Μεταγραφές χειμώνα 2022-2023
Μεταγραφές χειμώνα 2022-2023
Κρίσιμες οι επόμενες 46 ώρες για του Φορ!!!
Υπάρχουν επαφές αλλά αν δεν υπάρξει παίκτης που να κάνει τη διαφορά δεν θα κινηθούμε.
Ε ρε, αν ήμουν ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ είχα ετοιμο το ρεπορτάζ και θα έπαιρνα ρεπό 2 μέρες.
Ερώτηση κρίσεως:
Ο Μπράντον ήρθε γιατί θα έκανε την διαφορά σε σχέση με τον Ολιβέιρα ή γιατί είχε «διαφορετικά στοιχεία» από αυτά που θέλουμε στο παιχνίδι μας;
Γιατι εγώ το καταλαβαίνω το κάποιος κάνει τη διαφορά στο Φορ, ως να σκοράρει κατα ριπάς, να ξεμπλοκάρει την ομάδα στα δύσκολα παιχνίδια με αντίπαλο που στήνει πούλμαν με γκολ από την κλειδαρότρυπα.
Καλα τα διαφορετικά στοιχεία αν έχεις ευρωπαικα και χωράνε 3 Φορ στο ρόστερ και μπατζετ.
Μακάρι να κανει ντεμπουτο βασικος ο μικρός και να σκοραρει αλλά φοβαμε οτι θα δουμε Ολιβειρα και αν δεν καθαρίσει εύκολα το ματς θα φλερταρουμε μυικα πριν το ματς με γαυρο.
Υπάρχουν επαφές αλλά αν δεν υπάρξει παίκτης που να κάνει τη διαφορά δεν θα κινηθούμε.
Ε ρε, αν ήμουν ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ είχα ετοιμο το ρεπορτάζ και θα έπαιρνα ρεπό 2 μέρες.
Ερώτηση κρίσεως:
Ο Μπράντον ήρθε γιατί θα έκανε την διαφορά σε σχέση με τον Ολιβέιρα ή γιατί είχε «διαφορετικά στοιχεία» από αυτά που θέλουμε στο παιχνίδι μας;
Γιατι εγώ το καταλαβαίνω το κάποιος κάνει τη διαφορά στο Φορ, ως να σκοράρει κατα ριπάς, να ξεμπλοκάρει την ομάδα στα δύσκολα παιχνίδια με αντίπαλο που στήνει πούλμαν με γκολ από την κλειδαρότρυπα.
Καλα τα διαφορετικά στοιχεία αν έχεις ευρωπαικα και χωράνε 3 Φορ στο ρόστερ και μπατζετ.
Μακάρι να κανει ντεμπουτο βασικος ο μικρός και να σκοραρει αλλά φοβαμε οτι θα δουμε Ολιβειρα και αν δεν καθαρίσει εύκολα το ματς θα φλερταρουμε μυικα πριν το ματς με γαυρο.
- Μπαρκαρούτσος
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2022-2023
Τι όρεξη την έχετε ρε 'σείς βραδιάτικα...
Στον επόμενο χαρακτηρισμό μεταξύ σας, τρώτε μπαν αμφότεροι.
- abc_o_ karpouzas
δηλ ρε καπετανιε εαν εγω απευθυνθω σε σενα εσυ να μην απαντησεις??Μπαρκαρούτσος έγραψε:Τι όρεξη την έχετε ρε 'σείς βραδιάτικα...
Μπαρκα καμια ορεξη δεν εχω να ασχοληθω. Οταν με χαρακτηρισουν, θα απαντησω αναλογα.
Αυτα.
Αυτα.
ΜΠΑΜ ΜΠΟΥΜ ΠΑΤΑΓΟΣ ΛΟΥΚΑΑΑΑΑΑΣ ΜΟΥΡΑΑΑΑΑ
αυτος ειναι ο φορ που παμε να παρουμε παιδακια, αν δεν τον παρουμε τωρα παει για καλοκαιρι.
Το συμβολαιο του ληγει το καλοκαιρι με την Τοτεναμ. Εσεις κοιμαστε και ο Dim κανει scouting.
Αν οντως βγει, θελω αυτοματη θεση μοντ.
Tottenham have opted not to extend Lucas Moura's contract for another season.
With that, from June 30, 2023, the player will be free on the market to close with any club.
αυτος ειναι ο φορ που παμε να παρουμε παιδακια, αν δεν τον παρουμε τωρα παει για καλοκαιρι.
Το συμβολαιο του ληγει το καλοκαιρι με την Τοτεναμ. Εσεις κοιμαστε και ο Dim κανει scouting.
With that, from June 30, 2023, the player will be free on the market to close with any club.
