομαστε απ'τον κ@ρπαπα εδώ μέσα. Τί νόημα έχει να αφαιρεθεί μόνο το λινκ; ανάρτηση ντροπή ήταν
Συμφωνώ απόλυτα με τον Χωρικό!
Έλεος! Για να μη πω κάτι πιο χοντρό!
Άλλο το να πεις ήταν κακός σήμερα και άλλο είναι στημένος... και να μου ποσταρει και το ναρκοσαιτ!!!
Να θυμίσω πως κάνει την κάθετη στον Ναρει για το πρώτο γκολ και την κεφαλιά ασσίστ για το 3ο...
Δηλαδή ήταν στημένος αλλά μόνο στην άμυνα.
Εγώ στην θέση σας θα έριχνα ban μέχρι να φέρει αποδείξεις για αυτά που λέει... άντε μπράβο με τον καθένα που πετάει μια κατηγορία ανυπόστατη και όλα κομπλέ!

ΥΣ. Κοράκι γ@μιεσε!
Jack_riper

Δημοσίευση από Jack_riper »

Σημερα φανηκε πόσο πολύ χρειάζεται ο ινγκι,οχι μόνο γιατι ειναι σταθερος αλλά και ποση ηρεμια δίνει στον κουλιερακη!ο νασμπεργκ με λαμια δεν ητανε κακος,δεν μπορω να καταλαβω επιλογη καργα.και ας ειναι κ οι 2 αριστεροποδαροι
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Rexaris έγραψε:Αγαπητέ rain, ζητώ συγνώμη που παρεκτράπηκα από τους κανονισμούς, αν θέλεις μπορείς να κόψεις εντελώς εκείνο το ποστ, και λυπάμαι που έγινε η αιτία να στενοχωρηθούν μαζί μου αδερφοί.
Δεν χρειάζεται αυτό φίλε, ούτε συγγνώμες ούτε τίποτα απλά μη πέφτετε στη λούμπα, οι άνθρωποι είναι κινούμενα αποβλητα
Άβαταρ μέλους
thomas Murg

Δημοσίευση από thomas Murg »

Θετικό το γεγονός ότι έχει αρχίσει η ομάδα να αξιοποιεί έστω και σε μικρό βαθμό τα κόρνερ. Ωραίες κομπίνες και σιγά σιγά έρχονται γκολ από αυτές.

Κορυφαία φάση της ομάδας αυτή στο πρώτο λεπτό και είναι κρίμα που αστοχεί για λίγο με το κεφάλι ο Ντάντας. Καταπληκτικό πάσινγ γκέιμ. Χάθηκε η μπάλα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”