Μεταγραφές χειμώνα 2022-2023
- Metagrafakias
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2022-2023
Αφου δεν λενε τα παιδια που ξερουν θα κανω μια υποθεση…
Μηπως τον Σεφεροβιτς παζαρεύουν;;;
Μηπως τον Σεφεροβιτς παζαρεύουν;;;
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Γίνεται προσπάθεια για φορ, επιμένω. Δεν έχει αλλάξει κάτι. Υπάρχουν διαπραγματεύσεις.
Δεν υπάρχει βασικό φορΜπαρκαρούτσος έγραψε:Dimg4 έγραψε:Εγω οχι, 17χρονο δε θελω. Ας εχει 30 γκολ. Εμπειρο θελω να εχω εναν ισαξιο του βασικου μου φορΜπαρκαρούτσος έγραψε:Αν σας έλεγα ότι υπήρχε ένας Κροάτης ποδοσφαιριστής, 17 ετών, 1.84m ύψος, ο οποίος φέτος έχει σε επαγγελματικό επίπεδο 4 γκολ και 1 assist, σε 8 αγώνες (37.7 λεπτά ανά αγώνα), ενώ με την Κ19 του έχει 3 γκολ σε 7 αγώνες (73.2'/αγώνα)...επίσης, είναι αρχηγός στις εθνικές U17 και U16, με 9 γκολ σε 16 αγώνες...
θα τον θέλατε στον ΠΑΟΚ;;
Ε, ο Τζίμας αυτά τα νούμερα έχει.
Μα δεν θα είναι ο βασικός σου φορ που θα στηρίξεις τις ελπίδες σου για πρωτάθλημα.. Θα είναι δευτεροτρίτος, στην τριπλέτα Oliveira-Brandon-Τζίμας.
Δεν υπάρχει βασικό φορ
Δεν υπάρχει βασικό φορ
Δεν υπάρχει βασικό φορ
Δεν υπάρχει βασικό φορ
Δεν υπάρχει βασικό φορ
Δεν υπάρχει βασικό φορ
Πόσες φορές πρέπει να το πούμε?
Το δεύτερο φορ παίρνει περίπου 30% του συνολικού χρόνου της θέσης...και αυτό αν το πρώτο δεν βγάλει τραυματισμό.
Επίσης είναι αδιανόητο για μία ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ να μην έχει ένα παίκτη στον πάγκο ο οποίος μπορεί να μπει σαν αλλαγή και να σκοράρει. Ναι ξέρω ξέρω...ο τζιμας μπλα μπλα μπλα
Δεν μπορω να συμφωνησω περισσοτερο...Μιλατε καποιοι για το δευτερο φορ λες και μιλατε για τον νερουλα της ομαδας...
-
Μπαρκαρούτσος
Δεν υπάρχει βασικό φορ, υπάρχει φορ που παίρνει το 70% του χρόνου στη θέση.. Πού είναι η διαφορά;
Αν θέλεις απάντησε σε άλλο topic, μην το κουράζουμε εδώ.
Ούτε κι εμένα.Napoli4 έγραψε: Λοκάντια δεν μου γέμιζε το μάτι, αλλά μετά από ένα σύντομο research, θα του έδινα ευκαιρία.
Τέτοιου τύπου παίκτες συνήθως πιάνουν στον ΠΑΟΚ.
Αλλά από τα ολότελα καλή κι η Παναγιώταινα.
- Amsterdamer_87
Μπορει να τον κανει μαγκα και να τον αναδειξει ο Ντελιας ανετα παντως..gergeo4 έγραψε:ρε θα μπει μεσα ο τζίμας και θα σπείρει όπως κωνσταντέλιας και κουλιεράκης.![]()
μακάρι να ερθει φορΑσπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Γίνεται προσπάθεια για φορ, επιμένω. Δεν έχει αλλάξει κάτι. Υπάρχουν διαπραγματεύσεις.
Ρε παιδια λίγο μπαστα...
Μιλάμε για το 2ο φορ στον ΠΑΟΚ.
Ξαναλεω ότι για εμένα ο μικρός θα κάνει πολύ μεγάλη καριέρα. Τον θεωρώ ίσως το μεγαλύτερο πρότζεκτ μετά τον Ντελια.