Με τον Τζίμα να μην ξεχνάμε ότι είναι μαθητής το παιδί. Δεν ξέρω αν θα μπορέσει να αντέξει το βάρος των πολλών συμμετοχών στην ομάδα, παράλληλα με τις σχολικές υποχρεώσεις (εξετάσεις κτλ), που θα πέσουν χρονικά πάνω στην εποχή των πλέι οφ.
Οι παίκτες του ΠΑΟΚ Β' (ή της Κ-19) που έχουν ανέβει τα τελευταία χρόνια στην Α' ομάδα, έχουν στην πλειονότητα τους αποδείξει ότι ξέρουν πολλά καντάρια μπάλα. Γιατί λοιπόν να μην γίνει το ίδιο και στην περίπτωση που φορ με το θωρηκτό Στέφανος Τζίμας? Πότε αυτό το παιδί θα πάρει τις ευκαιρίες του να δείξει πράγματα, όταν κάθε χρόνο θα υπάρχει ένας "Μπρ. Τόμας" να του στερεί αυτή τη δυνατότητα?
Γιατί με το που κάναμε κάποιες νίκες και καλές εμφανίσεις, αλλάζουμε τα πλάνα μας? Αν πάρουμε (αμφιβόλου ή μη ποιότητας) φορ και έρθουν κατραπακιες, τι θα λέμε μετά?
Στα δικό μου το (φτωχό) μυαλό, τρεις είναι οι πολύ βασικοί στόχοι μας για φέτος, που ΕΙΝΑΙ ΣΕΖΌΝ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ. Πρώτο και βασικότερο, να μπει στις τελικές του ράγες το θέμα της Νέας Τούμπας! Δεύτερο, να φτιάξω ομάδα, την οποία να ενισχύσω το καλοκαίρι και να τα σαρωσω όλα την επόμενη (και όχι μόνο) περίοδο και τρίτον, να βγω Ευρώπη!
Το τρίτο φαίνεται ότι εύκολα ή δύσκολα, θα υλοποιηθεί. Το δεύτερο, βλέπουμε ότι είναι σε πολύ καλό δρόμο και έπεται συνέχεια! Για το πρώτο κύριοι, πότε θα γκρινιάζουμε ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΈΠΕΙ..? Σε δυο μήνες περίπου, έχουμε εκλογές. Είναι 1000% δεδομένα ότι θα ακούσουμε ωραία λόγια! ΛΟΓΙΑ όμως..!! ΠΡΑΞΕΙΣ..??? Πράξεις γιατί δεν είδαμε τόσο καιρό? Κι επειδή ΟΛΟΙ τους είναι σκατά και όποιοι έρθουν στην εξουσία, το ίδιο και το αυτό θα είναι για μας, εγώ θα κοιτάξω το καλύτερο για τον ΠΑΟΚ μας! Χορτάσαμε με τα λόγια!
Χρόνια πολλά στους Έλληνες μαθητές μας (Τριών Ιεραρχών σήμερα...)!
Γιατί με το που κάναμε κάποιες νίκες και καλές εμφανίσεις, αλλάζουμε τα πλάνα μας? Αν πάρουμε (αμφιβόλου ή μη ποιότητας) φορ και έρθουν κατραπακιες, τι θα λέμε μετά?
Στα δικό μου το (φτωχό) μυαλό, τρεις είναι οι πολύ βασικοί στόχοι μας για φέτος, που ΕΙΝΑΙ ΣΕΖΌΝ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ. Πρώτο και βασικότερο, να μπει στις τελικές του ράγες το θέμα της Νέας Τούμπας! Δεύτερο, να φτιάξω ομάδα, την οποία να ενισχύσω το καλοκαίρι και να τα σαρωσω όλα την επόμενη (και όχι μόνο) περίοδο και τρίτον, να βγω Ευρώπη!
Το τρίτο φαίνεται ότι εύκολα ή δύσκολα, θα υλοποιηθεί. Το δεύτερο, βλέπουμε ότι είναι σε πολύ καλό δρόμο και έπεται συνέχεια! Για το πρώτο κύριοι, πότε θα γκρινιάζουμε ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΈΠΕΙ..? Σε δυο μήνες περίπου, έχουμε εκλογές. Είναι 1000% δεδομένα ότι θα ακούσουμε ωραία λόγια! ΛΟΓΙΑ όμως..!! ΠΡΑΞΕΙΣ..??? Πράξεις γιατί δεν είδαμε τόσο καιρό? Κι επειδή ΟΛΟΙ τους είναι σκατά και όποιοι έρθουν στην εξουσία, το ίδιο και το αυτό θα είναι για μας, εγώ θα κοιτάξω το καλύτερο για τον ΠΑΟΚ μας! Χορτάσαμε με τα λόγια!
