Η τιμωρία (αν υπάρξει) θα έχει σχέση μόνο με φυσικά πρόσωπα και όχι με την ομάδα.Demir έγραψε:Καλά σίγουρα θα βγει εξαντλητική τιμωρία τύπου -6 πριν το ματς με γαβρο …
ΠΑΟΚ-Λεβαδειακός, 30/01, 18:00, Novasports
Re: ΠΑΟΚ-Λεβαδειακός, 30/01, 18:00, Novasports
-
Πφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφ!
Μεγιστη ξενερα να ειναι Κυριακη κι
εσυ να μην εχεις την προσμονη για
το γηπεδο επειδη παιζεις Δευτερα.-
Μεγιστη ξενερα να ειναι Κυριακη κι
εσυ να μην εχεις την προσμονη για
το γηπεδο επειδη παιζεις Δευτερα.-
Βέβαια..., έχετε δίκιο, υπάρχει και η ΕΕΑ, αυτήν την είχα ξεχάσει. Πολύ πιθανό να επιχειρήσουν πάλι καμιά πουστιά λίγο πριν το ματς με το γαύρο, την επόμενη Παρασκευή ας πούμε. Εκλογές, ξεκλογές αυτοί θα το κάνουν, άλλωστε θεωρούν δεδομένους τους ψηφοφόρους της Βόρειας Ελλάδας και μεταξύ μας δίκιο έχουν...
- ΑποστόληςΑ
Καλο νεο αυτο αν επιβεβαιωθει.
Για να το κανει, αν το κανει τελικα ο Ραζβαν, ο Βραζιλιανος ειναι ετοιμος να βοηθησει ακομα περισσοτερο.
Για να το κανει, αν το κανει τελικα ο Ραζβαν, ο Βραζιλιανος ειναι ετοιμος να βοηθησει ακομα περισσοτερο.
Θα ξεκινούσα οπωσδήποτε Τζίμα βασικό αν ήμουν ραζβαν.
Και για ξεκούραση Ολιβέιρα και για να έχω ένα σοβαρό όπλο στον πάγκο άμα δε τραβάει το ματς
Και για ξεκούραση Ολιβέιρα και για να έχω ένα σοβαρό όπλο στον πάγκο άμα δε τραβάει το ματς
- Amsterdamer_87
Αν δεν τον ξεκινησει βασικο με την Λειβαδια ποτε θα τον ξεκινησει ??
Πολυ σωστη κινηση..
Ευχομαι να βγει ΜΒΠ..
Πολυ σωστη κινηση..
Ευχομαι να βγει ΜΒΠ..
- Μπαρκαρούτσος
O Taison θα έχει την τιμή να έχει την assist στο πρώτο γκολ του Τζίμα στην πρώτη ομάδα.
Αλήθεια περιμένετε τον Τζίμα βασικό; Να παρακαλάμε να είναι 3-0 στο 60 μπας και ξεκουραστεί ο Ολιβέιρα αύριο.
Αλλιώς πάμε για 3 σερί ματς που θα παίξει περίπου 250-260 λεπτά και όλοι θα κανουμε προσευχές να αντέξει...
Αλλιώς πάμε για 3 σερί ματς που θα παίξει περίπου 250-260 λεπτά και όλοι θα κανουμε προσευχές να αντέξει...
- ToMousiTouCrespo
Εγώ τον περιμένω βασικό, εξάλλου στον πρώτο γύρο παίξαμε στη Λιβαδειά με Γκορντεζιάνι βασικό.
- navigator11
Ο οποίος παρεμπιπτόντως θα έβαζε τρομερή γκολάρα αλλά η πόρνη η μπάλα δεν του έκανε τη χάρη.
Οι Μιχαηλιδης και Μπραντονιντς για ποιο λογο ανεβηκαν απο την β' ομαδα αφου δεν ειναι στην αποστολη;
- CHRISTAKIS
Καλησπέρα, προσπαθώ να κλείσω εισητηρια μέσω του επίσημου site και δεν είναι δυνατο!
συνδέομαι κανονικά στον λογαριασμό μου, βάζω το εισιτήριο στο καλάθι αλλά από εκεί και πέρα δεν έχει πουθενά να προχωρήσω στην πληρωμή του εισητηριου κ την αγορά.
ήθελα να το κλείσω μέσω του επίσημου για να έχω προτεραιότητα για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό.
Ταξιδεύω από Κρήτη και είναι κρίμα να ταξιδεύω τσάμπα.
συνδέομαι κανονικά στον λογαριασμό μου, βάζω το εισιτήριο στο καλάθι αλλά από εκεί και πέρα δεν έχει πουθενά να προχωρήσω στην πληρωμή του εισητηριου κ την αγορά.
ήθελα να το κλείσω μέσω του επίσημου για να έχω προτεραιότητα για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό.
Ταξιδεύω από Κρήτη και είναι κρίμα να ταξιδεύω τσάμπα.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Καταρχήν δοκίμασε με άλλον μπροουζερ, σβήσε κουκις και προσπάθησε ξανά. Αν δεν τότε Μιλα με την ΠΑΕ, να σε εξυπηρετήσουν.
- CHRISTAKIS
Τίποτα από όλα αυτά δεν λειτούργησε! Είδα στα σχόλια στο fb ότι και άλλοι είχαν το ίδιο πρόβλημα!
Μέσω ticketmaster ( και όχι την επίσημη σελίδα ) μπορώ να κλείσω κανονικά. Το θέμα είναι να μη χάσω τη προτεραιότητα για το ματς που στην ουσία ανεβαίνω αν τα κλείσω μέσω ticketmaster.
Μέσω ticketmaster ( και όχι την επίσημη σελίδα ) μπορώ να κλείσω κανονικά. Το θέμα είναι να μη χάσω τη προτεραιότητα για το ματς που στην ουσία ανεβαίνω αν τα κλείσω μέσω ticketmaster.