Αλλά μιλάμε για ένα παιδί 17 χρόνων. Καλά καλά ούτε στον ΠΑΟΚ Β δεν ξεκινάει. Θυμάστε τι συζητούσαμε για τον Ντελια στα 17; Ότι ούτε που ακουμπάει. Και όντως ούτε που ακουμπούσε.
Και θα βάλουμε αυτό το βάρος σε ενα παιδάκι 17 χρόνων;
Μιλάμε για το 2ο φορ στον ΠΑΟΚ.
Ξαναλεω ότι για εμένα ο μικρός θα κάνει πολύ μεγάλη καριέρα. Τον θεωρώ ίσως το μεγαλύτερο πρότζεκτ μετά τον Ντελια.
Αλλά μιλάμε για ένα παιδί 17 χρόνων. Καλά καλά ούτε στον ΠΑΟΚ Β δεν ξεκινάει. Θυμάστε τι συζητούσαμε για τον Ντελια στα 17; Ότι ούτε που ακουμπάει. Και όντως ούτε που ακουμπούσε.
Και θα βάλουμε αυτό το βάρος σε ενα παιδάκι 17 χρόνων;
- ΑποστόληςΑ
Ο Ατρείδης στο ΟΠΕΝ είπε πως θα αποκτηθεί παίκτης μόνον αν βρεθεί κάποιος που να κάνει τη διαφορά (!!!).
Κοντά είμαστε...αν βγει τώρα και ο μιζερογλοτ και πει ότι η ομάδα δεν βρίσκεται αυτή τη στιγμή κοντά σε κάποιον παίκτη ... θα έχουμε ανακοινώσεις
-
Dimg4
Μπαρκα δεν ξερουμε ποσο θα αντεξει ενας 17χρονος σε μια τετοια θεση. Ειναι πολυ κακο να χασει κανα 2 τετ α τετ και να αρχισει η γκρινια, τον εχασες τον μικρο. Για αυτο θες εναν εμπειρο ετοιμο παιχταρα και να εχεις 2 "βασικα" φορ ετσι ωστε να μην τρεμει η καρδια μας αν τραυματιστει ο ενας. Αν και δεν το θελω, ο γαυρος εχει αλλαγη τον Ελ Αραμπι που μπαινει και τους παιρνει παιχνιδια. Ε δεν ειναι δικαιο να φορτωσουμε τον Τζιμα απο τωρα με αυτο τον ρολο.Μπαρκαρούτσος έγραψε:Δεν υπάρχει βασικό φορ, υπάρχει φορ που παίρνει το 70% του χρόνου στη θέση.. Πού είναι η διαφορά;
-
Dimg4
Το ειπα πριν 3 βδομαδεςΑποστόληςΑ έγραψε:Ο Ατρείδης στο ΟΠΕΝ είπε πως θα αποκτηθεί παίκτης μόνον αν βρεθεί κάποιος που να κάνει τη διαφορά (!!!).
Τι πρωτότυπο !
Κάτι τέτοιο φαντάζομαι.
"Θέλαμε κάτι αξιόλογο, αλλά μας πίεζε ο χρόνος και δεν βρήκαμε αυτό που ψάχναμε. Δεν πρόκειται να πάρουμε παίκτη μόνο και μόνο για να λέμε ότι κάναμε μεταγραφές".

Κάτι τέτοιο φαντάζομαι.
"Θέλαμε κάτι αξιόλογο, αλλά μας πίεζε ο χρόνος και δεν βρήκαμε αυτό που ψάχναμε. Δεν πρόκειται να πάρουμε παίκτη μόνο και μόνο για να λέμε ότι κάναμε μεταγραφές".
- WestBlock4
Deja vu σε κάθε μεταγραφική περίοδο.. καίγεσαι για 10 αρι. πληροφορίες για βόμβες κ ετσι κ αλλιως κ στο τελος δε βρήκαμε κάτι που να κάνει τη διαφορά.
καιγόμαστε για φορ παλι τα ιδια. καμία λογική πραγματικά κ το λέω αυτό γιατι πλέον είμαστε κοντά κ στους 2 στόχους κ αν έρθει κάποιος τραυματισμός θα κάνουμε το σταυρό μας. αυτό κ τπτ αλλο.
καιγόμαστε για φορ παλι τα ιδια. καμία λογική πραγματικά κ το λέω αυτό γιατι πλέον είμαστε κοντά κ στους 2 στόχους κ αν έρθει κάποιος τραυματισμός θα κάνουμε το σταυρό μας. αυτό κ τπτ αλλο.