Χρόνια πολλά στους Έλληνες μαθητές μας (Τριών Ιεραρχών σήμερα...)!
Καλή προσθήκη ο Μούρα. Στα 30 του, παίζει 2nd striker. Δεν ξέρω όμως αν θέλει να έρθει προς τα μέρη μας.Dimg4 έγραψε:ΜΠΑΜ ΜΠΟΥΜ ΠΑΤΑΓΟΣ ΛΟΥΚΑΑΑΑΑΑΣ ΜΟΥΡΑΑΑΑΑ
Aν καταφερουμε και τελειωσει η περιοδος και εχουμε αποκτησει δεξι μπακ αλλα οχι επιθετικο ,θα μιλαμε για νεο παγκοσμιο ρεκορ μεταγραφικης βλακειας και θα περιμενουμε οπως το καλοκαιρι να μας ξελασπωσει παλι ενα 17χρονο...
- ΑποστόληςΑ
Εγώ πάλι δεν πιστεύω ότι δεν θα φέρουν φορ. Είναι τόσο εγκληματικά βλακώδες να παίζουμε με ένα φορ, που δεν μπορεί, ΟΛΟΙ θα το έχουν αντιληφθεί ότι είναι Α-ΠΑ-ΡΑΙ-ΤΗ-ΤΟΣ. Εξ άλλου το λέγαμε ότι ήταν ο πρώτος στόχος στις χειμερινές μεταγραφές. Βέβαια φτάσαμε στην προτελευταία ημέρα κι ακόμη δεν τον είδαμε (μεγάλο λάθος κι αυτό), αλλά πιστεύω ότι φέτος η λογική θα νικήσει το παράλογο.
(η ελπίδα πεθαίνει τελευταία)
ΥΓ: Ο Στέφανος Τζίμας ηλικιακά θα μπορούσε να παίζει στην Κ17 φέτος κι εμείς τον προορίζουμε για αναπληρωματικό του Oliveira! Το παιδί έκανε προετοιμασία με την Κ19, ξεκίνησε να παίζει στην Κ19 και έκανε το ντεμπούτο του στον ΠΑΟΚ Β΄ πριν από 2 μήνες (26/11). Παικτάρα είναι, αλλά για την ηλικία του. Το αν θα μπορεί να σταθεί ανάμεσα σε επαγγελματίες 30χρονους είναι ένα στοίχημα. Και η ομάδα όταν στοχεύει σε δύο κούπες δεν μπορεί να τις κατακτήσει με στοιχήματα.
(η ελπίδα πεθαίνει τελευταία)
ΥΓ: Ο Στέφανος Τζίμας ηλικιακά θα μπορούσε να παίζει στην Κ17 φέτος κι εμείς τον προορίζουμε για αναπληρωματικό του Oliveira! Το παιδί έκανε προετοιμασία με την Κ19, ξεκίνησε να παίζει στην Κ19 και έκανε το ντεμπούτο του στον ΠΑΟΚ Β΄ πριν από 2 μήνες (26/11). Παικτάρα είναι, αλλά για την ηλικία του. Το αν θα μπορεί να σταθεί ανάμεσα σε επαγγελματίες 30χρονους είναι ένα στοίχημα. Και η ομάδα όταν στοχεύει σε δύο κούπες δεν μπορεί να τις κατακτήσει με στοιχήματα.
Aκριβως οπως τα λες σχετικα με τον μικρο.Κουλιερακης και Κωνσταντελιας περασαν ολοκληρες σεζον με τη Β ομαδα,δανεικοι στο εξωτερικο,προετοιμασια με τη πρωτη ομαδα...Ο μικρος πηρε πριν λιγο καιρο τα πρωτα του παιχνιδια με τη Β και οποιος τον εχει δει δεν μπορει να μην βλεπει τοσο το ταλεντο του, οσο ομως και το ποσο αγουρος ειναι και σωματικα και παικτικα.Δεν υπαρχει κανενας λογος να πιεστει τοσο γρηγορα για το κατι παραπανω,ποσο μαλλον να γινει βασικο γραναζι ομαδας με τους στοχους που εχουμε για το υπολοιπο της σεζον.
Προφανως και δεν ειναι σοβαρο να περιμενουμε τον Τζιμα να παιξει βασικος αν χρειαστει. Σε περιπτωση που δεν υπαρχει ουτε Νελσον ουτε Μπραντον, θα παμε με ψευτοενιαρι καποιον αλλον. Και ο Θεος βοηθος, οπως παντα.
- ΑποστόληςΑ
Εντωμεταξύ ο ανταγωνισμός ενισχύεται συνεχώς. Εγώ το σταματάω εδώ. Έχουμε ματς σήμερα. Από μεθαύριο τα ξαναλέμε για τις μεταγραφές.