21. Diego Biseswar
Re: 21. Diego Biseswar
Όταν ο προπονητής τον ζητά, τον θέλει, τον υπολογίζει θα πρέπει να του δώσει και χρόνο.
Κι αυτό είναι το τίμιο.
Πόσο χρόνο? Αυτό είναι μια κουβέντα που έχει γίνει. Ναι, όταν πέρσι αλλά και φέτος είχε πολύ περισσότερο χρόνο από αυτόν που θα έπρεπε, είχαν υπάρξει ενστάσεις και τοποθετήσεις από πολλούς φίλους.
Κι αυτό είναι το τίμιο.
Πόσο χρόνο? Αυτό είναι μια κουβέντα που έχει γίνει. Ναι, όταν πέρσι αλλά και φέτος είχε πολύ περισσότερο χρόνο από αυτόν που θα έπρεπε, είχαν υπάρξει ενστάσεις και τοποθετήσεις από πολλούς φίλους.
- ΑποστόληςΑ
Τον ζητάει με βάση την μέχρι εκείνη τη στιγμή εικόνα του. Αν αυτή αλλάξει στη συνέχεια θα μειωθεί και ο χρόνος συμμετοχής του.
-
papwolf
Σταθερά θα παίρνει τα 20-25 λεπτά του εκτός κι αν τραυματιστεί. Ο προπονητής τον εμπιστεύεται κι εκτιμά αυτά που προσφέρει.
- kataramenos5
Τωρα που δεν ηρθε ο Φορ καταλαβαινετε γιατι τον κραταει ζεστο ο Ραζβαν και τον βαζει σε καθε παιχνιδι?
Ψυχούλα μου, τζιέρι μου, αγάπη μου... σήμερα που έχω τα 2α γενέθλιά μου στο φόρουμ, θα ήθελα να μου υποσχεθείς πως του χρόνου θα τα κάνω χώρια σου
- ΑποστόληςΑ
ΟΧΙ.kataramenos5 έγραψε:Τωρα που δεν ηρθε ο Φορ καταλαβαινετε γιατι τον κραταει ζεστο ο Ραζβαν και τον βαζει σε καθε παιχνιδι?
Ο παίκτης δεν σκοράρει ούτε σε κενή εστία.
Βέβαια, δεν το έγραψα με αυτή την έννοια. Ο Μπίσε σίγουρα θα αποχαιρετήσει το καλοκαίρι και οι ευχές σου θα εισακουστούν.
-
Dimg4
Ετσι εξηγειταιιιιkataramenos5 έγραψε:Τωρα που δεν ηρθε ο Φορ καταλαβαινετε γιατι τον κραταει ζεστο ο Ραζβαν και τον βαζει σε καθε παιχνιδι?
Εγώ ξέρω ότι έσβησαν την μπαρούφα που μου έγραψες και την πληρωμένη απάντηση που έλαβες όχι γιατί είχαν πρόβλημα να μου ρίξουν μπαν (έτσι κι αλλιώς δεν αντιδρώ ποτέ σε ποινή) αλλά για να σε καλύψουν κλαπανάρα.
Οντως βοηθησε σε αυτο το κομματι, αλλα δεν μπορω να πω οτι δεν γελασα οταν μετα απο ενα λεπτο που ειχε μπει και του καναν φαουλ, ηταν κατω στο χορτο και υπεφερε προσπαθωντας να σηκωθει. 
σημερα ηταν αρκετα καλος.....φυσικα τον τιμουμε για τα παλια....τελευταια χρονια ενας ακομη παικτης της φουρνιας των αητητων που τελειωνει ..........ας τελειωσει οπως του αξιζει και αυτουνου και του Αντρε....
-
paok vs all
άντε φύγε ρε μλκ
άντε σε σιχάθηκα
δε μπορώ να βλέπω άλλο τις πιρουέτες σου και τις βουτιές σου
καίει η μπάλα στο 93 και γυρνάς κώλο και ρίχνεις και συμπαίχτη σου μαζί?
μην ξαναβάλεις τη φανέλα ρε, λίγη τσίπα.
μας έχεις κάνει να διαγράψουμε το σεβασμό που σου είχαμε λόγω του νταμπλ
άντε σε σιχάθηκα
δε μπορώ να βλέπω άλλο τις πιρουέτες σου και τις βουτιές σου
καίει η μπάλα στο 93 και γυρνάς κώλο και ρίχνεις και συμπαίχτη σου μαζί?
μην ξαναβάλεις τη φανέλα ρε, λίγη τσίπα.
μας έχεις κάνει να διαγράψουμε το σεβασμό που σου είχαμε λόγω του νταμπλ