Μεταγραφές χειμώνα 2022-2023
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2022-2023
Καλός ο Ντίκο, αλλά παίζει στα άκρα και είναι κατάλληλος για κλειστές άμυνες; Αυτός βγάζει το προσόντα του στο ανοικτό γήπεδο.
νεαρός ετών 31Fs06 έγραψε:Γιατί δεν παίρνουμε τον Νίκο του Οφη; Εγώ αυτό που είδα πριν δύο βδομάδες στην Τούμπα μ άρεσε πολύ. Γρήγορος τεχνικός και νεαρός. Πόσο να κοστίσει; Δεν έχω βέβαια άλλη εικόνα του παικτη. Δεν τον έχω ξαναδεί.
Εγώ πάλι βλέπω να ανοιγει η πορτα του αεροπλανου αύριο και να ξεπροβαλει το ατίθασο Μαράκι με μπλουζάκι "Νο more transfers "...nunies4 έγραψε:Ετσι που παμε βλεπω να ανοιγει η πορτα του αεροπλανου αυριο το πρωι και να ξεπροβαλει ατιθαση και ανεμοδαρμενη μια κοτσιδα....

- paokovios1974
ΟΧΙ Μωρε καλυτερα ο κανενας απο τον Πριγιοβιτς μακρια απο μας.
ΡΕ ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΤΕ ΡΕΕΕΕΕ
ΡΕ ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΤΕ ΡΕΕΕΕΕ
(SDNA)Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς ετοιμάζεται να αποχαιρετίσει την Γουέστερν Γιουνάιτεντ και όπως πάντα, η αγαπημένη του Ελλάδα βρίσκεται στο μυαλό του. Η είδηση δεν είναι πως απέρριψε προτάσεις από Κύπρο και Πολωνία, αλλά πως δέχθηκε διερευνητική κρούση από σύλλογο του Super League υπεράνω υποψίας. Εάν το θέμα προχωρούσε, το βέβαιο είναι πως θα προκαλούσε μεγάλο σεισμό.
- Μπαρκαρούτσος
Ettien26 έγραψε:νεαρός ετών 31Fs06 έγραψε:Γιατί δεν παίρνουμε τον Νίκο του Οφη; Εγώ αυτό που είδα πριν δύο βδομάδες στην Τούμπα μ άρεσε πολύ. Γρήγορος τεχνικός και νεαρός. Πόσο να κοστίσει; Δεν έχω βέβαια άλλη εικόνα του παικτη. Δεν τον έχω ξαναδεί.
ακομα και να μην (ισως το πιο πιθανο) παπουμε ΦΟΡ, Τι να κανουμε ρε παιδια, ετσι αποφαφισε η ΠΑΕ.
Μακαι να αντεξει ο Ολιβειρα, και να βοηθησει και ο Μπραντον, η ο Τζιμας...π.χ.
Στήριξη στην ομαδα, και οχι μίρλα.
Μακαι να αντεξει ο Ολιβειρα, και να βοηθησει και ο Μπραντον, η ο Τζιμας...π.χ.
Στήριξη στην ομαδα, και οχι μίρλα.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Woodman73 την Δευ 30 Ιαν 2023, 17:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Για την ανεμοδαρμένη κοτσιδα ξερογλύφονται οι βαζελοι. Και σημερινό αρθρο λεει πως το σκέφτονται από ελλαδα , από ομάδα υπεράνω υποψίας..nunies4 έγραψε:Ετσι που παμε βλεπω να ανοιγει η πορτα του αεροπλανου αυριο το πρωι και να ξεπροβαλει ατιθαση και ανεμοδαρμενη μια κοτσιδα....
κοιτάτε μην τον έχουμε αντίπαλο στα πλευ οφ και μας το καρφώσει κι όλας.
++++Sardan έγραψε:Φορ να έρθει εάν αξίζει...εαν δεν αξίζει ας κάτσουμε με τον Τζίμα. Είδαμε και άλλες χρονιές που καιγόμασταν τι λαβράκια πιάσαμε κατά περιόδους....Τι σημαίνει αξίζει? Έχει τα χαρακτηριστικά (ποιοτικά και ποσοτικά που έχουν θέσει οι εντός των τειχών) και είναι στα οικονομικά μέτρα που έχουν τεθεί.
Αν είναι ας φέρουν τον Μήτρογλου, να μην λένε ορισμένοι...φορ δεν θέλετε...ώριμος, με πλούσια καριέρα κλπ...ε μα...(κι ας αποσύρθηκε πριν 6 μήνες επίσημα, γιατί έχει αποσυρθεί εδώ και 5 χρόνια απλά δεν το λεγε).
Έχει πλάκα όμως, θέλει κανένας που έχει χρόνο να το ψάξει για καμια 10αριά εδώ μέσα, τι σχόλια γινόταν το Σεπτέμβρη και τι τώρα.
Ούτε πλει οφ δε θα μπούμε.....Πάμε να κυνηγήσουμε πρωτάθλημα
Πουλί ο Λούτσε....δωστε στον άνθρωπο εργαλεία....
Καίει τους πιτσιρικάδες ο Λούτσε ..... Με τον Τζίμα θα πάμε?
Έκλεισε την κάνουλα ο Ιβάν, δεν ασχολείται....κάνε και μια 3η μεταγραφή ρε Ιβάν (Γενάρη μήνα)
Ο Λούτσος τα έφαγε τα παιδιά αλλά οι συγκυρίες δεν τον ευνόησαν....πάλι καλά που δεν θα έρθει φορ και δεν θα μπορέσει ο Λούτσος να φάει το Τζίμα...
Εκεί στην Τούμπα θέλει όταν πηγαίνουμε να βγάζουν 12.000 εισιτήρια για κόσμο και να μπαίνουν μέσα άλλοι 10.000 ψυχολόγοι και 2.000 ψυχίατροι να μας παίζουν μαν του μαν....είμαστε για δέσιμο όλοι μας....
Μούσα λοιπόν αυτός που αξίζει για τους υπεύθυνους...τωρα αν δεν αρέσει το όνομα σε κάποιους για διάφορους λόγους, σενάρια ξέρουμε να φτιάχνουμε πολλά... ειδικά άμα βολεύουν το αφήγημα..
Παντως αν δεν φερουν φορ θα δειξουν πως διοικητικα ειμαστε πολυ κατωτεροι σε σχεση με την ποιοτητα του αγωνιστικου τμηματος. Δεν γινεται να βλεπεις την υπερπροσπάθεια της ομαδας και τα μαγικα του λουτσεσκου και να μην ενισχυσεις σωστα αυτην την προσπάθεια. Θα είναι πολύ κριμα
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Μπαρκαρούτσος
Έλα ντε, αν κάνει ο Mousa ή ο Poutsa στον Lucescu, εμάς τι λόγος μας πέφτει;
O Poutsa νομίζω πως είναι καλός . Σκόρερ , σε καλή ηλικία , παίζει και στις τρεις θέσεις της επιθεσης, και κάνει και καλό σύνθημα
- paokovios1974
Αν ισχυει οτι ψαχνουν αλλα τι να κανουμε δεν προλαβαμε, τοτε ειναι απλα...
ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝΕ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ
ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝΕ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